Alireza Hashemi 33392 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان عزیز این اطلاع رسانی در این تاپیک به نمایش گذاشتم چون به یه کمک همگانی برای ارتقای رتبه انجمن نیاز داریم رتبه فعلی انجمن در ایران در حال حاضر 502 می باشد که خیلی 200 تایی افت داشتیم زیر300بین سایت های ایرانی دارای رتبه نسبتا قابل قبول قرار میگیرد اما الان رتبمون نزول داشته به دلایل مختلف امــا از امروز کاهش هر 50 رتبه در سایت الکسا و رسیدن به رتبه 452 در ایران با یک جایزه ویژه +امتیاز طلائی+مدال ویژه الکسا به فعال ترین کاربری و مدیری که تا رسیدن به اون رتبه به انجمن کمک کرده داده میشود یه تبلیغ مثل بانک ها بکنمهر 50 رتبه کاهش انجمن در رنک ایران = 1جایزه ویژه+امتیاز طلائی+مدال مخصوص الکسا خب یه سری پیشنهادات من میدم که جواب گرفتیم ازش یه سری پیشنهادات هم شما میدین رو همدیگه دوسری پیشنهادات داریم 1- افزایش لینک انجمن و تبلیغ سایت و لینک دادن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در وبلاگ های شخصی+سایتها و افزایش لینک توسط منبع دادن به سایت ما از طریق این تاپیک اطلاعات بیشتری بدست می آورید طرح ضربتی گسترش لینک سایت www.noandishaan.com [TABLE=class: chrome, width: 388] [TR=bgcolor: transparent] [TD=class: end, bgcolor: transparent, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Sites Linking In[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: transparent] [/TR] [/TABLE] 2- مورد بعدی امتیاز دادن 5 ستاره به انجمن برای اعلام رضایت کاربران انجمن به سایت رتبه دهی الکسا وهمچنین چک کردن رتبه روزانه هر روز توسط اعضا از طریق این تاپیک اطلاعات بیشتری بدست آورید نو اندیشان در الکسا ****هتل 5 ستاره نواندیشان ***** [TABLE=class: chrome, width: 388] [TR=bgcolor: transparent] [TD=class: start, bgcolor: transparent, align: center] 82 Reviews [/TD] [/TR] [/TABLE] مواردی از قبیل تگ زدن های درست به تاپیک های آموزشی شخصیتون و تشویق به ارائه جزو دست نویس شخصی بدون کپی پیست کردن و آپ دیت تالارهای تخصصی دانلود نوار ابزار الکسا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، قرار دادن لینک نواندیشان به عنوان HOME PAGE و همچنین توجه به تبلیغات صفحه اصلی بنرهای بالای انجمن زیر پست ها و ...روشهایی که شما در ادامه خواهید گفت آمار رو میخواهیم تا زیر 200 ببریم فعلا شمارش معکوسمون رو از 502 شروع و تا 452 شروع میکنیم و منتظر فعالیت همگانی میمونیم FIRST502=====>END 452 63 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ من نمیدونم چرا نواندیشان رو توی وبسایت شخصیم لینک نکرده بودم!!!! الان عوضش 3 تا لینک دادم: وبسایت نواندیشان تالارکشاورزی نواندیشان گیاهپزشکی نواندیشان بعضی از تاپیک های خوبی رو هم که اینجا روش کار میکنیم رو بصورت یک پست توی وب شخصیم قرار میدم ... مثل حشرهگرافی که مطمئنم بازدیدکننده های زیادی پیدا خواهد کرد ... (البته علاقمندان به حشره شناسی) و لیتک میدم به اینجا اونم به شرط چاقو که نه ، به شرط عضویت! روزانه بازدیدکنندگان سایت حقیر 4 رقمی میشن ... 3 رقمشون یه سر اینور بزنن کفایت میکنه! 27 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ منم لینک وبلاگ شخصیم هست و تولبارم که دانلود کردم و امتیاز 5ستاره هم زیاد دادم و رعایت برچسب زدن(تگ) رو همیشه میکنم و هوم پیجمم هست به بقیه هم توصیه میکنم 25 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ یه نکته. اگه قراره رتبه مون خوب بشه باید سعی کنیم از مطالب سایت های ایرانی کپی نکنیم! مطالب باید نو باشه مثل اسم سایت : نوووووووووووواندیشان! 20 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ از خیلی وقت پیش انجمن رو تو وبلاگم لینک کرده بودم و نزدیک به 5-6 ماهی میشه پروزه های کلاسیم رو اینجا میزارم .و همین تاپیک که تو امضامه از چن وقت پیش استارتشو زدم و همه پستاش از جزوه درسی خودم امتیاز 5 ستاره و بقیه موارد هم از این به بعد رعایت میشه دم بچه های کشاورزی گرم..که همیشه پرچممون بالاست:w63: من نمیدونم چرا نواندیشان رو توی وبسایت شخصیم لینک نکرده بودم!!!! الان عوضش 3 تا لینک دادم: وبسایت نواندیشان تالارکشاورزی نواندیشان گیاهپزشکی نواندیشان بعضی از تاپیک های خوبی رو هم که اینجا روش کار میکنیم رو بصورت یک پست توی وب شخصیم قرار میدم ... مثل حشرهگرافیکه مطمئنم بازدیدکننده های زیادی پیدا خواهد کرد ... (البته علاقمندان به حشره شناسی) و لیتک میدم به اینجا اونم به شرط چاقو که نه ، به شرط عضویت! روزانه بازدیدکنندگان سایت حقیر 4 رقمی میشن ... 3 رقمشون یه سر اینور بزنن کفایت میکنه! منم لینک وبلاگ شخصیم هست و تولبارم که دانلود کردم و امتیاز 5ستاره هم زیاد دادم و رعایت برچسب زدن(تگ) رو همیشه میکنم و هوم پیجمم هست به بقیه هم توصیه میکنم 18 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ منکه وبلاگ ندارم ولی روی برچسب ها و کار دیگه باشه هستم .. 5ستاره اش هم کردم 16 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ من برچسبا رو تا جایی که شده زدم...امتیاز 5 ستاره هم دادم...فقط وبلاگم شخصیِ نمیدونم لینک بدم تووش کاربرد داره یا نه 14 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ همه کارهای ذکر شده رو انجام دادم. البته از خیلی وقت پیش 17 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ من خیلی پیشتر از اینها این کار ها رو انجام داده بودم 10 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ چششششششششششششششششششششششم.حتما. بعضیاشو انجام دادم بقیه رو هم به روی چشم. 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ به شخصه با دوتا ایمیل امتیاز 5 ستاره دادم.... چندتا از تاپیکهای قدیمی رو هم برچسب زدم ..که نداشتن. 10 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ منم تو وبلاگی که داشتم لینکش رو گذاشته بودم به امید ارتقاع سطح انجمن و سعود به قله های رفیع پیشرفت.... البته با کمک و همیاری دوستان گل نواندیشان 11 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها بجنبید رتبه انجمن بجای اینکه 50 رتبه صعود داشته باشه داره 50 رتبه نزول پیدا میکنه:icon_pf (34): امروز رتبه شده 511:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ من زمانی که این رو نوشته بودم تمامی تلاشم این بود که انجمن به رتبه زیر 100 برسه : http://www.noandishaan.com/forums/thread32866-9.html#post1125877 و فکر کنم در عرض یکی دو ماهه جهش بی سابقه ای این انجمن داشت. اما مجددا بنا به دلایلی از این هدف دور شد : 1- به نظرم یکسری از مدیران گرامی، تحت تاثیر شانتاژ خبری دیگران و مخصوصا خاله زنک ها هستند و همین باعث میشه مسائل شخصیشون رو داخل انجمن بکشن و طعنه و تشکرهای باندبازی گونه در این انجمن بیداد میکنه. 2- تنها تبلیغات نیست که میتونه سبب موفقیت باشه، گاهی باید داشته هاتون رو هم با احترام متقابل حفظ کنید. 3- اینکه مدیری در اثر یک یا چند حرکت اشتباه خلع بشه، جالب نیست. قضاوت هایی که تو انجمن خیلی جاها صورت گرفته یکطرفه و بدون شنیدن صحبت های مدعی علیه بوده !!! و فقط مجری سعی کرده بگه حق با من و قانون است. 4- به پیشنهادات همه در هر سطحی به صورت جدی فکر بشه و تنها به اینکه بررسی میکنیم، کفایت نشه. من در مورد مکانیک میتونستم تو موقع انتخاب رشته ارشد آمار سایت رو تا 100 کاربر در روز بیشتر افزایش بدم ولی چون دیدم حس متقابلی نیست، این کارو نکردم و رفت برای جایی دیگر. یکی از مدیران ارشد سابق در تاپیکی حرفی جالب زد : ایشون گفته بود ما با ریزش نا خالصی ها به سمت تکامل میریم !!!! در صورتی که این انجمن نباید مصداق انقلابی باشد که فرزندان خود را میبلعد و فکر کند دفع حداقلی دارد و جذب حداکثری. به هر حال امیدوارم زودتر یک روند مثبت و رو به تعالی با فراموش کردن گذشته ها اینجا حاکم بشه تا دوباره این انجمن به جایگاه واقعیش برسه و من سعی میکنم اگر فرصتی بود برای ارتقای اینجا تلاش کنم. 20 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها واقعا پیشرفت که نه پسرفت کردیم رتبه از ۵۶۰به ۵۷۴ رسیده ... سرعت هم که خیلی کمه ... این یعنی دوهفته = چهارده رتبه عقب افتادند...!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده