رفتن به مطلب

نمونه کارهای اعضا

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 227
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من یه فضای داخلی دارم،ولی هرچی رندر میگیرم تاریک میشه

چطور میتونم نور طبیعی فضا رو بیشتر کنم؟؟؟ (نمیخوام از نور مصنوعی استفاده کنم)

• Like 4
لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان
من یه فضای داخلی دارم،ولی هرچی رندر میگیرم تاریک میشه

چطور میتونم نور طبیعی فضا رو بیشتر کنم؟؟؟ (نمیخوام از نور مصنوعی استفاده کنم)

دوست عزیز به چند عامل بستگی داره

اول اینکه شما باید مقدار نوری که وارد اتاق می کنی رو با گزینه shadow اسکچاپ تنظیم کنی.. یعنی روز ساعت و مکان

دوم اینکه به نوع دوربینی که استفاده می کنی داره . اگر از physical دوربین استفاده می کنی گزینه هایی مانند shaterspeed و filmspeed بسیار تاثیرگزارند

shaterspeed کمتر نور بیشتر- filmspeed بیشتر نور بیشتر

سوم به envaironment و خورشیدی که انتخاب می کنید . شدت و .... HDRI

در انتهابا ید بگم اگر شما فکر می کنید فقط از نور خورشید باید استفاده کنید کاملا در اشتباهید چون در اکثر کارهای داخلی از نورهای مصنوعی استفاده می شه. حتما فیلمها و pdf های آموزشی رو ببینید

یک نکته دیگه!! 99% کارها بعد از رندر تو فتوشاپ edit میشن :a030:

لینک به دیدگاه
دوست عزیز به چند عامل بستگی داره

اول اینکه شما باید مقدار نوری که وارد اتاق می کنی رو با گزینه shadow اسکچاپ تنظیم کنی.. یعنی روز ساعت و مکان

دوم اینکه به نوع دوربینی که استفاده می کنی داره . اگر از physical دوربین استفاده می کنی گزینه هایی مانند shaterspeed و filmspeed بسیار تاثیرگزارند

shaterspeed کمتر نور بیشتر- filmspeed بیشتر نور بیشتر

سوم به envaironment و خورشیدی که انتخاب می کنید . شدت و .... HDRI

در انتهابا ید بگم اگر شما فکر می کنید فقط از نور خورشید باید استفاده کنید کاملا در اشتباهید چون در اکثر کارهای داخلی از نورهای مصنوعی استفاده می شه. حتما فیلمها و pdf های آموزشی رو ببینید

یک نکته دیگه!! 99% کارها بعد از رندر تو فتوشاپ edit میشن :a030:

ممنون از توضیحاتتون

از نور مصنوعی که استفاده میکنم حتما،منظورم این بود که نمیخوام همش از نور مصنوعی استفاده کنم،بیشتر نور طبیعی باشه.

فقط یه سوال دیگه،در قسمت تنظیم خورشید،همون txtsky

یه توضیح کوچیک در مورد آپشن ها می دید؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان
ممنون از توضیحاتتون

از نور مصنوعی که استفاده میکنم حتما،منظورم این بود که نمیخوام همش از نور مصنوعی استفاده کنم،بیشتر نور طبیعی باشه.

فقط یه سوال دیگه،در قسمت تنظیم خورشید،همون txtsky

یه توضیح کوچیک در مورد آپشن ها می دید؟

دوست عزیز استفاده از visopt های آماده دوستان خیلی به شما کمک می کنه!

این هم آموزش نورپردازی داخلی خود vray

http://www.spot3d.com/vray/help/sketchup/150PB/tutorials_interior.htm

:icon_gol:

لینک به دیدگاه

من یه مشکل دیگه هم دارم، نمیدونم چرا لامپ هایی که میذارم اصلا تو رندر نور نمیدن!

چه ies چه spot چه regtengular

مشکل از کجاس؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان
من یه مشکل دیگه هم دارم، نمیدونم چرا لامپ هایی که میذارم اصلا تو رندر نور نمیدن!

چه ies چه spot چه regtengular

مشکل از کجاس؟

دوست عزیز توی تنظیمات option در قسمت global swithes ------- Lighting -------- LIghts رو تیک دار بکنید

لینک به دیدگاه

فهمیدم مشکل چی بود

من هرچقدر پاور و شدت نور رو زیاد میکردم بازم هیچ تغییری ایجاد نمیشد

واحد پروژه من روی متر بود،وقتی رو میلیمتر تنظیم کردم درست شد...

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

سلام ببخشید ،باتوجه به تذکری که دادید، من دوباره دارم اینجا سوال میپرسم/ من فکر نمیکردم اسکچاپ همچین رندرایی هم میده. من تاحدی با اسکچاپ آشنا هستم و خیلی از کارام رو باهاش مدل کردم.امانه در این حد! ظاهرا تو همین انجمن میشه یاد گرفت. میشه راهنماییم کنید ؟! بازم ببخشید:girl_blush2:

• Like 3
لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان
سلام ببخشید ،باتوجه به تذکری که دادید، من دوباره دارم اینجا سوال میپرسم/ من فکر نمیکردم اسکچاپ همچین رندرایی هم میده. من تاحدی با اسکچاپ آشنا هستم و خیلی از کارام رو باهاش مدل کردم.امانه در این حد! ظاهرا تو همین انجمن میشه یاد گرفت. میشه راهنماییم کنید ؟! بازم ببخشید:girl_blush2:

دوست عزیز اسکچاپ که رندر نمی گیره. شما با وی ری رندر می گیرید. خوشبختانه در ورژن های جدید این نرم افزار قابلیتهایی همسان با دیگر ورژن ها در برنامه های دیگر مانند 3dmax پیدا کرده

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...