Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ سلام متأسفانه امروز باخبر شدیم که پدربزرگ آتروس عزیز به رحمت خدا رفتن. علیرضاجان تسلیت میگم و برای خودت و خانواده محترمت آرزوی صبر و شکیبایی می کنم. روحشون شاد 44 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ من هم تسلیت میگم آقا علیرضا انشاالله خداوند ایشون رو رحمت کنن و بهتون صبر بده لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ تسلیت می گم ... روحشون شاد ... لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ چه سالی بدی . . . متاسفم .تسلیت. روحشون در آرامش لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ علیرضا تسلیت میگم.. روحشون شاد. لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ واقعا متاسف شدم. تسلیت میگم. از خدا برای ایشون آمرزش و برای شما و خانوادتون صبر خواستاریم. لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ ای بابا تسلیت میگم روحشون شاد غم آخرت باشه علیرضا لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ درود...پدربزرگ ها و مادربزرگ ها واقعا سرمایه های ارزشمندی هستن که از دست دادن این عزیزان غم بسیار بزرگی رو به همراه داره....براتون آرزوی صبر و بردباری می نمایم:icon_gol: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ منم تسلیت میگم روحشون قرین رحمت و شادی.. لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ متاسفــم... تسلیت میگم؛ امیدوارم غم آخرت باشـه... لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ تسلیت می گم آقا علیرضا.... روحشون همجوار رحمت الهی باشه.... لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ مرگ گاهی ریحان می چیند گاه نشسته است و به ما می نگرد.... تسلیت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده