hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ این چطور شده؟؟! سلام بهتر از قبلیه شده ولی متریال سیاه سقف انگار چرمه.یکم تغییر بده 4 لینک به دیدگاه
asef-a 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ من یه فضای داخلی دارم،ولی هرچی رندر میگیرم تاریک میشه چطور میتونم نور طبیعی فضا رو بیشتر کنم؟؟؟ (نمیخوام از نور مصنوعی استفاده کنم) 4 لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ من یه فضای داخلی دارم،ولی هرچی رندر میگیرم تاریک میشهچطور میتونم نور طبیعی فضا رو بیشتر کنم؟؟؟ (نمیخوام از نور مصنوعی استفاده کنم) دوست عزیز به چند عامل بستگی داره اول اینکه شما باید مقدار نوری که وارد اتاق می کنی رو با گزینه shadow اسکچاپ تنظیم کنی.. یعنی روز ساعت و مکان دوم اینکه به نوع دوربینی که استفاده می کنی داره . اگر از physical دوربین استفاده می کنی گزینه هایی مانند shaterspeed و filmspeed بسیار تاثیرگزارند shaterspeed کمتر نور بیشتر- filmspeed بیشتر نور بیشتر سوم به envaironment و خورشیدی که انتخاب می کنید . شدت و .... HDRI در انتهابا ید بگم اگر شما فکر می کنید فقط از نور خورشید باید استفاده کنید کاملا در اشتباهید چون در اکثر کارهای داخلی از نورهای مصنوعی استفاده می شه. حتما فیلمها و pdf های آموزشی رو ببینید یک نکته دیگه!! 99% کارها بعد از رندر تو فتوشاپ edit میشن لینک به دیدگاه
asef-a 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ دوست عزیز به چند عامل بستگی دارهاول اینکه شما باید مقدار نوری که وارد اتاق می کنی رو با گزینه shadow اسکچاپ تنظیم کنی.. یعنی روز ساعت و مکان دوم اینکه به نوع دوربینی که استفاده می کنی داره . اگر از physical دوربین استفاده می کنی گزینه هایی مانند shaterspeed و filmspeed بسیار تاثیرگزارند shaterspeed کمتر نور بیشتر- filmspeed بیشتر نور بیشتر سوم به envaironment و خورشیدی که انتخاب می کنید . شدت و .... HDRI در انتهابا ید بگم اگر شما فکر می کنید فقط از نور خورشید باید استفاده کنید کاملا در اشتباهید چون در اکثر کارهای داخلی از نورهای مصنوعی استفاده می شه. حتما فیلمها و pdf های آموزشی رو ببینید یک نکته دیگه!! 99% کارها بعد از رندر تو فتوشاپ edit میشن ممنون از توضیحاتتون از نور مصنوعی که استفاده میکنم حتما،منظورم این بود که نمیخوام همش از نور مصنوعی استفاده کنم،بیشتر نور طبیعی باشه. فقط یه سوال دیگه،در قسمت تنظیم خورشید،همون txtsky یه توضیح کوچیک در مورد آپشن ها می دید؟ 4 لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ ممنون از توضیحاتتوناز نور مصنوعی که استفاده میکنم حتما،منظورم این بود که نمیخوام همش از نور مصنوعی استفاده کنم،بیشتر نور طبیعی باشه. فقط یه سوال دیگه،در قسمت تنظیم خورشید،همون txtsky یه توضیح کوچیک در مورد آپشن ها می دید؟ دوست عزیز استفاده از visopt های آماده دوستان خیلی به شما کمک می کنه! این هم آموزش نورپردازی داخلی خود vray http://www.spot3d.com/vray/help/sketchup/150PB/tutorials_interior.htm لینک به دیدگاه
asef-a 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ من یه مشکل دیگه هم دارم، نمیدونم چرا لامپ هایی که میذارم اصلا تو رندر نور نمیدن! چه ies چه spot چه regtengular مشکل از کجاس؟ 1 لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ من یه مشکل دیگه هم دارم، نمیدونم چرا لامپ هایی که میذارم اصلا تو رندر نور نمیدن!چه ies چه spot چه regtengular مشکل از کجاس؟ دوست عزیز توی تنظیمات option در قسمت global swithes ------- Lighting -------- LIghts رو تیک دار بکنید لینک به دیدگاه
asef-a 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ فهمیدم مشکل چی بود من هرچقدر پاور و شدت نور رو زیاد میکردم بازم هیچ تغییری ایجاد نمیشد واحد پروژه من روی متر بود،وقتی رو میلیمتر تنظیم کردم درست شد... 4 لینک به دیدگاه
باپوک 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام ببخشید ،باتوجه به تذکری که دادید، من دوباره دارم اینجا سوال میپرسم/ من فکر نمیکردم اسکچاپ همچین رندرایی هم میده. من تاحدی با اسکچاپ آشنا هستم و خیلی از کارام رو باهاش مدل کردم.امانه در این حد! ظاهرا تو همین انجمن میشه یاد گرفت. میشه راهنماییم کنید ؟! بازم ببخشید:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلام ببخشید ،باتوجه به تذکری که دادید، من دوباره دارم اینجا سوال میپرسم/ من فکر نمیکردم اسکچاپ همچین رندرایی هم میده. من تاحدی با اسکچاپ آشنا هستم و خیلی از کارام رو باهاش مدل کردم.امانه در این حد! ظاهرا تو همین انجمن میشه یاد گرفت. میشه راهنماییم کنید ؟! بازم ببخشید:girl_blush2: دوست عزیز اسکچاپ که رندر نمی گیره. شما با وی ری رندر می گیرید. خوشبختانه در ورژن های جدید این نرم افزار قابلیتهایی همسان با دیگر ورژن ها در برنامه های دیگر مانند 3dmax پیدا کرده لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ [/img][/img]نهایی نشده کاراتون عااالیه... موفق تر باشید :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده