haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ سلام اول از همه:vahidrk: تنبل خب آدم تا تو موقعیتش قرار نگیره در مورد هیچ مسئله ای نمیتونه نظر بده. برای خود من بحث تجاوز فرق میکنه. اینکه دست خودش نبوده. منظور رابطه ایه که طرفین با میل خودشون تن به این کار دادن. :vahidrk:دهه یه زندگینامه ای واسه خودش این تاپیک...به من چه:brodkavelarg: خب حداقل شعار که میتونیم ندیم... خب اکثر تن فروشیا از اینجا چشمه میگیره که قبلا تجاوز شده بهش و حالا به خاطر مشکل روحی که پیدا کرده تن به همچین کاری میده!!!ولی من حاضرم شرط ببندم که 90 درصد اقایون جامعه به دختری هم که تجاوز شده باشه میگن دست خورده(خانما من شرمندم که اینطوری میحرفم)و حاضر نیستن سراغ این دخترا برن... ولی خب کسی که میل خودش هم تن به اینکار داده جای برگشت داره...جای توبه...پشیمونی... 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ اول از همه تشکر از خانوما بابت احترامی که برای ما پسرا قائل شدند !! یک دیالوگی میگفت : حتی ساده ترین دخترا هم از مردها پیچیده تر هستند !! 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ اول از همه تشکر از خانوما بابت احترامی که برای ما پسرا قائل شدند !! یک دیالوگی میگفت : حتی ساده ترین دخترا هم از مردها پیچیده تر هستند !! منم یه قابلی نداره از طرف همه خانما میگم ببخشید ولی میشه شفاف سازی کنید...این دیالوگ مربوط به کدوم قسمت تاپیکه؟ 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ منم یه قابلی نداره از طرف همه خانما میگم ببخشید ولی میشه شفاف سازی کنید...این دیالوگ مربوط به کدوم قسمت تاپیکه؟ شما چنان غرق معرفی شخصیت دخترا هستید که از جریان تاپیک خارج شدید واسه همون پست های که هی میگن : دخترا خیلی ساده ن بخدا / بر گردید عقب مطالعه کنید 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ :vahidrk:دهه یه زندگینامه ای واسه خودش این تاپیک...به من چه:brodkavelarg: خب حداقل شعار که میتونیم ندیم... خب اکثر تن فروشیا از اینجا چشمه میگیره که قبلا تجاوز شده بهش و حالا به خاطر مشکل روحی که پیدا کرده تن به همچین کاری میده!!!ولی من حاضرم شرط ببندم که 90 درصد اقایون جامعه به دختری هم که تجاوز شده باشه میگن دست خورده(خانما من شرمندم که اینطوری میحرفم)و حاضر نیستن سراغ این دخترا برن... ولی خب کسی که میل خودش هم تن به اینکار داده جای برگشت داره...جای توبه...پشیمونی... خب مطلب مهمی بود دیگه نمیشه سر و تهشو زد که شاید 90% درست باشه. نمیدونم. آخه ممکنه بهداً از این قضیه سوء استفاده کرده باشه. ولی در حالت عادی من مشکلی ندارم. بابا خب دست خودش نبود که 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ شما چنان غرق معرفی شخصیت دخترا هستید که از جریان تاپیک خارج شدید واسه همون پست های که هی میگن : دخترا خیلی ساده ن بخدا / بر گردید عقب مطالعه کنید من تو پستام حرفی زدم که در جریانه تاپیکه نبود؟ فکرمیکردم تاپیک یه جایی برای گفتگو...بحث کردن دوستانه...نمیدونستم باید بیایم هرکدوم از جنسیتمون دفاع کنیم...که اگه به دفاع باشه..بگید ماخانما هم شروع کنیم...ولی اگه هدف تاپیک بحث دوستانس بگید سر دعوا باهم نداشته باشیم... درضمن ساده بودن یه صفت عالی نیست....از نظر من این خودش نوعی توهینه!!! 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ من تو پستام حرفی زدم که در جریانه تاپیکه نبود؟فکرمیکردم تاپیک یه جایی برای گفتگو...بحث کردن دوستانه...نمیدونستم باید بیایم هرکدوم از جنسیتمون دفاع کنیم...که اگه به دفاع باشه..بگید ماخانما هم شروع کنیم...ولی اگه هدف تاپیک بحث دوستانس بگید سر دعوا باهم نداشته باشیم... درضمن ساده بودن یه صفت عالی نیست....از نظر من این خودش نوعی توهینه!!! ای بابا کجای قیافه من به دعوا میخوره / اول این گل تقدیم شما تا سو تفاهم بر طرف بشه :icon_gol: بعدش من دفاع نکردم و چیزای رو که برخی خراب کردند داشتم جمع میکردم ... آخه از اول تایپ هرچی "پر رو " و از اینجور لقب ها بود نثار پسرا کردن دوستان هی جمع میبندن ... شاید یک پسری اونجور نباشه خو ... 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ ای بابا کجای قیافه من به دعوا میخوره / اول این گل تقدیم شما تا سو تفاهم بر طرف بشه :icon_gol: بعدش من دفاع نکردم و چیزای رو که برخی خراب کردند داشتم جمع میکردم ... آخه از اول تایپ هرچی "پر رو " و از اینجور لقب ها بود نثار پسرا کردن دوستان هی جمع میبندن ... شاید یک پسری اونجور نباشه خو ... شاید حق با شما باشه...ولی بیشتر هدف دوستان رو کسایی که اونجورین 2 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ با این که میدونم این بحث ها کاملا بی فایدس و آخرش حذف تاپیکه!!!خخخخخ ولی باید بگم که به نظر منم 5تا انگشت شبیه به هم نیست!!! انقد دعوا نکنید....آدم باید خودش عاقل باشه 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ با این که میدونم این بحث ها کاملا بی فایدس و آخرش حذف تاپیکه!!!خخخخخ ولی باید بگم که به نظر منم 5تا انگشت شبیه به هم نیست!!! انقد دعوا نکنید....آدم باید خودش عاقل باشه نه چرا حذف؟ بچه ها مراعات کنن مشکلی پیش نمیاد. خب بیشتر توضیح بده. ینی چی 5 انگشت شبیه هم نیستن؟ 2 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ نه چرا حذف؟بچه ها مراعات کنن مشکلی پیش نمیاد. خب بیشتر توضیح بده. ینی چی 5 انگشت شبیه هم نیستن؟ امیدوارم... یعنی اینکه همیشه و همه جا خوب وبد هست نمیشه جمع بست که! من دیدم کسایی که قبل ازدواج رابطه داشتن و الانم خوشو خرمن! و دیدم کسایی که به مشکل بر خوردن و ازدواج نکردن!:icon_pf (34): در کل یه ریسکه!! 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ عقلشون کمه خب باید نشست پای حرفشون. دلیلشو پرسید. چرا کم عقل؟ 2 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ من خودم چند سال پیش اصلاً برام مهم نبود و الان ولی برام مهم شده. میتونم بپرسم چرا و چی شد که برات مهم شد...؟ 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ میتونم بپرسم چرا و چی شد که برات مهم شد...؟ آره رفیق چرا که نه این مطالبو تو یه تاپیک دیگه گفتم همونو کپی میکنم. اگر نقدی وارده بهش خواهش میکنم بگید. من خودم با روابط جنسی قبل از ازدواج مخالفم. چون به نظرم تو زندگی یه لذت هایی هست که دفعه اولش واقعاً به یاد موندنی و بسیار بیشتره. یکی از همین لذت ها لذت رابطه با جنس مخالفِ. حالا این رابطه کلی زیر مجموعه داره. از لذت رابطه جنسی بگیر تا لذت مثلاً یه رستوران رفتن، همین که نگرانت بشه و جویای حالت بشه. همین که شیطنت های دخترونه طرف مقابلت رو ببینی و همین که حمایت های طرف دیگه رو. من حرفم اینه که بهتره آدم این چیزا رو برای اولین بار با همسرش تجربه کنه. اولین قرار عاشقانه اش با همسرش باشه. اولین سک.سش با همسرش باشه و ... کلی دفعه اولی دیگه. من خودم تجربه اشو داشتم باور کنید وقتی با یه نفر جدید حتی دوست میشی ناخودآگاه تو ذهنت این نفر جدید رو با نفر یا نفرات قبل مقایسه میکنی. خوبی های اونا رو، نکات مثبتشون رو و خیلی چیزای دیگه که معمولاً نکات مثبت دوست پسر یا دختر از همسر آدم بیشتره! به نظرم این مقایسه خیلی به زندگی و همسر یه شخص ضربه وارد میکنه. یه مطلب دیگه که همسر آینده من (هم +سر) قبل ازدواجش با یه نفری رابطه جنسی داشته. یا هیچ علاقه ای به اون شخص نداشته و صرفاً جهت لذت خودش و ارضای غریزه اش اینکارو کرده و شاید خواسته در قبال خدماتی که بهش میشده یه جورایی قدردانی کنه (که من اسمش رو میذارم باج دادن) که من واقعاً دوست ندارم با همچین دختری ازدواج کنم یا واقعاً طرف رو انقدری دوست داشته و بهش اطمینان داشته که حاضر شده همچین رابطه ای داشته باشه که من به دلیل حسودی و حالا غیرت بشه اسمش رو گذاشت (شما همون حسودی بدونید) بازم حاضر نیستم با اون دختر ازدواج کنم. آخه نمیتونم بپذیرم هم+سر من قبل از من یه نفر رو انقدر دوست داشته. شاید از منم بیشتر! خب روابط دوستی با درصد زیادی آزادی انتخاب روبروئه ولی ازدواج با درصدی اجبار. شاید واقعاً اون رو بیشتر از من دوست داشته باشه. واقعاً این رو نمیتونم بپذیرم. حس اینکه این شیرین بازیا و شیطنت هاش برای من شاید جدید باشه برای خودش تکراریه و شاید داره ادای این کارا رو در میاره. اینکه خیلی از حرفا و کاراش رو حساب تجربه است و میدونه الان باید اینو بگه یا اینکارو بکنه و حرف دلش نیست. 8 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ آره رفیق چرا که نه این مطالبو تو یه تاپیک دیگه گفتم همونو کپی میکنم. اگر نقدی وارده بهش خواهش میکنم بگید. من خودم با روابط جنسی قبل از ازدواج مخالفم. چون به نظرم تو زندگی یه لذت هایی هست که دفعه اولش واقعاً به یاد موندنی و بسیار بیشتره. یکی از همین لذت ها لذت رابطه با جنس مخالفِ. حالا این رابطه کلی زیر مجموعه داره. از لذت رابطه جنسی بگیر تا لذت مثلاً یه رستوران رفتن، همین که نگرانت بشه و جویای حالت بشه. همین که شیطنت های دخترونه طرف مقابلت رو ببینی و همین که حمایت های طرف دیگه رو. من حرفم اینه که بهتره آدم این چیزا رو برای اولین بار با همسرش تجربه کنه. اولین قرار عاشقانه اش با همسرش باشه. اولین سک.سش با همسرش باشه و ... کلی دفعه اولی دیگه. من خودم تجربه اشو داشتم باور کنید وقتی با یه نفر جدید حتی دوست میشی ناخودآگاه تو ذهنت این نفر جدید رو با نفر یا نفرات قبل مقایسه میکنی. خوبی های اونا رو، نکات مثبتشون رو و خیلی چیزای دیگه که معمولاً نکات مثبت دوست پسر یا دختر از همسر آدم بیشتره! به نظرم این مقایسه خیلی به زندگی و همسر یه شخص ضربه وارد میکنه. یه مطلب دیگه که همسر آینده من (هم +سر) قبل ازدواجش با یه نفری رابطه جنسی داشته. یا هیچ علاقه ای به اون شخص نداشته و صرفاً جهت لذت خودش و ارضای غریزه اش اینکارو کرده و شاید خواسته در قبال خدماتی که بهش میشده یه جورایی قدردانی کنه (که من اسمش رو میذارم باج دادن) که من واقعاً دوست ندارم با همچین دختری ازدواج کنم یا واقعاً طرف رو انقدری دوست داشته و بهش اطمینان داشته که حاضر شده همچین رابطه ای داشته باشه که من به دلیل حسودی و حالا غیرت بشه اسمش رو گذاشت (شما همون حسودی بدونید) بازم حاضر نیستم با اون دختر ازدواج کنم. آخه نمیتونم بپذیرم هم+سر من قبل از من یه نفر رو انقدر دوست داشته. شاید از منم بیشتر! خب روابط دوستی با درصد زیادی آزادی انتخاب روبروئه ولی ازدواج با درصدی اجبار. شاید واقعاً اون رو بیشتر از من دوست داشته باشه. واقعاً این رو نمیتونم بپذیرم. حس اینکه این شیرین بازیا و شیطنت هاش برای من شاید جدید باشه برای خودش تکراریه و شاید داره ادای این کارا رو در میاره. اینکه خیلی از حرفا و کاراش رو حساب تجربه است و میدونه الان باید اینو بگه یا اینکارو بکنه و حرف دلش نیست. ببخشید ولی کسی که شما دارید درباره اش حرف میزنید ادم هست! ی خانم هست با موجی از احساسات.... زنها تن به هیچ مردی نمیدن مگه اینکه دوستش داشته باشند ...درصدی هم این کار رو امرار معاش میدونند که بحثم سر این دسته بانوان نیست و عملشون به خودشون مربوطه....هیچ زنی سرویس به مردی نمیده در مقابل خدماتی که میگیره....زنها تن میدن به مردی که دوستش دارند اما مرها چی!!!!؟؟؟؟ واقعا جواب اینو میدونید برای یک لذت انی بیشتر مردها حاضرند هر زنی رو مورد آزار قرار بدن! یه نگاه به دور و برتون بندازید! دقیقا میاد دستتون....کسی که خدماتی میگیره و زرنگه مطمئن باش گرگ تر از این حرفاست که تن به مرد بده.... اینکه شما دوست نداری همسر اینده ات اینگونه باشه مردی رو غیر شما دوست نداشته باشه چون حسادتت یا غیرتت بالاهست هم خوبه هم بد....تو کاری میکنی که بانو جرات نداشته باشه گوشه ای از گذشته اش رو برای تو تعریف کنه به عنوان خاطره! 8 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان اینجا یه مسئله ای پیش میاد...مستر ان وای سی غیرتشون مشکل داره...میس محبوبه ی شب فمینیستی بالاشون مستر...یه خانم ممکنه قبلا با یه اقا دوست بوده باشه و دوستش داشته باشه این که شما دنبال کسی هستین که کسیو قبلا دوست نداشته باشه کمی جای تعجب داره...تو جامعه ای که مثلا ازاده رابطه ی سالم دوجنس امار این دوست داشتنا نسبتا زیاده...و یه خرده غیرتتون از حد مجاز بالاتره() میس محبوبه...اینکه میگید یه خانم تا مردیو دوست نداشته باشه بهش سرویس نمیده اشتباهه..اینهمه فحشا داریم...اینهمه رابطه هایی که بخاطره پول انجام میشه داریم!!!و اینکه اکثر اقایون طبیعته ذاتیشون اینو میخواد که اولین عشق همسرشون باشند...حتی طبیعت ذاتیه یه خانم هم همینو میخواد!!! 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشید ولی کسی که شما دارید درباره اش حرف میزنید ادم هست! ی خانم هست با موجی از احساسات.... زنها تن به هیچ مردی نمیدن مگه اینکه دوستش داشته باشند ...درصدی هم این کار رو امرار معاش میدونند که بحثم سر این دسته بانوان نیست و عملشون به خودشون مربوطه....هیچ زنی سرویس به مردی نمیده در مقابل خدماتی که میگیره....زنها تن میدن به مردی که دوستش دارند اما مرها چی!!!!؟؟؟؟ واقعا جواب اینو میدونید برای یک لذت انی بیشتر مردها حاضرند هر زنی رو مورد آزار قرار بدن! یه نگاه به دور و برتون بندازید! دقیقا میاد دستتون....کسی که خدماتی میگیره و زرنگه مطمئن باش گرگ تر از این حرفاست که تن به مرد بده.... اینکه شما دوست نداری همسر اینده ات اینگونه باشه مردی رو غیر شما دوست نداشته باشه چون حسادتت یا غیرتت بالاهست هم خوبه هم بد....تو کاری میکنی که بانو جرات نداشته باشه گوشه ای از گذشته اش رو برای تو تعریف کنه به عنوان خاطره! آره خب من که با دید منفی و بد چیزی نگفتم که. کاملاً براشون احترام قائلم. محبوبه خانم باور کنید خییییییییییلی دیدم دخترایی که از این رابطه جنسی به عنوان یه معامله و امتیاز تو رابطه استفاده میکنن. همه هم بحث دوست داشتن و ... نیست. آره خب من هم قبول دارم خیلی از آقایون بدجنسی میکنن. آخ گفتی. اصن خیلی حساسم تو این قضیه. اصن میریزم بهم. یعنی دقیقاً سر این قضیه غیرته حاضر نیستم خودم این رابطه رو تجربه کنم تا بتونم از همسرم هم همچین انتظاری داشته باشم. 3 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ مقاله مفیدی بود. ولی انگار کمی دور از جامعه ی کنونی ما است. در حال حاضر بی بند و باری، عدم تعهد، رابطه جنسی نامشروع و ... به قدری در حال رشد است که همینکه دختر یا پسری باشد که در دوران تجردش رابطه جنسی نداشته باشد؛ باید خدا را شکر کرد! 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان اینجا یه مسئله ای پیش میاد...مستر ان وای سی غیرتشون مشکل داره...میس محبوبه ی شب فمینیستی بالاشونمستر...یه خانم ممکنه قبلا با یه اقا دوست بوده باشه و دوستش داشته باشه این که شما دنبال کسی هستین که کسیو قبلا دوست نداشته باشه کمی جای تعجب داره...تو جامعه ای که مثلا ازاده رابطه ی سالم دوجنس امار این دوست داشتنا نسبتا زیاده...و یه خرده غیرتتون از حد مجاز بالاتره() میس محبوبه...اینکه میگید یه خانم تا مردیو دوست نداشته باشه بهش سرویس نمیده اشتباهه..اینهمه فحشا داریم...اینهمه رابطه هایی که بخاطره پول انجام میشه داریم!!!و اینکه اکثر اقایون طبیعته ذاتیشون اینو میخواد که اولین عشق همسرشون باشند...حتی طبیعت ذاتیه یه خانم هم همینو میخواد!!! آره خیلی بالاست غیرتم. اصن دست خودم نیست. هی هم داره میره بالاتر:icon_pf (34): آخه دختر پسری که 2 روز بعد آشنائیشون باهم میرن تو رخت خواب دیگه چه علاقه ای؟! چه عشقی؟! خب دیگه من تو همین جامعه تونستم خودمو دور نگه دارم برای همین که بتونم یکی مثل خودم پیدا کنم دیگه. ابته من خیلی هم خودمو دور نتونستم نگه دارم. ولی همین اندازه که خودم رفتم جلو همسرم هم بره ایراد نداره. مقاله مفیدی بود. ولی انگار کمی دور از جامعه ی کنونی ما است. در حال حاضر بی بند و باری، عدم تعهد، رابطه جنسی نامشروع و ... به قدری در حال رشد است که همینکه دختر یا پسری باشد که در دوران تجردش رابطه جنسی نداشته باشد؛ باید خدا را شکر کرد! چیز خوبیه یعنی؟ این عدم تعهد رو واقعاً بین خیلی از دوستام که این مدل رابطه رو تجربه میکنن میبینم. مثلاً با یه دختر دوسته با هم رابطه دارن ولی به محض اینکه یه کیس مناسب میبینه میخواد اونم داشته باشه. یعنی یکی از دلایل اینکه به سمت این طرز فکر رفتم دیدن همین رفتارهای دوستام بود. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده