امیر Amir 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام. تصور کن یک آدمی هستی که قبلا دوست دختر زیاد داشتی,حالا یکی رو میخوای,اما باز هم نمیتونی از دوست دخترای دیگت دل بکنی:icon_pf (34): و هنوز دوست داری با دخترهای جدید هم دوست بشی,ولی باز هم دلت میخاد ازدواج بکنی و از این وضعیت حارج بشی,میری پیش روان پزشک,همه این حرفها رو میزنی...میری خواستگاری,میبینی ای داد بیداد :icon_pf (34)::icon_pf (34):روان پزشکه خواهر طرفه:jawdrop:...این وسط طرف باید چکار بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ منتظر تصور کن های شما هستم. 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ عجب تصور سختی :jawdrop: کلاً بیخیال بشه خودش با زبون خوش از خونه بره بیرون شوخی بود. راستش فکر کنم بهترین راه این باشه که وقتی میرن 2تایی صحبت کنن، جریان رو واسه اون طرف تعریف کنه. نهایتش اینه که بهم بخوره خواستگاری. ولی بعدش دیگه نباید رفت خواستگاری تا مشکل حل بشه. رفتن پیش روان پزشک واسه اینکه کمک کنه که مشکل حل بشه. چرا وقتی می بینه اینطوریه با ازدواج دختر مردم رو بدبخت کنه. 6 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بنظر من همچین فردی هرگز نباید ازدواج کنه با همونایی که اطرافش هستن شاد باشه زن میخواد چیکا بنظرم صداقت مهمترین اصله اگه نباشه یعنی هیچی نیست (پس باید بیخیال زن بشه):wubpink: 5 لینک به دیدگاه
sahand 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اگه روانپزشکش رو درست انتخاب بکنه , بازم مشکلی پیش نمیاد. همه چی بخوبی و خوشی حل میشه و ازدواج هم میکنن. شرطش اینه که اون روانپزشک تخصصش رو از دانشگاههای خارج بگیره. چون اون موقع منطقی تر میشه . 2 لینک به دیدگاه
sahand 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ میگم بچه ها این استاتر عزیز یه توپ گنده گذاشته تو امضاش . منم وقتی میبینم سرم گیج میره. روم نمیشه بهش بگم اینکارو نکنه . شما یه جورایی برید هکش بکنید و اونو پاک کنین. داره میره تو اعصابم . :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یعنی شما همینجور الابختکی بدون این که شناختی روی خانواده دختر داشته باشی بلند میشی می ری خواستگاری ؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام.تصور کن یک آدمی هستی که قبلا دوست دختر زیاد داشتی,حالا یکی رو میخوای,اما باز هم نمیتونی از دوست دخترای دیگت دل بکنی:icon_pf (34): و هنوز دوست داری با دخترهای جدید هم دوست بشی,ولی باز هم دلت میخاد ازدواج بکنی و از این وضعیت حارج بشی,میری پیش روان پزشک,همه این حرفها رو میزنی...میری خواستگاری,میبینی ای داد بیداد :icon_pf (34)::icon_pf (34):روان پزشکه خواهر طرفه:jawdrop:...این وسط طرف باید چکار بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ منتظر تصور کن های شما هستم. خیلی سخت میشه... میشه بدونم اصلا برای چی میخواد ازدواج کنه!!!؟!؟ 3 لینک به دیدگاه
امیر Amir 63 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خیلی سخت میشه...میشه بدونم اصلا برای چی میخواد ازدواج کنه!!!؟!؟ خب دلش یک جا گیر کرده ولی چون قبلا زیاد دوست دختر داشته,من اسمشو میزارم بیماری روحی که دوست داره دخترای دیگه هم داشته باشه واسه خودش ولی این یکی هم میخاد..هم خدا رو میخاد هم خرما رو.... 2 لینک به دیدگاه
امیر Amir 63 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اگه روانپزشکش رو درست انتخاب بکنه , بازم مشکلی پیش نمیاد. همه چی بخوبی و خوشی حل میشه و ازدواج هم میکنن. شرطش اینه که اون روانپزشک تخصصش رو از دانشگاههای خارج بگیره. چون اون موقع منطقی تر میشه . روان پزشک مورد نظر میشه خواهر همین دختریکه این اقا پسر میخاد بره بگیره امضا هم عوض کردم تا رو مخ شما نره:ws28: 2 لینک به دیدگاه
sahand 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ روان پزشک مورد نظر میشه خواهر همین دختریکه این اقا پسر میخاد بره بگیره امضا هم عوض کردم تا رو مخ شما نره:ws28: خوب منم میگم اگه تخصصش اروپایی باشه لابد ادم روشن و چیز فهمی بار اومده و به روش نمیاره دیگه. راستش امیر جان حکایت این مخ من هم شنیدنیه. یادش بخیر چه مخی داشتم من. الان یکمش مونده . ولی به هر حال اون حرف من یه شوخی بود واسه آشنایی. ازت ممنونم. ببخشید اگه نیومده اشنای اشنا شدم. :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ولی من میگم اول باید درمان بشه بعد بره خواستگاری آخه چند روز بعد شاید از زنشم خسته بشه!!!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
sahand 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ولی من میگم اول باید درمان بشه بعد بره خواستگاری آخه چند روز بعد شاید از زنشم خسته بشه!!!:icon_pf (34): این دیوونه است و درمان هم نمیشه. از کاراش معلومه. اصلآ سند دیوونگیش اینه که میخواد ازدواج کنه. پس بذار بره ازدواج کنه مام میریم یه شیرینی میخوریم و یه فاتحه براش میخونیم. بعد هم که دیگه اینجام نمیاد و از دستش راحت میشیم. دخترام راحت میشن. 4 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این دیوونه است و درمان هم نمیشه. از کاراش معلومه. اصلآ سند دیوونگیش اینه که میخواد ازدواج کنه. پس بذار بره ازدواج کنه مام میریم یه شیرینی میخوریم و یه فاتحه براش میخونیم. بعد هم که دیگه اینجام نمیاد و از دستش راحت میشیم. دخترام راحت میشن. :ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام.تصور کن یک آدمی هستی که قبلا دوست دختر زیاد داشتی,حالا یکی رو میخوای,اما باز هم نمیتونی از دوست دخترای دیگت دل بکنی:icon_pf (34): و هنوز دوست داری با دخترهای جدید هم دوست بشی,ولی باز هم دلت میخاد ازدواج بکنی و از این وضعیت حارج بشی,میری پیش روان پزشک,همه این حرفها رو میزنی...میری خواستگاری,میبینی ای داد بیداد :icon_pf (34)::icon_pf (34):روان پزشکه خواهر طرفه:jawdrop:...این وسط طرف باید چکار بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ منتظر تصور کن های شما هستم. WWWWWWWooWWWWWWWW عجب شرایطه بقرنجی!!! من که دخملم ولی اگه پسر بودم خودمو سقط میکردم تا همه دوس دخترام از دستم راحت شن!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
امیر Amir 63 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب منم میگم اگه تخصصش اروپایی باشه لابد ادم روشن و چیز فهمی بار اومده و به روش نمیاره دیگه. راستش امیر جان حکایت این مخ من هم شنیدنیه. یادش بخیر چه مخی داشتم من. الان یکمش مونده . ولی به هر حال اون حرف من یه شوخی بود واسه آشنایی. ازت ممنونم. ببخشید اگه نیومده اشنای اشنا شدم. :icon_pf (34): سهند جان شما سالاری 1 لینک به دیدگاه
امیر Amir 63 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ WWWWWWWooWWWWWWWW عجب شرایطه بقرنجی!!! من که دخملم ولی اگه پسر بودم خودمو سقط میکردم تا همه دوس دخترام از دستم راحت شن!:persiana__hahaha: اینکه نمیشه...بالاخره باید طرف یک کاری بکنه.... بقول بچه ها درمان بشه... حالا این بیماری چطوری درمان میشه؟کسیکه حریص شده چکارش باید کرد:w00: 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اینکه نمیشه...بالاخره باید طرف یک کاری بکنه.... بقول بچه ها درمان بشه... حالا این بیماری چطوری درمان میشه؟کسیکه حریص شده چکارش باید کرد:w00: خب شوخی دیگه بسه!:Ghelyon: ببین منم خودم یه جورایی یکمی حریصم راستشو بخوای ولی حریص بودن مغزه غلطه....آدم باید به این باور برسه که دست بالای دست زیاده و هرکیو که پیدا کنی مطمئن باش از اون بهترم هست...پس باید به دلت رجوع کنی و ببینی کدومو از همه بیشتر دوس داری اونو انتخاب کن و سعی کن فقط به خودش فک کنیو بس!! اونطوری دیگه مهره طرف یه جوری به دلت میشینه که اونو به همه ترجیح میدی!!:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ روانپزشکا محرم اسرار مراجعینشون هستند چیزی نمیشه 2 لینک به دیدگاه
امیر Amir 63 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ روانپزشکا محرم اسرار مراجعینشون هستندچیزی نمیشه مثلا تصور کن شما روان پزشکی...طرف میاد ریز و درشت زندگیشو میگه...همه کارهای غلط و درستشو.... بعد یک دفعه میبینی طرف خواستگار دختر داییته...چکار میکنی؟ بین خیر و شر گیر نمیفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده