jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ چی بگم من که تو این مملکت دچار تناقض شدم رو همه چی فکر می کردم این اقایون حساسیت نشون بدن الا این ساپورت و جوراب شلواری پ.ن : من هم تو خونه (با دامن کوتاه ) هم بیرون (از عید به این ور ) ساپورت می پوشم یعنی دختر خرابم این وظیفه اسی اما من انجام میدم . برو توبه کن و با ساپورت به روح و روان غیور مردان پاک و سالم مسلمون تجاوز نکن منم از پارسال تو خیابون و با تونیک های کوتاه تو مهمونی ساپورت می پوشم مثل اینکه خراب شدم باید برم تو یخچال سالم بشم 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ به من چه ربطی داره دقیقا؟ از قدیم الایام گفته اند و هنور هم برای اکثریت مطلقه صادق است، که مردان با چشم فریب میخورند و زنان با گوش. حالا شما میخواهید این خاصیت مهم ژنتیکی برادران رو زیر سئوال ببرین، خوب زمینه فراهم میشه یکی در جامعه از همون راه حرف زدن فریبتون بده و بگه مشکل خودت بود میخواستی با گوش کردن فریب نخوری. به هرجای دنیا که نگاه کنید لغزش مردان در اثر نگاه بوده و لغزش زنان در اثر اعتماد و باور کردن یکسری از مردان. البته کاری به استثناها و بچه زرنگ ها ندارم چه از جامعه برادران چه خواهران. پس بهتره هر دو طرف هوای هم رو داشته باشیم، یکجوری از امکانات طبیعیمون سوء استفاده نکنیم. اخه موعظه کردن وظیفه توئه ممکن حرفت درست باشه و مرد از راه نگاه فریب بخوره اما مردی که با ساپورت مشکی فریب بخوره به حالش باید گریست در وضعیت اسفبار جنسی قرار داره 1 لینک به دیدگاه
سامی 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ بابا ول کنید این خانمهای ساپورت پوش را .همه فروما شده نظرخواهی در باره این افراد. 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ بابا ول کنید این خانمهای ساپورت پوش را .همه فروما شده نظرخواهی در باره این افراد. باید سرمون به یه چی گرم باشه دیگه. وگرنه باید در مورد مسائل اصلی تر و ریشه این مشکلات فکر کنیم که زیاد خوب نیست. 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ راستش دروغ چرا من خودم اصلا دوست ندارم من هنوز هم که هنوزه توی شهر خودمون با مانتو و مقنعه میرم بیرون و البته با شلوار 9 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ باید سرمون به یه چی گرم باشه دیگه.وگرنه باید در مورد مسائل اصلی تر و ریشه این مشکلات فکر کنیم که زیاد خوب نیست. شما تو فضای مجازی این کشور با این همه محدودیت در مورد چه مسائلی دوست دارین فکر کنین؟ چندتا تاپیک مجاز خودتون رو به من هم نشون بدین، منم باهاتون همفکری کنم. :-) اینا سرگرمی نیستش،خیلیا الانه بشون بگی آزادی چیه، ذهن اصلیشون میره سمت حجاب و پوشش و... 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ اول که این پوشش مد شد با دامن بلند بود،بعد با دامن کوتاهتر،بعد با مانتو حالا هم با بلوز. اول رنگ مشکی،بعد سرمه ای و قهوه ای و حالا هم قرمزش تو کرج واقعا مد شده. اول ضخیمش مد بود و حالا خیلی نازکش. حالا هم عده ای تو کرج دامن های یه وجب بالای قوزک پا رو (این حدودو) بدون جوراب یا ساپورت میپوشن. خب پیشرفت این پوشش معلومه دیگه. قراره به کجا برسه هم معلومه. من خودم این پوششو نمیپسندم برای مهمونی ها چرا با دامن یه وجب بالای قوزک پا و ساپورت ضخیم (پام معلوم نباشه) میرم اما بیرون نه. نمیشه گفت هر کسی که این پوششو داره اهداف خاصی داره یا میخواد جامعه رو به فساد بکشونه. معمولا بدون فکر در مورد ضررها و سودهاش یه پوششو انتخاب میکنیم فقط به این دلیل که زیباتر و جذاب تر باشیم. بیشتر این خانمها هم فقط میخوان زیباتر و جذابتر و شیکتر باشن. اما کسایی که این پوشش ها رو دارن وارد میکنن و جوری رواج میدن که کسی حتی در موردش فکرم نکنه (انقدر عادی باشه) معلومه که اهداف خاصی دارن. خیلی جلب توجه میکنه خیلیییییییییییییییی... 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ شما تو فضای مجازی این کشور با این همه محدودیت در مورد چه مسائلی دوست دارین فکر کنین؟چندتا تاپیک مجاز خودتون رو به من هم نشون بدین، منم باهاتون همفکری کنم. :-) اینا سرگرمی نیستش،خیلیا الانه بشون بگی آزادی چیه، ذهن اصلیشون میره سمت حجاب و پوشش و... من منظورم شمای نوعی نبودی. کلاً خیلی زیرکانه انرژی ما داره برای اینجور مسائل صرف میشه. یه اتفاقی افتاده و کلی پس لرزه بعدش بوجود اومده. حالا ما نمیتونیم این پس لرزه ها رو جدا از همون اتفاق اصلی بررسی کنیم. به قول شاهین نجفی کشف یه جور راحت از سختی. چیزایی که میشه بحث کرد رو تحت قوانین ایران و این فروم ها نمیشه بحث کرد. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ چه روند زیبایی کاش تندتر بشه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ منم سابورت ميبوشم الان كارم اينقد زننده بوده 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ اهدافشان نابودی حجاب، هموار کردن راه برای نفوذ رژیم صهیونیستی، سنجیدن غیرت و تعصب ملت غیور ایرانی، رواج غرب گرائی، فساد و فحشا و از راه به در کردن جوانان ایرانی و . . . است! شرمنده ها 90 درصد اين اقايون اگه غيرت داشتن تو مترو بهت نميچسبيدن ..چند وقت قبل يه دختري شالش افتاده بود خودش نفهميده بود يه اقايي همچين نگاه ميكرد انگار اين لخت مادر زاد جلوش مونده...همچين موندم اين چي رو نگاه ميكنه اينقدر با هيجان وسیله ای برای جلب توجه همین يعني من موندم اين مردا چه اعتماد به نفسي دارن كه فكر ميكنن ما هر كاري ميكنيم واسه جلب توجه اوناس نه برادر ما ديديدم شلوار لي شده 200 تومن اينا بصرفه ترهبعدش خوبيش اينه توش كرك داره ادم گرم ميشه بعدش اون برادرايي كه ادعاي دين دارن لباس تنگ مكروهه حرام نيست 4 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ همهچی مملکت حل شده و الان فقط ساپورت پوشیدن خانوما مورد توجه! آرایش غلیظ؟!! بی حجابی؟!! شما جرات داری با یه خانوم با همین وضعی که گفتی برو بیرون! تیر بارون نشی خوبه!! امسال من حجابارو خیلی خیلی دوست داشتم..سالی بود که همه مانتو ها به سبک سنتی و پارچه های سنتی طراحی شده بود و آرایش غلیظ رو هم فقط اون عهده بوقی ها انجام دادن و قشنگ معلوم بود اینا دیگه فرق کردن. من به آینده دخترامون خیلییی امیدوارم! تو عکسایی هم که گذاشتین جز یه مورد قسمت بالا سمت چپ،دیگه هیچ ایرادی جز زیبایی لباسهای ایرانی ندیدم. 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ شرمنده ها 90 درصد اين اقايون اگه غيرت داشتن تو مترو بهت نميچسبيدن ..چند وقت قبل يه دختري شالش افتاده بود خودش نفهميده بود يه اقايي همچين نگاه ميكرد انگار اين لخت مادر زاد جلوش مونده...همچين موندم اين چي رو نگاه ميكنه اينقدر با هيجان همين ديگه بايد مرد باشي تا به عمق ماجرا پي ببري مرد مجهز است به پيشرفته ترين قدرت تخيل و مستندسازي!!! نوك مو رو ببينه تا آخرش رو ميخونه والا 9 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ منم سابورت ميبوشم الان كارم اينقد زننده بوده نه اصلا خانم, زننده اونایی هستن که نگاه میکنن, بعد چون نمیتونن (یا نمیخوان) خودشون رو کنترل کنن میگن شما خانوما نباید اینطوری بپوشین! 5 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ نمیدونم چرا این موضوع تا این حد برای آقایون ما مشکل سازه؟ اگه من (نوعی) به عنوان یه مرد لباسی میپوشم که خوشتیپ تر به نظر بیام, دلیل اصلیش اینه که به خودم یه حس رضایت میده و اینکه دیگران چی فکر میکنن برام مهم نیست (من اکثرا رسمی میپوشم) مثلا وقتی تو محیط کار میرم اکثرا کت و شلوار میپوشم, یه چیز درست و درمون، نه از این درب و داغون ها که زار بزنه به تن آدم,و دیگه اینکه از دکمه سردست زیاد استفاده میکنم, اما خیلی ها به همین هم گیر میدن حتی چندبار هم به قول خودشون توصیه دوستانه کردن که اینجوری لباس نپوشم, میگن تو چشمی! اولین اصل دموکراسی احترام به عقاید دیگران هست, غیر اینه؟!!!! حالا یکی دوس داره مثل من کت و شلوار بپوشه! یا یه خانم دوس داره ساپورت بپوشه! خب اگه دیگران نمیتونن ببینن این مشکل خودشونه! 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ احسنت بر مهدي عزيز. اصل همينه. احترام به تمامي نظرات و عقايد. 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ همين ديگه بايد مرد باشي تا به عمق ماجرا پي ببري مرد مجهز است به پيشرفته ترين قدرت تخيل و مستندسازي!!! نوك مو رو ببينه تا آخرش رو ميخونه والا واقعا ینی چجوری هستین؟ میتونی بشکافیش؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ واقعا ینی چجوری هستین؟ میتونی بشکافیش؟ اسرار نظامي مردانه بازگو نخواهند شد :2i1d1co: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ شایعه شده کاری که ساپورت با پسرا میکنه ، ته ریش با دخترا میکنه.راسته؟ 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ چی بگم من که تو این مملکت دچار تناقض شدم رو همه چی فکر می کردم این اقایون حساسیت نشون بدن الا این ساپورت و جوراب شلواری پ.ن : من هم تو خونه (با دامن کوتاه ) هم بیرون (از عید به این ور ) ساپورت می پوشم یعنی دختر خرابم منم میپوشم هیچی دیگه فاسد شدیم رفت:banel_smiley_4:خودمون خبر نداریم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده