zahra22 19501 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 ببخشیداحتمالا تمدید شه از این به بعد بهم بگید...گناه دارم خو 4
sookut 13735 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 از این به بعد بهم بگید...گناه دارم خو چشم حتما بهت خبر میدم:there: دیگه ناراحت نباش من اگه میدونستم تو اینقده علاقمندی که از روز اول اطلاع رسانی میکردم جیگری توووووووووووووو:heartshape2: 4
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 14 شهریور، 2013 با تشکر از دوستای گلی که عکسارو فرستادن و مژده به دوستای گل دیگه که نفرستادن مسابقه تا تاریخ سه شنبه 28/3/92 تمدید شد. 5
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 تا روز انتخابات وقته دیگه شهر ما آلودگیش کمه عکس خوبی نمیتونم بگیرم اتفاقا توي خونه هاي قديمي فهادان زباله دوني هايي هست ك مصداق كامل آلودگيه:icon_pf (34): منم سعي ميكنم بشركتم 4
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 اتفاقا توي خونه هاي قديمي فهادان زباله دوني هايي هست ك مصداق كامل آلودگيه:icon_pf (34): منم سعي ميكنم بشركتم راست میگیا فقط آلودگی منظور آلودگی هوا که نیست 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 من عکس ندارم .... دعوام نکن اگه چیزی پیدا کردم میفرستم حتما 3
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 17 شهریور، 2013 عکس جدیدی ارسال نشد!!! یعنی من باور کنم تو شهرای شما هیییییییییچ آلودگی وجود نداره دیگههههههههههههه 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 عکس جدیدی ارسال نشد!!!یعنی من باور کنم تو شهرای شما هیییییییییچ آلودگی وجود نداره دیگههههههههههههه خیر باور نکنید! ما دوست داریم همیشه از زیبایی ها عکس بگیریم! مشکل اینجاست من واقعا متاسفم 2 دلیل عمده داره که استقبال ضعیف بوده! دلیل اول رو بالا گفتم! میلی به عکاسی از آلودگی ها نداریم! دلیل دومش اینه که ما توجیه نشدیم منظور از آلودگی ها چیه! آلودگی ها بشدت فراوونه عزیزانی که تهران ساکنن با یه دوربین عکاسی میتونن از هوای آلوده تهران عکس بگیرن برای این کار میتونن از یک مکان تقریبا مرتفع و هم راستا با زاویه نور خورشید یا هر زاویه ممکنه (فقط رو به نور خورشید نباشه) عکس بگیرن! موضوع مسابقه آلودگی هاست ... آلودگی هوا: عکس از خروجی مواد گازی کاخونه ها عکس از تجمع و ترافیک اتوموبیلهای شهری عکس از اگزوز یک موتور یاماها 125 آلودگی آب: عکس از دفع فاضلاب های خانگی عکس از دفع فاضلابهای شهری عکس از کف تولید شده توی فاضلاب زباله ها: عکس از تجمع زباله ها تو هر مکان ممکن عکس از ظروف های یکبار مصرف رها شده در محیط کاربرد مواد شیمیایی: عکس از مزرعه در حال سمپاشی خلاصه عکس از آلودگی جنگلها عکس از آلودگی دریاها ... عکس از آلودگی رودخانه ها عکس از آلودگی کانالهای آب عکس از یک انسان! متاسفانه من این مدت خونه نشین شدم ... اما سعی کردم یه عکس بگیرم در خور آلودگی ها! ارسال میکنم! امیدوارم عزیزان بپسندند! 4
soil eng 17164 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 منم بالاخره عکس گرفتم.. بررسیشون میکنم اگه مناسب بودن میفرستم 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 ممنون از اونایی که توجه کردن و شرکت کردن و عکس فرستادن و ممنون از اونایی که تا آخر امشب شرکت خواهند کرد! 2
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2013 خیر باور نکنید! ما دوست داریم همیشه از زیبایی ها عکس بگیریم! مشکل اینجاست من واقعا متاسفم 2 دلیل عمده داره که استقبال ضعیف بوده! دلیل اول رو بالا گفتم! میلی به عکاسی از آلودگی ها نداریم! دلیل دومش اینه که ما توجیه نشدیم منظور از آلودگی ها چیه! آلودگی ها بشدت فراوونه عزیزانی که تهران ساکنن با یه دوربین عکاسی میتونن از هوای آلوده تهران عکس بگیرن برای این کار میتونن از یک مکان تقریبا مرتفع و هم راستا با زاویه نور خورشید یا هر زاویه ممکنه (فقط رو به نور خورشید نباشه) عکس بگیرن! موضوع مسابقه آلودگی هاست ... آلودگی هوا: عکس از خروجی مواد گازی کاخونه ها عکس از تجمع و ترافیک اتوموبیلهای شهری عکس از اگزوز یک موتور یاماها 125 آلودگی آب: عکس از دفع فاضلاب های خانگی عکس از دفع فاضلابهای شهری عکس از کف تولید شده توی فاضلاب زباله ها: عکس از تجمع زباله ها تو هر مکان ممکن عکس از ظروف های یکبار مصرف رها شده در محیط کاربرد مواد شیمیایی: عکس از مزرعه در حال سمپاشی خلاصه عکس از آلودگی جنگلها عکس از آلودگی دریاها ... عکس از آلودگی رودخانه ها عکس از آلودگی کانالهای آب عکس از یک انسان! متاسفانه من این مدت خونه نشین شدم ... اما سعی کردم یه عکس بگیرم در خور آلودگی ها! ارسال میکنم! امیدوارم عزیزان بپسندند! ممنون از توضیحاتت آقا حمید.درسته که آلودگی ها عکس های زیبایی نیستند اما هدف من این بود که به خودمون بیاییم و زشتی های اطرافمون رو که دیگه واسمون داره به عادت تبدیل میشه رو ببینیم.دستتون هم باز گذاشتم که هر تصویری از هر نوع آلودگی دارید بفرستید. 2
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2013 بدویید که وقت تنگه. تا حالا 5 تا عکس فرستاده شد.عکساتونو بفرستید دیگه. 3
Z@laL 6664 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 تا روز انتخابات وقته دیگه شهر ما آلودگیش کمه عکس خوبی نمیتونم بگیرم یه کم بیشتر دقت کنید الودگی هاش هم میبینید.من دیدم 2
ارسال های توصیه شده