major7 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ لطفا شعار ندید همه ما آرزوهایی داریم از قبیل: رفتن به خارج،ادامه تحصیلات عالیه،داشتن موقعیت اجتماعی ... اگه توسط ازدواج به این آرزوهاتون نزدیک بشین آیا ازدواج میکنین ؟ بعبارتی آیا حاضرین از ازدواج بعنوان راه میانبر برای رسیدن به آرزوهاتون استفاده کنین و یا خیر؟ 7 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ لطفا شعار ندیدهمه ما آرزوهایی داریم از قبیل: رفتن به خارج،ادامه تحصیلات عالیه،داشتن موقعیت اجتماعی ... اگه توسط ازدواج به این آرزوهاتون نزدیک بشین آیا ازدواج میکنین ؟ بعبارتی آیا حاضرین از ازدواج بعنوان راه میانبر برای رسیدن به آرزوهاتون استفاده کنین و یا خیر؟ اگر این ازدواج برام فقط این مواردو بیاره نه حاضر نیستم همچین کاری کنم. به نظرم ازدواج اهداف بزرگتر و مهم تری داره. چه اهمیتی داره اگه من همسر یه مرد ثروتمند باشم که جایگاه اجتماعی خوبی داره،برای ادامه تحصیل به بهترین دانشگاه ها برم و یه خونه ی بزرگ و شیک و هزار جور امکانات دیگه داشته باشم اگه کنارش آرامش نداشته باشم؟اما اصلا حرف همو نفهمیم؟اما همش با هم دعوا داشته باشیم؟اما اصلا احساس خوشبختی نداشته باشم؟و... اینا مهمتر هستن. 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ اگه معيارهاي منو داشته باشه وضعشم خوب باشه كه از خدامه كي بدش مياد..اما اون معيارا واسم در الويته ..ماديات نميگم اخرين چيزمه اما اون وسط وسطاس 5 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ واقعا رفته رفته ازدواج یه آرزو میشه با این وضعیت بیکاری و نبودن ثروت کافی و عدم حمایت دولت جوان باچی ازدواج کنند 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ پولش واسم زیاد مهم نیست. علاقه در درجه اوله... پول و ثزوت آخرین ملاکم هست. 4 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ علاقه که پول نمیشه یه دو روز علاقه بعدش طلاق 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ پول نداشته باشه برام مهم نیست ولی باید پتانسیل کسب درآمد رو داشته باشه، یعنی بدونم فردا پس فردا خانواده خودش رو محتاج کسی نمیکنه. پول انقدر خوبه که امورات زندگی بگذره بقیه اش فقط علاقه و تفاهم مهمه به نظر من. 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ علاقه که پول نمیشه یه دو روز علاقه بعدش طلاق بله خب من منظورم همچین علاقه ای نبود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده