hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ چند تا دیگه هم موند که متاسفانه هر کار کردم اپلود نشد 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ سلام.بچه ها بالاخره طرح 5 رو هم تحویل دادیم رفت.خوشحال میشم نظرتو.نو بشنوماول از داخلی ها شروع میکنم .باید چند تا واحد رو به دلخواه بزرگنمایی میکردیم. اولال خسته نباشی اگه اشکالی نداره چند تا نظر بدم در مورد این فای نشیمن ، به نظر من دو نوع مبلمانی که گذاشتی به هم نمی خورن.(منظور راحتی های کنار پنجره ها و این جلویی ها ) دیوارش هم کاش از این متریال استفاده نمی شد چون من فر میکنم فضارو کوچیک نشون میده. این دیوار هم واسه اتاق خواب به نظرم خیلییییی شلوغه اینم سایت پلان و دید پرنده مجتمع مسکونی بود دیگه؟؟؟ خوبه که استادتون دستتونو باز گذاشت متنوع تر کار کنین و از فرم های جدید استفاده کنین.ما که همینجوری فرمهای روتین رو کار کردیم با بام شیبدار 7 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ اولال خسته نباشی :hapydancsmil:اگه اشکالی نداره چند تا نظر بدم در مورد این فای نشیمن ، به نظر من دو نوع مبلمانی که گذاشتی به هم نمی خورن.(منظور راحتی های کنار پنجره ها و این جلویی ها ) دیوارش هم کاش از این متریال استفاده نمی شد چون من فر میکنم فضارو کوچیک نشون میده. این دیوار هم واسه اتاق خواب به نظرم خیلییییی شلوغه :icon_pf (34): مجتمع مسکونی بود دیگه؟؟؟ خوبه که استادتون دستتونو باز گذاشت متنوع تر کار کنین و از فرم های جدید استفاده کنین.ما که همینجوری فرمهای روتین رو کار کردیم با بام شیبدار سلام ممنون از نظرتون و وقتی که گذاشتید.در مورد مبلمان:به خاطر کمبود فضا نمیشد نشیمن و پذیزایی رو از هم جدا کرد و به همین خاطر سعی شد با مبلمان اینکار انجام بشه.این کار خیلی معموله. در مورد حجم هم باید بگم طراحی یه مساله فردیه و ربطی به استاد نداره ولی معمولا همه ساده کار میکنن .مثلا تو 120 نفری که با ما طرح 5 داتشتن و تو ژوژمان شرکت کردن تقریبا 115 نفرشون همون طور که گفتید ساده و مکعبی کار کرده بودن و هیچ اتفاق خاصی تو کارشون دیده نمیشد.استاد بیچاره هم که نمیتونه به زور از دانشجو چیزی بخاد وقتی خود دانشجو نمیخاد. 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ سلام ممنون از نظرتون و وقتی که گذاشتید.در مورد مبلمان:به خاطر کمبود فضا نمیشد نشیمن و پذیزایی رو از هم جدا کرد و به همین خاطر سعی شد با مبلمان اینکار انجام بشه.این کار خیلی معموله.در مورد حجم هم باید بگم طراحی یه مساله فردیه و ربطی به استاد نداره ولی معمولا همه ساده کار میکنن .مثلا تو 120 نفری که با ما طرح 5 داتشتن و تو ژوژمان شرکت کردن تقریبا 115 نفرشون همون طور که گفتید ساده و مکعبی کار کرده بودن و هیچ اتفاق خاصی تو کارشون دیده نمیشد.استاد بیچاره هم که نمیتونه به زور از دانشجو چیزی بخاد وقتی خود دانشجو نمیخاد. من منظورم نوع مبلمان بود نه اینکه چرا فضا به وسیله مبلمان از هم جدا شده... نه رسما از ما یه کار روتین خواسته شده بود...کاری که داد بزنه من یه مجتمع مسکونی هستم ! از این جحما به هیچ وجه نمی شد...استاد با استاد فرق داره.اگه دستمون باز بود که دوباره یه کار تکراری تحویل نمی دادیم 5 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ من منظورم نوع مبلمان بود نه اینکه چرا فضا به وسیله مبلمان از هم جدا شده... نه رسما از ما یه کار روتین خواسته شده بود...کاری که داد بزنه من یه مجتمع مسکونی هستم ! از این جحما به هیچ وجه نمی شد...استاد با استاد فرق داره.اگه دستمون باز بود که دوباره یه کار تکراری تحویل نمی دادیم اها متوجه شدم.قبول دارم که خیلی مبلمان جالبی نیست.ولی به خاطر کمبود وقت نمیتونستم دنبال ابجکت جدید بگردم. واقعا جایتاسف داره که هنوز همچین استادایی وجود دارن.من فکر میکنم خیلیاشون واسه اینکه خودشون چیزی بارشون نیست نمیزارن بقیه هم کار جدید ارائه بدن 5 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ اها متوجه شدم.قبول دارم که خیلی مبلمان جالبی نیست.ولی به خاطر کمبود وقت نمیتونستم دنبال ابجکت جدید بگردم.واقعا جایتاسف داره که هنوز همچین استادایی وجود دارن.من فکر میکنم خیلیاشون واسه اینکه خودشون چیزی بارشون نیست نمیزارن بقیه هم کار جدید ارائه بدن برداشتت اشتباه است دوست من... تا به امروز اساتید باتجربه، با سواد و پیر مرد تر :دی دست آدم باز نمیزارن!! دلایل گوناگونی داره... 1- شما برای جامعه خودت باید طراحی کنی!! با توجه به فرهنگ خودت! مخاطب شما عوام مردم هستن و نه افراد خاص!! 2- این گونه اساتید (که شیب دار میخواد!! فکر کنم بشناسمش !!!) براش اجرایی بودن طرح خیلی مهمه!! چون هدفش این دانشجو باید بره بیرون کار کنه !! م مهمترین چیز حس فضایی که طرف قرار میگیره توشه!! براش مهمه وقتی طرف وارد میشه اول چی میبینه!!؟؟ کجا باید بره!!؟؟ و... 4-و اعتقاد دارن.نباید هیچ گونه سوالی رو بی پاسخ بزاره دانشجو وقتی استادی طرحتو میبینه...! سازه!!؟؟ مصالح و... 3- مهمترین دلیل اینه اساتید با تجربه اعتقاد دارن کسی که یه اتاق خواب بتونه درست طراحی کنه بسه !! و.... . . . این تفکرات رو که خودم خیلی باهاش مشکل داشتم (اما دیدم حق با اوناست ...) اساتید بینهایت با سواد و با تجربه ایی داشتن و دارن... حتی یکی از اساتیدمون که شاگرد فرانک گهری بود(که اصلا با این استاد خوب نبودم و نیستم!!) هم پیرو چنین تفکراتی بوده و هست....!! پس دلیل بیسوادی فرد نیست... دلایل دیگری و مهمی داره در مورد کارام بزودی میام نظر خودمو میدم.... همینو بگم که عالی شده! برا اینکه اسپم نشه :دی الان یه فیلم آموزشی ساختم . بزودی میزام تو انجمن :دی مدلینگ پیچگوشتی ::: اینم عکسشه 6 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ برداشتت اشتباه است دوست من... تا به امروز اساتید باتجربه، با سواد و پیر مرد تر :دی دست آدم باز نمیزارن!! دلایل گوناگونی داره... 1- شما برای جامعه خودت باید طراحی کنی!! با توجه به فرهنگ خودت! مخاطب شما عوام مردم هستن و نه افراد خاص!! 2- این گونه اساتید (که شیب دار میخواد!! فکر کنم بشناسمش !!!) براش اجرایی بودن طرح خیلی مهمه!! چون هدفش این دانشجو باید بره بیرون کار کنه !! م مهمترین چیز حس فضایی که طرف قرار میگیره توشه!! براش مهمه وقتی طرف وارد میشه اول چی میبینه!!؟؟ کجا باید بره!!؟؟ و... 4-و اعتقاد دارن.نباید هیچ گونه سوالی رو بی پاسخ بزاره دانشجو وقتی استادی طرحتو میبینه...! سازه!!؟؟ مصالح و... 3- مهمترین دلیل اینه اساتید با تجربه اعتقاد دارن کسی که یه اتاق خواب بتونه درست طراحی کنه بسه !! و.... . . . این تفکرات رو که خودم خیلی باهاش مشکل داشتم (اما دیدم حق با اوناست ...) اساتید بینهایت با سواد و با تجربه ایی داشتن و دارن... حتی یکی از اساتیدمون که شاگرد فرانک گهری بود(که اصلا با این استاد خوب نبودم و نیستم!!) هم پیرو چنین تفکراتی بوده و هست....!! پس دلیل بیسوادی فرد نیست... دلایل دیگری و مهمی داره در مورد کارام بزودی میام نظر خودمو میدم.... همینو بگم که عالی شده! برا اینکه اسپم نشه :دی الان یه فیلم آموزشی ساختم . بزودی میزام تو انجمن :دی مدلینگ پیچگوشتی ::: اینم عکسشه سلام.ممنون از وقتی که گذاشتی. من نمیگم با همه حرفات مخالفم ینی در کل قبول دارم ولی اینایی که شما گفتی بخشی از دلایله و نه همه دلایل.چون منم دقیقا حرفیئ زذم که باهاش برخورد داشتم.ما تو دانشگاهمون خیلی استاد پیر و با تجربه نداشتیم(البته تو طرح) ولی متاسفانه بازم شاهد این جور مسائل بودیم .اخه حرفشون اصلا سازه هم نبود .فقط و قثط دنبال چیزی بودن که چششون بهش عادت کرده بود.من قبول دارم در زیمینه اجرا سازه بسیاز بسیار مهمه ولی ما که قراره معمار بشیم نباید مثل بقیه فکر کنیم.مگه کار های بسیار متفاوت تو اروپا اجرا نمیشه .خوب اوناهم به سازه فکر میکنن ولی چرا ما فقط سازه رو یه فرم مکعبی در نظر میگیریم؟ ما اگه تو دانشگاه نتونیم خلاقیت به خرج بدیم .فردا تو بازار هم همونطور بسته فکر میکنیم. نظر من اینه که استاد اگه به سازه فکر میکنه که البته کار خوبی میکنه نباید کسیو محدود کنه.مثلا بارها برای قسمت مجموعه ابی به من گیر داد ولی متقاعدش کردم با سازه های اسکافل میشه اجراییش کرد(با نمونه های خارجی متقاعدش کردم).ولی حرف من اینه که دیدم اساتیدی که نه به سازه فکر میکنن و نه بی چیزه دیگه وفقط و فقط میخان حرف خودشونو بزنن. مثلا تو همین کار طرح من برای لنداسکیپ یه طرح بسیار بسیار متفاوت بود که نزدیک به 20 روز روش کار کردم ولی استاد گفت نه!!!!!! در نهایت مجبور شدم به حرف استاد بکنم و این لنداسکیپ بیخودو بزارم تو کار (خودش خطوطشو کشید وشروع کرد به به به و چه چه از کار خودش). 4 لینک به دیدگاه
reza4090 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اینم اولین کارمن با اسکچاپ که دکو یه مغازه کفش فروشی بود..... http://www.noandishaan.com/upload/images/0c8lgyxwii49b0qjy8j5.jpg 5 لینک به دیدگاه
reza4090 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ سلام این گل قرمزی که تو اتاق به دیوار کار کردی و میشه بگی چه جوریه؟ کارت خیلی عالیه..... 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ سلام این گل قرمزی که تو اتاق به دیوار کار کردی و میشه بگی چه جوریه؟کارت خیلی عالیه..... اون گل نیست عزیزم .شمعه.که کامپوننتش تو نت موجوده.در مورد کارها هم ممنون لطف داری شما. 2 لینک به دیدگاه
reza4090 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلام چه جوری میتونم متریال های مثل استیل یا شیشه رو بسازم و با موتور رندر پودیوم رندر بگیرم......؟ 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام چه جوری میتونم متریال های مثل استیل یا شیشه رو بسازم و با موتور رندر پودیوم رندر بگیرم......؟برای متریال شیشه باید جایی که تو خود اسکچ متریال میدید قسمت پایین اوپسیتی رو تا جایی که مد نظرتونه پایین بیاریدبرای استیل: رنگ استیل رو انتخاب میکنید و توی پودیوم قسمت reflect رو باز هم به اتدازیه ای که مد نظرتونه عدد میدید 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ این کارو برای درس مرمت یکی از دوستا انجام دادم. 8 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ کار قبلی با یه سری تغییرات جزئی - - - Updated - - - 8 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ من میخوام یه سری طرح هایی رو بزارم که بیشتر شهرسازی تا معماری المان هایی که از اونها میشه استفاده کرد, در طرحهای مختلف, اما تو هیچ پکیجی پیدا نمیشن [/img] 6 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ یه توضیحی که بدم اینه: این آبجکت ها هم در اندازه 1/1 ساخته شده توسط خودم همونطور که گفتم این آبجکت ها رو تو هیچ پکیجی پیدا نمیکنید. چون فقط تو ایران هستن منم الان کلی آبجکت ساختم تو این یک سال اخیر یه نکته دیگه, اینا فقط اکسپرت 2d هستش وقت نذاشتم که بخوام ازشون جداگانه رندر بگیرم. اما تو محیط که میزارین, تو رندر محشر میشه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده