M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ درود...دوستان همانگونه که اطلاع دارید ، یادگیری زبان برنامه نویسی برای یک مهندس بسیار ضروری و کاربردی است. متلب یکی از ساده ترین و کاربردی ترین زبان های برنامه نویسی است...در تابستان 92 امیدوارم با شکل گیری یک تیم در تالار با هم شروع به مطالعه و رفع اشکال این نرم افزار کنید...مرجعی که من پیشنهاد میکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. بعد از مشخص شدن اعضای تیم، با نظر خود چند روز از هفته را برای مشاهده فیلم های اموزشی اختصاص دهید و در مورد اشکالات احتمالی در اینجا با هم به گفتگو بپردازید.... موفقیتت و یادگیری شما هدف ماست... حالا چه کسانی میخواهند عضو این تیم شوند؟ برای پیگیری موضوع لینک های زیر را مشاهده فرمایید: تاپیک هماهنگی یادگیری نرم افزار متلب در تابستان 92 تاپیک رفع اشکال و بحث پیرامون یادگیری متلب در تابستان 92 31 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام اول از همه من هستم و میآیم صفره صفرم 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام اول از همه من هستم و میآیمصفره صفرم منم هستم اما صفر صفر نیستم! بلدم ماتریس بنویسم و با متلب معادله حل کنم اما آماده برای یادگیری بیشتر و بهتر 12 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ منم متلب بلدم ولی خب باهاتون همراهی میکنم 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام اول از همه من هستم و میآیمصفره صفرم درود...بله برای شما که حضور در این تیم اجباری است...حتی زمانی که یه سفر هم میرید باید جبرانی خودتون رو به کلاس برونید منم هستماما صفر صفر نیستم! بلدم ماتریس بنویسم و با متلب معادله حل کنم اما آماده برای یادگیری بیشتر و بهتر بسیار عالی.... منم متلب بلدمولی خب باهاتون همراهی میکنم شما که استادید من خودم هم کمی متلب بلدم ولی با برنامه جلو میام..دوستان برنامه خودتون رو هم بفرمایید ، چند روز در هفته؟ سه روز خوبه؟ چون فیلم اموزشی هست فکر کنم کار خیلی راحت تره...راستی تمرین هم باید اینجا قرار بدیدا 11 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ منم هستم پیشنهاد خیلی خوبی بود اتفاقن داشتم Matlab R2013a رو دانلود می کردم و مروری برخاطرات گذشته رو انجام بدم استفاده همزمان از کتاب غیوری هم میتونه مفید باشه دستتون درد نکنه همونطور هم که از اسم matlab پیداست، با ماتریس شروع میشه، و اگه راهکاری برای افزایش اطلاعاتمون در مورد ماتریس ها بدین، ممنون میشم اینکه چطور ماتریس ها رو یاد بگیریم و توی این زمینه قوی بشیم 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ منم زیر صفرم بسیار عالی منم هستمپیشنهاد خیلی خوبی بود اتفاقن داشتم Matlab R2013a رو دانلود می کردم و مروری برخاطرات گذشته رو انجام بدم استفاده همزمان از کتاب غیوری هم میتونه مفید باشه دستتون درد نکنه خواهش میکنم...خوش اومدید 10 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ اگه با رویکرد حل مسائل مکانیکی از قبیل مقاومت مصالح و اجزا باشه منم مشتاقم شرکت کنم 13 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ اگه با رویکرد حل مسائل مکانیکی از قبیل مقاومت مصالح و اجزا باشه منم مشتاقم شرکت کنم درود...شما خیلی پیشرفته ای ..مهر بیا در برنامه هست که بعد از اینکه همه یک مقدار مسلط شدیم کتاب اقای مسافر رو شروع کنیم...هم رویکرد مکانیکی داره و هم اینکه خودشون هم اینجا هستند 11 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ بسیار عالی. منم هستم. 7 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ منم سالها پیش با متلب کار کردم و الان دوست دارم با شما همراه باشم 7 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ چ خوب من خ کم بلدم. اگه جدی باشه و جدی بگیریم من هم پایه م البته ی چیزی هست. اینکه یادگیری متلب رشته ب رشته خ تاثیر گذاره تو نحوه یادگیری. برای اون چ برنامه ای هست؟ 6 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ :w12:نمیشه فیلم و نبینیممن یه کتاب دارم از رو اون میخونم میشه دیگه؟نگو که نمیشه اشکالامم همین جا میپرسم 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ همونطور هم که از اسم matlab پیداست، با ماتریس شروع میشه، و اگه راهکاری برای افزایش اطلاعاتمون در مورد ماتریس ها بدین، ممنون میشم اینکه چطور ماتریس ها رو یاد بگیریم و توی این زمینه قوی بشیم اموزش های اولیه ان هم از ماتریس شروع میشه...همزمان با مباحث ماتریس ها سوالاتتون رو بپرسید، اساتید جواب میدن. بسیار عالی. منم هستم. باعث افتخار ماست منم سالها پیش با متلب کار کردمو الان دوست دارم با شما همراه باشم بسیار عالی..یک استاد دیگه ممنون بانو چ خوب من خ کم بلدم. اگه جدی باشه و جدی بگیریم من هم پایه م البته ی چیزی هست. اینکه یادگیری متلب رشته ب رشته خ تاثیر گذاره تو نحوه یادگیری. برای اون چ برنامه ای هست؟ این اموزش ها ابتدایی هست، بعد از اون دیگه بچه های هر رشته باید با هم هماهنگ بشن...تالار مکانیک که برنامش مشخصه و برای سهیل توضیح دادم...مطمئنا مدیران دیگه هم برای دوستان برنامه های خاصی رو در نظر خواهند گرفت. :mrsbeasley: بسیار عالی :w12:نمیشه فیلم و نبینیممن یه کتاب دارم از رو اون میخونم میشه دیگه؟نگو که نمیشه اشکالامم همین جا میپرسم تاپیک های رفع اشکال متلب همیشه پاسخگوی سوالات دوستان هست...ولی این فیلم ها مثل یک کلاس هست...استاد فارسی صحبت میده، شما تک تک دستوارت رو مشاهده میکنید و اینکه زمان هر کدام هم کمتر از ده دقیقه است.....و بعدش با دوستان اینجا میتونیم در موردش بحث کنیم...این همه مزیت هنوز اغفال نشدی 9 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ درود. کار بسیار پسندیده ایست! 6 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من تا جلسه 8 رو دیدم فقط من کدهارو نمیتونم واضح ببینم چون با کیفیت پایین دانلود میکنم شما کدهارو بنویسید مثلا کد جلسه ۸ که میگه ماتریس سطر یک و دو و ستون یک و سه را میخوایم انتخاب کنیم رو بنویسید واسم تازه من داره ترافیکم تموم میشه 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ درود. کار بسیار پسندیده ایست! درود...ممنون من تا جلسه 8 رو دیدم فقط من کدهارو نمیتونم واضح ببینم چون با کیفیت پایین دانلود میکنم شما کدهارو بنویسید مثلا کد جلسه ۸ که میگه ماتریس سطر یک و دو و ستون یک و سه را میخوایم انتخاب کنیم رو بنویسید واسم تازه من داره ترافیکم تموم میشه افراط و تفریط.... دیدن که مهم نیست..یاد گرفتن و تمرین کردن مهم است.. خب شب که ترافیک مصرف نمیشه با کیفیت بالا دانلود کنید 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام منم هستم میخوام متلب رو یاد بگیرم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده