رفتن به مطلب

جوراب های بدن نما به جای شلوار، طراحان مُد چه هدفی رو دنبال میکنن؟

ارسال های توصیه شده

ته ریشو ول کنین:icon_pf (34): نه با گشت ارشاد نه طراحان مد نه .... کاری ندارم فقط خواستم بگم پوشیدن شلوار های چسبان برای خانوما اعم از ساپورت جین لی و غیره و ذلک از نظر پزشکی حرام میباشد:ws3: حالا خود دانید!
پزشکی چیکار داره آخه!!!
  • Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 137
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ته ریشو ول کنین:icon_pf (34):

نه با گشت ارشاد نه طراحان مد نه .... کاری ندارم فقط خواستم بگم پوشیدن شلوار های چسبان برای خانوما اعم از ساپورت جین لی و غیره و ذلک از نظر پزشکی حرام میباشد:ws3: حالا خود دانید!

از نظر پزشکی شلوار های خیلی تنگ هم برای آقایون و هم برای خانمها مضر هست.

چند وقت پیش از یه خانم دکتر متخصص زنان شنیدم که ساپورتهای خیلی تنگ هم باعث این مشکلات میشن و چون در فصل های سرد سال گاهی مجبورن دو تا ساپورتو روی هم بپوشن اوضاع بدتر هم میشه.شلوار ها و ساپورتهای تنگ (و مخصوصا اولش که میخریم و نو هستن یه مقدار سفت هستن) باعث عفونت و گاهی قارچ دستگاه تناسلی زنان میشن که این موارد میتونه باعث ایجاد کیست های تخمدان و تغییراتی در ساختار دستگاه تناسلی بشه که در نهایت این کیستها و عفونتها اگر درمان نشن و وضع پوشش هم به این صورت باشه میتونن باعث ایجاد سرطان و ناباروری بشن.

چون بحثش شد خواستم این جا هم این نکته ها رو متذکر بشم.:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

ای وای خاک بر سرم.من همیشه شلوارای تنگ میپوشم.یک کم آزاد باشه احساس میکنم داره از پام در میاد :ws3:

منم با گشت ارشاد و این مسخره بازیا مخالفم و امیدوارم هرچی زودتر جمش کنند. ببینید دوستای گلم ساپورت پوشیدن هیچ اشکالی نداره.ما انسانها ذاتا به زیبایی ها علاقه داریم و دوست داریم که زیبا باشیم.حالا هرکی به نوعی.یکی فکر میکنه ساپورت بپوشه زیباتر میشه خب بپوشه.اما مشکل چیز دیگه ایه.

درسته که هرکدوم از ما چه دختر و چه پسر تو لباس پوشیدن آزادیم اما بخوایم یا نخوایم تو جامعه ای زندگی میکنیم که به یکسری اصول پایبنده و ما باید به این اصول احترام بذاریم چون ماهم جزیی از این جامعه هستیم.

متاسفانه بعضی از ما خیلی خودخواهیم و میگیم من این کارو میکنم چون دوست دارم، دلم میخواد و... اما اگه آدم یک کم عاقل باشه میبینه زیادم این حرفش جالب نیست.

هرکی دوست داره هرلباسی که بنظرش زیبا و مناسبه رو بپوشه اما احترام به یک سری از قوانین هم لازمه.رعایت تعادل و اعتدال لازمه زندگیه.درسته؟

من خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که آزادی کامل داشتم.همه چور که فکرشو کنید.تو بحث پوشش هم هیچ اجباری روم نبود.اما خب من چادر رو واسه خودم پسندیدم اما تمام سعیمو میکنم با اینکه چادر سرم میذارم نهایت زیبایی و شیک پوشی رو داشته باشم. اینم بگم در کمال تعجب با اینکه چادریم و حجابمم کامله اما به من هم ایراد میگیرن!!!پس زیاد خودتونو درگیر نکنید دوست جونا.بعضیا عادت دارن ایراد بگیرن.

بیایید به نظرات هم احترام بذاریم و بجای انتقادهای شدید یک مسئله رو از زوایای مختلف در نظر گرفته و نقدش کنیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
جوراب های بدن نما به جای شلوار، طراحان مُد چه هدفی رو دنبال میکنن؟

- فروش ! (50).gif

(هميشه دوس داشتم يه بار اين تاپيكو بخونم ببينم نظرات دوستان چه مي‌باشه آخرشم حسش نيومد!)

• Like 7
لینک به دیدگاه

لباس پوشیدن هر کی به خودش ربط داره

و کسی نباید واسه یکی دیگه تصمیم بگیره که چی بپوشه و چی نپوشه

ولی بعضیا واقعا خیلی ضایع لباس میپوشن و فکر میکنن خوش تیپن ولی نیستن

و اینو قبول دارم که لباس پوشیدن تو تابستون خیلی ستمه

و مد خوبه تا حدی که ضایع نباشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
لباس پوشیدن هر کی به خودش ربط داره

و کسی نباید واسه یکی دیگه تصمیم بگیره که چی بپوشه و چی نپوشه

ولی بعضیا واقعا خیلی ضایع لباس میپوشن و فکر میکنن خوش تیپن ولی نیستن

و اینو قبول دارم که لباس پوشیدن تو تابستون خیلی ستمه

و مد خوبه تا حدی که ضایع نباشه.

زیبایی یه مورد نسبی هستش.

شاید از نظر شما اینطور باشه، از نظر خودش یا دیگران خوب باشه.

اختلاف سلیقه هم وجود داره.

به نظر من تیپ و طرز لباس پوشیدن می تواند تا قبل از مرز هنجارشکنی تغییر کنه، دیگه نباید هنجارها شکسته شود.

مثال میزنم:

چندین بار دیدم که یقه خانم ها بازه!!

این میشه هنجار شکنی، ولی عکسهای پست اول به نظرم به اون مرز نزدیک هم نشده. چون کاملاً پوشیده است.:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
زیبایی یه مورد نسبی هستش.

شاید از نظر شما اینطور باشه، از نظر خودش یا دیگران خوب باشه.

اختلاف سلیقه هم وجود داره.

به نظر من تیپ و طرز لباس پوشیدن می تواند تا قبل از مرز هنجارشکنی تغییر کنه، دیگه نباید هنجارها شکسته شود.

مثال میزنم:

چندین بار دیدم که یقه خانم ها بازه!!

این میشه هنجار شکنی، ولی عکسهای پست اول به نظرم به اون مرز نزدیک هم نشده. چون کاملاً پوشیده است.:ws37:

اگر یقه باز خانوما هنجار شکنی، پوشیدن چیزی که چسبیده به بدن و همه چیز با کیفیت فول اچ دی معلومه هم هنجار شکنی محسوب میشه

چرا هر چیزیو اونجوری که دلت میخواد تعبیر میکنی؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگر یقه باز خانوما هنجار شکنی، پوشیدن چیزی که چسبیده به بدن و همه چیز با کیفیت فول اچ دی معلومه هم هنجار شکنی محسوب میشه

چرا هر چیزیو اونجوری که دلت میخواد تعبیر میکنی؟

این نظر من بود!

اینجا همه دارند نظر میدند.

پس شما هم نظر بدید

• :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این نظر من بود!

اینجا همه دارند نظر میدند.

پس شما هم نظر بدید

• :ws37:

خوب نظرمو گفتم دیگه

بنظر نظر شما اشتباهه!!! یقه باز هتنجار شکنیه، ولی مشخص بودن بدن به مرزشم نزدیک نشده:ws3:

البته من خودم موافق ازادی پوششم

خودمم اولین نفر با شلوار کوتاه و رکابی میام بیارون:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مثل اینکه فقط دخترا نیستن حسرت ازادی دارن پسر ها هم دوست دارن شلوار کوتاه بپوشن

اری اری

جانی دپ جان، اگر بدونی چقدر برام مهمه!! اصلا شلوار پوشیدن برای منی که تو دمای 3 درجه زیر صفر همیشه با تی شرت بیرونم، شلوار پوشیدن 1 فاجعه است!!!!!!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

کاریشون نمیشه کرد دیگه

دخترن دیگه:ws3:

ولی خب لابد با میل ورغبت انتخاب کردن و قطعا با میل ورغبت باید بذارن کنار واگر نخوان ،هرچی بیشتر بهشون بگید،بیشتر لج میکنن

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه می دونستین که همین ساپورت و tightها همین همسایه بغلمون چند سال پیش مد بود و الان دمده شده! اونایی که براشون هیچ محدودیتی نیس، دمده شده!!!!

فقط برای پاهای زشت و پوست های مریضشون و زخم و زیلی هاشون و اونایی که پوست شل و وارفته و پیر دارن، کارایی داره! فقط برای اونایی که پای زشت و پیر رو به پای با پوشش کیپ و ظریف تبدیل می کنه، اصلاً این همه استقبال نمی کردین!!!

چیزی که رو دست اونا می مونه، میارن توی ایران!

چشاتونو وا کنین اگه تا حالا با رنگ و وارنگی و پاره پوره بودنش حال می کردین!!

دمده شده، مازاد تولیدی شرکت های نساجی دو و ورو می ندازن به شماها!! از ما گفتن!

من دارم دو سه تا ولی نمی پوشم از نظرم دمده س!

فرهنگ و مد رو ببینین کیا براتون می شازن! مازادهای ارزون شرکتهای وارد کننده ساپورت!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه می دونستین که همین ساپورت و تایدها همین همسایه بغلمون چند سال پیش مد بود و الان دمده شده! اونایی که براشون هیچ محدودیتی نیس، دمده شده!!!!

فقط برای پاهای زشت و پوست های مریضشون و زخم و زیلی هاشون و اونایی که پوست شل و وارفته و پیر دارن، کارایی داره! فقط برای اونایی که پای زشت و پیر رو به پای با پوشش کیپ و ظریف تبدیل می کنه، اصلاً این همه استقبال نمی کردین!!!

چیزی که رو دست اونا می مونه، میارن توی ایران!

چشاتونو وا کنین اگه تا حالا با رنگ و وارنگی و پاره پوره بودنش حال می کردین!!

دمده شده، مازاد تولیدی شرکت های نساجی دو و ورو می ندازن به شماها!! از ما گفتن!

من دارم دو سه تا ولی نمی پوشم از نظرم دمده س!

فرهنگ و مد رو ببینین کیا براتون می شازن! مازادهای ارزون شرکتهای وارد کننده ساپورت!!

کدوم همسایمون؟

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...