Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ دورد بر دوستان عزیزم میگم الحق و النصاف چند مدتی بود یه همچین فوتبالی از بازیکنای تیم ملی کشور عزیزمون ایران ندیده بودیم ،یعنی واقعاً بچه ها تیم ملی هم تو بازی با قطر و هم با لبنان واقعاً بسیار بسیار زیبا بازی کرد آدم به جرات میتونه بگه تو چند ساله اخیر سطح این دوتا بازی واقعاً مثال زدنی و بالا بوده..... امیدوارم و آرزو میکنم بچه های تیم ملی کشور عزیزمون ایران روز سه شنبه 1392/3/28 در کره جنوبی بتونن یه بازی زیبای دیگه به نمایش بذارن و با بردشون پوز مربی کره ای رو (به خاطر اظهارت تحقیر آمیزش در رابطه با تیم ملی ) به خاک بمالند و دل مردم ایرانمون رو شاد کنن..... بچه ها بیاید براشون دعا کنیم تا موفق و موید به کشورمون برگردنند...... به امید پیروزی بروبچ تیم ملی فوتبال کشورمون....... 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ ایشالا یا مساوی کنیم یا ببریم که مستقیم بریم بالا سرمربی کره از همین الان برا ما کری خونده!!!:icon_razz: انصافا قوچان نژاد رکن اساسی تیم ملی ه خدا خیرش بده میبریم کره رو:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ من که واسم فرقی نداره و از فوتبال تیم ملی خوشم نمیاد نره جام جهانی بهتره 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ ایشالا یا مساوی کنیم یا ببریم که مستقیم بریم بالاسرمربی کره از همین الان برا ما کری خونده!!!:icon_razz: انصافا قوچان نژاد رکن اساسی تیم ملی ه خدا خیرش بده میبریم کره رو:hapydancsmil: آره واقعاً خوب بازی میکنه ولی همشون قشنگ بازی میکنن از نکنونام گرفته تا خلعتبری،مسلمان و خسرو حیدری ، جباری، شجاعی و غیره... من که واسم فرقی نداره و از فوتبال تیم ملی خوشم نمیاد نره جام جهانی بهتره :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ :vahidrk: جاوید جان چرا میزنی؟ این همه خرجی ه واسه فوتبال شده و کاری نکردیم اگه صرف هر رشته ی دیگه ای میشد بهترین نتیجه رو میگرفتیم فوتبالی که همه چیش باند بازی چه ارزشی داره؟ همیشه باید با اما و اگر و دست به دعا شدن بریم جام جهانی 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ جاوید جان چرا میزنی؟این همه خرجی ه واسه فوتبال شده و کاری نکردیم اگه صرف هر رشته ی دیگه ای میشد بهترین نتیجه رو میگرفتیم فوتبالی که همه چیش باند بازی چه ارزشی داره؟ همیشه باید با اما و اگر و دست به دعا شدن بریم جام جهانی ما کوچیکتر از اینا هستیم که تو رو بزنیم گنده بک دوست عزیز همه اینای که میگی درسته و باید از پایه درست بشه من از نظر غیرت ایرانی دارم میگم که باید از فوتبال کشور و بروبچ عزیزمون که حالا دارن به عشق تیم ملی و مردم فوتبال بازی میکنن حمایت کنیم...... انشاالله درست میشه..... 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ امیدوارم به جام جهانی صعود کنیم و برای بعد صعود هم برنامه داشته باشیم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ امیدوارم به جام جهانی صعود کنیم و برای بعد صعود هم برنامه داشته باشیم مطمئناً اگر بر همین منوال بتونیم ادامه بدیم تو جام جهانی هم خوب میتونیم خودمون رو نشون بدیم به امید سرافرازی ایران و ایرانی 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ امید وارم جشن ریاست جمهوری با جشن صعود تیم ملی همراه بشه :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ امیدوارم که جواب سرمربی کره در زمین فوتبال داده شود. آیا خرداد پرحادثه، پرحادثه تر می شود؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده