رفتن به مطلب

چقدر دافعه دارید؟

ارسال های توصیه شده

با سلام

شما چقدرتو روابط اجتماعیتون دافعه دارین؟یعنی در روابط کاری،دوستی ، همسایگی و... چند درصد از افراد مرتبط باهاتون رو (بصورت منطقی با غیر منطقی) دلخور،رنجور و یا طرد میکنین؟(بنظر خودتون)چند درصد از افراد شما رو انسان + و یا انسان منفی قلمداد میکنند؟بنظر خودتون انسان های نزدیک به شما چقدر رو کمک شما (پولی یا دیگر موارد) حساب باز می کنند؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
با سلام

شما چقدرتو روابط اجتماعیتون دافعه دارین؟یعنی در روابط کاری،دوستی ، همسایگی و... چند درصد از افراد مرتبط باهاتون رو (بصورت منطقی با غیر منطقی) دلخور،رنجور و یا طرد میکنین؟(بنظر خودتون)چند درصد از افراد شما رو انسان + و یا انسان منفی قلمداد میکنند؟بنظر خودتون انسان های نزدیک به شما چقدر رو کمک شما (پولی یا دیگر موارد) حساب باز می کنند؟

بين دوستام كه فكر نكنم داشته باشم اما تو فاميل با يه عده شديدا دافعه دارم با يه تعداد خيلي كم جاذبه دارم كه فكر كنم همه تو فاميلشون بخاطر مسايل خاله زنكي همين وضعو دارن ..تو همسايه هام فكر كنم همه منو يه دختر مغرور بدونن كه عارش مياد با كسي سلام عيليك كنه حالا چرا نميدونم :w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من یک مدافع هستم

اگه میشد واسه این مسائل تیم تشکیل داد من بهترین مدافع جهان شناخت میشودم

راستش فک می‌کنم که تو فامیل از هم سنهام چه دخترو چه پسر کسی‌ عزم ناراحت نیس جز اونایی که خودشون خواستن

در جمع دوستان هم که نه

همسایه‌ها هم که تا منو می‌بینن لبخندی تا بناگوش بر لباشون میشینه و سلام و علیکو احوال پرسی‌ و.....

به نظرم اینکه آدم بخواد در مورد خودش قضاوت کنه کار سختیه

کسی‌ میتونه در مورد خودش قضاوت کنه که خودشو در روابط از نقطه دید طرف مقابلش نظاره گر باشه و خوب این طبیعتا کار سختیه

اینکه ادم بخواد خودشو مورد نقد قرار بده به یسری مهارت‌های خاصی‌ داره

یعنی‌ باید بیطرفانه به خودت نگاه کنی‌ که در اکثر شرایط این کار قریب به ۹۹% کار محالیست

واسه اینه که به اینجور سوالا جوابی‌ داده میشه که صاحب جواب دوس داره بده

مثلا به نظر من vina دوست داره که فردی مغرور شناخته بشه پس این جواب رو داده (این نظر منه فقط)

از اینجور تاپیکا نتیجه‌ای جمع آوری می‌شه در مورد اینکه افراد دوس دارن دافعه داشته باشند یا خیر تا اینکه دافعه دارند یا خیر(بازم این نظر منه)

:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من یک مدافع هستم

اگه میشد واسه این مسائل تیم تشکیل داد من بهترین مدافع جهان شناخت میشودم

راستش فک می‌کنم که تو فامیل از هم سنهام چه دخترو چه پسر کسی‌ عزم ناراحت نیس جز اونایی که خودشون خواستن

در جمع دوستان هم که نه

همسایه‌ها هم که تا منو می‌بینن لبخندی تا بناگوش بر لباشون میشینه و سلام و علیکو احوال پرسی‌ و.....

به نظرم اینکه آدم بخواد در مورد خودش قضاوت کنه کار سختیه

کسی‌ میتونه در مورد خودش قضاوت کنه که خودشو در روابط از نقطه دید طرف مقابلش نظاره گر باشه و خوب این طبیعتا کار سختیه

اینکه ادم بخواد خودشو مورد نقد قرار بده به یسری مهارت‌های خاصی‌ داره

یعنی‌ باید بیطرفانه به خودت نگاه کنی‌ که در اکثر شرایط این کار قریب به ۹۹% کار محالیست

واسه اینه که به اینجور سوالا جوابی‌ داده میشه که صاحب جواب دوس داره بده

مثلا به نظر من vina دوست داره که فردی مغرور شناخته بشه پس این جواب رو داده (این نظر منه فقط)

از اینجور تاپیکا نتیجه‌ای جمع آوری می‌شه در مورد اینکه افراد دوس دارن دافعه داشته باشند یا خیر تا اینکه دافعه دارند یا خیر(بازم این نظر منه)

:icon_gol:

من اول سوالام پرسیدم: "بنظر خودتون... ؟" اما این دلیل نمیشه که شخص بدور از واقعیت جواب بده...هرچند تا حدودی حرف شما میتونه درست باشه . ولی سعی کنید واقعی جواب بدین ;)

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...