Shiva-M 8295 سازنده ارسال شده در 5 شهریور، 2013 دوستان ممنون از همراهی همتون با تاپیک ما بریم که پایان نامه ما را می خواند... فعلا بودورود 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 نه دیگه سعی کردم نخونم همه رو سه چهارتای اولی رو خوندم فقط همونارو نباید میخوندی ویرایش نداره هرچی گشتمحالا به مهند گفتم درستش کنه آره من خودم فقط در این حد شنیده بودم که این قسمت پایانش سورپرایزه، ولی هیچ رقمه فک نمیکردم اینجوری شه اصلا تا چند دقیقه بعدش فقط راه میرفتم تو خونه تا هضمش کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بدبختی هیچکی دیگه هم نمیبینه تو خونه ی ما این سریالو، نمیشد دربارش باشون درد دل کنم ایول هروقت خواسی درمورد هرقسمت حرف بزنی بیا اینجا ما هسیم دوستان ممنون از همراهی همتون با تاپیک ما بریم که پایان نامه ما را می خواند... فعلا بودورود موفق باشید 2
Shiva-M 8295 سازنده ارسال شده در 9 شهریور، 2013 دوستان یه خبرایی شنیدم مثل اینکه تو کتابای بعدی یه اتفاقای خوشی قراره بیفته که این تلخی از یادها میبره:gnugghender: اگه میخواین بدونین بم بگید در گوشی بگم بتون 2
Shiva-M 8295 سازنده ارسال شده در 9 شهریور، 2013 بگو میخوام بدونم جفری به طرز فجیعی نابود میشه؟ قسمت 9 رو دیدی اصلا؟ 2
Shiva-M 8295 سازنده ارسال شده در 9 شهریور، 2013 قسمت 10 کی میاد شیوا خانم؟ خبر داری؟ معمولا دوشنبه ها میاد البته این چون فاینال فصله شاید تاخیر داشته باشه ولی ظاهرا باید بیاد همین فردا 2
Moment 15228 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 معمولا دوشنبه ها میادالبته این چون فاینال فصله شاید تاخیر داشته باشه ولی ظاهرا باید بیاد همین فردا من یه جایی شنیدم قسمت 10 بلافاصله بعد از قسمت 9 میاد ولی انگار خبری نیس 2
Shiva-M 8295 سازنده ارسال شده در 9 شهریور، 2013 من یه جایی شنیدم قسمت 10 بلافاصله بعد از قسمت 9 میاد ولی انگار خبری نیس نه، طبق روال میاد دیگه تو صفحه ی فیسبوکش دیدم ظاهرا طبق برنامه ی هفتگی بود بازم نمیدونم 2
Shiva-M 8295 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 2013 بچه ها شنیدم قسمت 10 از 9 خیلی بدتره..... :5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34): شب میخوام دانلودش کنم خدا رحم کنه 1
Moment 15228 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 بچه ها شنیدم قسمت 10 از 9 خیلی بدتره.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34): شب میخوام دانلودش کنم خدا رحم کنه کلی آدرنالین خونم بالا رفت با این حرفت آخه دیگه کی مونده که کشته بشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من مشغول دانلودشم 6 درصدش رفته 1
Shiva-M 8295 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 2013 کلی آدرنالین خونم بالا رفت با این حرفتآخه دیگه کی مونده که کشته بشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من مشغول دانلودشم 6 درصدش رفته آره خودمم همش تو فکرشم مال من 7% دانلود شده
Shiva-M 8295 سازنده ارسال شده در 11 شهریور، 2013 آقا اشتباه شد من همی الان دیدم این قسمت رو. هیچی نداشت. اتفاق خاصی هم نیفتاد همش منتظر یه شوک بودم تا آخرش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
Moment 15228 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 آقا اشتباه شدمن همی الان دیدم این قسمت رو. هیچی نداشت. اتفاق خاصی هم نیفتاد همش منتظر یه شوک بودم تا آخرش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 الکی الکی کلی منتطر بودم دخل یه سری دیگه بیاد:vahidrk: رفت تا یه سال دیگه 1
Shiva-M 8295 سازنده ارسال شده در 11 شهریور، 2013 الکی الکی کلی منتطر بودم دخل یه سری دیگه بیاد:vahidrk:رفت تا یه سال دیگه یه کاری میکردن حداقل یه کم جذاب شه تا سال بعد انگیزه داشته باشیم واسش والا... با این سریالاشون :icon_razz::icon_razz: 1
♫♪سنجاقک♪♫ 428 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 منم خیلی شوک شدم و بی نهایت علاقه ام نسبت به این سریال با دیدن این قسمت بیشتر شد!! دلیلشم اینه که این سریال از اوناییه که به قهرمانشم رحم نمی کنن و بیننده اصلا نمی دونه 1ثانیه بد چی میشه و هرلحظه ممکنه کسی که قهرمان داستان بود کشته بشه!! فصل اول هم که استارک کشته شد من انقد هیجان زده شدم!! البته از لحاظ احساسی هم خیلی واسه این شخصیت ها ناراحت شدم..اون صحنه کشته شدن نوه استارک واقعا دردناک بود.. 2
Shiva-M 8295 سازنده ارسال شده در 11 شهریور، 2013 منم خیلی شوک شدم و بی نهایت علاقه ام نسبت به این سریال با دیدن این قسمت بیشتر شد!!دلیلشم اینه که این سریال از اوناییه که به قهرمانشم رحم نمی کنن و بیننده اصلا نمی دونه 1ثانیه بد چی میشه و هرلحظه ممکنه کسی که قهرمان داستان بود کشته بشه!! فصل اول هم که استارک کشته شد من انقد هیجان زده شدم!! البته از لحاظ احساسی هم خیلی واسه این شخصیت ها ناراحت شدم..اون صحنه کشته شدن نوه استارک واقعا دردناک بود.. دقیقا همینطوره البته کمی مشکوک میزنه. چون توی یکی از قسمت های این فصل دیدیم که خدای نور 1 نفر رو 6 بار زنده کردن:icon_razz: یهو دیدی اینام برگشتن! البته مسخره میشه بازم هیچی معلوم نیست حالا ایشالا اگر زنده موندم تا سال بعد فصل جدید که شروع بشه قصد دارم یه تاپیک اختصاصی بزنم درباره این سریال که اونجا بحث کنیم درباره هر قسمت 1
♫♪سنجاقک♪♫ 428 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 من هنوز متوجه نشدم این خدای نور خوبه یا بد!! شیواجون من فردا قسمت آخرو می بینم..تا سال بعد جوونم درمیاد! 2
ارسالهای توصیه شده