رفتن به مطلب

پسرها با دختری که با اورابطه جنسی داشته اند ازدواج نمیکنند ! چرا ؟

NYC

ارسال های توصیه شده

تا چند سال دیگه از همین ایرانیان بپرسید که نظرت در مورد دختر پاک چیه؟؟

بهت میگه که دختر پاک یعنی اینکه فقط در یک زمان با یک نفر رایطه جنسی داشته باشه.

به امید خدای بزرگ به این خواهیم رسید :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 84
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تا چند سال دیگه از همین ایرانیان بپرسید که نظرت در مورد دختر پاک چیه؟؟

بهت میگه که دختر پاک یعنی اینکه فقط در یک زمان با یک نفر رایطه جنسی داشته باشه.

به امید خدای بزرگ به این خواهیم رسید :ws3:

نگو جان من:icon_pf (34):

دیگه چرا میخوای همه اینجوری بشن؟؟؟؟؟؟:w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نگو جان من:icon_pf (34):

دیگه چرا میخوای همه اینجوری بشن؟؟؟؟؟؟:w000:

همین الانش حتی در جامعه شهر های کوچک خیلی ها میدوننند خواهرشون دوست پسر داره.ولی همین که فکر میکنند رابطه جنسی نداره براشون کافیه.

شما در نظر بگیر با 10 سال پیش.

چه خوشمون بیاد چه نیاد این رویداد حداکثر تا 10 سال اینده میوفته.

ولی چرا من امیدورام.چون با توجه به شستشوی مغزی حکومت برای بچه ها که در اینده تندرو مذهبی بشند.

من ارزویم این هست که حداقل اون اتفاق بیوفته.

دوست عزیز مطمئن باش در اینده شرایط طوری خواهد شد که امثال شما هم با این قضیه کنار خواهید آمد

10 سال بعد این پستم یادت باشه

• Like 7
لینک به دیدگاه
همین الانش حتی در جامعه شهر های کوچک خیلی ها میدوننند خواهرشون دوست پسر داره.ولی همین که فکر میکنند رابطه جنسی نداره براشون کافیه.

ولی چرا من امیدورام.چون با توجه به شستشوی مغزی حکومت برای بچه ها که در اینده تندرو مذهبی بشند.

دوست عزیز مطمئن باش در اینده شرایط طوری خواهد شد که امثال شما هم با این قضیه کنار خواهید آمد

آره متاسفانه. اصن یه جوی شده که هرکی رابطه نداشته باشه انگار یه چیزی کم داره.

خیلیا حسودیشون میشه به این مدل رابطه ها.

من که همین الانشم با اینکه اطرافیانم این مدل رابطه رو داشته باشن کنار اومدم ولی مسئله خودمم که کنار نمیام.

بعد من کسی بودم که 4-5 سال پیش دقیقاً 180 درجه طرز فکرم با الانم متفاوت بود. با منطق رسیدم بهش. تجربه کردم دیدم بدردم نمیخوره.

نه 10 سال دیگه زودتر این اتفاق میوفه:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم با امیر موافقم

گاهی فردی بخاطر شرایط خانوادش سمت دوست دختر میره

گفتم دوست دختر چون پسرها بیشتر تحت فشارن

بیشتر محیط بیرون هستن وبا توجه به تیپ دخترای امروزی خب دلشون میخواد دیگه

• Like 5
لینک به دیدگاه

هدف اکثر پسر ها نیاز جنسی است

پس با خودشون می گن وقتی قله ای فتح شد باید سراغ قله ای دیگر برویم و افتخار فتح قله ای بیشتر است که تا حالا فتح نشده باشد وقتی قله ای بدون ازدواج قابل فتح است دیگر فتح شده پس این تک بلیط میانبر را برا فتح قله ای به کار می برند که بدون بلیط قابل فتح نباشد

یکی می گفت لذت مخ زدن بالاتر از لذت ادامه رابطه است

خب باید نشست پای حرفشون. دلیلشو پرسید. چرا کم عقل؟:ws38:

هیچ وقت از جانی دپ دلیل منطقی نخواه

فقط حرفشو تایید کن و از شرش به خدا پناه ببر

• Like 1
لینک به دیدگاه

کاش 10 سال دیرتر به دنیا می اومدیم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه زمانی هم 80% درصد پسرا شلوار جین نمی پوشیدن ! بازم زمان میگذره و میخندیم به زمانهای گذشته :ws3:

نظر من به نظر دنیل نزدیک تر است :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چیز خوبیه یعنی؟

این عدم تعهد رو واقعاً بین خیلی از دوستام که این مدل رابطه رو تجربه میکنن میبینم.

مثلاً با یه دختر دوسته با هم رابطه دارن ولی به محض اینکه یه کیس مناسب میبینه میخواد اونم داشته باشه.:icon_redface:

یعنی یکی از دلایل اینکه به سمت این طرز فکر رفتم دیدن همین رفتارهای دوستام بود.

یکی از عواملی که ازدواج های الان را ناموفق کرده شاید همین باشد. و همینطور اینکه تمایل به ازدواج کم شده.

قطعا این یک پوهن مثبت نیست.

تبعات منفی روانیش که دیگر جای خود دارد.

دوستی همزمان با چند نفر جنس مخالف شاید برای یک فرد 16-18 ساله به عنوان یک سرگرمی تلقی شود و برایش مفید باشد؛ ولی برای یک جوانی که میتواند زندگی سالمی تشکیل دهد، ولی هنوز درگیر این مسائل است؛ فاجعه است.

رابطه جنسی هم مشابه همین است. شخص نسبت به کسی یا مسئله ای احساس تعهد نمیکند.

یک خوشگذرانی لحظه ای دارد و بس. دیگر حواسش به این نیست که در قبال رابطه جنسی بدون تعهدش، خیلی موارد مفیدتر را از دست داده است.

هرچند ممکن است در آن دوران ارزشهای زندگیش متفاوت باشد. ولی بعد از یک مدت که به خودش بیاید، افسوس میخورد.

• Like 5
لینک به دیدگاه

با اجبار و تجاوز کاری ندارم

اما با رابطه ای که در اثر دوستی و... بوجود اومده مخالفم

کاریم به این ندارم قول ازدواج دادن یا نه

چون اگه که نمیخوان ازدواج کنن کلا صورت مسله پاک میشه چون بحث اینه که پسرا با دختری که باهاش رابطه دارن ازدواج نمیکنن

پس اگه از اول نمیخوان ازدواج کنن تکلیفشون معلومه:icon_pf (34):

اگه هم نه قول دادن و واقعا میخوان ازدواج کنن یکم صبر کنن دیگه، دیگه این پنهان کاریا چه صیغه ایهwhistle.gif

این رابطه قبل ازدواج باعث بی تعهدی میشه

از زیر مسولیت در رفتن میشه 1عادت براشون

اون بعله ای که سر عقد 2 نفر بهم میگن در اصل 1 بعله به همه تعهداته

رابطه بدون تعهد به نظرم 1 فاجعس 1 لذت آنی بدون منطق

نظر هر کی محترمه ولی من به نظرم درست نیس

• Like 9
لینک به دیدگاه
خب باید نشست پای حرفشون. دلیلشو پرسید. چرا کم عقل؟:ws38:

چون باید با زنی ازدواج کنن که قبلا با یکی دیگه بوده اگه با دوست دختر خودشون ازدواج کنن حداقل با کسی بودن که با خودشون بوده

هیچ وقت از جانی دپ دلیل منطقی نخواه

فقط حرفشو تایید کن و از شرش به خدا پناه ببر

:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چون باید با زنی ازدواج کنن که قبلا با یکی دیگه بوده اگه با دوست دختر خودشون ازدواج کنن حداقل با کسی بودن که با خودشون بوده

سلام این بحث رو چند وقتی هست دارم میخونم

نظراتی که گفته شده تا حدود قبول دارم بعضی حرفهاشو هم نه ....

از جمله مواردی که که اصلا نمیشه قبول کرد همین دلیل هست....

چرا؟چون شما که از بدو تولد با اون دختر دوست نبودبد....قبل از آشنایی با شما چطور میتونید اطمینان داشته باشید که با کس دیگه نبوده است؟

پسر و دخترش فرقی نداره همین حساسیت شاید با شدت بیشتر توی خانومها بعد ازدواج پیش بیاد

توی جامعه ما و قرهنگی که ما باهاش رشد کردیم داشتن روابط متعدد جنسی زیاد جالب نیست چه قبل چه بعد ازدواج...

خود داشتن تعدد رابطه یعنی عدم تعهد جنسی به شریک زندگیت...و این با اصل ازدواج تناقض داره

تعهد چیزی هست که هر دو طرف ازدواج از هم انتظار دارند..یادکه تاپیکی زدم و سوال کردم از خانومها وحشتناکترین اشتباهی که نمیتونید از همسرتون ببخشید چی هست؟جواب چیزی جز خیانت نشد...

واسه مردها هم همینطوره ....

مطمئن باشید پسری گه قصد داره با کسی ازدواج کنه قبل ازدواج باهاش رابطه جنسی برقرار نمیکنه....

• Like 5
لینک به دیدگاه

اگه ی دختر پاک بود........از کجا بفهمه طرف مقابلش پاکه یا نه....

چرا بیشتر نظرات راجع به این که دختر باید حتما پاک باشه؟:banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام

اولا چون موضوع تاپیک اینه

در ثانی حرف شما کاملا درسته در پست قبلیم بهش اشاره کردم

پسر و دخترش فرقی نداره همین حساسیت شاید با شدت بیشتر توی خانومها بعد ازدواج پیش بیاد

توی جامعه ما و قرهنگی که ما باهاش رشد کردیم داشتن روابط متعدد جنسی زیاد جالب نیست چه قبل چه بعد ازدواج...

خود داشتن تعدد رابطه یعنی عدم تعهد جنسی به شریک زندگیت...و این با اصل ازدواج تناقض داره

• Like 6
لینک به دیدگاه

خواهر من با دوست پسرش بعد از 4 سال دوستی ازدواج کرد. با وجودی که هفته ای یه خواستگار میومد دم در خونمون. شوهرشم برای اینکه اون با کس دیگه ای ازدواج نکنه به مادرم التماس کرد. الان با خوبی و خوشی دارن زندگیشونو میسازن. شوهرخواهرمم میگه چرا آدم با کسی ازدواج کنه که هیچ شناختی ازش نداره، بعد از 4 سال دوستی مطمئنا چیزی نمونده که دو طرف از هم ندونن.

صمیمی ترین دوستمم با دوست پسرش ازدواج کرد، اونم با وجودی که مادر دوست پسرش شدیدا مخالف ازدواجشون بود، خانواده دوستم هم بدون رضایت مادر آقاپسر راضی نمیشدن به ازدواج این دوتا. خود پسره به مادرش گفت یا راضی میشی میای خواستگاری یا خودمون دوتایی میریم محضر و عقد میکنیم. و الان هم دارن به خوبی زندگیشون رو میکنن.

در واقع بیشتر دوستان خودم و دوستان خواهرانم با دوست پسرهاشون ازدواج کردن.

تو کل فامیل تازه عقب مونده ما هم موافق ازدواج پسرها با دوست دخترهاشون هستند.

من نمیدونم این تفکرات ماقبل تاریخی که پسرا تمایلی به ازدواج با دوست دختراشون ندارند، مال پسرای کدوم منطقه اس؟!!! :banel_smiley_4:

و تفکرات مال قبل تاریخی تر و ضدزن تر اینکه پاکی یه دختر رو به امل بودن و متحجر بودنش میدونن.

• Like 7
لینک به دیدگاه

میس محبوبه...اینکه میگید یه خانم تا مردیو دوست نداشته باشه بهش سرویس نمیده اشتباهه..اینهمه فحشا داریم...اینهمه رابطه هایی که بخاطره پول انجام میشه داریم!!!و اینکه اکثر اقایون طبیعته ذاتیشون اینو میخواد که اولین عشق همسرشون باشند...حتی طبیعت ذاتیه یه خانم هم همینو میخواد!!!

سلام

ادر پست قبل گفتم کاری به بانوانی که برای امرار معاش و پول و غیره به سمت فحشا رفتن من کاری ندارم این دسته از بانوان دارند این راه رو انجام میدن چون هم اینکه به این کار اعتیاد پیدا کردند هم اینکه برای تداوم زندگی اشون و درامد زایی به اون نگاه میکنند .... بحث من سر بانوانی هست که دوستان گفتند دخترا ساده هستند گول میخورند و ... دخترا ساده نیستند ته تهش رو میبینند و تن میدن به مردی که دوسش دارند بهش علاقه دارند شاید یه وقتا فکر میکنند اگه باهاش س ک س کنند باعث میشه برای همیشه نگهش دارند حالا این اقا ناتو از اب در میاد و میگه دست خورده شده بماند که به شعورش رجوع نمیکنه که اخه لامذهب تو دست خوردش کردی ...اون به خاطر تو این کارو کرده برای نگه داشتنت...

مگه نمیگید نیاز جنسی اقایون بالاست!! پس نیاز جنسی خانمها چی باید نادیده گرفته بشه!؟ باید تا کی خودش رو نگه داره!!! باید دردشو به کی بگه که انقدر این محقق ها تا بیکار میمونند میرن دنبال چهارتا جوون الدنگ و بیکار و ازشون میپرسند ایا با دختری که باهاش رابطه جنسی داشته اید ازدواج میکنید!!!! اخه از منم به عنوان یک پسر اگه این سوالو بپرسند میگم نهع!!! خدائیش چندتا از پسرای این سایت شهامت اینو داشتید بگید اگه با خانمی که دوست بودیم رابطه جنسی هم داشتیم دور از مردی میدونیم که رهاش کنیم!!! این درد داره اقایون میخوان تفریحشونو بکنن با صدتا دختر باشن در آخر هم یه دختر انتخاب کنند که افتاب مهتاب ندیده باشدش!

با یکی از خانمها حرف میزدم میگفت مردی که برای زندگی انتخاب میکنید سعی کنید همه خلافی رو کرده باشه همه چیزو تجربه کردهع باشه اینجوری به شما تعهدش بیشتر هست و شما رو بیشتر دوست خواهد داشت!!! آدم در شناخت خودش و شناخت این موجود مرد نما میترسه!

امیدوارم به اقایون برنخوره اگه کلی گفتم!:icon_gol:

راستی من فمنیست نیستمااااااا یعنی سعی میکنم نباشم ولی گاهی حرفا و عقاید اقایون لج درار میشه!ws3.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه
آره خب من که با دید منفی و بد چیزی نگفتم که. کاملاً براشون احترام قائلم.:icon_gol:

محبوبه خانم باور کنید خییییییییییلی دیدم دخترایی که از این رابطه جنسی به عنوان یه معامله و امتیاز تو رابطه استفاده میکنن. همه هم بحث دوست داشتن و ... نیست.

آره خب من هم قبول دارم خیلی از آقایون بدجنسی میکنن.

آخ گفتی. اصن خیلی حساسم تو این قضیه. اصن میریزم بهم.

یعنی دقیقاً سر این قضیه غیرته حاضر نیستم خودم این رابطه رو تجربه کنم تا بتونم از همسرم هم همچین انتظاری داشته باشم.

توی پست قبل گفتم خانمها یه سری هاشون عقیدشون این هست که مرد باید همه جور خلافشو کرده باشه! البته من اینو قبول نمیکنم تا این حد!!!! و به این گستردگی که درصد کمی از خانمها معتقد هستند اما چه اشکال داره کسی که شما قراره باهاش ازدواج کنی و باهاش ازدواج کردی ادم باتجربه ای در زمینه دوست داشتن باشه در پست قبل گفتی داغون میشی ببینی شیطنتهاش مثلا قبلا انجامشون داده یا تجربه داره برای گفتن حرفهاش که کدوم حرف رو کجا بزنه!!! چه اشکال داره ادم جا افتاده ای باشه!! این مهم هست که اگه قراره با شما باشه به شما صد درصد تعهد داشته باشه و بهتون خیانت نکنه و دوستتوت داشته باشه!....

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام این بحث رو چند وقتی هست دارم میخونم

نظراتی که گفته شده تا حدود قبول دارم بعضی حرفهاشو هم نه ....

از جمله مواردی که که اصلا نمیشه قبول کرد همین دلیل هست....

چرا؟چون شما که از بدو تولد با اون دختر دوست نبودبد....قبل از آشنایی با شما چطور میتونید اطمینان داشته باشید که با کس دیگه نبوده است؟

تعهد چیزی هست که هر دو طرف ازدواج از هم انتظار دارند..یادکه تاپیکی زدم و سوال کردم از خانومها وحشتناکترین اشتباهی که نمیتونید از همسرتون ببخشید چی هست؟جواب چیزی جز خیانت نشد...

واسه مردها هم همینطوره ....

مطمئن باشید پسری گه قصد داره با کسی ازدواج کنه قبل ازدواج باهاش رابطه جنسی برقرار نمیکنه....

:w58:

مرد و زنی که با افراد زیادی رابطه جنسی دارن مشکل دارن و در مورد اونا صحبتی ندارم

خیانت هم فکر نکنم تعریفش این باشه که قبل از ازدواج رابطه داشتن یا نه خیانت تا اونجایی که من میدونم یعنی هم زمان با چند نفر بودن و هیچ ربطی این موضوع به حرف من نداشت :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

چه فرقی داره؟!

هییییییچ فرقی نیست.

این مسئله هم برای پسره هم برای دختر.:banel_smiley_4:

خواهر من با دوست پسرش بعد از 4 سال دوستی ازدواج کرد. با وجودی که هفته ای یه خواستگار میومد دم در خونمون. شوهرشم برای اینکه اون با کس دیگه ای ازدواج نکنه به مادرم التماس کرد. الان با خوبی و خوشی دارن زندگیشونو میسازن. شوهرخواهرمم میگه چرا آدم با کسی ازدواج کنه که هیچ شناختی ازش نداره، بعد از 4 سال دوستی مطمئنا چیزی نمونده که دو طرف از هم ندونن.

صمیمی ترین دوستمم با دوست پسرش ازدواج کرد، اونم با وجودی که مادر دوست پسرش شدیدا مخالف ازدواجشون بود، خانواده دوستم هم بدون رضایت مادر آقاپسر راضی نمیشدن به ازدواج این دوتا. خود پسره به مادرش گفت یا راضی میشی میای خواستگاری یا خودمون دوتایی میریم محضر و عقد میکنیم. و الان هم دارن به خوبی زندگیشون رو میکنن.

در واقع بیشتر دوستان خودم و دوستان خواهرانم با دوست پسرهاشون ازدواج کردن.

تو کل فامیل تازه عقب مونده ما هم موافق ازدواج پسرها با دوست دخترهاشون هستند.

من نمیدونم این تفکرات ماقبل تاریخی که پسرا تمایلی به ازدواج با دوست دختراشون ندارند، مال پسرای کدوم منطقه اس؟!!! :banel_smiley_4:

و تفکرات مال قبل تاریخی تر و ضدزن تر اینکه پاکی یه دختر رو به امل بودن و متحجر بودنش میدونن.

خب اگر این دوستی به ازدواج منتهی بشه خیییییییییلی عالیه.

شناخت کامل بدست میاد و دونفر کاملاً با روحیات هم آشنا میشن.

به نظر من عالی ترین نوع ازدواج همینه.

برادر من در حال حاضر با یه دختری قصد ازدواج داره. هنوز در حد حرف. هیچ مراسمی حتی خواستگاری هم گرفته نشده. به پیشنهاد پدر دختره اینا باید یک سال با هم زیر نظر خانواده دوست باشن و برن و بیان بعد تصمیم به ازدواج بگیرن.

یا یکی از دوستان من با همسرش نزدیک به 8 سال رفیق بودن بعد با هم ازدواج کردن.

ولی مسئله اینه که این رابطه به ازدواج منتهی بشه.

زیر نظر خانواده باشه.

اگر واقعاً قصدشون ازدواجِ خانواده ها در جریان باشن و همه چی رو باشه.

این همه دکتر مهندس داریم این همه دختر تو همین سایت داریم با این طرز فکر اینا همه املن؟!:banel_smiley_4:

بعد هم اصن بحث دختر نیست. عین همین مطالب در مورد پسرا هم هست.

سلام

ادر پست قبل گفتم کاری به بانوانی که برای امرار معاش و پول و غیره به سمت فحشا رفتن من کاری ندارم این دسته از بانوان دارند این راه رو انجام میدن چون هم اینکه به این کار اعتیاد پیدا کردند هم اینکه برای تداوم زندگی اشون و درامد زایی به اون نگاه میکنند .... بحث من سر بانوانی هست که دوستان گفتند دخترا ساده هستند گول میخورند و ... دخترا ساده نیستند ته تهش رو میبینند و تن میدن به مردی که دوسش دارند بهش علاقه دارند شاید یه وقتا فکر میکنند اگه باهاش س ک س کنند باعث میشه برای همیشه نگهش دارند حالا این اقا ناتو از اب در میاد و میگه دست خورده شده بماند که به شعورش رجوع نمیکنه که اخه لامذهب تو دست خوردش کردی ...اون به خاطر تو این کارو کرده برای نگه داشتنت...

مگه نمیگید نیاز جنسی اقایون بالاست!! پس نیاز جنسی خانمها چی باید نادیده گرفته بشه!؟ باید تا کی خودش رو نگه داره!!! باید دردشو به کی بگه که انقدر این محقق ها تا بیکار میمونند میرن دنبال چهارتا جوون الدنگ و بیکار و ازشون میپرسند ایا با دختری که باهاش رابطه جنسی داشته اید ازدواج میکنید!!!! اخه از منم به عنوان یک پسر اگه این سوالو بپرسند میگم نهع!!! خدائیش چندتا از پسرای این سایت شهامت اینو داشتید بگید اگه با خانمی که دوست بودیم رابطه جنسی هم داشتیم دور از مردی میدونیم که رهاش کنیم!!! این درد داره اقایون میخوان تفریحشونو بکنن با صدتا دختر باشن در آخر هم یه دختر انتخاب کنند که افتاب مهتاب ندیده باشدش!

با یکی از خانمها حرف میزدم میگفت مردی که برای زندگی انتخاب میکنید سعی کنید همه خلافی رو کرده باشه همه چیزو تجربه کردهع باشه اینجوری به شما تعهدش بیشتر هست و شما رو بیشتر دوست خواهد داشت!!! آدم در شناخت خودش و شناخت این موجود مرد نما میترسه!

راستی من فمنیست نیستمااااااا یعنی سعی میکنم نباشم ولی گاهی حرفا و عقاید اقایون لج درار میشه!:ws3:

سلام:ws3:

خب محبوبه خانم دختری که بعد دو روز دوستی با یه پسر باهم میرن تو رخت خواب میشه شما بگید عشق کجای این رابطه است؟:icon_pf (34):

نیاز چنسی آقایون رو بیشتر میدونم نسبت به آقایون ولی این اصلاً دلیل بر انجام هیچ کاری نیست. مجوز هیچ کاری نیست. هرچی برای یه آقا هست برای یه خانم هم هست.

حالا این اقا ناتو از اب در میاد و میگه دست خورده شده بماند که به شعورش رجوع نمیکنه که اخه لامذهب تو دست خوردش کردی ...اون به خاطر تو این کارو کرده برای نگه داشتنت...

این درد داره اقایون میخوان تفریحشونو بکنن با صدتا دختر باشن در آخر هم یه دختر انتخاب کنند که افتاب مهتاب ندیده باشدش!

خب ده آخه لامذهبا شما که میدونید مردا این شکلی ان واسه چی دوباره و دوباره و دوباره گولشونو میخورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4564:

آخه شما که جنس آقایون رو میشناسید که 99% همین شکلی ان واسه چی دوباره گولشون رو میخورید؟؟؟

همینه که میگن ساده اید دیگه:icon_pf (34):

میدونید طرف عمراً براتون ارزش قائل نیست و به چشم یه ... بهتون نگاه میکنه ولی باز هم خودتونو گول میزنید و براش اونقدری ارزش قائل میشید که حاضرید باهاش رابطه داشته باشید.

حرف من اینه: این بدن:icon_gol:، این تن:icon_gol:، این فکر:icon_gol:، این وقت:icon_gol:، این احساس :icon_gol:و کلی چیزای دیگه یک خانم (انسان) خیییییییییلی ارزشش بالاتر از اینه که آدم بخواد در مقابل یه حییونی که فقط به فکر لذتشه حرومش کنه.

شما میدونی من از اینکه میخوام با شما رابطه داشته باشم فقط به فکر سوء استفاده و یه لذت زودگذر و تفریحم و از بس تو چشم من بی ارزشید که حتی حاضر نیستم به ازدواج با دختری مثل شما فکر کنم ولی باز هم بهم چراغ سبز نشون میدی. باز هم میذاری من بهتون برسم و ...

ای خدااااااااااا این دخترا کی میخوان ارزش خودشون رو بفهمن.:ws37:

اینکه هرچی دور از دسترس تر باشن از چشم ما پسرا با ارزش تر میشن.

چرا پسرا به ازدواج با دختر آفتاب مهتاب ندیده تمایل دارن؟! چون هیچ پسری نتونسته بهشون برسه.

در مقابل این حرفتون فقط سکوت میکنم.:icon_gol:

فقط امیدوارم اون خام و کسانی با طرز فکر ایشون در زندگیشون به مشکلی نخورن.

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...