An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ بشتابییییییییییییییییید بشتابییییییییییییییییییید تالار محیط زیست تقدیم می کند : مسابقات عکاسی با موضوعات محیط زیستی منتظر موضوعات و نظرات شما دوستان عزیز هستیم. 19 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ به نظر من از چهره یزشت شهرمون میتونیم عکس بندازیم ...وبرعکسش... 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی تفاوتش با مسابقات تالار کشاورزی چیه؟ 7 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ من میتونم اینو بگم که کشاورزی هم خودش تو حیطه محیط زیست هست....ما توی این درس راجع به الودگی صوتی نور گرما هوا اب انواع تصفیه خانه ها وفاضلاب از این جور چیزا خوندیم ولی تو کشاورزی از این جور چیزا نداره... 6 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به به هر چی که توش عکاسی باشه روی من حساب کنید محیط زیست دایره بسیار بزرگی باید داشته باشه آیا موضوع تخصصی است یا این که من هم که تقریبا چیزی از رشتتون نمیدونم میتونم ارائه موضوع کنم و البته در مسابقه شرکت کنم؟ 8 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ مرسیتفاوتش با مسابقات تالار کشاورزی چیه؟ کشاورزی و محیط زیست همونطوری که دوستمون اشاره کرد تو حیطه ی کاملا جدان.ما در محیط زیست مباحثی مثل آلودگی ها، طراحی محیط زیست، حیات وحش، پارک ها و جنگل ها و... داریم که کشاورزی این ها رو نداره. من میتونم اینو بگم که کشاورزی هم خودش تو حیطه محیط زیست هست....ما توی این درس راجع به الودگی صوتی نور گرما هوا اب انواع تصفیه خانه ها وفاضلاب از این جور چیزا خوندیم ولی تو کشاورزی از این جور چیزا نداره... مچکرم سلام به به هر چی که توش عکاسی باشه روی من حساب کنید محیط زیست دایره بسیار بزرگی باید داشته باشه آیا موضوع تخصصی است یا این که من هم که تقریبا چیزی از رشتتون نمیدونم میتونم ارائه موضوع کنم و البته در مسابقه شرکت کنم؟ محیط زیست همه ی موضوعات اطرافت رو به نوعی دربر میگیره شما موضوعت رو ارائه کن اگر خارج از حیطه بود خب برای مسابقه ارائه نمیشه.منتظر نظر شما دوست عزیز هستیم. 5 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام مجدد به نظر من کلا برای شروع باید موضوع آزاد باشه تا ببینیم سطح عکس ها و موضوعات به چه صورت میباشد اما به نظر من خوبه که موضوع این باشه که ببینیم انسان محیط زیست و طبیعت رو به چه صورتی از بین برده به عقیده بنده دیگه الان طبیعتی وجود نداره چون هیچ چیز طبیعی نیست همه چیز مصنوعی شده و همه این ها به خاطر محیط زیست ما انسان هاست چون محیط زیست ما مصنوعیه و طبیعی نیست. حالا باز هم اگه نیاز بود توضیح خواهم داد 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ باسلام خدمت همه دوستای گل دوستان هر عکس و سوژه ای در مورد محیط زیست که خودتون گرفته باشین بفرستین ولی سعی کنین بیشتر در مورد محیط زیست شهری باشه حالا در مورد پسماند یا انواع آلودگیها یا پارکها و طراحیهای اونها که به نظرتون خوب یا بد هست تا نظرسنجی گذاشته بشه ممنونم از همتون 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ دوستای گلم فعلا اولین مسابقه مون رو با موضوع آلودگی ها برگذار می کنیم.منتظر حضورتون هستیم. http://www.noandishaan.com/forums/thread114330.html#post1255932 5 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ دوستای گلم فعلا اولین مسابقه مون رو با موضوع آلودگی ها برگذار می کنیم.منتظر حضورتون هستیم. http://www.noandishaan.com/forums/thread114330.html#post1255932 حتما از شهر خودمون باشه وعکسشو خودمون باید بگیریم... 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ حتما از شهر خودمون باشه وعکسشو خودمون باید بگیریم... دقیقا 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ دوستای عزیز کسی نظره دیگه نداره؟ 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ خبر خبررررررررررررر دوستان عزیز و گرامی به کسی که برای مسابقه ی بعدی ما (دومین مسابقه عکس محیط زیستی) موضوع جالب و مناسبی پیشنهاد بده 50 امتیاز ویژه نو اندیشانی تعلق خواهد. فرصت رو از دست ندید. بشتابیییییییییید بشتابیییییییییییید 8 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ آره. همینجا موضوع پیشنهادیتو اعلام کن که اگر کس دیگه ای خواست همین موضوع رو ارائه بده بفهمه که قبلا ارائه شده و این پیشنهاد مختص خودت میشه 5 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ تعامل تکنولوژی و طبیعت تعامل انسان و طبیعت 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ چالش های منابع طبیعی ایران - مهار بیابان زدایی یا طراحی محیط زیست و پارکها 7 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ به به موضوع پیشنهاد کنونه:gnugghender: حیوانات شکاری استارت مسابقشم بزن 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ قاسم یعنی تو از حیوانات شکاری عکس داری؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده