رفتن به مطلب
  • 0

شیت طراحی شهری

shiva*

سوال

من باید چندتا شیت درمورد کیفیت محیطی، سازمان فضایی و سازمان بصری و کالبدی ببندم ولی نمیدونم چیکار کنم لطفا بگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سریع لطفاااا.خواهشا زود

• Like 3
لینک به دیدگاه

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0
من باید چندتا شیت درمورد کیفیت محیطی، سازمان فضایی و سازمان بصری و کالبدی ببندم ولی نمیدونم چیکار کنم لطفا بگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سریع لطفاااا.خواهشا زود

سلام دوست عزیز

توی این لینک نمونه کارهای زیادی هس که بچه ها گذاشتن:a030:

http://www.noandishaan.com/forums/thread11546.html

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0

چه جور شیتی قراره ببندین؟

معرفی این مفاهیم یا تحلیل یه فضای شهری واقعی؟

بهرحال برای بحث کیفیتهای طراحی شهری مقاله مولفه های سازنده کیفیت طراحی شهری دکتر گلکار خیلی مفیده...با یه سرچ کوچولو پیداش می کنین، کیفیتای طراحی شهریو از دیدگاهای افراد مختلف لیست و تعریف می کنه و درنهایت یه جمع بندی از مجموعه کیفیتها و زیر مجموعه هاشون میده...هم برا آشنایی و هم برا کاربرد تو تحلیل مفیده

برا سازمان فضایی هم مقاله "جایگاه سازمان فضایی در طراحی شهری" کامران ذکاوت رو بخون.. صفه 54....ممکنه پیداش نکنی ولی اینو بدون عناصر سازمان فضایی 10 تان،طبق دسته بندی آلن برتود فکر کنم،Alain bertaud....فضاهای شهری، محور مجهز شهری(مثل ولیعصر و انقلاب تو تهران و شانزلیزه تو پاریس یا چهارباغ اصفهان)، خیابانهای اصلی، کانونها و محورهای فعالیت و جمعیت، نمادها و ساتمانهای مدنی، نشانه های شهری، پدیده های دروازه ای(مثل برج میلاد یا برج آزادی،عناصری که وقتی باشون مواجه میشی می فهمی رسیدی به یه شهر خاص)، گره ها و کانونهای تمرکز، تمرکزهای ارتفاعی(مثل مجموعه لا دفنس پاریس)، اندامهای طبیعی

سازمان بصری هم تو دو سطح کلان و خرد بررسی می شه

کلان شامل دیدهای پی در پی (serial vision) ، کریدورهای دید یا Vista، دیدهای گسترده یا Panorama

تو سطح خردم که فضای شهریه ارکان نما شامل خط آسمان و کشش های بصری عمودی و افقی، و اجزا شامل بازشوها و الحاقات و جزئیات و مصالح مطرح می شن

سازمان کالبدیم شامل ریخت شناسی(تحولات بافت در طول زمان، ارگانیک یا هندسی بودنو..) دانه بندی(ریزدانه یا درشت دانه) تیپولوژی کالبدی خاص(مثلن حیاط مرکزی یا پلکانی) ابنیه با ارزش معماری یا تاریخی و ...میشه

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 0

میخوام شیت طراحی برای یه فضای شهری پیاده ببندم. اما برای نقشه آلترناتیو نمیدونم چطوری نشون بدم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...