JU JU 7193 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 تا حالا کیا اعلام آمادگی کردن ؟ سلام سلام بچه ها میان زود تند سریع بردار بیا، بدو هااا مدیر تور هم قبول میکنه
*sepid* 9772 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 سلام سلامبچه ها میان زود تند سریع بردار بیا، بدو هااا مدیر تور هم قبول میکنه سلام
کهربا 18089 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 خب چیزی تا 31 ام نمونده ظرفیت تکمیل شده؟ کیا میان؟ راستی زمان برگشت کیه ؟ خیلی دیر که نمی رسیم؟
M4jid 1507 مالک ارسال شده در 19 شهریور، 2013 خب چیزی تا 31 ام نمونده ظرفیت تکمیل شده؟ کیا میان؟ راستی زمان برگشت کیه ؟ خیلی دیر که نمی رسیم؟ ظرفیت هنوز تکمیل نشده دوستانی که میان همین جا اطلاع بدن بقیه هم مطلع بشن بستگی داره به چه ساعتی شما بگین دیر 11؟ 10؟ 9؟ 8؟ سعی بر اینه که شب خیلی دیر نرسیم تهران حالا باید پرسید دیر من چه ساعتیه؟ 11؟ 12؟ 1؟ 2؟ :ws3:
Ehsan 112346 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 مراحل ثبت نام من هم تمام شد. هرچند با اینترنت اکسپلورر فقط میشه پول ریخت و کلی دردسر داره. فقط بی زحمت ساعت حرکت رفت و برگشت رو یه جوری بهتر کنید. 7:30 صبح برای رفت و 8 شب هم دیگه صادقیه باشیم. من تجربه خفت شدن در ساعاتی غیر از این بازه رو دارم و نمیخوام دوباره دچار بحران روحی بشم.
keyvan64 3123 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 سلام وقت بخیر من میتونم دوستم که عضو نو اندیشان نیست رو هم بیارم؟ اگر پاسخ مثبت هست طریق ثبت نام ایشون رو هم بفرمایید. سپاس از زحمات شما برای برپایی این تور
Ice Dream 472 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 من یه سوالی دارم الان ما که ساکن تهران نیستیم دقیقا چه گلی به سرمون بگیریم؟
کهربا 18089 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 فکر کنم حدود 9 برسیم آریا شهر خوب باشه دیگه ... تا اونجا بیشتر از 3 ساعت راهه؟
کهربا 18089 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 می گم خوبه بچه ها بیان جاهای دیدنی شهرشون رو معرفی کنن و بعد تور واسه اون جاها بذاریم و بچه های اون شهر هم بتونن با ما همراه بشن و افتخار دیدنشون رو داشته باشیم بالاخره
M!Zare 48037 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 همه امکانات واسه شما تهرانی هاست بچه های شهرستان ، با هم متحد باشید دیگه...کم جمعیت تر از بندرعباس نیست دیگه...من در بندر که مستقر شدم خودم یک تور شکل میدم
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 من +متین+سیاوش+صبا +مینی فطعی اوکی شدیم دوستان یکی بره به فرناز و هادی ناصح و بابک و...خبر بدهجا داره پر میشه به من ربطی نداره وااااا منم اومدنی شدم فردا پول وواریز میکنم باریکلاااا خوب کاری کردی ناهار یادت نره خوشبحال برو بچ تهرون من یه سوالی دارم الان ما که ساکن تهران نیستیم دقیقا چه گلی به سرمون بگیریم؟ ما میخواییم بریم خارج تهران دیگه یکی هست تو دریاچه شورمست پری دریایی رو ببنیم میخوای دادا بگو همه ما یه گلی بریزیم تو سرمون بیاییم سمت تو
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 همه امکانات واسه شما تهرانی هاستبچه های شهرستان ، با هم متحد باشید دیگه...کم جمعیت تر از بندرعباس نیست دیگه...من در بندر که مستقر شدم خودم یک تور شکل میدم چی شد آبجی آخر سر میای یا نه
Ice Dream 472 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 ما میخواییم بریم خارج تهران دیگه یکی هست تو دریاچه شورمست پری دریایی رو ببنیم میخوای دادا بگو همه ما یه گلی بریزیم تو سرمون بیاییم سمت تو یه درصد فک کن من دعوتتون کنم شمال نیاین حالا یه درصد فک کن من دعوت کنم ... نه دیگه دارین منو وادار می کنین یه تور واس شومالیای انجمن راه بندازم . . خوشبحال برو بچ تهرون شوما کجایی ره؟:babygirl:
M!Zare 48037 ارسال شده در 20 شهریور، 2013 چی شد آبجی آخر سر میای یا نه آره آره..جای من رو محفوظ نگه دارید..الان میخوام بلیط بگیرم....بلیط رو گرفتم....ثبت نام میکنم....جا هم پر شد من کاری ندارم
ارسال های توصیه شده