Sabehat 1473 ارسال شده در 3 تیر، 2011 ای سوی تو عالم نگران ادرکنا شد دوری تو به ما گران ادرکنا طغیان ستم گذشت از حد مهدی ای ریشه کن ستمگران ادرکنا 4
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 4 تیر، 2011 چشم در راهیم اما قاصدی در راه نیست جمعه هم آمد ولی آن جمعه دلخواه نیست ما کجا و نورباران شب دریا کجا! قطره در خواب و خیالِ جذر و مد ماه نیست ما کجا و بارگاه حضرت خوبان کجا! هر گدایی، لایق هم صحبتی با شاه نیست عشق، اینجا بین آدم ها غریب افتاده است پایمردی کن برادر! یوسفی در چاه نیست بارمان را آب برد و تازه فهمیدیم که در بساط خالی ما، آه حتی آه نیست 3
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 4 تیر، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مولاي وقت آمدنت دير شد بيا اين دل در انتظار فرج پير شد بيا اين جمعه هم گذشت و ليكن نيامدي آيات غربتم همه تفسير شد بيا هر شب به ياد حال لبت گريه مي كنم عكست ميان آينه تفسير شد بيا در دفترم به ياد تو نرگس كشيده ام نرگس هم از فراغ تو دلگير شد بيا 3
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 4 تیر، 2011 از ميان اشک ها خنديده مي آيد کسي خواب بيداري ما را ديده مي آيد کسي با ترنم با ترانه با سروش سبز آب از گلوي بيشه خشکيده مي آيد کسي مثل عطر تازه تک جنگل باران زده در سلام بادها پيچيده مي آيد کسي کهکشاني از پرستو در پناهش پرفشان آسمان در آسمان کوچيده مي آيد کسي خواب ديدم , خواب ديده در خيالي ديده اند از شب ما روز را پرسيده مي آيد کسي 4
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 غروب جمعه غروب جمعه رسیده ست و باز تنهایى غروبِ این همه غربت، چرا نمی آیى؟ زمین به دور سرم چرخ می زند، پس کى تمام می شود این روزهای یلدایى؟ کجاست جاذبه ات آفتاب من؟ خسته ست شهاب کوچکت از این مدار پیمایى کبوترانه دلم را کجا روانه کنم؟ کجاست گنبد آن چشم های مینایى؟ تمام هفته دلم را به جمعه خوش کردم غروب جمعه رسیده ست و باز تنهایى... 4
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 هر شب یتیم توست دل جمکرانیام جانم به لب رسیده بیا یار جانیام از بادها نشانیتان را گرفتهام عمری است عاجزانه پی آن نشانیام طی شد جوانی من و رؤیت نشد رخت "شرمنده جوانی از این زندگانیم" با من بگو که خیمه کجا میکنی به پا آخر چرا به خاک سیه مینشانی ام در این دهه اگر چه صدایت گرفته است یک شب بخوان به صوت خوش آسمانیام در روضه احتمال حضورت قویتر است شاید به عشق نام عمویت بخوانیام هم پیر قد خمیدگی زینب توا م هم داغدار آن دو لب خیزرانیام این روزها که حال مرا درک میکنی بگذار دست بر دل آتشفشانیام در به دری برای غلام تو خوب نیست تأیید کن که نوکر صاحب زمانیام 4
ermia_rooz 4760 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 چقدر منتظرم من، خدا کند تو بيايي نشسته پشت درم من، خدا کند تو بيايي از آن درخت شکسته، از آن پرنده خسته هنوز خسته ترم من، خدا کند تو بيايي 4
ruya 499 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2011 روزی هــزار بـار دلـــت را شـکـسـتـه ام بـــیـخـود بـه انـتـظـار وصـالـت نـشـسـته ام هـر جـــمــعـه قــــــول مـیــدهم آدم شـــــوم هم عهد خویـش و هم دلـتـان را شکسته ام ********** ****** *** 4
Mitra 1723 ارسال شده در 15 مهر، 2011 انــتـــــــــــــــــــــــظــار 6 حرف و 4 نقطه ! کلمه ی کوتاهیه، اما ... 3
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 15 مهر، 2011 سلام عزیز دوست داشتنی......... بوی نرگس وجودت جهانی را دلخوش و زندگی را پربرکت میکند...... خدای یاس و نرگس نگهدارت باشد ای وجود پاک بشریت...... ****************************** السلام علیک یا صاحب العصر و الزمان (عج) 3
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 16 مهر، 2011 السلام علیک یا صاحب الزمان(عج) سلامٌ علی آل یاسین سلام من بر گل، سلام بر باغ گل، سلام برگلستان، طراوت زهرا(ع). سلام بر نور، بر درخشش نور، بر لطافت نور و بر شجرۀ طیبۀ دودمان با جلالت زهرا(ع) سلام، مولای، ...آئینه تمام نمای پیامبر... فرزند علی...نور دیده زهرا(ع) سلام، مهدی...سوته دلانیم، فراهم آمده ایم تا در مبارک میلادی اینچنین، شادمان از شکفتن مولودی آنچنان فریاد بر آوریم "یا ایّها العزیز مسنّا و اهلنا الضّر و جئنا ببضاعة مزجاه" 3
sadafv 6584 ارسال شده در 16 مهر، 2011 بیا که با تو بگویم غم ملالت دل چرا که بی تو ندارم مجال گفت و شنید .... تولد امام زمان و عید همه ی نواندیشانی های گل مبارک .... :flowerysmile: 2
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 17 مهر، 2011 بر چهره پر ز نور مهدي صلوات بر جان و دل صبور مهدي صلوات تا امر فرج شود مهيا بفرست بهر فرج و ظهور مهدي صلوات ان شاءالله عیدی امروز آقا امام زمان (عج) برآورده شدن آرزوهاتون به خیر و خوبی و دلخوشی باشه..... 2
ارسال های توصیه شده