pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ این ترجمه یه مقاله است که اخیرا یه نمونه دیگه اش منتشر شده و قبلا هم این فرضیه تایید شده بوده! هم جالبه هم کاربردی! برای خبر نامه انجمن ایرانی روانشناسی ترجمه ش کردم گفتم شما هم شاید دوست داشته باشید بخونیدش :) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ منم تاییدش میکنم شما سابقه داری انگار!؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ به نظرم جامعه آماری خیلی ناقصی باید داشته باشه. چون یکی از مهم ترین فاکتورهای شادی از نظر من ورزش کردن هست. زوجین شاد با هم دیگه میرن صبح بیرون ورزش میکنن، پس چاق نمیشن. مگر اینکه ملاک شادی رو تماشای مشترک تلویزیون و خوردن فست بود بدونیم، که بله سبب چاقی میشه. 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ شما سابقه داری انگار!؟ حتما دارم که میگم هیچی نگم، دو دقیقه دیگه سنمو هم میپرسی به نظرم جامعه آماری خیلی ناقصی باید داشته باشه.چون یکی از مهم ترین فاکتورهای شادی از نظر من ورزش کردن هست. زوجین شاد با هم دیگه میرن صبح بیرون ورزش میکنن، پس چاق نمیشن. مگر اینکه ملاک شادی رو تماشای مشترک تلویزیون و خوردن فست بود بدونیم، که بله سبب چاقی میشه. یعنی ما شاد نیستیم؟ حمعه ها بریم کوه قبول نیس؟ 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ به نظرم جامعه آماری خیلی ناقصی باید داشته باشه.چون یکی از مهم ترین فاکتورهای شادی از نظر من ورزش کردن هست. زوجین شاد با هم دیگه میرن صبح بیرون ورزش میکنن، پس چاق نمیشن. مگر اینکه ملاک شادی رو تماشای مشترک تلویزیون و خوردن فست بود بدونیم، که بله سبب چاقی میشه. ولی اصولا شکم بر آمده آقایان پس از ازدواج گواهی محکمی بر اثبات این فرضیه است حالا خانوما با ورزش هیکل خودشون رو ردیف می کنن یه چیزی باز! حتما دارم که میگم هیچی نگم، دو دقیقه دیگه سنمو هم میپرسی اگه علاقه داری خوب خودت همین قبل دو دقیقه اعلام کن ولی همین توجه بیشتر به سلامت که آخرش گفته برای جلوگیری جوابگو باشه فکر کنم 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی ما شاد نیستیم؟ حمعه ها بریم کوه قبول نیس؟ یعنی شوهرت هم مثل خودت چاقه؟ اصلا مگه تو چاقی؟ اصلا مگه شوهر داشتی؟ :icon_pf (34): نه دیگه جمعه به جمعه، باعث میشه ادم سر وگوشش بجنبه. (شهره میگفت نمیدونم چقدر راست میگه یا نه) ولی اصولا شکم بر آمده آقایان پس از ازدواج گواهی محکمی بر اثبات این فرضیه است حالا خانوما با ورزش هیکل خودشون رو ردیف می کنن یه چیزی باز! والا من خیلی جاها خوندم زنان موقع عصبانیت به خوردن روی میارن، نه اینکه موقع شادی به خوردن روی بیارن. اون شکم برآمده از ازدواج به خاطر کم شدن تفریحات دوران مجردی و خونه نشینی هست دیگه، این کجاش شادیه. چی میخوان از دست این مردها. 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ ولی اصولا شکم بر آمده آقایان پس از ازدواج گواهی محکمی بر اثبات این فرضیه است حالا خانوما با ورزش هیکل خودشون رو ردیف می کنن یه چیزی باز! اگه علاقه داری خوب خودت همین قبل دو دقیقه اعلام کن ولی همین توجه بیشتر به سلامت که آخرش گفته برای جلوگیری جوابگو باشه فکر کنم حواسمون هست به سلامت اما موضوعیه که برای 90% زن و شوهرا صادقه یعنی شوهرت هم مثل خودت چاقه؟اصلا مگه تو چاقی؟ اصلا مگه شوهر داشتی؟ :icon_pf (34): نه دیگه جمعه به جمعه، باعث میشه ادم سر وگوشش بجنبه. (شهره میگفت نمیدونم چقدر راست میگه یا نه) همه بعد از تاهل وزنشون زیاد میشه اگه قبلش لاغر باشن که خوبه تازه میان رو فرم(مثه ما) شهره یه صحبتی کرده برا خودش 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ کاملا موافقم اما برای همه زوجین چه شاد چه غمگین صادق هست 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ صد در صدیکی از دلایلش داشتن پای خوب واسه فست فوده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده