رفتن به مطلب

شماحاضریداعضای بدنتونواهداکنید؟

parisa.na

ارسال های توصیه شده

سلام!چندروز پیش داشتم بایکی ازکاربرادرباره ی اهداعضوصحبت می کردیمنظراون این بودکه مانبایداعضامون رواهداکنیم چون خداگفته که ازاعضای بدن توقیامت درموردصاحبش سوال می پرسن واون اعضافقط میتونه مال یه نفرباشه ولی من خیلی درباره ی ثباب این کارشنیدم که باعث بخشیدن زندگی به یه فرددیگه میشه!حالانظرشمادرمورداین موضوع چیه؟اصلاآیاحاضرید که اگه یه روز دچارمرگ مغزی شدین اهدا عضوکنین؟

• Like 19
لینک به دیدگاه

ازاعضای بدن توقیامت درموردصاحبش سوال می پرسن واون اعضافقط میتونه مال یه نفرباشه

مطمئن باشید خدا خودش دراین مورد حواسش هست ینی دو دور سوال میپرسه از عضو اهدا شده...

قبل از اهدا و بعد از اهدا:ws3:

• Like 15
لینک به دیدگاه

من حاضرم.

ودر اولین فرصت تصمیم دارم فرمشو پر کنم که خانواده ام بعد مرگ مغزیم مانع نشن، یا حد اقل بدونن که من مایلم که اعضام اهدا بشه.

در مورد سوال و جواب قیامت روی چه حسابی باید فقط یه صاحب داشته باشه!؟

به نظرم هر عضو موظفه راجع به صاحبش گزارش بده، حالا اعضایی که چند صاحب دارن، کارشون بیشتره.

تازه وقتی میمیریم اینقد ابزار شهود زیاده که فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.

• Like 15
لینک به دیدگاه

چن ساله عضوم....

وقتی میشه با اینکار به چن نفر دیگه زندگی دوباره بخشید چرا آدم اینکار رو نکنه؟....بعد از مرگ که اعضای بدن به درد ادم نمیخوره..

• Like 13
لینک به دیدگاه

کاری با قیامتش و این حرف ها ندارم

ولی در تمامی ادیان این امر اهداء عضو (زندگی) به افراد نیازمند کاری بسیار زیباست .....چون با این حرکت زندگی رو به افراد نیازمند می بخشیم...

من عضوم...:ws37:

• Like 16
لینک به دیدگاه

باید توجه داشته باشید که روح منشأ افعال خیر و شر ماست ، اینکه در قیامت از اعضا و جوارح سوال میپرسن به مفهوم شعور داشتن جسم متشکل از گوشت و پوست و استخوان نیست بنابر این با اهدای عضو روح جدا نمیشه و تاثیری هم در زندگی اخروی به لحاظ سوال و جواب نداره و کاری است بس زیبا

مِنْ أَجْلِ ذَلِکَ کَتَبْنَا عَلَی بَنِی إِسْرَائِیلَ أَنَّهُ مَن قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا وَلَقَدْ جَاء تْهُمْ رُسُلُنَا بِالبَیِّنَاتِ ثُمَّ إِنَّ کَثِیرًا مِّنْهُم بَعْدَ ذَلِکَ فِی الأَرْضِ لَمُسْرِفُونَ

بدین سبب بر بنی اسرائیل نوشتیم که هر کس شخصی را بی آنکه کسی را کشته باشد یا فسادی در زمین کرده باشد بکشد مثل این است که همه مردم را کشته است، و هر کس شخصی را زنده بدارد مثل این است که همه مردم را زنده داشته است; و همانا رسولان ما با معجزه ها به سوی بنی اسرائیل آمدند، امّا بسیاری از آنان، بعد از آن، در زمین اسرافکار شدند.

• Like 16
لینک به دیدگاه

من عضو شدم کارت دارم.

زمانی که یکی از دخترای فامیلو دیدم که برای پیوند کلیه چقدر عذاب کشید و تا مرگ رفت،تصمیم گرفتم این کارو انجام بدم،وقتی قراره بمیرم و دیگه نمیشه کاری کرد پس بهتره باعث زندگی یه نفر دیگه بشم.

• Like 15
لینک به دیدگاه

بله

یکی دو سال قبل جاوید یه تاپیک زد که اینترنتی عضو بشید

تاپیکش خیلی تاثیرگذار بود.. همون موقع عضو شدم و خوشحالم

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
بله

یکی دو سال قبل جاوید یه تاپیک زد که اینترنتی عضو بشید

تاپیکش خیلی تاثیرگذار بود.. همون موقع عضو شدم و خوشحالم

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ببینم یعنی انقدر تاثیر گذار بود تاپبکم که همون موقع اقدام کردی؟؟؟!!:w58:

البته خیلی ها اونوقت عضو شدن یادش بخیر

• sigh.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...