Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشید دیگه از اطلاعت ناقصه توریستا و گردشگرا هم که میان من همینطوری توضیح میدم بهشون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون هادی خان عالی بود 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خونه ای که سقف داشته باشه و اجاره و امنیت و رهنش اونقدی باشه که با بقیه پولی که ماهیانه از حقوقم میمونه بتونم زنده بمونم همین بسه...تو این مملکت دنبال خونه ایده آلم نیستم خونم فیلمای هالیودیه اما تو ایران نه امنیت دارم اگر خیلی شیک و ویلای باشه نه دوست دارم جایی که مردمش گشنه هستن من خونم خدا تومن باشه عشقی که تویه خونه 100 متری هست توی 1500 متری باید دنبالش بگردم منظور از خانه ایده آل خونه 1000و 1500 متری نیس. خونه ای که بشه توش این عشق و دوس داشتن و امنیت رو به خوبی تجربه کرد و لمس کرد نیازی نیس که حتما متراژ بالایی داشته باشه. چه بسا خونه های تاریخی ما برخی زمینهای کوچکی داشتند ولی درعین حال چون دارای یک اصولی در ساخت و روابط فضایی بودن میشد در اونها احساس آرامش کرد. 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خوشبختانه خونه ای رو که دارم برای خودم ملاک یه خونه رویایی رو داره .خب سلیقه ها مختلفه اما از نظر خودم خونه ام رویایی هست و دوسش دارم....... یه خونه 2 طبقه است که طبقه اول یه اتاق خواب با یه اشپزخونه و یه سالن پذیرایی با یه حمام و دستشویی و یک بالکن......طبقه بالا هم 3 اتاق داره با یه اتاق شیرونی یکی از اتاقها رو اتاق کارم کردم با کتابخانه......یکی هم اتاق خوابه و اون یکی هم وسایل ورزشی گذاشتم و چون وقت کم میارم بیشتر خونه ورزش میکنم در حقیقت باشگاه رو اوردم تو خونه ام......از طرفی هم خونه ام با دریا تقریبا 8 متر فاصله داره و ویوی پذیرایی و نشیمن پایین ، بالکن با اتاق خواب بالا رو به اقیانوس هست و ازش لذت میبرم خصوصا صبحهای تعطیل که خونه هستم و رو به اقیانوس میشینم صبحونه میخورم....... 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ یه خونه ی 300 متری. سقفش بلند باشه. پدیراییش با 3 تا پله از حال جدا بشه. اشپزخونه هم با 2 تا پله پایینتر از خونه جدا بشه. 4 تا اتاق خواب داشته باشه. پنجره هااااااااش بزرگ باشه. رنگ دیوارا با هم فرق کنه. ابی و نارنجی و صورتی و سبز به صورت ملایم باشه. حیات داشته باشه. وسط حیات حوض داشته باشه. کلی درخت میوه های مختلف داشته باشه. دیگه همینا فعلنی به ذهنم رسید 6 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ حالا من خودم توضیحاتی کلی در مورد معماری خونه ها تا قبل از اینکه به طور ناآگاهانه و گاه آگاهانه و استفاده نادرست از فرهنگ های بیگانه باعث دگرگونی در اونها شده بدم. در گذشته برای خونه ارزش خاصی قائل بودن چرا که حریم امنی بود برای حفظ خانواده. معماری هر منطقه هم براساس فرهنگ و اقلیم (که دو عامل خیلی مهم در شکل گیری خونه هاس) اون منطقه شکل میگرفته. ولی اگه به کلیت خونه های ایرانی توجه بکینید میبینید که همه از لحاظ روابط فضایی و سازمان فضایی از یک سری اصول ثابت پیروی میکنن ولی با توجه به اقلیم موجود در اون منطقه این پاسخگویی به طرق مختلفی نشون داده میشه. از جمله اصول بسیار مهم در معماری تاریخی ما رعایت حریم ها و اشرافیته. به طوری که فضاهای عمومی و خصوصی خونه طوری شکل میگرفت و توسط فضاهای میانی از هم تفکیک میشد که تداخلی بین این دوفضا ایجاد نشه. این موضوع هم ارتباطی به بزرگی خونه نداشته . حیاط از جمله فضاهای مهم در معماری سنتی بوده که یا حیاط خونه رو در بر میگرفته یعنی ساختمان در میان قر ار میگرفته یا اینکه ساختمان حیاط رو از دو یا سه یا 4 طرف احاطه میکرده. ما در خونه های تاریخ با سه نوع فضای باز ،پوشیده و بسته در ارتباطیم. و این فضاها باعث ایجاد تنوع فضایی در خونه ها میشده برعکس خونه های امروزی که فقط فضای بسته در اون معنی داره و اگه تراسی هم داشته باشه تنها برای پهن کردن رخت استفاده میشه نه برای استفاده هایی که در گذشته داشته و خیلی توضیحات دیگه که تو بخش معماری بعد از تکمیل شدن مطالعاتم ارائه میدم ... 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ و اما ادامه توضیحات داشتم عیباشو میگفتم قبل از دوره صفوی و سبک اصفهانی میومدن اول پی ساختمان رو میریختن صبر می کردن نشست بکنه بعد دیوار ها رو میزدن دوباره میزاشتن نشست بکنه بعد سقف میزدن اما توی سبک اصفهانی عجله داشتن دذر ساخت برای همین نشست و ترک رو توی دیوار ها میشه دید یه عیب دیگه هم اینه که روی سقف های کاذبش بار میزاشتن که باعث میشه که دیوار هایی که زیرش هست انحنا پیدا کنه . توی این سبک گچ بری و کاشی کاری زیاد بود عمده ترین نوع کاشی کاریش هم (کاشی کاری خشتی یا هفت رنگ ) بوده یعنی قبل از این سبک کاشی ها رو برش میدادن و شماره گذاری میکردن کنار هم میچیدن که خیلی هم زیبا میشده و در عین حال سخت بوده و وقت گیر بوده اما چون توی سبک اصفهانی عجله بوده فکر می کنم درصد جیوه و سربش رو اگر اشتباه نکنم زیاد می کردن که زود تر پخته بشه توی کوره و وقتی آماده میشده خیلی براق بوده و جلای خوبی داشته عیبش این بوده که سریع اون جلاش رو از دست میداده و کدر میشده و لعاب روش می پریده. یه ایرادی دیگه ای هم که متخصصان بهش میگیرن اینه که توی این سبک انواع سقف ها و گنبد ها وجود داشته البته بعضیا هم میگن مزایاشه که اختلاف سلیقه وجود داره. 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ و اما خونه ایده آل خودم: خونه ای که خودم بسازمش بر اساس معیارهای خودم. خونه ای که میتونه حتی در طبقات باشه اما با اصول معماری تاریخیمون شکل گرفته باشه. خونه ای که بشه توش نفس کشید و بوی گل های شب بو رو به ریه هات انتقال داد. ما با تکنولوژی های جدید ساخت میتونیم حیاط هایی در طبقات ایجاد کنیم تا حتی در برج ها هم بتونیم به هر واحد مسکونی طبیعت رو هدیه بدیم. یکی از مهمترین موضوعاتی که من توی مطالعات گذشتم بهش رسیدم و اینجا هم میبینم نیاز انسانها به طبیعته . نیازی بسیار مهم که متاسفانه در معماری امروز ما به اون توجهی نمیشه. من دوس دارم حتی اگه خونه ام متراژی زیر 100 متر داره بتونم طوری خونه ام و مبلمانش رو طراحی کنم که به راحتی بتونم با طبیعت رابطه برقرار کنم. خونه ای با نمای آجری و بدون هر گونه تزئینات امروزیی. خونه ای که به هر جاش میری بتونی جریان زندگی رو توش ببینی و ازش لذت ببری. 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ مهسا بسه یا بازم بگم برات ؟ خودت همه اینا رو بلدی من هی بگم برات تکراری میشه بالاخره همه اینا رو خوندی توی دانشگاه و درسات:164: 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ مهسا بسه یا بازم بگم برات ؟خودت همه اینا رو بلدی من هی بگم برات تکراری میشه بالاخره همه اینا رو خوندی توی دانشگاه و درسات:164: نه مرسی دوستم تا همین حد کافی بود. هر وقت اطلاعات بیشتری خواستم حتما بهت میگم. 4 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ من سبک کلاسیک رو خیلی دوست دارم خیلی هم قانع تشریف دارم خونه مورد علاقه من, که الان یه چند وقتیه هروقت حوصله کنم برای خودم اسکیسش رو میزنم یه خونه کوچولوی 1000متری (هر طبقه), پنج طبقه تک واحد, طبقه اول با ارتفاع 6 تا 8 متر, البته زیر زمین رو جزو طبقات حساب نکردم (پنت هوس رو هم همینطور, اطاق خواب اصلی رو هم تو همین پنت هوس درمیارم) با یه باغ حداقل دو هکتاری, که بتونم تو باغش یه آبگیر کوچیک درست کنم (نمیگم دریاچه که دیگه ریا نشه!!!) 6 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ سلام.نمیدونم این تاپیک رو بذارن اینجا بمونه یا نه !!! ولی من برای پایان نامه ام نیاز به یک سری اطلاعات دارم که نیاز دارم همه افراد در موردش نظر بدن. معماری ایرانی سابقه ای بس طولانی داره وبسیار تحت تاثیر فرهنگ و اقلیم مناطق مختلف کشور ماست. اما امروزه به شدت رو به نزول و انحطاط رفته خصوصا با وارد شدن مساله گرونی زمین و مصالح ساخت و ... این نزول روز به روز بیشتر و بیشتر میشه... حالا من میخوام که شما انجمنی ها که از شهرهای مختلف ،با فرهنگ های مختلف و با اقلیم های مختلفی که در اون زندگی میکنید نظر خودتون رو درمورد خانه ایده آل خودتون بیان کنید. خواهشا خیلی واضح صحبت کنید و تا جایی که امکان داره کامل کامل خونه ای که توذهنتون دارید رو شرح بدید. و بگید که چه چیزهایی براتون توی یک خونه ارزشمنده. و دوستانی اگر با معماری سنتی منطقه خودشون آشنا هستند یه شرح کوچیکی از اون بدن و بعد بیان کنند که چه ارزشهایی از اون خونه ها رو دوست دارن که تو خونه های الانشون جریان داشته باشه؟؟؟ قسمتی از خانه به سبک کلاسیک طراحی شده باشد و قسمتی دیگر به صورت مدرن یا فانتزی. منظورم از کلاسیک معماری سنتی قدیمی نیست که چند درب ورودی کوچک و پنجره های رنگی و حوض دارند. منظورم استفاده از طرح های چوبی و شاید سلطنتی و نقوش هخامنشی برای ظاهر و زیبائی خانه است. قسمت فانتزی و مدرن هم سبک امروزی داشته باشد یعنی از لحاظ امکانات، از تجهیزات ورزشی و فضای سبز و تکنولوژی روز ... برخوردار باشد. به صورت جزئی از سبکها یا گچبریهای فانتزی استفاده شود برای دیوار و ستونها. بعضی از اتاقها به فضای بیرون به صورت مستقیم راه داشته باشد و درب ورودیش به طور کامل شیشه ای باشد مانند اتاقکهای شیشه ای. برای خاموش و روشن کردن لامپها، باز و بسته شدن دربها، مجموعه ی آشپزخانه و ... هم از فناوری های جدید استفاده شود. در مورد سرویس بهداشتی و حمام مطلقا سبک مدرن را ترجیح میدهم. (شکلک فرو رفتن در رویا) :5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
laoura 286 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ بریم سراغ پارکینگ. ماشین باید در فضای زیر سقف قرار بگیره و این فضا قابلیت اینو داشته باشه که همه درهای ماشینو باز کرد و با باز بودن درها دور ماشین چرخید. اگر بشه یه پمپ ثابت تو فضای پارکینگ وجود داشته باشه برای شستشو خیلی مناسبه. فضا انقدری باشه که بشه کارهای جزئی ماشین رو خودمون انجام بدیم. یه انباری کوچولو برای ابزار و قطعات یدکی بد نیست. فضای پارکینگ اگه یه سرویس بهداشتی داشته باشه خیلی خوبه. فضای داخلی باید شامل یه آشپزخونه بزرگ، نشیمنی که محیطی راحت و صمیمی داشته باشه، اتاق خواب هایی که دارای حمام باشه. و یه حمام بزرگ مجهز به جکوزی و سونا در گوشه ای از فضای آپارتمان. اتاق کار و کتابخونه خیلی مهمه. یه سالن بزرگ که بشه از تعداد 50 نفر مهمان به راحتی پذیرایی کرد. ببخشید کی حاضر میشه این واحد ما؟ چیز دیگه ای خواستی رو درواسی نکنی ها... 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ ديوار اتاقاش قابل تغير باشه يه جوري كه هر از چندگاهي بشه نقشه داخلي ساختمون را تغيير داد اتاق ها رو كوچيك يا بزرگ كرد يه بالكن بزرگ رو به دريا داشته باشه با يه اتاق بزرگ شبيه اتاق كنفرانس با وسايل تا شو كه تو چش نباشن و فضاي كمي اشغال كنن با يه استخر طبقه اخر يا ستون هاي اكواريمي و گلخونه رو پشت بوم و يه اتاق مخفي فعلا هم اينا 8 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ ديوار اتاقاش قابل تغير باشه يه جوري كه هر از چندگاهي بشه نقشه داخلي ساختمون را تغيير داد اتاق ها رو كوچيك يا بزرگ كرديه بالكن بزرگ رو به دريا داشته باشه با يه اتاق بزرگ شبيه اتاق كنفرانس با وسايل تا شو كه تو چش نباشن و فضاي كمي اشغال كنن با يه استخر طبقه اخر يا ستون هاي اكواريمي و گلخونه رو پشت بوم و يه اتاق مخفي فعلا هم اينا این موضوع دقیقا همون موضوعی هس که به دنبالشم تا بتونم به طرق مختلف در خونه ها نشون بدم. چون به این روش تا حد امکان میشه فضاهای خونه رو قابل انعطاف کرد. و بهترین بهره رو از فضا برد 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ tمن عاشق خونه های سنتی هستم که دکوراسیونش به سبک مدرن چیده بشه حیاطش از همه جا مهمتره با یه حوض کوچیک وسطش و باغچه کنار حیاط فضای داخلی هم دوست دارم اتاق مهمان از نشیمن جدا باشه درست به روش سنتی فضای آشپزخونه طوری طراحی بشه که از اتاق مهمان دید نداشته باشه اتاق خوابش نورش به اندازه کافی باشه و فضای کافی برای وسایل داخلش و کمد داشته باشه سرویس بهداشتی و حمام هم برای مهمان جدا باشه (آرزو بر جوانان عیب نیست هیییییییییییییییی) 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ این موضوع دقیقا همون موضوعی هس که به دنبالشم تا بتونم به طرق مختلف در خونه ها نشون بدم. چون به این روش تا حد امکان میشه فضاهای خونه رو قابل انعطاف کرد. و بهترین بهره رو از فضا برد شنيدكم ديوارهاي ساختن كه رو ريل حركت ميكنه و اين امكانو ميده كه بشه هر از گاهي تو نقشه ساختمون تغير داد 8 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ شنيدكم ديوارهاي ساختن كه رو ريل حركت ميكنه و اين امكانو ميده كه بشه هر از گاهي تو نقشه ساختمون تغير داد بله دیوارهای متحرکی ابداع شده که میتونه این قابلیت متحرک بودن رو داشته باشه. دیوار پارتیشن متحرک ساخته شده از فوم سرد پلی یورتان کهعلاوه بر توانایی بالا برای عایق صوتی و حرارتی، بسیار سبک و از لحاظ قیمت مناسب است و در عایق ها و پنل های ساختمانی و یخچالی استفاده فراوان دارد. 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ امان از دست این نت و خدمات رسانی عالیش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من یکبار اومدم خانه ایده آلمو توصیف کردم همون موقع نتم کلا قاط زد بعدشم دیگه یادم رفت کلا بیام اینجا دوباره بنویسمش:icon_pf (34): ................................. توی این مزر وبوم گل و بلبل خانه رویایی داشتند یکم سخته.. من خانه ای میخوام که فضای خصوصی و عمومیش از هم جدا باشند که مهمون نتونه توی زندگیت سرک بکشه.. سرویسهای بهداشتیش هم جا دار و آدم وار باشند نه خیلی درندشت بیخود نه خیلی کوچک که با درو دیوارش برخورد کنی .حمومش بتونه یه وان رو درخودش جا بده و همچنین فضایی داشته باشه که بی وان هم ازش استفاده کنی.. جای تعویض لباسش از فضای استحمام هم جدا باشه (مثل قدیما) اگر دیوارهاش قابلیت جابجایی داشته باشه همونطور که آرش و خودتون گفتید که دیگه عالی میشه مخصوصا موقعه ای که نیاز به فضای بیشتری برای مهمون داشته باشی . کمد زیاد داشته باشه یا فضای دکوری با قابلیت زیاد مبلمان چندکاره (تخت شو ) اگر مثلا دیوار یک خوابش قابلیت جابجایی داشته باشه فرضا خواب بچه یا مهمان تخت اون اتاق هم بره داخل دیوار که فضا رو کمتر اشغال کنه و محیط بزرگتر بشه. چند خوابه باشه. پذیرایی دو برابر خوابها باشه حداقل.. کمدهای مخفی آشپزخونه حداقل 3*4 باشه... با کابینت و کمدهای مناسب و جا دار تراسش حداقل 2*2 باشه که حس زندان نده به آدم حیاطش چمن کاری باشه با درختهای میوه استخر فضای ورزشی پارکینگش مسقف نبود مشکلی نیست ولی جا برای پارک چند ماشین همزمان داشته باشه. وسایل بازی توی حیاط اگر شد یک آلاچیق تمیز تکنولوژی نوین و طبیعی سازگار با محیط درب از حیاط باشه که اگر حتی وقت نداشته باشی تو حیاطش بشینی هر وقت وارد یا خارج میشی بتونی از طبیعت لذت ببری. روف گاردن هم خوبه گلهای رونده روی سطح دیوارها شیشه ها بزرگ نور توی خونه پخش بشه جنس سرامیکهای خونه یجوری باشه لیز نخوری روش یا رنگشون دارای طرح باشه که اگر چیزی روش نبود حس سرما و تنهایی به آدم نده.. نظافتش هم آسون تر باشه. اگر آپارتمان با واحدهای زیاد باشه علاوه بر آسانسور بالابر هم برای جابجایی وسایل داشته باشه تا در و دیوار زخم و زیلی نشند.. خونه نور دار و راحت باشه حله دیگه چیزی نمیخوام.. 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ از نظر موقعیت مکانی یه جای آروم و سوت و کور باشه ... دور از ازدحام شهر... مثلا توی شهر خودمون (مشهد) نسبت به بعضی خیابونا این حس رو دارم ... مثلا خیابون دندان پزشکان یا بولوار رضوی توی رضاشهر... البته قدیما بیشتر اون برا پرسه میزدم ... الان احتمالا اونجا ها هم شلوغتر شده... البته من اگه یک روزی بخوام خونه بخرم و توی این شهر باشم ... اونجا نمیخرم ... توی خیابونایی که خاطرات کودکیم اونجاست میخرم... به محل کارم نزدیک باشه و صبحها به بوسیله دوچرخه برم سر کار... اما در مورد خونه : فرقی نمیکنه ویلایی باشه یا آپارتمانی برام مهم نیست... اما اگر ویلایی باشه باید کل کوچه و کوچه های اطراف ویلایی باشه و اگه آپارتمانی باشه هم همینطور... جزو اولین خونه های کوچه ، و کوچه جزو اولین کوچه های خیابون اصلی باشه... نزدیک به فضای سبزی که توی اون منطقه وجود داره باشه ... کوچه اش پهن باشه .... نمای بیرونی خونه برام مهمه و باید خیلی زیبا باشه ... ترجیحا دیوارها و در اصلی به رنگ سفید باشه .. 3 طبقه (واحد) باشه... به همراه پدر و مادرم و من و برادرم (با خانواده هامون) ساکن اون واحد ها باشیم... حیات بزرگی داشته باشه ... آلاچیق هم داشته باشه... دور تا دور حیات یک باغچه نسبتا باریک باشه و چهار گوش حیات باغچه هایی به شکل های هندسی، کوچک و هم اندازه و هم شکل با هم... پارکینگ سرپوشیده و بزرگی داشته باشه ... روی بام گیاه کاری و فضاسازی و... شده باشه ... (روف گاردن) 3 خوابه باشه ... خوابها هر 3شون هم اندازه باشند... حال و پذیرایی و آشپزخونه بزرگ باشه... آشپزخونه از این چیزایی که آشغالا رو میندازی میره توی آشغالدونی ای که بیرون تو کوچه ست داشته باشه... (نمیدونم اسمشون چیه توی فیلم دیدم) هم سطح نباشه... منظورم یعنی حال و آشپزخونه پایینتر باشند و یک قسمت از حال که جدا میشه به سمت اتاقها و حمام (ها) 2 یا 3 پله بخوره... دستشویی به هیچ وجه داخل خونه نباشه... تراس با ابعاد تقریبا 3*5 داشته باشه ... و نرده های چوبی و زیبایی دورش داشته باشه ... (کلا من عاشق تراس ام...) از این صندلی چوبی ها که پایه های کمانی شکل داره بزارم توی تراس و بعد از ظهرها یا شب ها تنها بشینم روی اون صندلی و سیگار بکشم (البته بهتره که نکشم) و آهنگ بگوشم و... و از توی تراس باغچه ای که گفتم دیده بشه... همچنین از توی تراس یک پنجره به سمت خونه داشته باشه... آسمون کاملا مشخص باشه از توی تراس ... راستی یادم شد مث خونه های قدیمی یه زیر زمین یا چیزی شبیه به این هم داشته باشه و اونجا متعلق به من باشه و اونجا رو یه جای خاطرانگیز درست کنم... از چیزهایی که منو یاد روزهای خوب جوونی و بچگی میندازه... از نظر مصالح و شیرآلات و کف زمین و دیوارها و... به روز باشه حتما... از نظر عایق های برودتی و حرارتی و صدا و ... اکی باشه ... حالا باز چیزی یادم اومد میگم... البته مهمتر از خانه خانواده ای اند که میخوام با اونها توی اون خونه باشم... من و همسرم و دختر عزیزم و پسرم که از خواهرش 3 یا 4 سال کوچکتر باشه... 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ خانه ایده آل من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده