parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلام فکرکن یه روزصبح ازخواب بلندمیشینویکی میادسراغتون بعدم بهتون میگه تویه روزیافوقش یه هفته واسه زندگی تواین دنیاوقت داری هرکاریم می خوای انجام بدی تواین مدت کوتاه وقت داری!حالا شماتواین مدت کوتاه چه کارایی روانجام میدین؟ 6 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ مگه کاری جز روزمرگی داریم؟ اون یه هفته هم به همون کار میپردازم 6 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ مگه کاری جز روزمرگی داریم؟ اون یه هفته هم به همون کار میپردازم احتمالاچون این چندروزه رم می گذردملالی نیست 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ آدما از یک لحظه بعدشونم خبر ندارن کسی چه میدونه ساعتی بعد هست یا نه اینکه بدونیم چند روز مهلت داریم یعنی مطمئنیم تا جند روز زنده ایم چه فرقی میکنه همان کارهایی که هر روز انجام میدیم غیر از اینه؟ 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سعی میکنم برم سرم رو بذارم زمین و خودم بمیرم قبل از اینکه اجل بیاد سراغم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دوز دالم ازین سوالا......... من حتما حتما کل روزمو با کسی میگذرونم که دوستش دارم....:hapydancsmil: آخر روز هم میرم پیش مامان بابام...:hapydancsmil: همین 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان و آشنایان سر می زنم و اوقات بیشتری با خانواده سپری میکنم همین 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ میرم بیمارستان میخوابم میگم منو کلا اهدا کنید ... از شست پا تا..... موهای سرم هم بدید به یک کچل بدبخت (حتما کچلش بدبخت باشه) 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده