major7 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ مطمئنا فحاشی کار شایسته ای نیست ولی... شما اصولا با فحاشی(دختر به پسر) مخالفید یا درصورت ارتکاب عملی از جانب پسر (در خیابان) اورا مستحق فحش خوردن از جانب دختر می دانید؟ (اگر پاسخ مثبت است چه اعمالی) حرکت یک پسر بعد از فحاشی از جانب یک دختر چگونه باید باشد؟ 11 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ مطمئنا فحاشی کار شایسته ای نیست ولی... شما اصولا با فحاشی(دختر به پسر) مخالفید یا درصورت ارتکاب عملی از جانب پسر (در خیابان) اورا مستحق فحش خوردن از جانب دختر می دانید؟ (اگر پاسخ مثبت است چه اعمالی) حرکت یک پسر بعد از فحاشی از جانب یک دختر چگونه باید باشد؟ من فکر ميکنم در شان يک دختر نيست که جواب يک پسر رو بده بهتره بي اعتنا رد بشه ،به عبارتي دختر بايد سنگين باشه تا روي پسره کم بشه ،اما اضافه کنم گاهي اوقات که پسر پا رو از گليم خودش درازتر ميکنه بهتره که جوابش داده بشه:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ مطمئنا فحاشی کار شایسته ای نیست ولی... شما اصولا با فحاشی(دختر به پسر) مخالفید یا درصورت ارتکاب عملی از جانب پسر (در خیابان) اورا مستحق فحش خوردن از جانب دختر می دانید؟ (اگر پاسخ مثبت است چه اعمالی) حرکت یک پسر بعد از فحاشی از جانب یک دختر چگونه باید باشد؟ آره مخالفم؛ اگه از یکی فحشی بشنوم نه موردش و نه اون آدمش یادم نمی ره! فحش چیزی نیس در مقابل کارش! یه جواب درست حسابی می خواد! ولی خوب بستگی داره که تو خیابون چیکار کرده باشه! اگه دختری فحاشی کرد، جای پسره باشم، معذرت می خوام و فوری محل رو ترک می کنم! اما اگه کارش بی دلیل باشه (که نمی شه) بازم جوابی نمی دم و بعد حفظ کردن قیافش، از اونجا می رم و جوابشو نمی دم! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ کلا با فحاشی مخالفم ... فرقی نداره دختر باشه یا پسر !! به نظر من کسایی از الفاظ نا مناسب استفاده میکنن که آدمای بسیار ضعیفی هستن وقتی نمیتونن حرفشونو ثابت کنن یا عصبانیتشون رو کنترل کنن این آدم ضعیف رو پشت این الفاظ مخفی میکنن! من در برابر این افراد فقط سکوت میکنم و با تاسف نگاهشون میکنم آدما با رفتارهای مختلف میتونن نشون دهنده شان و شخصیت خانوادشون باشن .... کسایی که فحاشی میکنن اینو به بقیه میفهمونن که پدر یا مادرشون از این الفاظ استفاده میکرده و این فرد هم در محیط خانواده این نوع حرف زدن رو یاد گرفته اما گاهی افراد بین دوستان این نوع حرف زدن و یاد میگیرن تو محیطی خارج از جو دوستانشون خیلی مودب و با شخصیت رفتار میکنن که دوشخصیتی بودن فرد و اراده ضعیفش رو نشون میده که نتونسته تو اون جو بد خودشو حفظ کنه ********************************* حرکت یک پسر بعد از فحاشی از جانب یک دختر چگونه باید باشد؟ سکوت و تنها گذاشتن اون فرد تو اون شرایط بهترین کاره .... چون قطعا دختری که تو جمع به کسی فحاشی میکنه کارای دیگه ای هم از دستش بر میاد پس بهتره ازش دوری بشه تا بیشتر به شخصیت پسر توهین نشه اما اغلب برعکس این رفتار رو در آقایون میبینیم چون اکثرا معتقد هستند اگه حرفی نزنن غرورشون لکه دار میشه و .... در صورتی که اگه ادامه بدن شخصیتشون لگدمال میشه! 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ کلا با این عمل مخالفم.فرقی نداره دختر و پسرش. به نظرم اون پسر شخصیتشو با اون کاری که انجام داده نشون داده پس برخورد منم شخصیت منو نشون میده. من فحش نمیدم اما جوری باهاش صحبت میکنم که از صدتا فحش بدتر باشه. البته اگه اون فرد یهو یه کاری کرده باشم ممکنه واکنش اولیه ی من که خیلی سریعه هم فحش باشه.بستگی به کارش داره.اما فحاشی در هر صورت درست نیست. 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ نه فحاشی چیه باید با اسپری فلفل بزنی تو چشمش 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ نه فحاشی چیه باید با اسپری فلفل بزنی تو چشمش یه هو یه چاقو فرو کن تو شکمش راحتش کن:w58::w58::w58: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ نه فحاشی چیه باید با اسپری فلفل بزنی تو چشمش یا علی چقد خشن یه هو یه چاقو فرو کن تو شکمش راحتش کن:w58::w58::w58: 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ یه هو یه چاقو فرو کن تو شکمش راحتش کن:w58::w58::w58: اونجوری به دستم فشار وارد میشه پوستش خراب میشه اما با اسپری بی دردسر نتیجه عمل زشتش میبینه 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ خواهران گرامی و همشیره های عزیز ، در مواقعی که گرفتار مزاحمت خیابانی میشید بهترین کار بی توجهیه به غرعان 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ از قديم گفتن حق گرفتينه نه دادني وقتي كسي داره از حق خودش دفاع ميكنه شديدا موافقم وقتي يه مرد داره به يكي دست درازي ميكنه عملا داره توهين ميكنه حالا دختره توهين كنه بد ميشه؟؟؟ بايد در خورش جواب بده...بقيه رو نميدونم ج نميدن اما بنده فقط واسه اين ج نميدم كه ميترسم ..ئ گرنه زورم برسه كه ميزنم فكشو كج ميكنم فرهنگ فحاشي تو فرهنگ ما بر عكس خيليا كه ميگن جا نيفتاده بسي جا افتاده ..نمونش صحبت بين مردا.. اما مثل بقيه چيزا كه واسه زنا همه چيز اخ شده اينم اخ و بد شده 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ خواهران گرامی و همشیره های عزیز ، در مواقعی که گرفتار مزاحمت خیابانی میشید بهترین کار بی توجهیه به غرعان شرشون كم نميشه بابا..بهترين كار فراره.... خيلي ج ميده ... و گرنه خودتو بزني اون راه..ميگن داري ناز ميكني بعدش ميگن با ماه به از اين باش كه با خلق جهاني...بعدش اينا واسه زمان ما بود طرف متلك ميگفت رد ميشد الان اينقد رو دار شدن تا دم خونه ميان 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ من دیدم دختری که با زنجیر زد پسریو داغون کرد پسر رو زمین بود دختره هم میزد ............................................................. البته پسری که به دختری متلک میگه یا ..... در اکثر موارد به تیپ و رفتار دختر مقابل نگاه میکنه نه زیبایی نه..... اگه دقت کنین تو خیابونها پسرایی که از کنار دخترای ساده تر عبور میکنن کمتر حرف میزنن اما اگه همون پسرها و همون دختر با تیپ کمی جلف بیرون باشه متلکها بیشتره همه تقصیر گردن دخترها نیست و اول پسرها هستن که باید جلو زبونشون رو بگیرن اما دخترها هم بی تقصیر نیستن من با فحش دادن مخالفم چه برای دخترها در این مورد چه برای انسانها در هر شرایطی 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ من دیدم دختری که با زنجیر زد پسریو داغون کردپسر رو زمین بود دختره هم میزد ............................................................. البته پسری که به دختری متلک میگه یا ..... در اکثر موارد به تیپ و رفتار دختر مقابل نگاه میکنه نه زیبایی نه..... اگه دقت کنین تو خیابونها پسرایی که از کنار دخترای ساده تر عبور میکنن کمتر حرف میزنن اما اگه همون پسرها و همون دختر با تیپ کمی جلف بیرون باشه متلکها بیشتره همه تقصیر گردن دخترها نیست و اول پسرها هستن که باید جلو زبونشون رو بگیرن اما دخترها هم بی تقصیر نیستن من با فحش دادن مخالفم چه برای دخترها در این مورد چه برای انسانها در هر شرایطی کسی حق نداره به خاطر لباس که مساله شخصی حرفی بزنه پس در هر صورت تقصیر دختر نیست . بگذریم از این موضوع که پسرها به تیپ کار ندارن و این فقط بهونه ای مسخره برای توجیه رفتار وحشیانه خودشونه 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ بستگی داره پسره چی بگه؟جواب تیکه دادن خودش باعث میشه طرف کیف کنه...اوصولا جواب تیکه انداختنو نباید داد! ولی اگه زمانی حرفشو بلندو زشت بگه...یا یه سیلی میخوابونم درگوشه مبارکش یا حالا یه عملی انجام میدم دیگه... ولی اگه بخواد دست درازی کنه سلاح سرد در میارم میگیرم جلو چشمام برقش بخوره تو چشمام چشمام برق بزنه طرف سکته ناقص کنه ولی واقعا تو این جامعه پر از گرگ لازم که یه خانم یه سلاح سرد با خودش داشته باشه برای دفاع...متاسفانه امنیت نیست که... 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ نه فحاشی چیه باید با اسپری فلفل بزنی تو چشمش موافقم...فحش به چه دردی میخوره آخه...یه آدم بیشعوری پیدا میشه جواب میده باید یه کاری کرد که همیشه یادش بمونه 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ بخدا قسم یه بار من تو خیابون داشتم میرفتم سه تا دختر خانوم به ما تیکه پشت تیکه انداختن و منم همینطور بهشون نیگاه کردم رد شدم..... ولی فحش دادن هیچ چیز رو درست نمیکنه.... از علائم آخرالزمان دیگه 5 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ بخدا قسم یه بار من تو خیابون داشتم میرفتم سه تا دختر خانوم به ما تیکه پشت تیکه انداختن و منم همینطور بهشون نیگاه کردم رد شدم..... ولی فحش دادن هیچ چیز رو درست نمیکنه.... از علائم آخرالزمان دیگه تازگیا به همه چی اسم تیکه می ذارن! این تیکه ها رو یه جا جمع آوری کنین ببینیم ماهم تو لیست این آدمها هستیم یا نه؟؟بعدش جبهه خودمونو مشخص کنیم! والا!! 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ کسی حق نداره به خاطر لباس که مساله شخصی حرفی بزنه پس در هر صورت تقصیر دختر نیست . بگذریم از این موضوع که پسرها به تیپ کار ندارن و این فقط بهونه ای مسخره برای توجیه رفتار وحشیانه خودشونه موافق نیستم برید از دوتا دختر یکی ساده و دیگری آرایش دارو کمی جلف بپرسید که در اوقاتیی که بیرونن چقد از پسرا حرف میشنون متوجه میشین اگه کسی دلش میخواد رفتاری که شایستش باهاش انجام بشه باید از همه جهت خودشو واسه اون رفتاری که دلش میخواد آماده کنه و خوب هممون قبول داریم برای بدست آوردن بعضی چیزها باید بعضی چیزهای دیگه رو فاکتور گرفت خوب من خودم به شخصه بین دختری که سنگین و با وقاره با دختری که جلف تفاوت قائلم اون هم به میزان زیاد خوب یا بدشو کار ندارم اما این تنها نظر من نیست در ضمن دنبال دختر افتادن هم واسه پسرا فک کنم اول با همین دختری جلف شروع بشه بعدش تبدیل به یه عادت و مرض بشه واسه همهٔ دختر ها فک میکنم این مساله فقط با یکی دو کار ساده و کوچیک حل شدنی نباشه و چون که جدیداً مد این شده که دخترها مانند عروسها بیرون بیان و در فرهنگمون متاسفانه باب شده کار سختیست عوض کردنش در مورد پسرها هم باید بگم که این کارشون واقعا زشته و از روی نا بخردیشونه که اگه ذرهای تفکر میکردند اینگونه مسائل کمتر بود اما اگه بخوایم فراتر بریم این معضلیست که مملکت باعث ایجادش شده و اون هم نداشتن کار برای جوونها و در صورت داشتن کار کفاف ندادن حقوق برای گذاران زندگی هستش که اگه این مشکل حل میشد و کمتر کسی رو بیکار میدیدیم این همه جوون عذب نداشتیم که روزا دنبال غریزش راه بگیر تو خیابون به دختر مردم تیکه بندازه که این خوش بینانهترین حالتشه اگه کارهای دیگه نکنه اگه کار بود پول هم بود؛ تشکیل خانواده هم که آرزوی خیلی جوون هاست بود و نتیجه کم شدن یک سری رفتارهای بد جامعه بود با نبود کار و زیاد شدن اوقات فراغت و حوصله سر رفتن جوونها،خانومها به آرایش بیشتر خودشون و پسرها به فکر رفع بیکاری و هزار تا کار دیگه رو میارن و نتیجه هم که پیداست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده