unstoppable 5989 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 چه اعصابی دارین شماها :obm: خوب از بالا دستور اومد که تمومش کنید... mehdi_power جان خوشحال شدم از کل کل با بزرگتر از خودم... با اجازه فعلا...خوش باشید...:rose: عاغا یه هم تیمی برا من پیدا نشد؟ 8
شــاروک 30242 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 خوب از بالا دستور اومد که تمومش کنید...mehdi_power جان خوشحال شدم از کل کل با بزرگتر از خودم... با اجازه فعلا...خوش باشید...:rose: عاغا یه هم تیمی برا من پیدا نشد؟ به من چه کل کل کنیـــد من دیگه پیر شدم اعصاب ندارم بیا از بچه های آنلاین ببین کی همگروهیت میشه 7
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 خوب از بالا دستور اومد که تمومش کنید...mehdi_power جان خوشحال شدم از کل کل با بزرگتر از خودم... با اجازه فعلا...خوش باشید...:rose: عاغا یه هم تیمی برا من پیدا نشد؟ منم خیلی خوشحال شدم از آشناییت..... من کوچیکتم دادا این چه حرفیه 8
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 دادا بعد از من لوله ترکیده....شما در جریان انحرافی هستی الان...وگرنه تو جوب نبودی که... 100 امتیاز 6
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2013 پست اول ویرایش شد. ماشالا به این همه دانشجو و مهندس و فارغ التحصیل که یه مسابقه اطلاعات عمومی میشه همه فرار میکنن 6
شــاروک 30242 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 پست اول ویرایش شد.ماشالا به این همه دانشجو و مهندس و فارغ التحصیل که یه مسابقه اطلاعات عمومی میشه همه فرار میکنن من جزء اون ملـــــت همیشه در صحنه هستم لدفن یه مدال اندیشه آرام بهم بدین با تشکر 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 پست اول ویرایش شد.ماشالا به این همه دانشجو و مهندس و فارغ التحصیل که یه مسابقه اطلاعات عمومی میشه همه فرار میکنن 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 من جزء اون ملـــــت همیشه در صحنه هستم لدفن یه مدال اندیشه آرام بهم بدین با تشکر شما همگروهیت جز فتنه گران و ساندیس خوران هستش:vahidrk: 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 پست اول ویرایش شد.ماشالا به این همه دانشجو و مهندس و فارغ التحصیل که یه مسابقه اطلاعات عمومی میشه همه فرار میکنن با تشکر فراوان از شما... آها راستی... یافتم یـــــــــــــــــافتم... همگروهی یافتم... من و VoLATiLE همگروهی شدیم... پست اول دوباره ویرایش بشه... مرسی + تشکر فراوان... 9
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 پست اول ویرایش شد.ماشالا به این همه دانشجو و مهندس و فارغ التحصیل که یه مسابقه اطلاعات عمومی میشه همه فرار میکنن اسم گروه (قاصدک) snowy , mamad kh اینم از ما کیف کن از این مهندسان و دانشجویان فعال و اکتیو حتما برامون اسفند دود کن 5
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 داداش محمد ایستادیم رخصت ندادی ما سرمونو انداختیم پایین اومدیم تو ببخشید 4
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 اسم منو از پست اول پاک کنید فرصتو به جوانان میدم شکل مسابقه سری پیش بهتر بودا ... اینجوری دو به دو مسابقه دادن خیلی اعصاب خرد کنه بابا 7
.Yaprak 15748 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 حیف که حوصله نداشتم شرکت کنم وگرنه کچلت میکردم الان برادر آدم فروش :icon_razz: 7
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 اسم منو از پست اول پاک کنید فرصتو به جوانان میدم شکل مسابقه سری پیش بهتر بودا ... اینجوری دو به دو مسابقه دادن خیلی اعصاب خرد کنه بابا منم حرفه شما رو قبول دارم .. سری قبل بهتر بوددد داداش شماا هم بیااا اگه شماا نیاین حال نمی ده شرکت کنیمممم که 5
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 کسی با من همگروه میشه عایا؟؟؟؟اسم گروه هم میزاریم پت و مت... (حریفای احتمالی فعلاً روحیه بگیرید...) :ws28: 4
ارسال های توصیه شده