رفتن به مطلب

مسابقه اطلاعات عمومی (دور چهارم)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 302
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سوال یکش که نیست

2 ش شاید باشه :ws38:

سوال 3 شا م شاید باشه

خلاصه سوالا فرا دانشیه :ws3:

البته به نظر من .... همش تخصصی باشه واسه من سخته چون مهدی هم براش یه مشکلی پیش اومده من واقعا دست تنهام:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دیگه تخصصی تر از هندسه تصویری و شبیه سازی و پریمات که نیست که من دو روزه دارم فقط متن و مقاله خارجی دانلود و ترجمه میکنم:ws3:

سوالای 1و2 ما از مقالات و کتب خارجی لاتین و داخلی فارسی پیدا میشه

سوال 3 هم که دیگه خیلی آسونه

• Like 2
لینک به دیدگاه
سوالای گروه جنگل از اعضای محترم گروه کفشدوزک:

1. سرمنشاء ( مبدأ ) پدیداری روش های جنگلداری شهری به کدام قاره و به چه دهه میلادی بر میگردد؟
  2. عناصر اساسی اکولوژی سیمای سرزمین را نام ببرید؟(حداقل4مورد و به فارسی

1. شهرهای « Apex» و « Apia» به ترتیب متعلق به کشوری هستند؟

1)اروپا -1980

2) بستر-لکه کریدور-لکه های اختلالی -لکه های بازمانده-لکه های با منشا طبیعی

3)Apex=north carolina

Apia=capital of samoa

• Like 2
لینک به دیدگاه

جوابای سوالای گروه کفشدوزک:

1-اولین سخنرانی دکتر شریعتی که در دانشگاه ملی صورت گرفت در چه سالی بود و موضوع سخنرانی چه بود؟

5اردیبهشت 50 تحت عنوان ماشین در اسارت ماشینیسم

منبع:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

2-قضیه هندسی تصویری در چه سالی کشف شد؟

اولین ویژگی های هندسه تصویری در قرن سوم میلادی توسط Pappus of Alexandria کشف شد

منبع:

3-عدم موفقیت شبیه سازی پریمات ها به روش(somatic cell nuclear transfer) SCNT با چه فرضیه ای به بن بست رسیده است؟

طبق صفحه 101 و 102

Animal Transgenesis and Cloningحیوانات ترانسژنیک و کلونینگ

By

Professor Louis –Marie Houdebine

پروفسور لوئیس مري هودبین

Translators:

Dr. Saeed Khalajzadeh and Mohammad Hassan Yousefi

مترجمین: دکتر سعید خلج زاده و محمد حسن یوسفی

تکنیکهاي کلونینگی ، در حال گسترش و بکارگیري در سایر گونه ها جهت اهداف مختلف میباشند. گونه هایی مانند رت، سگ، گربه ، اسب، ماهیان آزمایشگاهی، پریماتها و انسان (Cibelli et al ,2002), از این جمله اند. در حال حاضر، یکی از عمده ترین خصوصیات تکنیک کلونینگ، میزان بازده اندك آنهاست. کلونینگ از نظر فیزیولوژیکی، وضعیتی کاملاً مصنوعی (implantation) محسوب شده و این امر توضیح می دهد که چرا بازده کلونینگ تا این حد اندك می باشد. ژنوم سلولهاي سوماتیک داراي توان برگشت پذیري بیشتري از آنچه در مورد آنها تصور میشد، می باشند . تمایز، باید امروزه بعنوان یک روند قابل برگشت محسوب شده و بنظر می رسد که ژنوتیپ سلولها، بطور اساسی از رویان گرفته تا سلول هاي سوماتیک بدون تغییر باقی میماند.

مطالعات زیادي در حال انجام هستند تا بتوانند علت وقوع برخی پدیده ها را در فرایند کلونینگ توضیح دهند . یکی از جالب توجه ترین یافته ها، این است که تطابقی بین تعداد بلاستوسیت هایی که پس از انتقال هسته از طریق آزمایشگاهی بدست می آیند و تعداد نوزادان زنده وجود ندارد . یافته جالب دیگري که وجود دارد این است که تعداد سقط هاي دیرهنگام که پس از انتقال هسته رخ می دهند زیاد بوده ومیزان مرگ و میر در جنین ها و نوزادان حدود 40 درصد می باشد . همچنین به طور معمول مواردي از غیر طبیعی بودن جنین ها از جمله فرزندان بزرگ جثه با جفت تکامل نیافته 4 مشاهده شده است . علاوه بر مشکل فوق الذکر موارد غیر طبیعی دیگري نیز گزارش شده است که می توان به آپلازي تیموس(thymic aplasia) ،آتروفی کلیه(kidney atrophy) ، نوسان در دماي بدن (fluctations in body temperature) ، هایپرتروفی قلب یا کبد( (liver or heart hypertrophy ، غلظت زیاد لپتین(leptin concentration) و سرکوب سیستم ایمنی نسبی(partial immunosuppression) و غیره اشاره نمود.

طبق

بخش Primate cloning: not a spindle problemهم گفته شده:

از سال 1997 ، زمانی که گوسفند دالی متولد شد، بسیاری از گونه های جانوری شبیه سازی شده اند بوسیله روش انتقال هسته سلول سوماتیک (SCNT)

با این حال، اگر چه یک منبع ژنتیکی یکسان پستانداران غیر انسانی برای تحقیقات زیست پزشکی ارزشمند خواهد بود،از فرآیند SCNT پستانداران زنده ماندنی تا کنون حاصل نشده است .

در صفحه 2475، Ng و همکاران. اولین چرخه سلولی پس از SCNT در Macaques دم بلند (Macaca fascicularis) را بررسی کردند.

آنها نشان می دهد که یک کروموزوم دوکی غیر جفتی زودرس فشرده شده (دوک PCC) که می تواند از سلول های کمک کننده به تخمک های هسته درآورده شده M. fascicularis تزریق شود

علاوه بر این، پس از فعال نمودن تخمک، تقسیم سلولی می تواند رخ دهد و جنین دوباره می تواند بارداری ایجاد کند، اگرچه این پیشرفت به اصطلاح شکست بخورد. .

این داده ها طرح جنجال برانگیز اخیر شکست SCNT در نتایج پریمات ها را به چالش کشیده ازطریق از بین رفتن هسته های بیرون آورده شده تخمک از مولکولهای نشانگر لازم برای تشکیل دوک ، اما حمایت از این ایده ناقص که هسته ی برنامه ریزی مجدد بوده، زمینه ساز شکست SCNT است.

• Like 2
لینک به دیدگاه
ساعت از 12 گذشته پس روز جمعه است :whistle:

زمان پاسخگویی تا آخر 5 شنبه بوده ه ه :ws3:

صفحه بالا نمیومد الانم بسختی گذاشتم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
صفحه بالا نمیومد الانم بسختی گذاشتم:ws3:

داورا بیاید رسیدگی کنید من اعتراض دارم !!!:ws3:

خوب زودتر میومدید چرا گذاشتید دقیقه 90؟؟؟:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
داورا بیاید رسیدگی کنید من اعتراض دارم !!!:ws3:

خوب زودتر میومدید چرا گذاشتید دقیقه 90؟؟؟:ws3:

من از ساعت11/30 تا حالا دارم تلاش میکنم بذارم سرعت چندروزه افتضاح شده:w16:

اعتراض:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من از ساعت11/30 تا حالا دارم تلاش میکنم بذارم سرعت چندروزه افتضاح شده:w16:

اعتراض:ws3:

:w58:

شما از ظهر تو انجمنی اونوقت 11/30 تصمیم گرفتی بزاری؟؟؟:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:w58:

شما از ظهر تو انجمنی اونوقت 11/30 تصمیم گرفتی بزاری؟؟؟:w58:

بودم تا افطار بعدش دیگه رفتم بعدش باز اومدم! داشتم جوابارو مینوشتم و منابعشو میذاشتم بغلش و ساعت 11/30 به بعد در تلاش برای گذاشتن جوابا:ws3:

اگه اعتراضه من باید بخاطر اینکه هیچکدومتون سوالارو نگذاشتین قبلا اعتراض میکردم:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بودم تا افطار بعدش دیگه رفتم بعدش باز اومدم! داشتم جوابارو مینوشتم و منابعشو میذاشتم بغلش و ساعت 11/30 به بعد در تلاش برای گذاشتن جوابا:ws3:

اگه اعتراضه من باید بخاطر اینکه هیچکدومتون سوالارو نگذاشتین قبلا اعتراض میکردم:w02:

چه اعتراضی؟؟؟:ws28:

سوالای ما اول توسط مهدی گذاشته شده بود:ws3:

ما حتی تغیرش هم ندادیم تا بهتون کمک کرده باشیم:ws37:

بعدشم اگه به نت دسترسی داشتیم که میزاشتیم زحمتشو خانوم یوسفی نمیکشید که:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چه اعتراضی؟؟؟:ws28:

سوالای ما اول توسط مهدی گذاشته شده بود:ws3:

ما حتی تغیرش هم ندادیم تا بهتون کمک کرده باشیم:ws37:

بعدشم اگه به نت دسترسی داشتیم که میزاشتیم زحمتشو خانوم یوسفی نمیکشید که:ws3:

درسته قبلا واسه مرحله قبل گذاشتین ولی هیچکدوم از اعضای گروه دوباره نگذاشت واسه ما و خب ما هم لطف کردیم گفتیم مشکل نداره:ws3:الانم بخاطر 5،6 دقیقه خوب نیست خودمونو آزرده خاطر کنیم:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
درسته قبلا واسه مرحله قبل گذاشتین ولی هیچکدوم از اعضای گروه دوباره نگذاشت واسه ما و خب ما هم لطف کردیم گفتیم مشکل نداره:ws3:الانم بخاطر 5،6 دقیقه خوب نیست خودمونو آزرده خاطر کنیم:w16:

:ws3:

8 دقیقه :ws3:

یه بار گذاشته بودیم بسه دیگه .... چون تغییرش ندادیم

باید لینک رو براتون میزاشتیم که متاسفانه به نت دسترسی نداشتیم و زحمتشو یکی دیگه کشید:ws3:

الان ماشالا سرعتتون خوبه هاااا حداکثر 4 دقیقه طول میکشه که از من نقل قول بگیرین:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سر 8 دقیقه نشستین دارین بحث میکنین حالا :banel_smiley_4:

اینو با میلاد بررسی میکنیم با هم.

فعلاً عوض اینکار بیشینین جوابای سوالا رو بگین. :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سر 8 دقیقه نشستین دارین بحث میکنین حالا :banel_smiley_4:

اینو با میلاد بررسی میکنیم با هم.

فعلاً عوض اینکار بیشینین جوابای سوالا رو بگین. :ws3:

8 دقیقه سرنوشت سازه :ws3:

1-اولین سخنرانی دکتر شریعتی که در دانشگاه ملی صورت گرفت در چه سالی بود و موضوع سخنرانی چه بود؟

ایشون اولین سخنرانیشونو در دانشگاه ملی در سال 1347 در رابطه با اگزیستانسیالیسم داشتن که به عنوان اولین سخنرانیشون شناخته شده.

البته یه نرم افزار هم هست که در دسترسه از همین مرجع

پاسکال متولد سال 1623

در 16 سالگی قضیه‌ای از هندسه تصویری را کشف کرد که بعدها (قضیه پاسکال) نام گرفت.

1623+16=1639

3-عدم موفقیت شبیه سازی پریمات ها به روش SCNT با چه فرضیه ای به بن بست رسیده است؟

بچه ها فقط مشخص کنن جواب این سوال کدوم قسمت هستش چون فقط 2 یا 3 کلمه است بعدش من منبع رو قرار میدم

:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
8 دقیقه سرنوشت سازه :ws3:

ایشون اولین سخنرانیشونو در دانشگاه ملی در سال 1347 در رابطه با اگزیستانسیالیسم داشتن که به عنوان اولین سخنرانیشون شناخته شده.

البته یه نرم افزار هم هست که در دسترسه از همین مرجع

پاسکال متولد سال 1623

در 16 سالگی قضیه‌ای از هندسه تصویری را کشف کرد که بعدها (قضیه پاسکال) نام گرفت.

1623+16=1639

3-عدم موفقیت شبیه سازی پریمات ها به روش SCNT با چه فرضیه ای به بن بست رسیده است؟

بچه ها فقط مشخص کنن جواب این سوال کدوم قسمت هستش چون فقط 2 یا 3 کلمه است بعدش من منبع رو قرار میدم

:icon_gol:

منبع سوال 1 که چیزی نگفته بود منبع ما معتبر تره چون واسه سایت خود دکترشریعتی نه یه فروم!

سوال 2 هم شما نگفتیم هندسه تصویری پاسکال و گفته بودین فقط هندسه تصویری و مرجع ما ویکی پدیای انگلیسیه و معتبر!

سوال 3 هم فقط یه کلام جوابش نمیتونه باشه و قسمتایی که قرمز میکنم تاکید ماست و بازم تاکید میکنم از کتاب فارسی ترجمه و منبعی لاتین استفاده شده:

تکنیکهاي کلونینگی ، در حال گسترش و بکارگیري در سایر گونه ها جهت اهداف مختلف میباشند. گونه هایی مانند رت، سگ، گربه ، اسب، ماهیان آزمایشگاهی، پریماتها و انسان (Cibelli et al ,2002), از این جمله اند. در حال حاضر، یکی از عمده ترین خصوصیات تکنیک کلونینگ، میزان بازده اندك آنهاست. کلونینگ از نظر فیزیولوژیکی، وضعیتی کاملاً مصنوعی (implantation) محسوب شده و این امر توضیح می دهد که چرا بازده کلونینگ تا این حد اندك می باشد. ژنوم سلولهاي سوماتیک داراي توان برگشت پذیري بیشتري از آنچه در مورد آنها تصور میشد، می باشند . تمایز، باید امروزه بعنوان یک روند قابل برگشت محسوب شده و بنظر می رسد که ژنوتیپ سلولها، بطور اساسی از رویان گرفته تا سلول هاي سوماتیک بدون تغییر باقی میماند.

مطالعات زیادي در حال انجام هستند تا بتوانند علت وقوع برخی پدیده ها را در فرایند کلونینگ توضیح دهند . یکی از جالب توجه ترین یافته ها، این است که تطابقی بین تعداد بلاستوسیت هایی که پس از انتقال هسته از طریق آزمایشگاهی بدست می آیند و تعداد نوزادان زنده وجود ندارد . یافته جالب دیگري که وجود دارد این است که تعداد سقط هاي دیرهنگام که پس از انتقال هسته رخ می دهند زیاد بوده ومیزان مرگ و میر در جنین ها و نوزادان حدود 40 درصد می باشد . همچنین به طور معمول مواردي از غیر طبیعی بودن جنین ها از جمله فرزندان بزرگ جثه با جفت تکامل نیافته 4 مشاهده شده است . علاوه بر مشکل فوق الذکر موارد غیر طبیعی دیگري نیز گزارش شده است که می توان به آپلازي تیموس(thymic aplasia) ،آتروفی کلیه(kidney atrophy) ، نوسان در دماي بدن (fluctations in body temperature) ، هایپرتروفی قلب یا کبد( (liver or heart hypertrophy ، غلظت زیاد لپتین(leptin concentration) و سرکوب سیستم ایمنی نسبی(partial immunosuppression) و غیره اشاره نمود.

طبق

بخش Primate cloning: not a spindle problemهم گفته شده:

از سال 1997 ، زمانی که گوسفند دالی متولد شد، بسیاری از گونه های جانوری شبیه سازی شده اند بوسیله روش انتقال هسته سلول سوماتیک (SCNT)

با این حال، اگر چه یک منبع ژنتیکی یکسان پستانداران غیر انسانی برای تحقیقات زیست پزشکی ارزشمند خواهد بود،از فرآیند SCNT پستانداران زنده ماندنی تا کنون حاصل نشده است .

در صفحه 2475، Ng و همکاران. اولین چرخه سلولی پس از SCNT در Macaques دم بلند (Macaca fascicularis) را بررسی کردند.

آنها نشان می دهد که یک کروموزوم دوکی غیر جفتی زودرس فشرده شده (دوک PCC) که می تواند از سلول های کمک کننده به تخمک های هسته درآورده شده M. fascicularis تزریق شود

علاوه بر این، پس از فعال نمودن تخمک، تقسیم سلولی می تواند رخ دهد و جنین دوباره می تواند بارداری ایجاد کند، اگرچه این پیشرفت به اصطلاح شکست بخورد. .

این داده ها طرح جنجال برانگیز اخیر شکست SCNT در نتایج پریمات ها را به چالش کشیده ازطریق از بین رفتن هسته های بیرون آورده شده تخمک از مولکولهای نشانگر لازم برای تشکیل دوک ، اما حمایت از این ایده ناقص که هسته ی برنامه ریزی مجدد بوده، زمینه ساز شکست SCNT است.

• Like 4
لینک به دیدگاه

سوال 1 لینکی که شما دادین دعوت به سخنرانی بوده:ws3:

موسسه بنیاد فرهنگی دکتر شریعتی این مرجع که اگه قبولش داشته باشین یه نرم افزار داره در رابطه با زندگی دکتر شریعتی تو اونجا ذکر شده که این سخنرانی تو چه سالی و در رابطه با چی بوده نه دعوت به سخنرانی

من فقط بهتون لینک دادم که نگین تو نت نبوده:ws3:

و اما سوال 2 شما زیادی سخت گرفتین اگه یه بار فارسی سرچ میکردین احتیاجی به ترجمه و ویکی پدیا نبود و طبق لینکی که من گذاشتم در رابطه با زندگی پاسکال پس دیگه حرفی نمی مونه و همه چی اونجا ذکر شده !:w02: قضیه تصویری اسم دیگه قضیه پاسکال بوده

این قسمت هم جواب سوال 3 میشه

از بین رفتن هسته های بیرون آورده شده تخمک

از نظر گروه ما فقط 1 سوال درست جواب داده شده تا داورا رسیدگی کنن

• Like 3
لینک به دیدگاه
1)اروپا -1980

2) بستر-لکه کریدور-لکه های اختلالی -لکه های بازمانده-لکه های با منشا طبیعی

3)Apex=north carolina

Apia=capital of samoa

متاسفانه شما به هر سه سوال اشتباه جواب دادین!

جواب سوال اول میشه آمریکای شمالی، دهه 1960 و 1970 میلادی

صفحه1 کتاب مرجع و لاتین جنگلها و درختان شهری (Urban Forests and Trees)

من فقط عنوان و صفحه موردنظرو میذارم اینجا(قسمت پایین صفحه دوم مدنظر است):

سوال دومم به یکی دومورد اشاره کردین

جواب کامل میشه :لکه، لبه، کریدورها، ماتریس و موزاییک

منابع:

صفحه41 و ز کتاب پارک سازی و مدیریت پارک جنگلی با رویکرد توسعه اکوتوریسم دکتر مرتضی شریفی

و

کتاب لاتین و مرجع اکولوژِی سیمای سرزمین(Landscape Ecology)

سوال سومم فقط نام ایالت اپکس رو نوشتین ما پرسیده بودیم متعلق به کدام کشور که آمریکا منظور بوده و دومی هم نوشتین به انگلیسی پایتخت ساموا در حالیکه باید مینوشتین کشور ساموآ:

منابع:

ایالت متحده آمریکا

و

ساموا

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...