zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشیداحتمالا تمدید شه از این به بعد بهم بگید...گناه دارم خو 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ از این به بعد بهم بگید...گناه دارم خو چشم حتما بهت خبر میدم:there: دیگه ناراحت نباش من اگه میدونستم تو اینقده علاقمندی که از روز اول اطلاع رسانی میکردم جیگری توووووووووووووو:heartshape2: 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ با تشکر از دوستای گلی که عکسارو فرستادن و مژده به دوستای گل دیگه که نفرستادن مسابقه تا تاریخ سه شنبه 28/3/92 تمدید شد. 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ تا روز انتخابات وقته دیگه شهر ما آلودگیش کمه عکس خوبی نمیتونم بگیرم اتفاقا توي خونه هاي قديمي فهادان زباله دوني هايي هست ك مصداق كامل آلودگيه:icon_pf (34): منم سعي ميكنم بشركتم 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا توي خونه هاي قديمي فهادان زباله دوني هايي هست ك مصداق كامل آلودگيه:icon_pf (34): منم سعي ميكنم بشركتم راست میگیا فقط آلودگی منظور آلودگی هوا که نیست 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ من عکس ندارم .... دعوام نکن اگه چیزی پیدا کردم میفرستم حتما 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ آخه آلودگی همه جا هست.عکس بگیرید فرستید دیگه 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ منتظرمنم باشید..مانیز شرکت میکنیم 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ عکس جدیدی ارسال نشد!!! یعنی من باور کنم تو شهرای شما هیییییییییچ آلودگی وجود نداره دیگههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ عکس جدیدی ارسال نشد!!!یعنی من باور کنم تو شهرای شما هیییییییییچ آلودگی وجود نداره دیگههههههههههههه خیر باور نکنید! ما دوست داریم همیشه از زیبایی ها عکس بگیریم! مشکل اینجاست من واقعا متاسفم 2 دلیل عمده داره که استقبال ضعیف بوده! دلیل اول رو بالا گفتم! میلی به عکاسی از آلودگی ها نداریم! دلیل دومش اینه که ما توجیه نشدیم منظور از آلودگی ها چیه! آلودگی ها بشدت فراوونه عزیزانی که تهران ساکنن با یه دوربین عکاسی میتونن از هوای آلوده تهران عکس بگیرن برای این کار میتونن از یک مکان تقریبا مرتفع و هم راستا با زاویه نور خورشید یا هر زاویه ممکنه (فقط رو به نور خورشید نباشه) عکس بگیرن! موضوع مسابقه آلودگی هاست ... آلودگی هوا: عکس از خروجی مواد گازی کاخونه ها عکس از تجمع و ترافیک اتوموبیلهای شهری عکس از اگزوز یک موتور یاماها 125 آلودگی آب: عکس از دفع فاضلاب های خانگی عکس از دفع فاضلابهای شهری عکس از کف تولید شده توی فاضلاب زباله ها: عکس از تجمع زباله ها تو هر مکان ممکن عکس از ظروف های یکبار مصرف رها شده در محیط کاربرد مواد شیمیایی: عکس از مزرعه در حال سمپاشی خلاصه عکس از آلودگی جنگلها عکس از آلودگی دریاها ... عکس از آلودگی رودخانه ها عکس از آلودگی کانالهای آب عکس از یک انسان! متاسفانه من این مدت خونه نشین شدم ... اما سعی کردم یه عکس بگیرم در خور آلودگی ها! ارسال میکنم! امیدوارم عزیزان بپسندند! 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ منم بالاخره عکس گرفتم.. بررسیشون میکنم اگه مناسب بودن میفرستم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ ممنون از اونایی که توجه کردن و شرکت کردن و عکس فرستادن و ممنون از اونایی که تا آخر امشب شرکت خواهند کرد! 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ خیر باور نکنید! ما دوست داریم همیشه از زیبایی ها عکس بگیریم! مشکل اینجاست من واقعا متاسفم 2 دلیل عمده داره که استقبال ضعیف بوده! دلیل اول رو بالا گفتم! میلی به عکاسی از آلودگی ها نداریم! دلیل دومش اینه که ما توجیه نشدیم منظور از آلودگی ها چیه! آلودگی ها بشدت فراوونه عزیزانی که تهران ساکنن با یه دوربین عکاسی میتونن از هوای آلوده تهران عکس بگیرن برای این کار میتونن از یک مکان تقریبا مرتفع و هم راستا با زاویه نور خورشید یا هر زاویه ممکنه (فقط رو به نور خورشید نباشه) عکس بگیرن! موضوع مسابقه آلودگی هاست ... آلودگی هوا: عکس از خروجی مواد گازی کاخونه ها عکس از تجمع و ترافیک اتوموبیلهای شهری عکس از اگزوز یک موتور یاماها 125 آلودگی آب: عکس از دفع فاضلاب های خانگی عکس از دفع فاضلابهای شهری عکس از کف تولید شده توی فاضلاب زباله ها: عکس از تجمع زباله ها تو هر مکان ممکن عکس از ظروف های یکبار مصرف رها شده در محیط کاربرد مواد شیمیایی: عکس از مزرعه در حال سمپاشی خلاصه عکس از آلودگی جنگلها عکس از آلودگی دریاها ... عکس از آلودگی رودخانه ها عکس از آلودگی کانالهای آب عکس از یک انسان! متاسفانه من این مدت خونه نشین شدم ... اما سعی کردم یه عکس بگیرم در خور آلودگی ها! ارسال میکنم! امیدوارم عزیزان بپسندند! ممنون از توضیحاتت آقا حمید.درسته که آلودگی ها عکس های زیبایی نیستند اما هدف من این بود که به خودمون بیاییم و زشتی های اطرافمون رو که دیگه واسمون داره به عادت تبدیل میشه رو ببینیم.دستتون هم باز گذاشتم که هر تصویری از هر نوع آلودگی دارید بفرستید. 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ بدویید که وقت تنگه. تا حالا 5 تا عکس فرستاده شد.عکساتونو بفرستید دیگه. 3 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ تا روز انتخابات وقته دیگه شهر ما آلودگیش کمه عکس خوبی نمیتونم بگیرم یه کم بیشتر دقت کنید الودگی هاش هم میبینید.من دیدم 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مهلت به پایان رسید. منتظر نظرسنجی باشید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده