sookut 13735 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 با سلام خدمت همه دوستای گل و یه خسته نباشید جانانه به دوست گلم آناهیتا An@hita :hapydancsmil: به اطلاع همه دوست داران محیط زیست میرسونم که با توجه به تلاشها و پشتکار دوست خوبمون ، ایشون به عنوان مسئول گالری عکس تالار محیط زیست انتخاب شدن آنا جان برات آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم در تمام مراحل زندگیت همیشه پیروز و موفق باشی صمیمانه بهت تبریک میگم و امیدوارم به فعالیتت ادامه بدی و روز به روز پیشرفت کنی 10
Saye Noori 10314 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 تبریک آناهیتا جان. انشاالله شاهد موفقیت های روز افزون تو دوست عزیز باشیم.... 5
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 تبریک میگم دوست خوبم. ایشالا که همیشه موفق باشی. 1
An@hita 8666 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 با سلام خدمت همه دوستای گل و یه خسته نباشید جانانه به دوست گلم آناهیتا An@hita :hapydancsmil: به اطلاع همه دوست داران محیط زیست میرسونم که با توجه به تلاشها و پشتکار دوست خوبمون ، ایشون به عنوان مسئول گالری عکس تالار محیط زیست انتخاب شدن آنا جان برات آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم در تمام مراحل زندگیت همیشه پیروز و موفق باشی صمیمانه بهت تبریک میگم و امیدوارم به فعالیتت ادامه بدی و روز به روز پیشرفت کنی ممنووووووووووووووون عزیزم:w72: تبریک آناهیتا جان.انشاالله شاهد موفقیت های روز افزون تو دوست عزیز باشیم.... تبریکات ویژه مارو پذیرا باشید:hapydancsmil: تبریک میگم خانوم گل تبریک میگم عزیزمموفق باشی تبریک میگم خانومی،مــــــــــوفق باشی تبریک میگم دوست خوبمبا آرزوی موفقیت روز افزون تبریک میگم عزیزم موفق باشی:icon_gol: تبریک میگم دوست خوبم. ایشالا که همیشه موفق باشی. تبریکموفق باشی صفای دوستدارای محیط زیست باصفا! تبریک میگم بهت ممنون از همه ی شما دوستای گلم.واقعا از سیمای عزیزم و شما دوست جونای عزیزم متشکرم.بهترین ها رو برای همه تون آرزو میکنم.:w36: 4
ارسال های توصیه شده