s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ آسفالت تو سرشون بخوره، مال رو نباشه مجبور شیم پا در جاپای گوزن و بز کوهی بذاریم یا با توسل به ریشه بوته ها حرکت کنیم. :zadan: در تور قبلی جان من در چندجا به ریشه یک خار قدیمی بند بود. پیونشت : هنوز به اونجا نرسیدیم ،تکیه بر جای بزرگان نتوان زد پدرم توسلت به خدا باشه ریشه ی بوته بهانه ست آقا جان بزار یه برنامه مخصوص همچون شمایی می زاریم مثلا ولیعصر گردی از میدان ونک تا سر میرداماد،یا انقلاب گردی از دانشگاه تهران تا میدان انقلاب و....هوم؟ خوبه پدر جان؟:there::mornincoffee: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ آقا جان بزار یه برنامه مخصوص همچون شمایی می زاریم مثلا ولیعصر گردی از میدان ونک تا سر میرداماد،یا انقلاب گردی از دانشگاه تهران تا میدان انقلاب و....هوم؟ خوبه پدر جان؟:there::mornincoffee: این رو بذارین که عالیست، یک روز نشستن در پارک به همراه پذیرایی با راحت الحلقوم و چای ولرم. سپس کمی مشاهده دنس جوانان، کمی تخته بازی و بعدش خواب. یعنی میاد اون روز و چنین توری....... لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ این رو بذارین که عالیست، یک روز نشستن در پارک به همراه پذیرایی با راحت الحلقوم و چای ولرم. سپس کمی مشاهده دنس جوانان، کمی تخته بازی و بعدش خواب. یعنی میاد اون روز و چنین توری....... نه دیگه، قبلش باید برا نوه نتیجه ها داستان تعریف کنی! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ نه دیگه، قبلش باید برا نوه نتیجه ها داستان تعریف کنی! باشه، اگه قول بدن بذارن گازشون بگیرم، داستان هم براشون تعریف میکنم. لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سلامارتفاعش حدودا 1000 متره راه که میریم حالا زیاد و کمش بستگی به هوا و شرایط اونجا و بچه ها داره نیت قدم زدن در ارتفاع اطراف دریاچه هست من منظورم رو خوب بيان نكردم. منظورم اين بود كه در چه حد حرفهايه. مسيري كه پياده روي ميشه، صخرهايه و كوهنوردي(!) داره يا نسبتا معموليه. لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ فک میکردم اسمم فقط برازنده ی خودمه، بابابزرگ لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ باشه، اگه قول بدن بذارن گازشون بگیرم، داستان هم براشون تعریف میکنم. !!!!!!!!! پدربزرگ چندتا دندون داری؟ دندونات مصنوعیه یا طبیعی؟! چرا گاز گرفتن رو دوست داری؟! دوست داری چجور عضوی رو به دندان بگیری؟! (ماشالا آدم وقتی اسی رو میبینه کلی علامت سؤال و تعجب بالاسرش روشن میشه!!!) لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ من منظورم رو خوب بيان نكردم. منظورم اين بود كه در چه حد حرفهايه. مسيري كه پياده روي ميشه، صخرهايه و كوهنوردي(!) داره يا نسبتا معموليه. پیاده روی روی مسیر خاکی با شیب خیلی کم برنامه سبکی هست :w16: لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ این واریزه پول داره منو اذیت می کنه! اطلاعات رو کامل کردم باز هی میگفت نام استان رو وارد کن!! البته آخرش پیروز شدم لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ نمیشه تور بعدیتونو بذارید یه جایی که به ماهم نزدیک باشه بتونیم بیایم؟ تخت جمشید خوبه ها...پاسارگاد هم داریم لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ نمیشه تور بعدیتونو بذارید یه جایی که به ماهم نزدیک باشه بتونیم بیایم؟تخت جمشید خوبه ها...پاسارگاد هم داریم رفقا همین 1 روزه هارو بتونن بیان باید کلاهمونو بندازیم هوا پایه باشن همه جا میریم لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ مثل اینکه قراره اونجا شاهد اتفاقات بسیار جالبی باشیم...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ من احتمالن میام، فقط یه چیزی: قضای حاجت چطوری بکنیم؟ لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ آقا من دوروز بود نیومدم انجمن....چی شد ظرفیت تکمیل که نشده؟یکی خبر بده من میخوام ثبت نام کنم بیاین استقبالم لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ انقد اسپم کردین معلوم نیست چی به چیه .. این کلندرو کی نوشته ؟چرا کمترینش 2003 هست؟ لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ من پول و میریزم ولی شاید نتونم بیام دلیلش یکی نزدیک بودن به مترو هست و یه دلیل دیگه ای نزدیکی به منطقه ای که دوستانی که از کرج میان دچار مشکل نشن و بتونن به موقع برسنمن خودم ازشرق میام تازه من می خواستم ساعت حرکت رو 6 اعلام کنم اما چون مترو از 5:30 راه میوفته انداختم 7 توقف توی مسیر باعث تاخیر زیادی میشه و ممکنه ازبرنامه عقب بیوفتیم 7 اتفاقا خیلی هم دیره روزای تعطیل 6 اولین حرکته متروئه لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من احتمالن میام، فقط یه چیزی: قضای حاجت چطوری بکنیم؟ پشت درخت، به شیوههای مختلف لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من الان دیدم اینجا رو خوبه ها ... خوش بگذره بهتون ولایت ما لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده