Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ مثل اینکه باز به توافق نرسیدن دوتیم اعتراضات در مورد تأخیر و اینا پذیرفته نشد. پافشاری و اعتراض زیاد بعد از رسیدگی، باعث حذف تیم میشه. اول بررسی سوالای گروه کفشدوزک: سوالی که در مورد سخنرانی دکتر شریعتی بود. جواب گروه جنگل طبیعتاً اشتباهه. چون اگه حتی اگه منبع خودشونم مورد قبول باشه، سال 49 هم دعوت به سخنرانی داشته: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و تو همین لینک هم که سالشمار هست از همون سایت سال 47 گفته شده شروع سخنرانیا هستش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در مورد سوال دوم و قضیه هندسه تصویری هم جواب گروه جنگل اشتباه بوده. تو منبع معرفی کرده هم گفته شده که اون شخص برخی ویژگی هاشو اون موقع کشف کرده بود و خود قضیه رو کشف نکرده بود. سوال سه هم که درست بوده. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ حالا بررسی سوالای تیم جنگل: سوال یک و دو اشتباه جواب داده شده. سوال سوم درست جواب داده شده. بازی با کلمات قرار نیست باشه که کشور اشاره نشده و ایالت اشاره شده. دو تیم مساوی هستن و هرکدوم یه سوال دیگه از هم مطرح کنن تا آخر فردا شب فرصت دارن سوالشونو بذارن. توجه: سوالایی که تو جوابش باید توضیح داده بشه اگه اعتراضی هم بابت نشه توسط داورا حذف میشه. سوالایی که جوابشون موردی هست (مثلاً 6 مورد باید اشاره بشه و .... ) هم اگه اعتراضی هم نشه حذف میشن و همینطور سوالایی که تو قالب یه سوال دو سوال پرسیده میشه. یعنی اگه سوالا مشابه سوال سوم تیم کفشدوزک و سوالای دوم و سوم تیم جنگل باشه این بار حذف میشن. 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ من اعتراض دارم! محمدجان فکر کنم از باب تکلیف منابع رو بررسی کردی و خیلی دقیق نگاشون نکردی سوال سخنرانی دکتر شریعتی در منبع سالشمار اشاره شده که سال47 سخنرانی ها حسینیه ارشاد شروع شده نه دانشگاه: آغاز سخنرانیها در حسینیه ارشاد با شرکت وسیع دانشجویان و جوانان ... بعدشم اون عکس سندی که از سایت اشاره کردی مربوط به دانشگاه تبریز و مدرسه بازرگانی هستش و ربطی به دانشگاه ملی تهران نداره و اینا به کنار در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به وضوح اشاره شده دومین سخنرانی در دانشگاه ملی موضوعش اگزیستانسیانیسم بوده و با این حساب اگه حتی به فرض جواب ما درست نبوده جواب گروه مقابل برای اثبات سوالشون هم اشتباه بوده! با چنین سابقهای وقتی قرار شد برای دومین بار در دانشگاه ملی سخنرانی کند، خیلی به تهیه و تدارک و تلاش و تکاپو افتادند. این بار بزرگترین سالن دانشگاه یعنی تالار ابوریحان را که به دلیل ظرفیت بالایش فقط برای مجامع بزرگ سالیانه مورد استفاده قرار میگرفت در نظر گرفتند. کارت دعوت برای همه اساتید و رؤسای دانشکدهها و دانشگاه فرستادند، بروشور تبلیغاتی سخنرانی را در دانشگاههای تهران، صنعتی شریف (آریامهر آن روز)، پلیتکنیک، بازرگانی و غیره پخش کردند و حسابی آب و جارو کردند.بالاخره روز موعود فرا رسید. بلیط رفت و برگشت هواپیما را قبلاً برایش به مشهد فرستاده بودم، بنابراین ساعت ورودش را میدانستم و از نیم ساعت قبل در فرودگاه به انتظارش نشستم. خوشبختانه فراموش نکرده بود و به موقع رسید! کمی خسته به نظر میآمد، بعد از احوالپرسیهای مقدماتی، صحبت به موضوع سخنرانی و مطالبی که قرار است بگوید کشید. دیدم حرفهایی میزند که ربطی به موضوع تعیینشده ندارد! احساس کردم سوءتفاهمی شده است، با ترس و نگرانی پرسیدم مگر درباره «اگزیستانسیالیسم» قرار نیست صحبت بکنی؟ خیلی خونسرد جواب داد، نه! شما که گفته بودید درباره «هنر» صحبت کن، من هم میخواهم از «هنر در انتظار موعود» سخن بگویم. البته به دلیل آنکه اعضای فعال انجمن عمدتاً دانشجوی معماری بودند قبلاً چنین پیشنهادی کرده بود، ولی به دلیل عمومیت مجلس و شرکت گسترده دانشجویان دیگر، آن را مناسب ندیده همان موضوع«اگزیستانسیالیسم» را توافق کرده بودیم. بعدشم در مورد سوال خودمون من محمد عزیز بازی با کلمات نکردم پرسیدم برای کدام کشور نه ایالتایالت کارولینای شمالی جواب نبوده جواب سوال ایالت متحده آمریکا بوده و نمیدونم کجاش بازی با کلماتهسوال واضح جواب واضح 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ من اعتراض دارم! محمدجان فکر کنم از باب تکلیف منابع رو بررسی کردی و خیلی دقیق نگاشون نکردیسوال سخنرانی دکتر شریعتی در منبع سالشمار اشاره شده که سال47 سخنرانی ها حسینیه ارشاد شروع شده نه دانشگاه: بعدشم اون عکس سندی که از سایت اشاره کردی مربوط به دانشگاه تبریز و مدرسه بازرگانی هستش و ربطی به دانشگاه ملی تهران نداره و اینا به کنار در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به وضوح اشاره شده دومین سخنرانی در دانشگاه ملی موضوعش اگزیستانسیانیسم بوده و با این حساب اگه حتی به فرض جواب ما درست نبوده جواب گروه مقابل برای اثبات سوالشون هم اشتباه بوده! بعدشم در مورد سوال خودمون من محمد عزیز بازی با کلمات نکردم پرسیدم برای کدام کشور نه ایالتایالت کارولینای شمالی جواب نبوده جواب سوال ایالت متحده آمریکا بوده و نمیدونم کجاش بازی با کلماتهسوال واضح جواب واضح تو همون سایت گفته شده: آغاز سخنرانیها در دانشگاههای مختلف کشور و استقبال دانشجویان. خیلی طبیعی هست که اگه بخوایم این صفحه رو ملاک قرار بدیم که شما ازش جواب رو در آوردی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ناقص و اشتباه هست. باید سالشمار دقیق رو نگاه کرد. در مورد سوال سوم هم مسابقه جاخالی اینا نیست. همونطور که گفتم بازی با کلمات هست. وقتی ایالت گفته میشه یعنی به جواب رسیدن، حالا اون لحظه یادشون رفته اسم کشورو بگن. طبیعی هم هست که وقتی اسم شهرو کسی بدونه کجاست، ندونه این ایالت واسه چه کشوریه جدای از این دوتا سوال در قالب یه سوال هم هست. دوتا شهر که هیچ ربطی بهم ندارن آورده شده. یه دفعه یه لیست شهرا رو ردیف کنید بالاخره یکیش اون وسط اشتباه جواب داده میشه دیگه این بار نادیده گرفته میشه. ولی اعتراض نابجای بعدی موجب حذف تیم جنگل خواهد شد. چه در این مرحله چه در مراحل بعدی مسابقه. با توجه به اینکه قبلاً هم تو مراحل قبلی این اعتراضات بوده. تو پست اول تاپیک گفته شده: با هر گونه اعتراض بی جا برخورد زننده میشه 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ تو همون سایت گفته شده: خیلی طبیعی هست که اگه بخوایم این صفحه رو ملاک قرار بدیم که شما ازش جواب رو در آوردی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ناقص و اشتباه هست. باید سالشمار دقیق رو نگاه کرد. در مورد سوال سوم هم مسابقه جاخالی اینا نیست. همونطور که گفتم بازی با کلمات هست. وقتی ایالت گفته میشه یعنی به جواب رسیدن، حالا اون لحظه یادشون رفته اسم کشورو بگن. طبیعی هم هست که وقتی اسم شهرو کسی بدونه کجاست، ندونه این ایالت واسه چه کشوریه جدای از این دوتا سوال در قالب یه سوال هم هست. دوتا شهر که هیچ ربطی بهم ندارن آورده شده. یه دفعه یه لیست شهرا رو ردیف کنید بالاخره یکیش اون وسط اشتباه جواب داده میشه دیگه این بار نادیده گرفته میشه. ولی اعتراض نابجای بعدی موجب حذف تیم جنگل خواهد شد. چه در این مرحله چه در مراحل بعدی مسابقه. با توجه به اینکه قبلاً هم تو مراحل قبلی این اعتراضات بوده. تو پست اول تاپیک گفته شده: محمد،عزیز دل خیلی در تعجبم که سوال تیم مقابلو خوب نخوندی و داری قضاوت میکنیانتظار میره داورها با حوصله و متانت مواردو بررسی کنن سوال به وضوح اشاره کرده اولین سخنرانی در دانشگاه ملی که در ادامه سوال و جواب تیم مقابلو میآرم: 1-اولین سخنرانی دکتر شریعتی که در دانشگاه ملی صورت گرفت در چه سالی بود و موضوع سخنرانی چه بود؟ ایشون اولین سخنرانیشونو در دانشگاه ملی در سال 1347 در رابطه با اگزیستانسیالیسم داشتن که به عنوان اولین سخنرانیشون شناخته شده. ببین محمد، این اسناد داخل سایت دکتر که خودم معرفی کردم همه دانشگاه ملی نیستن و طبق منبع خاطرات بازرگان که نمیدونم نگاش کردی یا نه به وضوح اشاره شده دومین سخنرانی موضوعشاگزیستانسیالیسمهستش پس اگه جواب ما به فرض درست نباشه جواب گروه مقابلم برای اثبات سوال خودشونم اشتباست!: با چنین سابقهای وقتی قرار شد برای دومین بار در دانشگاه ملی سخنرانی کند، خیلی به تهیه و تدارک و تلاش و تکاپو افتادند. این بار بزرگترین سالن دانشگاه یعنی تالار ابوریحان را که به دلیل ظرفیت بالایش فقط برای مجامع بزرگ سالیانه مورد استفاده قرار میگرفت در نظر گرفتند. کارت دعوت برای همه اساتید و رؤسای دانشکدهها و دانشگاه فرستادند، بروشور تبلیغاتی سخنرانی را در دانشگاههای تهران، صنعتی شریف (آریامهر آن روز)، پلیتکنیک، بازرگانی و غیره پخش کردند و حسابی آب و جارو کردند.بالاخره روز موعود فرا رسید. بلیط رفت و برگشت هواپیما را قبلاً برایش به مشهد فرستاده بودم، بنابراین ساعت ورودش را میدانستم و از نیم ساعت قبل در فرودگاه به انتظارش نشستم. خوشبختانه فراموش نکرده بود و به موقع رسید! کمی خسته به نظر میآمد، بعد از احوالپرسیهای مقدماتی، صحبت به موضوع سخنرانی و مطالبی که قرار است بگوید کشید. دیدم حرفهایی میزند که ربطی به موضوع تعیینشده ندارد! احساس کردم سوءتفاهمی شده است، با ترس و نگرانی پرسیدم مگر درباره «اگزیستانسیالیسم» قرار نیست صحبت بکنی؟ خیلی خونسرد جواب داد، نه! شما که گفته بودید درباره «هنر» صحبت کن، من هم میخواهم از «هنر در انتظار موعود» سخن بگویم. البته به دلیل آنکه اعضای فعال انجمن عمدتاً دانشجوی معماری بودند قبلاً چنین پیشنهادی کرده بود، ولی به دلیل عمومیت مجلس و شرکت گسترده دانشجویان دیگر، آن را مناسب ندیده همان موضوع «اگزیستانسیالیسم» را توافق کرده بودیم. سوال کارولینای شمالی هم من و تو نمیتونیم ذهن جواب دهنده رو بخونیم! اگه یادش رفته که بازم دلیل نمیشه! من کشور میخواستم نه ایالت! و اگه سوال موردی ایراد داشته باید قوانین خودتونو اصلاح کنید چون هیچ اشاره ای نشده بود! راستی این سوالشون هم مورد داشت که فراموش کردم متذکر بشم! سوال قضیه هندسه تصویری که سوال و جواب تیم مقابل این طور بوده: -قضیه هندسی تصویری در چه سالی کشف شد؟ پاسکال متولد سال 1623 در 16 سالگی قضیهای از هندسه تصویری را کشف کرد که بعدها ( قضیه پاسکال ) نام گرفت. 1623+16=1639 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین خودشونم از منبع نقل کردن که قضیه پاسکال جزئی از مبحث هندسه تصویری هستش و پاسکال یک قضیه هست سوال به پاسکال اشاره نشده پس سوال اشتباست و امتیاز طبق قانون باید به تیم ما داده بشه در آخر اگه میخوای مارو بخاطر اعتراض برحقمون حذف کنی حذف کن ما داریم بر اساس مدرک و سند حرف میزنم و هرکی که بیطرف باشه براحتی برحق بودن ما رأی میده 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ اوکی در مورد قضیه پاسکال درسته. مسابقه فینال بین تیمای کامبادنا و جنگل برگزار میشه فقط این نکته رو بگم که تیم جنگل تو فینال یه امتیاز منفی داره و هر تعدادی که جواب بده یه امتیاز ازش کم میشه. به خاطر ادامه اعتراض بیجا نسبت به سوال اول ادامه روند اعتراض = تموم شدن مسابقه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ با سلام خدمت داورای عزیز.... فقط اومدم به گروه جنگل تبریک بگم و همچنین به داورا که بعد از چند روز اومدن و آخرشم نفهمیدیم چی شد که ما باختیم..... برنده های واقعی داورامون بودن....بهشون تبریک میگم.... (الان خسته ام وگرنه چندتا از پستای دور پیشو میاوردم تا خودتون ببینید داوری در حد تیم ملی بوده ولی فردا حتما میزارمشون تا ببینید) اشکال نداره ما باختیم ولی همه دیدن که حق با کی بود..... ما هم به احترام حرف داور که گفت اعتراض نکنید سکوت کردیم وگرنه آدمای کج و کوله ای نیستیم.... ما هم بلد بودیم حرف بزنیم..... به هر حال تبریک میگم....موفق باشید ولی یخورده مردونگی و قاطعیت یاد بگیرد.....سر حرف خودتون بایستید 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ ببخشید من چند روز مشکل داشتم نتونستم بیام سایت کلا. فینال: شروع: شنبه آخرین زمان ارسال سوال ها: تا آخر یکشنبه آخرین زمان ارسال پاسخ ها: تا آخر سه شنبه مسابقه فینال بین تیمای کامبادنا و جنگل 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ ببخشید من چند روز مشکل داشتم نتونستم بیام سایت کلا. فینال: شروع: شنبه آخرین زمان ارسال سوال ها: تا آخر یکشنبه آخرین زمان ارسال پاسخ ها: تا آخر سه شنبه مسابقه فینال بین تیمای کامبادنا و جنگل :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ و اما سوالات ما از گروه جنگل. 1.در بازی ورق خال شاه نماد چه چیزی است؟ 2. چرا شستن میوه و سبزیجات باعث خراب شدن آن ها میشود؟؟ 3.کدام سنگ است که میتواند روی آب شناور بماند دومورد نام ببرید (دوستان توجه کنید که نوع سنگ مد نظر ما نیس). تا آخر امشب ممکنه سوال 2 رو تغییر بدم.چون مشورت نکردیم. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سوالای تیم جنگل از اعضای محترم تیم کامبادنا: 1- والتر زنگا در دوران بازیکنی در چه تیمی موفق به بردن جام یوفا شده است؟ 2- اصلی ترین دستاورد کنفرانس ریو(کنفرانس پیرامون محیط زیست و توسعه) چه بوده است؟ 3- این جمله جنجالی از کیست؟"فن بر خلاف دین خنثی و بی طرف است" 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ از باب توضیح فقط: فقط بخاطر احترام به مسابقه و دوستان گروه مقابل در این مرجله شرکت کردیم وگرنه بخاطر مسائل پیش آمده در مرحله قبل به هیچ عنوان قصد شرکت نداشتیم.. از آقا میلاد هم خواهش میشود فقط خودشان داوری را انجام بدهند باتشکر 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ سوالای تیم جنگل از اعضای محترم تیم کامبادنا: 1- والتر زنگا در دوران بازیکنی در چه تیمی موفق به بردن جام یوفا شده است؟ تیم اینترمیلان والتر زنگا تو سالهای ۱۹۸۲-۱۹۹۴ تو اینترمیلان بازی کرده که ایترمیلان تو سال ۹۱-۱۹۹۰قهرمان یوفا شده و برای جوابها هم لینک قرار دادم و توضیحات مربوط به جواب اول رو هم نوشتم و هم مطالبی که از لینکه استخراج کردیم رو ه صورت عکس گذاشتم و ضمیمه ی پست کردم تا راحت تر بشه جواب صحیح رو پیدا کرد والتر زنگا بین سالهای 82-94 در اینترمیلان بازی کرده که اینترمیلان در سال 90-91 قهرمان یوفا شده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2- اصلی ترین دستاورد کنفرانس ریو(کنفرانس پیرامون محیط زیست و توسعه) چه بوده است؟ کنوانسیونى بین المللى براى مقابله با معضل تغییرات آب و هوا بسیار حیاتى است . سه ماه پس از آن مذاکرات شروع شد و کشورهاى مذاکره کننده مصمم شدند کنوانسیون مقدماتى تغییرات آب و هوا را تشکیل دهند و آنرا در کنفرانس ریو به تصویب رسانند بیانیه کنفرانس سازمان ملل متحد دربارة محیطزیست و توسعه (همایش زمین) ، ریوـ 1992(1371 ه . ش) united nations conference on environment and development dclaration rio - june 1992 این کنفرانس از تاریخ سوم تا چهاردهم ژوئن 1992 با حضور و شرکت بیش از یکصد و پنجاه تن از رؤسا و نمایندگان کشورهای جهان در شهر ریودوژانیرو واقع در کشور برزیل تشکیل گردید. این کنفرانس جهانی بزرگ که به اجلاس زمین یا همایش ریو موسوم گردیده است توجه جهانی را به مهمترین مسئله بشری در قرن بیست و یکم یعنی محیطزیست جلب نمود. حاصل و نتایج کنفرانس ریو عبارتند از: بیانیه اصولی ریو پیرامون محیط زیست و توسعهـ دستور کار 21 یا دستورالعمل اقدام در ارتباط با توسعه پایدار جهانی، اصل جنگل و دو کنوانسیون مهم و یا معاهده بینالمللی تنوع زیستی و معاهده ساختاری سازمان ملل پیرامون تغییرات اقلیمی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3- این جمله جنجالی از کیست؟"فن بر خلاف دین خنثی و بی طرف است" جواب : برتراند راسل فن وعلم برخلاف دین خنثی و بی طرف است : به انسان اطمینان می دهدکه افراد انسانی می توانند دست به اعجاز بزنندولی نمی گوید به چه اعجازی دست بزنند . " از متن کتاب تاریخ فلسفه غرب - برتراند راسل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستان جوابهارو به ترتیب گذاشتم خیلی خوشحال شدم که تو این مسابقه شرکت کردم و هدفمون صرفا" شرکت کردن بود و برد یا باخت زیاد مهم نیست خوش و خرم باشید 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ درودجوابای سوالای تیم کامبادنا: 1.در بازی ورق خال شاه نماد چه چیزی است؟ هر خال "شاه" در بازي ورق ، نشانه يكي از پادشاهان بزرگ تاريخ است خال پيك : شاهديويد خال گشنيز : اسكندر كبير خال دل : شارلماني...امپراتور فرانسه بزرگ خال خشت : ژوليوس سزار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2. چرا شستن میوه و سبزیجات باعث خراب شدن آن ها میشود؟؟ اگر میوه یا سبزی را نشسته داخل یخچال بگذارید، می توانید مدت زمان بیشتری آنها را تازه داخل یخچال نگه دارید زیرا آبی به آنها نخورده و شرایط مناسب و مرطوب برای رشد میکروارگانیسم ها به وجود نیامده است. البته اگر قرار باشد میوه ها و سبزی های نشسته را داخل یخچال بگذارید باید حتما آنها را داخل ظرف کاملا دربسته قرار دهید تا آلودگی آنها به سایر مواد غذایی منتقل نشود . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3.کدام سنگ است که میتواند روی آب شناور بماند دومورد نام ببرید (دوستان توجه کنید که نوع سنگ مد نظر ما نیس). حجرالاسود ...از مهمترین ویژگیهای این سنگ شناور ماندن آن بر روی آب است .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پومیس (سنگ پا) خلل و فرج فراوان در پومیس و دیوارهای باریک مابین آنها به این سنگ وزن مخصوصی بسیار پائین می دهد. وزن مخصوص این سنگ معمولاً کمتر از یک می باشد که همین به سنگ توانایی شناور شدن روی آب را می دهد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ تصحیح جوابای گروه کامبادنا: سوال1و3 درست و صحیح جواب داده شده است ولی متأسفانه سوال2 جواب درستی داده نشده جواب صحیح:منشور زمین منبع: صفحه35 کتاب قوانین و مدیریت منابع طبیعی تألیف دکتر تقی شامخی استاد دانشگاه تهران http://www.noandishaan.com/upload/images/9pm3brawmd1eh2bsjigb.jpg شرمنده که کتاب خط خطیه:icon_pf (34): . . . درمجموع2جواب صحیح و 1جواب نادرست 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ تصحیح جوابهای گروه جنگل: جواب سوالات 1 و 3 درست بود و جواب سوال 2 غلط بود جواب درست: برای حفظ رطوبت میوه و سبزیجات پوشش طبیعی بر روی میوه ها ایجاد می شود، این پوشش بر اثر شستشوی میوه ها از بین می رود از این رو به تدریج میوه و سبزیجات آب خود را از دست می دهند و خراب می شوند. از سوی دیگر میوه ها پس از چیده شدن همچنان به نفس کشیدن خود ادامه می دهند به این معنا که اکسیژن هوا را جذب و دی اکسید کربن و اتیلن را دفع می کنند. اکسیژن قندهای داخل میوه را به اسیدها و الکل ها تبدیل کرده و باعث ترش شدن و خرابی آنها می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ تصحیح جوابهای گروه جنگل:جواب سوالات 1 و 3 درست بود و جواب سوال 2 غلط بود جواب درست: برای حفظ رطوبت میوه و سبزیجات پوشش طبیعی بر روی میوه ها ایجاد می شود، این پوشش بر اثر شستشوی میوه ها از بین می رود از این رو به تدریج میوه و سبزیجات آب خود را از دست می دهند و خراب می شوند. از سوی دیگر میوه ها پس از چیده شدن همچنان به نفس کشیدن خود ادامه می دهند به این معنا که اکسیژن هوا را جذب و دی اکسید کربن و اتیلن را دفع می کنند. اکسیژن قندهای داخل میوه را به اسیدها و الکل ها تبدیل کرده و باعث ترش شدن و خرابی آنها می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام ناصرجان خوبی؟ اون سوال 2 لینک ما هم که علمی جواب داده بذاریم میلاد بیاد نظر بده 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ تصحیح جوابای گروه کامبادنا:سوال1و3 درست و صحیح جواب داده شده است ولی متأسفانه سوال2 جواب درستی داده نشده جواب صحیح:منشور زمین منبع: صفحه35 کتاب قوانین و مدیریت منابع طبیعی تألیف دکتر تقی شامخی استاد دانشگاه تهران http://www.noandishaan.com/upload/images/9pm3brawmd1eh2bsjigb.jpg شرمنده که کتاب خط خطیه:icon_pf (34): . . . درمجموع2جواب صحیح و 1جواب نادرست سلام. این کتاب رو احیانا برای ارشد نخوندی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ تصحیح جوابای گروه کامبادنا:سوال1و3 درست و صحیح جواب داده شده است ولی متأسفانه سوال2 جواب درستی داده نشده جواب صحیح:منشور زمین منبع: صفحه35 کتاب قوانین و مدیریت منابع طبیعی تألیف دکتر تقی شامخی استاد دانشگاه تهران http://www.noandishaan.com/upload/images/9pm3brawmd1eh2bsjigb.jpg شرمنده که کتاب خط خطیه:icon_pf (34): . . . درمجموع2جواب صحیح و 1جواب نادرست سلام قاسم جان خوبی؟ مرسی داداش سوالاتتون خوب بود در مورد سوال 2 باید بگم که من لینک هارو گذاشتم و دیقیقا" به متنی که تو کتابت عنوان کردی اشاره کردیم فقط منشور زمین بود که به نظرم این چون سر تیتر بوده از ترجمه های مولف هستش اگه عین متن رو میخوستی باید میگفتی به انگلیسی بذاریم چون هر کسی ترجمه ی که از متن داره یکم متفاوت هستش اما باز هم نتایج این کنوانسیون دو مورد بود که به هردو مورد اشاره کردیم چون باید منظور منشور زمین رو بدونیم که بهش اشاره شده جواب ما: کنوانسیونى بین المللى براى مقابله با معضل تغییرات آب و هوا بسیار حیاتى است . سه ماه پس از آن مذاکرات شروع شد و کشورهاى مذاکره کننده مصمم شدند کنوانسیون مقدماتى تغییرات آب و هوا را تشکیل دهند و آنرا در کنفرانس ریو به تصویب رسانند بیانیه کنفرانس سازمان ملل متحد دربارة محیطزیست و توسعه (همایش زمین) ، ریوـ 1992(1371 ه . ش) united nations conference on environment and development dclaration rio - june 1992 این کنفرانس از تاریخ سوم تا چهاردهم ژوئن 1992 با حضور و شرکت بیش از یکصد و پنجاه تن از رؤسا و نمایندگان کشورهای جهان در شهر ریودوژانیرو واقع در کشور برزیل تشکیل گردید. این کنفرانس جهانی بزرگ که به اجلاس زمین یا همایش ریو موسوم گردیده است توجه جهانی را به مهمترین مسئله بشری در قرن بیست و یکم یعنی محیطزیست جلب نمود. حاصل و نتایج کنفرانس ریو عبارتند از: بیانیه اصولی ریو پیرامون محیط زیست و توسعهـ دستور کار 21 یا دستورالعمل اقدام در ارتباط با توسعه پایدار جهانی، اصل جنگل و دو کنوانسیون مهم و یا معاهده بینالمللی تنوع زیستی و معاهده ساختاری سازمان ملل پیرامون تغییرات اقلیمی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و متن کتاب شما البته به نظرم لینکتون از نت میبود بهتر بود در هر صورت ما نظر داوران رو قبول داریم هر رای بدن قبول میکنیم موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ سلام. این کتاب رو احیانا برای ارشد نخوندی؟؟ سلام واسه ارشد که خوندم ولی واسه خود درس قوانین اینجوری شده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده