Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ سلام. امروز یه سوالی تو ذهنم شکل گرفت که ناشی از دیدن یه فیلم بود که توش دختر و پسر 10 سال باهم اختلاف سنی معکوس داشتن و تصمیم به ازدواج میگیرن که با مخالفت شدید خانواده و نگاه تمسخر آمیز دیگران مواجه میشن. مساله ای که مطرح کردم یکی از مسائل اجتماعیه که این روزا زیاد دور و اطراف خودم دیدم و شنیدم... مساله ای که شاید تو خیلی از جوامع دیگه چیز عادی ای باشه اما تو جوامع ما (و شاید بشه گفت در اکثر جوامع آسیایی) چیز عجیب و گاه غیر قابل هضمه. سوالم اینه که دوستان (چه دختر چه پسر) اختلاف سنی معکوس (منظورم بزرگتر بودن دختر از پسر) رو برای ازدواج تا چه مقدار تفاوت قابل قبول میدونن؟؟؟ و اصلا آیا از نظرشون همچین چیزی معقول هست ؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ بستگی به میزان درک دختر و پسر از جهان و زندگی داره. اما تجربه من میگوید، در دوران جوانی (بازه 20 تا 35)، دخترها بین سه تا 4 سال از پسر همسن خودشون نسبت به زندگی، درک پخته تری دارند. توجه کنید میگم درک به زندگی، نه هوش و استعداد و... یعنی زودتر با مفاهیمی مثل مادر شدن و توانایی بر تشکیل خانواده مسلط میشن، ولی پسر همسنش، بیشتر تو فکر رفیق بازی و خوش گذرونیه و از پدر شدن خبر کمی داره. پسر در سن کم دختر رو هم بیشتر به عنوان یک رفیق میخواد، بعد که وارد زندگی میشه و قراره مشکلات تقسیم بشن، چون معمولا رفاقت هرکس زیر سقف خودش هست، اینجا به تناقض میرسن و میزنن تو سر و کله هم !!! 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ به نظر منم اول از همه به خود دختر پسر بستگی داره اما نهایتش من تا دو سه سال موافقم چون بیشتر از این، دختر نقش مادر پسر رو ایفا میکنه و تازه باید بزرگش کنه(چندمورد دیدم که میگم) 6 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ من یه تجربه ای در این مورد دارم میترسم خلاف قوانین باشه بیان نمودنش ... شرمنده خلاصه ... همینجوری اومدم پیام بازرگانی اینا ... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ کلا مسئله ازدواج به درک دو طرف برمیگرده و رشد عقلانیشون معمولا تا دو یا سه سال خیلی اون حس بزرگتر بودن دختر نشون داده نمیشه البته اگر پسر بزرگ شده باشه ... و نخواد بره دنبال شیطنتهای پسرونش ... 7 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ به نظر من تا یکی دو سال موردی نداره .... ولی آخه دیگه 10 سال 5 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ سوالم اینه که دوستان (چه دختر چه پسر) اختلاف سنی معکوس (منظورم بزرگتر بودن دختر از پسر) رو برای ازدواج تا چه مقدار تفاوت قابل قبول میدونن؟؟؟ و اصلا آیا از نظرشون همچین چیزی معقول هست ؟؟؟ سلام هر چیزی میتواند معقول به نظر برسد چون به دختر و پسر بستگی دارد. ولی اینکه دختر از پسر بزرگتر باشد برای من هضمش سخت است. چند مورد تقریبا هم سن دیدم که در یک موردش، دختر با وجود پختگی بیشتر نسبت به پسر، برای بیشتر لذت بردن از روابطشان کمی کودکانه رفتار میکند. این یعنی شاید دختر خودش نباشد و پسر هم سعی کند پخته تر به نظر برسد و خودش نباشد که بالاخره این خود نبودن ها یک جائی رو میشود و آن موقع است که اختلاف نظرها شروع میشود و زندگی شان سخت میشود. 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده