JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ تا حالا کیا اعلام آمادگی کردن ؟ سلام سلام بچه ها میان زود تند سریع بردار بیا، بدو هااا مدیر تور هم قبول میکنه لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سلامبچه ها میان زود تند سریع بردار بیا، بدو هااا مدیر تور هم قبول میکنه سلام لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ خب چیزی تا 31 ام نمونده ظرفیت تکمیل شده؟ کیا میان؟ راستی زمان برگشت کیه ؟ خیلی دیر که نمی رسیم؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ من و کسری هم پول واریز کردیم و اومدنی شدی... لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ خب چیزی تا 31 ام نمونده ظرفیت تکمیل شده؟ کیا میان؟ راستی زمان برگشت کیه ؟ خیلی دیر که نمی رسیم؟ ظرفیت هنوز تکمیل نشده دوستانی که میان همین جا اطلاع بدن بقیه هم مطلع بشن بستگی داره به چه ساعتی شما بگین دیر 11؟ 10؟ 9؟ 8؟ سعی بر اینه که شب خیلی دیر نرسیم تهران حالا باید پرسید دیر من چه ساعتیه؟ 11؟ 12؟ 1؟ 2؟ :ws3: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مراحل ثبت نام من هم تمام شد. هرچند با اینترنت اکسپلورر فقط میشه پول ریخت و کلی دردسر داره. فقط بی زحمت ساعت حرکت رفت و برگشت رو یه جوری بهتر کنید. 7:30 صبح برای رفت و 8 شب هم دیگه صادقیه باشیم. من تجربه خفت شدن در ساعاتی غیر از این بازه رو دارم و نمیخوام دوباره دچار بحران روحی بشم. لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ سلام وقت بخیر من میتونم دوستم که عضو نو اندیشان نیست رو هم بیارم؟ اگر پاسخ مثبت هست طریق ثبت نام ایشون رو هم بفرمایید. سپاس از زحمات شما برای برپایی این تور لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ من یه سوالی دارم الان ما که ساکن تهران نیستیم دقیقا چه گلی به سرمون بگیریم؟ لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ فکر کنم حدود 9 برسیم آریا شهر خوب باشه دیگه ... تا اونجا بیشتر از 3 ساعت راهه؟ لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ می گم خوبه بچه ها بیان جاهای دیدنی شهرشون رو معرفی کنن و بعد تور واسه اون جاها بذاریم و بچه های اون شهر هم بتونن با ما همراه بشن و افتخار دیدنشون رو داشته باشیم بالاخره لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ همه امکانات واسه شما تهرانی هاست بچه های شهرستان ، با هم متحد باشید دیگه...کم جمعیت تر از بندرعباس نیست دیگه...من در بندر که مستقر شدم خودم یک تور شکل میدم لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ منم اومدنی شدم فردا پول وواریز میکنم لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ من +متین+سیاوش+صبا +مینی فطعی اوکی شدیم دوستان یکی بره به فرناز و هادی ناصح و بابک و...خبر بدهجا داره پر میشه به من ربطی نداره وااااا منم اومدنی شدم فردا پول وواریز میکنم باریکلاااا خوب کاری کردی ناهار یادت نره خوشبحال برو بچ تهرون من یه سوالی دارم الان ما که ساکن تهران نیستیم دقیقا چه گلی به سرمون بگیریم؟ ما میخواییم بریم خارج تهران دیگه یکی هست تو دریاچه شورمست پری دریایی رو ببنیم میخوای دادا بگو همه ما یه گلی بریزیم تو سرمون بیاییم سمت تو لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ همه امکانات واسه شما تهرانی هاستبچه های شهرستان ، با هم متحد باشید دیگه...کم جمعیت تر از بندرعباس نیست دیگه...من در بندر که مستقر شدم خودم یک تور شکل میدم چی شد آبجی آخر سر میای یا نه لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ ما میخواییم بریم خارج تهران دیگه یکی هست تو دریاچه شورمست پری دریایی رو ببنیم میخوای دادا بگو همه ما یه گلی بریزیم تو سرمون بیاییم سمت تو یه درصد فک کن من دعوتتون کنم شمال نیاین حالا یه درصد فک کن من دعوت کنم ... نه دیگه دارین منو وادار می کنین یه تور واس شومالیای انجمن راه بندازم . . خوشبحال برو بچ تهرون شوما کجایی ره؟:babygirl: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ چی شد آبجی آخر سر میای یا نه آره آره..جای من رو محفوظ نگه دارید..الان میخوام بلیط بگیرم....بلیط رو گرفتم....ثبت نام میکنم....جا هم پر شد من کاری ندارم لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ پول ریختم و میام پات سالم هست آیا؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده