- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ متاسفانه سارای عزیز یکی از بستگان خودشون را از دست دادن ایشالا که خدا به خانواده شون صبر بده و بقای عمرشون باشه سارا جان(NAHAL) تسلیت میگم سارا جان تسلیت میگم عزیزم . امیدوارم خدا روحشو شاد کنه و به شما صبر بده .:icon_gol: تسلیت تسلیت میگم غم آخرتون باشه عزیز تسليت عرض ميكنم خدا روحشون رو قرین رحمت کند تسلیت میگم عزیزم. روحشون غرق آرامش تسلیت میگم سارایی:icon_gol: سارای عزیز تسلیتروحشون قرین رحمت الهی تسلیت میگمغم آخرت باشه ساراجان روحشون شاد تسلیت میگم سارا جان در آرامش من به نوبه خودم تسلیت میگم خدایشان رحمت کند تسلیت ...امیدوارم روحشون همیشه در آرامش باشه مهربانم برایت بردباری ارزومندم تسلیت سارایی روحشون شاد داغ جوون خیلی سخته.. فقط از خدا میخوام که بهشون صبر بده.. روحش شاد.. تسليت ميگم .... تسلیت میگم سارا جان.خدا رحمتشون کنه ممنونم دوستای مهربونم لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ سارا جان تسلیت میگم عزیزم . امیدوارم خدا روحشو شاد کنه و به شما صبر بده .:icon_gol: تسلیت تسلیت میگم غم آخرتون باشه عزیز تسليت عرض ميكنم خدا روحشون رو قرین رحمت کند تسلیت میگم عزیزم. روحشون غرق آرامش تسلیت میگم سارایی:icon_gol: سارای عزیز تسلیتروحشون قرین رحمت الهی تسلیت میگمغم آخرت باشه ساراجان روحشون شاد تسلیت میگم سارا جان در آرامش من به نوبه خودم تسلیت میگم خدایشان رحمت کند تسلیت ...امیدوارم روحشون همیشه در آرامش باشه مهربانم برایت بردباری ارزومندم تسلیت سارایی روحشون شاد داغ جوون خیلی سخته.. فقط از خدا میخوام که بهشون صبر بده.. روحش شاد.. تسليت ميگم .... تسلیت میگم سارا جان.خدا رحمتشون کنه تسلیت میگم:icon_gol: تسلیت میگم تسلیت میگم سارا جان تسلیت میگم سارای عزیزم ، خدا صبر بده به خانوادتون :icon_gol: تسلیت میگمامیدوارم غم آخرت باشه.... انا لله و انا الیه راجعون خدا رحمتشون کنه تسلیت میگم ای بابا خدا رحمتشون کنه و به شما صبر بده :icon_gol: تسلیت میگمایشاالا که غم آخرتون باشه آرزوی صبــــــــــــر و تحمل ... تسلیت میگم عزیزمخدا صبر بده تسلیت میگم سارا جان تسلیت غم آخرتون باشه تسلیت میگم سارا جان تسلیت میگم سارا خانوم عرض تسلیت.... تسلیت میگمروحش شاد/ تسلیت میگم سارا جانروحشون شاد از خدا صبر براتون آرزومندم تسلیت میگم ایشالله غم اخرت باشه روحشون شاد تسلیت میگم عزیزم ........ روحشون شاد مرسی ممنونم لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ تسلیت میگم... امیدوارم روحشون اروم و شاد باشه لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ گرچه بود و نبود آدم ها به بهایشان است اما این نبود را به شما تسلیت عرض میکنم . . . . لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ سارای عزیز من هم از صمیم قلب بهتون تسلیت میگم غم آخرتون باشه لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ وباز هم............. تسلیت :icon_gol: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ سارای عزیزمم تسلیت میگم. تسلیت میگم/ تسلیت میگم...امیدوارم روحشون اروم و شاد باشه گرچه بود و نبود آدم ها به بهایشان است اما این نبود را به شما تسلیت عرض میکنم . . . . تسلیت میگم سارا جان تسلیت میگم سارای عزیز من هم از صمیم قلب بهتون تسلیت میگم غم آخرتون باشه وباز هم.............تسلیت :icon_gol: از لطفتون ممنونم لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ سارا جان....انشاالله روحشون قرین آمرزش الهی باشه .. و برای شما ارامش و صبر ... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ روحش شاد تسلیت میگم سارا جون غمِ آخرت باشه لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ الان دیدم تاپیک رو.خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده