B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ چی خوبه؟ اینکه به خودت نگرفتی باور کن به مرحله وسواس فکری رسیده.:icon_pf (34): اصن کل دخترا رو تو ذهنم تقسیم میکنم به دو دسته، اونایی که با پسرا رابطه ندارن و اونایی که دارن. نه بابا عاشق چیه. شاید به خاطر اینه که یه تجربه خییییییییییییییییییلی بد تو این زمینه دارم. احتمالش هست!! اول تو همون زمینه "تجربه ات "تکلیفت رو با خودت روشن کن و خوب فکر کن شاید زیادی حساس شده باشی! 1 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ اینکه گفتم دست خورده و پس مانده اعتراض به اون آقایی بود که گفته بود اینجور بانوان دست خورده و پس مانده دیگران هستند!!!بهتره برن با همسنخ خودشون!!!! همه جا گفتم دست خورده تا حداقل خود این آقا و دیگر دوستاشون بگن که دیگه نگم.....ولی متاسفانه همشون یه ذهنیت دارند! همشون لذت میبرند به یه خانم بگن دست خورده و پسمانده و دست دوم و تاناکورایی..... از دوستان خوبم عذر میخوام و از جامعه مرد سالار و مرد به کام این روزها متنفرم....خوش باشید دروود با شما حرف اساسی نداشتم با اون دوسی شما حرف داشتم:دی منو میگه ها من کی گفتم خودم رابطه جنسی هم داشته باشم ولی زنم نداشته باشه؟ بله پس چی که اون آقا باید توقع یه دختر مثل خودش رو داشته باشه اصلاً غلط میکنه خودش یه کاری کرده باشه ولی دنبال دختری باشه که اینکار رو نکرده باشه. بله اینم شد راهکار؟ بریم با یکی چون همه میرن؟ نخیر من نمیرم و میگردم دنبال دختری که نرفته باشه. هنوزم هستن دخترایی که اینکار رو نمیکنن و تعدادشون هم کم نیست. ناراحت میشم وقتی میبینم این قضیه تو جامعه ما امتیاز محسوب شده. یعنی بین دوستام میبینم کسانی که نمیتونن رابطه داشته باشن اصلاً اعتماد به نفس ندارن این خاک بر سرا. و کسایی هم که رابطه دارن خیلی حس برتری میکنن. وقتی بهش اس ام اس میده یجور حس غرور میکنه انگار طلای المپکو گرفته و اونایی که ندارن یجور با حسرت بهش نگاه میکنن که واقعاً دلم براشون میسوزه دوست دارم همونجا یه دوستی رفیقی براش پیدا کنم این بد بخت عقده ای نشه. آخه این چیه مگه؟!!!!!! از بس جامعه بسته ای داریم پسر دخترا نمیتونن با هم رابطه عادی داشته باشن و از بس نسبت به هم کنجکاون که وضعمون شده این. رابطه عادی بین دختر و پسر از بین رفته. یا با هم رابطه ندارن یا اگر دارن باید به رخت خواب ختم بشه. دوستی عادی تعریف نشده است! خب معلومه هر پسر و دختری دنبال اینه که رابطه برقرار کنه با جنس مخالفش. نظرت در مورد اون آدمایی که همه چیو تجربه کردن رو خیلی قبول دارم. همشو با شما نبودم که..! تو یه پستی گفتید که دوست دارید اولین ها را با همسرتون تجربه کنید .. حتی اولین رستوران رفتن و از این چیزا.. این خوبه اما تو شرایط الان فکر کنم کمی سخته.. من نمگم همه خانما رابطه اون جوری دارن .. اما میگم خیلی هاشون بالاخره یکی را دارن حتی درحد همین پارک و رستوران و اما اون آقایونی که میدونن دوست دختر خودشون اولین رابطه را با اونا داشته.. من موندم چرا رهاش میکنن و میرن با یکی دیگه ازدواج میکنن! موضوع تاپیک هم یجورایی همین بود که میگفت بیشتر پسرا با کسی که باهاشون رابطه داشته ازدواج نمیکنن و از این حرفا .. منم گفتم خوب این بیشتر آقایون زحمت میکشن و با کسی ازدواج میکنن که با یکی دیگه رابطه داشته به هرحال هرکسی عقاید خودشو داره 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ به نظر من عامل بدبختی فرهنگی در کشورهای جهان سومی خط قرمزهای کوچک و سطح پایین نسبت به غرب هست. در همه چیز همین بوده ها.فقط رابطه جنسی نیست. خط قرمز رابطه جنسی در غرب رابطه جنسی مثل فاحشه هاست.یعنی همزمان با دو یا چند نفر در ارتباط باشی.این خط قرمز در حد قریضه انسانی نیست که ازش بگذری و عبور کنی.تازه وقتی از این خط مرز عبور کنی بهت لقب نا پاک و فاحشه و ................ بوق ..... و چیز های دیگه میدن. ولی در جهان سوم و در کشور هایی مثل ایران خط قرمز ها خیلی سطح پایین هست و در حد چیز هایی هستند که به راحتی اتفاق میوفته و در حد غرایض انسانی هستند. یک دختر ایرانی خط قرمزش صرفا خود رابطه جنسی هست.وقتی از این خط خط قرمز ساده عبور کنه میشه ناپاک میشه فاحشه میشه بوق میشه....... وقتی کسی از این خط قرمز عبور کنه دیگه طبیعی هست که همزمان با چند نفرم باشه.این فرد تو جامعه و در روان خودش ناپاک هست. یعنی یک دختر تو ایران یا رابطه جنسی نداره و یا اگر داره شاید 80 درصدشون هیچ حد ومرز اخلاقی قائل نیستند و دیگه ارتباط جنسی با چند نفر این ها را هم از نظر جامعه و هم از نظر خودشون اون ها را پست و ناپاک نمیکنه .چون از نظر جامعه دیگه قبلا اونها ناپاک و پست هستند. نمیدونم منظورم را درست رسونده باشم یا نه. در حال حاضر وضعیت جنسی جامعه ایران حتی از نظر مردم یک جامعه بسیار ازاد مثل اسکاندیناوی بسیار پست و قابل توهین هست. تا وقتی که کسی با یک لیوان ویسکی خوردن میشه خلافکار تا وقتی کسی با یک رابطه جنسی ساده میشه نا پاک و پست وضعیت جامعه بدتر از این هم خواهد شد. جالب اینجاست نوشیدن و رابطه جنسی جز غرایز انسانی هست.ما جهان سومی موجودات باحالی هستیم 8 لینک به دیدگاه
NYC 20977 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ من واقعاً نمیتونم این مدلی باشم. ولی هانیه خانوم خودمونیما ما بالاخره نفهمیدیم از چی چیه این مرتیکه خوشت اومده! يعنی... یعنی ميتونی؟ يعنی ميشه؟ با اونم همون جاهايی رو بری كه با من رفتی؟ همون غذاهايی رو بخوری كه با من خوردی؟ همون... همون كارايی رو بكنی كه با من هم كر دی؟ سنتوری - داریوش مهرجویی 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ کاکا: افتخـار میکنم که تا قبل از همسـرم با هیچ کس دیگه ای همخواب نشدم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده