viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ درود دوستان. نظرتون درباره *****ینگ چیه؟ به نظرتون سایتهای پورن باید ***** باشن؟ چرا؟ 19 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ من به نژآد پرستی رای دادم چون 2 گزینه اصلی را نذاشتید. سایت های تروریستی و سایت های پورنو زیر 18 سال معمولا در اکثر کشور ها با این 2 گونه سایت مقابله میشه 10 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ من به نژآد پرستی رای دادم چون 2 گزینه اصلی را نذاشتید.سایت های تروریستی و سایت های پورنو زیر 18 سال معمولا در اکثر کشور ها با این 2 گونه سایت مقابله میشه نژادپرستی و ... ، یعنی بیاید توضیح بدید خودتون. :دی من تاپیک میزنم، فقط تو میای جواب میدی، دمت گرم :texc5lhcbtrocnmvtp8 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ مونده چه چیز مقدس باشه برای یک تفکر بدیلش قابلیت سانسور کردن داره برای من واقعیتش اینه که سعی میکنم برای چیزی چیلتر نداشته باشم به نوعی همه هم حق دارند هم حق ندارند 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ بستگی به سیاست های هر منطقه ای داره یه جا نژادپرستی مطرحه یه جا سیاست های بسته یه جا مذهب و سایت های پــورنو به هر حال فیـــلترینگ همه جا هست و بحثی است که چرا توی کشور ما تا این حد بالاست اگر فرهنگ غربی ها برای خیلی از ما ها به عنوان قرهنگ برتر شناخته میشه و به این که خودمون رو عقب مونده یا بی فرهنگ میدونیم شاید بخشیش همین فیــلترینگ هایی باشه که داریم هر چیزی حدی داره بیش از اون اعمال بشه جواب معکوس میده و از ملاء عام به جاهای خلوت کشیده میشه و انسانهارو حریص تر بار میاره در کل آزادی در هر زمینه ای آرزوی هر ملتی هست 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ بستگی به سیاست های هر منطقه ای داره یه جا نژادپرستی مطرحه یه جا سیاست های بسته یه جا مذهب و سایت های پــورنوبه هر حال فیـــلترینگ همه جا هست و بحثی است که چرا توی کشور ما تا این حد بالاست اگر فرهنگ غربی ها برای خیلی از ما ها به عنوان قرهنگ برتر شناخته میشه و به این که خودمون رو عقب مونده یا بی فرهنگ میدونیم شاید بخشیش همین فیــلترینگ هایی باشه که داریم هر چیزی حدی داره بیش از اون اعمال بشه جواب معکوس میده و از ملاء عام به جاهای خلوت کشیده میشه و انسانهارو حریص تر بار میاره در کل آزادی در هر زمینه ای آرزوی هر ملتی هست 100% موافقم 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ يه سري محتواها واسه گروهاي سني خاص شايد مناسب نباشن يا براي افراد خاصي آزاردهنده باشن. ولي خب وقتي مسائل سياسي دولتها باعث اعمال فيــــلترينگ ميشه، به مردم جامعه فكر نميشه! چيزاي ديگهاي مطرحه. آخه گاهي يه سايتايي فيــــلتره كه آدم روش نميشه براشون حتي دنبال دليل بگرده. مث موتوراي جستجو يا سرويسهاي آپلود فايل! وقتي به زماني كه يوتيوب فلفلي نبود فكر ميكنم، احساس پيري ميكنم! 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ من با نژاد پرستی و ضد دینی مخالف ام برا همین ترجیح میدم ***** بشه 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ نظر خودت چیه ؟؟ من با هرگونه *****ی مخالفم. به نظرم برای مواردی خاص و محدود مثل ایجاد سایت هایی با موضوعات کودک آزاری و ... باید در قانون مجازات هایی تعیین شود ولی با هرگونه *****ی مخالفم. 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من با *****ینگ کلا مخالفم....اما با اعمال محدودیت برای گروه سنی خاص موافقم. خصوصا با توجه به اینکه الان دیگه ماشالا بچه های دو ساله هم کار با کامپیوتر رو بلدن!!......... اما اصن چه فرقی میکنه .......همیشه هستند یه عده ادم که از ترس منافعشون هر کاری بکنن ...... یکی برای منافعش ***** میکنه ......... یکی دیگه هم اینقدر ترسو و بزدل هست که از ترس منافعش میره رای سفید میده شناسنامش مهر بخوره....... و خیلی یکی دیگه های دیگه.....! 9 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ بهتر است فقط سایتهائی که مشکل امنیتی دارند، فیــلتر شوند. حفاظت از بقیه موارد جزء وظایف مسئولین نیست. 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ولی من با ***** سات های پورن موافقم البته اموزشی باید باشه اما یه مدلش مردم ما می بینن یهو 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ پرسیدن این سئوال از انسان هایی که در مسندی نیستند و قرار نیست چیزی رو از دست بدن، به جواب هایی غیر از این منتهی نمیشه. با احترام کامل به دوستان بزرگوار، اما اکثریت مطلقه جواب ها که میگن با فیلــترینگ مخالفیم، به خاطر همون نداشتن قدرت هست. اگر از یک کودک 6 ساله بپرسی، با خوردن روزی 50 تا کاکائو موافقی یا مخالف چه جوابی میده؟ از پدر و مادرش بپرسی چی؟ کی این وسط درست میگه؟ کودکی که شکلات رو دوست داره یا پدر مادری که بچه اش رو دوست داره؟ . . . من بسته به میزان قدرتم در مورد فیلــترینگ اظهار نظر خواهم کرد. از منظر یک انسان دارای قدرت : مسلما فیلـــترینگ مضامین غیراخلاقی، ضد مذهبی، سیاسی و... با رعایت قوانینی لازم هست. پاشیدن بذر شایعه بدون استناد پس از بررسی حتما باید منجر به فیلــترینگ بشه چون بدبینی یک آفت بزرگ هست !!! (ولی حتما باید بررسی بشه نه اینکه تا کسی مخالفت کرد بگیم خوب فیلــتر بشو) توهین و فحاشی به باورهای دینی باید فیلـــتر بشه، اما نقد با دلیل بدون توهین باید بماند. مطالب ضد اخلاقی هم باید برچیده بشن، چون اکثرشون بُعد توحش رو در انسان ها تقویت میکنند. خب شما دارید عاقل اندر سفیهانه به ما نگاه میکنید و قضاوت میکنید و شکی هم در قضاوتتون ندارید. من میدانم قدرت ندارم و اگر پرسیدم و جواب دادم منظورم برای زمانی است که قدرت داریم. اگر فرض رو بر این بگذاریم که فردی که دارای قدرت هست قرار است با *****ینگ قدرتش رو حفظ کنه، بله، شاید حرف شما درست باشد و *****ینگ را براساس حفظ منافع خود اعمال کند. من اگر قدرت داشته باشم سعی میکنم اینقدر تمامیت خواهانه و منفعت طلبانه قانون وضع نکنم. شما از دید یک انسان دارای قدرت نگفتید، از منظر یک دیکتاتور گفتید، به سلامت عقل و قدرت استنباط مردم شک دارید و میخواهید به جای آنها تصمیم بگیرید که چه چیزی را باور کنند، چه چیزایی رو ببینند، بخوونند و چطور رفتار کنند. شما یک دیکتاتور به تمام معنا هستید. اخلاقیات رو شما چی تعریف میکنید که اینقدر مطلق حکم صادر میکنید؟ نمایش رابطه جنسی را ضداخلاقی میدانید یا انجام عمل جنسی؟ 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ با کمال احترام برای خودم و دیگران، من این اما و اگرهای مستقل از زمان و مکان رو کاملا فاقد ارزش میدانم. اینکه من اگر قدرت بگیرم اینکارو میکنم اونکارو نمیکنم، بر اساس چه سنگ محکیه؟ شما هر شناختی که از خودتون به دست آوردین در چارچوب زمان و مکان و تجارب خاص بوده، تا تجربه نوینی رو به عینه حس نکنی، نمیتونی بگی من اگر قدرت دستم برسه اینکارو نمیکنم چون اونجا تجربه متفاوتی را خواهی چشید. مثلا فرض کن شما به عنوان یک انسان سکولار به قدرت رسیدی. چقدر حاضری به من رسانه بدی که توش تبلیغ سنگسار کنم و آموزش بدم دختر و پسری که باهم رابطه جنسی دارند را باید اینجوری چالشون کنیم و اینجوری سنگ بزنیم تا جونشون در بیاد !!!! ممکنه بگی این یک عمل وحشیانه هست، خوب از نظر خیلی از آدمای دیگه زنا هم یک عمل وحشیانه هست، نمایش عمل جنسی برای دیگران به این صورتی که در دنیای امروزی مد شده هیچ ضرورتی ندارد. اینها میتوانند به نحوه ای دیگر و برای آدم هایی با شرایطی ویژه عرضه بشن. فیلـــترینگ اجناب ناپذیر هست و تنها میتوان از غلظتش با کاهش قدرت مطلقه، کاست. اگر اما و اگرهای مستقل از زمان و مکان رو فاقد ارزش بدانیم که تمام تبلیغات فاقد اعتبارند. من میگم الان نظرتون چیه؟ همین چیزی - کسی که الان هستید این قدرت را بدهند بهتون. من الان که یک دختر دانشجو هستم اگر اختیار سانسور رو دستم میدادند، *****ینگ رو حذف میکردم. شاید بعدا من یک بنیادگرای مذهبی بشم، دیکتاتور بشم و نظرم فرق کنه، درباره آن زمان حرف نمیزنیم. برای تبلیغ سنگسار در قانون مجازات تعیین میکنیم و البته در یک جامعه آزاد مردم قدرت تفکر به صورت فردی دارند، آنها فقط تبلیغات سنگسار رو نمیبینند که من نگران تحت تاثیر قرار گرفتنشون باشم. و البته ممکنه من خیلی رفتارها رو وحشیانه و غیراخلاقی بدانم، ولی با این وجود سعی نمیکنم براساس دید خودم تصمیم بگیرم برای سایرین. نظر شما درباره پورنوگرافی و *****ینگ هم محترمه. 6 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ انگار نمیشه از این باشگاه دل کند .هر چند وقت یبار ادم باید بیاد اما سوال خیلی خوب شما دوست عزیز میدونید bill of rights امریکا از 10 اصلاحیه تشکیل شده که مهم ترین اون ها شاید این باشه Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances. یعنی ببینید این amendment هنوز که هنوزه پابرجاست یعنی تحت هیچ شرایطی نباید چیلتر انجام بشه .چرا؟ چون فرض کن گفتی طنز خوبه ولی تمسخر خوب نیست یا توهین خوب نیست . اولا مرز این دو تا چه جوری مشخص میشه ؟کی میتونه بگه این نقد هست یا تمسخر ؟از دیدگاه چه کسی باید به قضییه نگاه بشه؟ایا یک نفر هم نقد شمارو تمسخر ببینه پس باید حرف شما محدود بشه؟ اولا به محض اینکه شما یه جا حق بیان رو نقض کردی به دنبالش کارهای دیگه ای میکنی که هر خودکامه ای انجام میده. یعنی هرگون چیلتر consequence به دنبالش داره اما ..... چیزی که من اضافه می کنم اینه که هرکس ازاده هر عقیده ای که داره ابراز کنه مادامی که عقیدش باعث محدود کردن و سرکوب کردن افراد دیگه نشه . من به قوری پرنده در کهکشان بغلی اعتقاد دارم (سوفیست ) شما هم طبق صحبتی که شد در نوشته هات یا فیلم هات تا تونستی منو نقد کردی یا از دیدگاه بعضی توهین کردی و مسخره .خب تا اینجا حق داری .ولی اگه فردا بیای بگی سوفیست حق نداره عقیدش رو ابراز کنه یا بچه ها بریزیم مثل نژاد پرست ها دم خونش اذیتش کنیم نه دیگه نمیشه .اینجا دولت باید جلوی شما رو بگیره . به همچنین برعکس .من نمیتونم انتظار داشته باشم برای اینکه خودم عقیدم اجرا بشه بقیه رو محدود کنم راه نهایی وجود خارجی نداره که طبق اون بگیم این عمل باید چیلتر بشه یا اون عمل نشه .چون اگه وجود داشت همین بس که برای رسیدن به غایت نهایی هرگونه چیلتر و کشتار حتی میلیون نفر برای رسیدن به بهشتی که میلیارد ها نفر درش زندگی کنند هزینه ای ناچیز هست . اما چیزی که وجود داره و با ارزش هست تنوع و ازادی هست نتیجم این میشه هر صحبتی که بخواد بقیه رو به صورت عملی محدود کنه مثل صحبت های نژاد پرستانه ای که باعث قتل دیگر نژاد ها بشه یا کودک ازاری باید محدود بشن .چرا میگم محدود؟چون محاله کاملا این گفتمان ها حذف بشن و چیلتر .جامعه باید به درجه ای برسه که صحبت های نژاد پرستی و کودک ازاری حذف بشن همون طور که برده داری در امریکا حذف شد .برده داری با چیلتر از بین نرفت , نتیجه ای بود که جامعه گرفت 10 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سایت ها ی که توشون به عقاید افراد توهین میشه باید فلترینگ انجام بگیره سایت های پورنو رو هم که حتماً با چیلترش کرد...... به دلیل اینکه اینجور سایت ها با اهداف و افکار تخریب جوانان تاسیس میشه... 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ یک نفر لطف کنه با منبع معتبر شرایط *****ینگ را در کشور های دموکراتیک برامون بیاره 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من کاملا با نظر اسیی عزیز موافقم فلترینگ تو دنیای اسلامی واسه بعضی سایتها واجبه اگر بدونی بچت با رفتن تو اینگونه سایتها آیندش زیرو زبر میشه چی؟ باز هم عقیدتون اینه که خودش میتونه فکر کنه؟ مسلّماً هر مادر و پدری دوست داره فرزندش به بالاترین درجه پیشرفت برسه و همه میدونن که انسان اگر در نبود همسر دچار اینگونه افکار بشه نزدیک ۵۰ تا ۶۰ درصد از اون پیشرفتی که باید وا میمونه من عقیده دارم که جوونای ما خیلی از مسائلرو نمیدونن و در آینده خواهند دونست که چه راهی درسته چه راهی غلط باز هم رو مبنای همین اعتقادم چون افرادی با تجربه تر و مسنتر از ما اینگونه سایت هارو فلتر کردند میپذیرم اما خوب حرفهای اسی و شما رو هم قبول دارم که برخی از فلترها توجیه قابل قبولی نداره 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سایت ها ی که توشون به عقاید افراد توهین میشه باید فلترینگ انجام بگیره سایت های پورنو رو هم که حتماً با چیلترش کرد...... به دلیل اینکه اینجور سایت ها با اهداف و افکار تخریب جوانان تاسیس میشه... یعنی چی به عقاید افراد توهین میشه؟ کدوم افراد؟ میدونید میگن خیلی از سایت های پورنو اتفاقا از طرف خود حکومت ها (حتی حکومت جمهوری اسلامی) حمایت میشه؟ و مثلا کشورهای غربی که سایتهای پورنو ***** نیست توشون، افکار جوانانشون تخریب شده؟ من کاملا با نظر اسیی عزیز موافقمفلترینگ تو دنیای اسلامی واسه بعضی سایتها واجبه اگر بدونی بچت با رفتن تو اینگونه سایتها آیندش زیرو زبر میشه چی؟ باز هم عقیدتون اینه که خودش میتونه فکر کنه؟ مسلّماً هر مادر و پدری دوست داره فرزندش به بالاترین درجه پیشرفت برسه و همه میدونن که انسان اگر در نبود همسر دچار اینگونه افکار بشه نزدیک ۵۰ تا ۶۰ درصد از اون پیشرفتی که باید وا میمونه من عقیده دارم که جوونای ما خیلی از مسائلرو نمیدونن و در آینده خواهند دونست که چه راهی درسته چه راهی غلط باز هم رو مبنای همین اعتقادم چون افرادی با تجربه تر و مسنتر از ما اینگونه سایت هارو فلتر کردند میپذیرم اما خوب حرفهای اسی و شما رو هم قبول دارم که برخی از فلترها توجیه قابل قبولی نداره چرا تو دنیای اسلام *****ینگ واجبه؟ من اگر مشکلی دارم با رفتن بچه م به سایت های *****شده باز هم ترجیح میدم خودم مانع رفتن بچه م به اینگونه سایت ها بشم تا اینکه حکومت مانع رفتنش بشه. پ.ن: برای درصدهایی که میذارید لطفا منبع بدید، نمیشه که انسان روی هوا بگه فلان درصد این اتفاق میفتد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده