رفتن به مطلب

با لو دادن نوجوان سیگاری پیش والدینش موافقین؟

با لو دادن نوجوان سیگاری پیش والدینش موافقین؟  

30 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. با لو دادن نوجوان سیگاری پیش والدینش موافقین؟

• 9
    • 21

ارسال های توصیه شده

یه سری صحنه هارو میبینی دلت میگیره. :-((((

نوجوون هایی که به جای ورزش و بازی تو پارک نشستن و قلیون یا سیگار میزنن.

پسر همسایه بالایی ما فقط 14 سالشه و جدیدا میبینم با بچه هایی همسنش عصرها پشت درختای پارک میشینن سیگار میکشن.

به نظرتون گفتن این چیزا به پدر و مادر اون نوجوان میتونه موثر باشه؟

با لو دادن کارهای اینجوری که فقط به خودشون آسیب میزنه، پیش پدر و مادر که نزدیک ترین ها میتونن باشن، موافقین؟

dvwhcc7ls3avz6jzat9f.jpg

• Like 23
لینک به دیدگاه

سئوال بسیار سختی هست.

نمیدونم بگم موافقم یا بگم مخالفم !!!!

اونیکه در سنین کم سیگار میکشه حتما مشکل خانوادگی داره که این کارهارو میکنه.

حالا بریم به پدر یا مادرش بگیم چه سود جز تنبیه و سرکوب بیشتر آن بچه؟ hanghead.gif

از طرفی بی تفاوتی هم کاملا مذموم هست.

خودت هم به عنوان یک غریبه بخوای چیزی بگی ممکنه تاثیری نداشته باشه.

پس نمیتونیم برای خیلی ها این رو تجویز کنیم که بریم لو بدیم یا ندیم.

فقط میتونیم برای اطرفیانمون کم کم خودمون طرح دوستی صمیمانه تر بریزیم و یه جورایی منصرفشون کنیم.

کاری که من تا حدودی امتحان کردم و کمی تونستم از غلظتش کم کنم، اونم با آوردنشون به سمت والیبال و دوچرخه سواری !!!!

و البته فوتبال گل کوچک که اینروزها کمتر کسی به آن تن میدهد. sigh.gif

به امید دنیایی کاملا رها از دود، چه دودهای مادی چه دودهای معنوی. :icon_gol:

(برای خودم رهایی از دودهای رفتاری مهمترین اصل هست، خوشبختانه فعلا گرفتار دود دنیوی نبودم)

• Like 22
لینک به دیدگاه

کلا با ادم فروشی مخالفم.مخصوصا زمانی که هیچ ارتباطی به ما نداره و به ما هیچ ضرری نمیزنه.

یعنی شاید اگر روزی ببینم کسی قتلی هم جلوی جشمم انجام داده.باز شاید شک کنم که بفروشمش یا نه

• Like 9
لینک به دیدگاه

مخالفم...کمتر پدرو مادری اینجور وقتا رفتار منطقیو در برابر فرزند در پیش می گیرن...نمی دونم چی درسته فقط می دونم اینکار غلطه...در مجموع از من کاری بر نمیاد....وقتی خودم آلودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 7
لینک به دیدگاه

من مخالفم

به نظر من اكثر پدر مادرا تو اين شرايط برخورد منطقي انجام نميدن و به تنبيه و زور متوسل ميشن !

نوجوون به خاطر اقتضاي سنش دوست داره بزرگ بودن رو تجربه كنه و فكر ميكنه ميتونه با اين چيزا به اصطلاح مرد بشه‌!

راه برخوردشم همون چيزيه كه حاج اسي فرمودن !

• Like 8
لینک به دیدگاه

به نظرم کلمات استفاده شده در سوال، ذهن رو به سمت آدم فروشی میکشونه:banel_smiley_4:

میشد به جای"لودادن"،" اطلاع دادن" استفاده بشه:w16:

به هرحال...

به خیلی از موارد بستگی داره اما بالای 50%، بله

اطلاع میدم

مخصوصا اگه آشنا باشه

چون واقعا یه چیزی تو زندگیش کم بوده که رو آورده به این سمت

• Like 7
لینک به دیدگاه

اگر والدینش رو بشناسم و بدونم آدم های منطقی هستن می گم تا بتونن کمکش کنن اما در غیر این صورت سکوت می کنم.

البته پیشنهاد ورزش کردن به این جور نوجوان ها معمولا جواب میده چون توی سن و سال کم بر اثر ضعیف بودن و احساس کمبود و وجود مشکلات به این کارا رو میارن که با ورزش میشه اینا رو از بین برد.

• Like 8
لینک به دیدگاه

بستگی به خانواده اون بچه و شرایطش داره... ممکنه خانواده اش معتاد یا از این جور چیزا باشه که اصلن براشون مهم نیس ... یا تو این جور مواقع برخورد بدی کنن که باز هم اون بچه صدمه ی بیشتری میخوره.. شاید %10 از خانواده ها اینجور مواقع منطقی برخورد کنن... اگه اشنا باشه سعی میکنم خودم بهش نزدیک بشم و به هر شیوه ای کم کَمَک کمکش کنم... اگرم هرکار کردم نتونستم، میشینم و نگاه میکنم که یه دودکش دیگه به شهر اضاف شده:sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه

بستگی به خانوادش داره

ولی کلا کار سختیه

نه میشه به خانوادش حرفی زد نه اون نصیحت کرد سرو کله زدن با نوجونهای الان خیلی مشکله

:hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه

اگر از دوستانم باشد به احتمال زیاد با خودش صحبت میکنم و ذهنش را به کار میگیرم. :w02:

سمت کلمه ی لو دادن نمیروم! چون ممکن است وضعیت بدتر شود.

اینکه به والدینش بگویم را نمیپسندم. ولی باز به والدین نوجوان هم بستگی دارد. به احتمال کم با آنها صحبتی بکنم پیرامون محبت و توجه به فرزند نوجوانشان، ولی به هیچ عنوان نسبت به فرزندشان مشکوکشان نمیکنم.

• Like 6
لینک به دیدگاه
کلا با ادم فروشی مخالفم.مخصوصا زمانی که هیچ ارتباطی به ما نداره و به ما هیچ ضرری نمیزنه.

یعنی شاید اگر روزی ببینم کسی قتلی هم جلوی جشمم انجام داده.باز شاید شک کنم که بفروشمش یا نه

ربطی به آدم فروشی نداره، چون آدم فروشی معمولا عواقب منفی داره، اونیکه بهش میفروشی هم مهم هستش.

فروختن بچه پیش پدر و مادر اون معنی آدم فروشی که بریم زیرآب کسی رو بزنیم نمیده.

پدر و مادر عاقل صلاح بچه شون رو میخوان ولی نظر دوستان رو قبول دارم.

من یه چیزیو در نظر نگرفتم و اونم شناخت پدر و مادر هستش و برای این بچه که گفتم پدر و مادرش منطقیی هستن حداقل تو برخوردهای اجتماعی که اینجوری هستش. :-|

• Like 5
لینک به دیدگاه

بستگی داره چه خانواده ای داشته باشه و پدر و مادرش چه فکری داشته باشن و چجوری رفتار کنن.

گاهی وقتی به پدر و مادر میگی انقدر بد رفتار میکنن که باعث میشه اون نوجوون بدتر بشه یه جورایی لج کنه و بیشتر از فضای خونه زده بشه و به سمت این چیزا بره.

دوره ی نوجوونی دوره ایه که فرد توش خیلی مغرور و حساسه و با کوچکترین حرکتی واکنشهای خیلی بدی نشون میده.

پس نمیتونم بگم که حتما به پدر و مادرش اطلاع میدم یا نه.

اما موضوع خیلی مهم و حساسیه.واکنش ما میتونه روی زندگی اون فرد تاثیر بذاره.

• Like 6
لینک به دیدگاه

نه نمیگم ولی اگه بشناسمش سیگارشو ازش می‌گیرم:w16: 2 تا جنبه خوب داره این کار.یک اینکه میترسه به بابا مامانش بگم دیگه حداقل جلو من اینکارو نمیکنه دو هم اینکه یه مقدار تو هزینه های خودم صرفه جویی میکنم:whistle:

• Like 7
لینک به دیدگاه

نه نمیگم. سلامتیه بچه هه اصلن مهم نیست ولی باید موقع گفتن به پدرومادرش دقیقن به چی فک کنم؟

آیا این که من این قضیه رو به والدینش بگم جز اینکه درد و غماشون رو بیشتر کنه، کار دیگه ای میکنه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

بحث خوبیه.ممنون از استارتر.

:icon_gol:

من یه سوال مرتبط با این بحث داشتم که واسم خیلی مهمه.

اگه فرزند خودمون این کارو کنه باید چی کار کنیم؟

یعنی اقدام درست یه پدر و مادر چی میتونه باشه؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من بهتره اگر باهاش صمیمی هستیم دوستانه باهاش صحبت کنیم و مشکلش که باعث شده سیگاری بشه را تا جایی که میتونیم براش حی کنیم

لو دادنش ممکنه براش ضررهای بیشتری داشته باشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...