zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ به نظرتون کدوم شکل بهتره؟؟؟ آیا دلایل درستن؟؟؟دلیل دیگه هم دارین؟؟ ممنون از همکاریتون دوستان 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ به نظرتون کدوم شکل بهتره؟؟؟ آیا دلایل درستن؟؟؟دلیل دیگه هم دارین؟؟ ممنون از همکاریتون دوستان سوالتون کاملا نا مفهوم هست واضحتر بیان کنید ئر پستتون تصویری هم رویت نمیشه. 3 لینک به دیدگاه
zibeder 599 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ سوالتون کاملا نا مفهوم هستواضحتر بیان کنید ئر پستتون تصویری هم رویت نمیشه. ببخشید عکسه پاک شده بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
zibeder 599 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ مهندس لینک رو درست کردم ببخشید اشکالی بود که حل شده 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ من هم مرکز ثقل و توزیع متوازن وزن بذهنم رسید که در شکل ب مشخص تر است. 2 لینک به دیدگاه
zibeder 599 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ من هم مرکز ثقل و توزیع متوازن وزن بذهنم رسید که در شکل ب مشخص تر است. میشه یه دلیل هم اینو گفت که در شکل الف جاسازای پایه خطی هستن؟؟باعث ارتعاش میشه؟؟این دلیل کافی میتونه باشه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ میشه یه دلیل هم اینو گفت که در شکل الف جاسازای پایه خطی هستن؟؟باعث ارتعاش میشه؟؟این دلیل کافی میتونه باشه؟؟ یک سوال بپرسم..جاساز چیه و مربوط به چه درسی هست؟ شبیه اهرم های استاتیکه 1 لینک به دیدگاه
zibeder 599 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ یک سوال بپرسم..جاساز چیه و مربوط به چه درسی هست؟ شبیه اهرم های استاتیکه بابا تو درس قید و بند هس.. جاسازها یا موقعیت دهنده ها وظیفه تعیین موقعیت قطعه کار در فضای 3بعدی را بر عهده دارند.. 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ به نظرتون کدوم شکل بهتره؟؟؟ آیا دلایل درستن؟؟؟دلیل دیگه هم دارین؟؟ ممنون از همکاریتون دوستان میشه یه دلیل هم اینو گفت که در شکل الف جاسازای پایه خطی هستن؟؟باعث ارتعاش میشه؟؟این دلیل کافی میتونه باشه؟؟ شکل ب دلیل: تجربه دلیلت کافیه و درسته. همون طور ک گفتی؛ گشتاور رو حول محور y بهتر میگیره. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده