peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام خدمت عزیزان شماره هفتم از سری نشریات تالار برق (کهـــــــــربا)برای دانلود در اختیار شماست. شما میتوانید مجله را از لینک زیر دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام http://www.noandishaan.com/forums/thread44895.html#post1260104 امیدوارم زحمات دوستان مورد پسند واقع گردد گرچه ویرایش این نسخه خودم رو زیاد راضی نکرد بهرحال برگ سبزیست امیدوارم خوشتون بیاد آنچه در این شماره خواهید دید: آشنایی با ترانسمیتر ها تدابير ايمنی برق در معابر مشاهیربرق(گئورگ زیمون اُهم ) سرما سازى در کولر گازی - آشنایی با محیط آزمایش کنترل زمان حقیقی سروو موتور و مطالب جالب و خواندنی دنیای مهندسی برق 41 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ خسته نباشید به پیمان و همه کسانیکه به نوعی در ارائه این شماره مجله سهیم بودن همگی موفق باشید 11 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ یه خسته نباشید به همه دوستان و عزیزان و مدیرانی که در این مجله همکاری داشتن :icon_gol: واقعا جای تقدیری ویژه دارد 9 لینک به دیدگاه
omidheidari70 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ خسته نباشید میگم . من همیشه مطالب این مجله رو پیگیری می کنم .ولی یه چیزش که هنوز جای کار داره و توی نسخه های قبل توی ذوق میزنه اینه که از نظر تابپوگرافی و چیدمان مطالب در صفحات اصلا جالب نیستن . البته توی این نسخه یه خورده بهتر شده ولی باز جای کار داره. ایشالله نسخه های بعدی. بازم خسته نباشید میگم 8 لینک به دیدگاه
saye2060 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ خسته نباشید.من دفعه اول است وخیلی تشکر که به ایمیلم یادآوری کردین 6 لینک به دیدگاه
majid hashemi 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ سلام من هم از طریق ایمیل مطلع شدم دست همگی درد نکنه 5 لینک به دیدگاه
hossein2909 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ ضمن تشکر از مهندسین عزیز بابت مطالب مفید و آموزنده، امیدوارم موفق تر باشید. 4 لینک به دیدگاه
melesha 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام. عالی و فوق العاده. ایشالا که ادامه داشته باشه. موفق و موید 5 لینک به دیدگاه
oruj 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ سلام و خسته نباشید تشکر فراوان خدمت دوستان عزیز بسیار استفاده کردم منتظر بعدیاش هستیم... 6 لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ سلام مطالب فصلنامه عالی بود میشه بگید که شماره بعدی کی چاپ میشه چون میخوام اگه مایل بودین براتون مطلبی بفرستم تا در صورت ارزشمند بودن چاپش کنین ضمنا یه نکته میخوام بگم اما جسارت نباشه به عنوان یه دوست اسم نرم افزار matlab رو اگه بخوایل فارسی بنویسین صحیحش اینه که متلب نوشته بشه بازم ممنونم از زحمات همه دوستان 8 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ خسته نباشید میگم به همه دوستان اگه کاری داشتید من در خدمتم 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ سلام مطالب فصلنامه عالی بود میشه بگید که شماره بعدی کی چاپ میشه چون میخوام اگه مایل بودین براتون مطلبی بفرستم تا در صورت ارزشمند بودن چاپش کنینضمنا یه نکته میخوام بگم اما جسارت نباشه به عنوان یه دوست اسم نرم افزار matlab رو اگه بخوایل فارسی بنویسین صحیحش اینه که متلب نوشته بشه بازم ممنونم از زحمات همه دوستان سلام دوست عزیز شماره بعدی در حال آماده سازیه و به محض آماده شدن انشالله منتشر میشه بله حتما، خوشحال میشیم از مطالب مفیدتون در مجله استفاده کنیم بله نکته ای که فرمودید کاملا درست بود، انشالله با تذکرات شما دوستان، بتونیم تمام نقائص مجله رو برطرف کنیم 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ خسته نباشید میگم به همه دوستان اگه کاری داشتید من در خدمتم سلام محمد جان شماره جدید در حال آماده سازیه. حتما در صورت نیاز از کمکت استفاده میکنیم ممنون 4 لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ سعی میکنم طی چند روز آینده تکمیل بشه و براتون ایمیلش کنم خوشحال میشم کمکی کنم 5 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ من در خدمتم عباس جان هر وقت کاری داشتی رو من حساب کن اگه از دستم بر بیاد حتما انجام میدم:coffee: 4 لینک به دیدگاه
farzin kheyrollahi 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ سلام خسته نباشید دوستان عزیز ی سوال داشتم مجله های تخصصی برق (کهربا) که بالا وجود داره شماره های قبلیشو از کجا میشه دانلود کرد ممنون میشم جواب بدید دوستان 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ سلام خسته نباشید دوستان عزیزی سوال داشتم مجله های تخصصی برق (کهربا) که بالا وجود داره شماره های قبلیشو از کجا میشه دانلود کرد ممنون میشم جواب بدید دوستان کهربا(مجله تخصصی مهندسی برق 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده