رفتن به مطلب

شمارش معکوس نواندیشان ، 50 تا بشمر...

ارسال های توصیه شده

من نمیدونم چرا نواندیشان رو توی وبسایت شخصیم لینک نکرده بودم!!!! :ws3:

الان عوضش 3 تا لینک دادم:

وبسایت نواندیشان

تالارکشاورزی نواندیشان

گیاهپزشکی نواندیشان

بعضی از تاپیک های خوبی رو هم که اینجا روش کار میکنیم رو بصورت یک پست توی وب شخصیم قرار میدم ...

مثل حشره‌گرافی که مطمئنم بازدیدکننده های زیادی پیدا خواهد کرد ... (البته علاقمندان به حشره شناسی) و لیتک میدم به اینجا اونم به شرط چاقو که نه ، به شرط عضویت!

روزانه بازدیدکنندگان سایت حقیر 4 رقمی میشن ... 3 رقمشون یه سر اینور بزنن کفایت میکنه! :w16:

• Like 27
لینک به دیدگاه

منم لینک وبلاگ شخصیم هست و تولبارم که دانلود کردم و امتیاز 5ستاره هم زیاد دادم و رعایت برچسب زدن(تگ) رو همیشه میکنم و هوم پیجمم هست:ws3: به بقیه هم توصیه میکنم:w16:

• Like 25
لینک به دیدگاه

یه نکته. اگه قراره رتبه مون خوب بشه باید سعی کنیم از مطالب سایت های ایرانی کپی نکنیم!

مطالب باید نو باشه مثل اسم سایت : نوووووووووووواندیشان!

• Like 20
لینک به دیدگاه

از خیلی وقت پیش انجمن رو تو وبلاگم لینک کرده بودم

و نزدیک به 5-6 ماهی میشه پروزه های کلاسیم رو اینجا میزارم .و همین تاپیک که تو امضامه از چن وقت پیش استارتشو زدم و همه پستاش از جزوه درسی خودم:w16:

امتیاز 5 ستاره و بقیه موارد هم از این به بعد رعایت میشه:a030:

دم بچه های کشاورزی گرم..که همیشه پرچممون بالاست:w63:

من نمیدونم چرا نواندیشان رو توی وبسایت شخصیم لینک نکرده بودم!!!! :ws3:

الان عوضش 3 تا لینک دادم:

وبسایت نواندیشان

تالارکشاورزی نواندیشان

گیاهپزشکی نواندیشان

بعضی از تاپیک های خوبی رو هم که اینجا روش کار میکنیم رو بصورت یک پست توی وب شخصیم قرار میدم ...

مثل حشره‌گرافیکه مطمئنم بازدیدکننده های زیادی پیدا خواهد کرد ... (البته علاقمندان به حشره شناسی) و لیتک میدم به اینجا اونم به شرط چاقو که نه ، به شرط عضویت!

روزانه بازدیدکنندگان سایت حقیر 4 رقمی میشن ... 3 رقمشون یه سر اینور بزنن کفایت میکنه! :w16:

منم لینک وبلاگ شخصیم هست و تولبارم که دانلود کردم و امتیاز 5ستاره هم زیاد دادم و رعایت برچسب زدن(تگ) رو همیشه میکنم و هوم پیجمم هست:ws3: به بقیه هم توصیه میکنم:w16:
  • Like 18
لینک به دیدگاه

من برچسبا رو تا جایی که شده زدم...امتیاز 5 ستاره هم دادم...فقط وبلاگم شخصیِ نمیدونم لینک بدم تووش کاربرد داره یا نه5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

• Like 14
لینک به دیدگاه

من خیلی پیشتر از اینها این کار ها رو انجام داده بودم

:ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه

چششششششششششششششششششششششم.حتما.

بعضیاشو انجام دادم بقیه رو هم به روی چشم.:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

منم تو وبلاگی که داشتم لینکش رو گذاشته بودم

به امید ارتقاع سطح انجمن و سعود به قله های رفیع پیشرفت....:icon_gol:

البته با کمک و همیاری دوستان گل نواندیشان:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه

بچه ها بجنبید :ws48: رتبه انجمن بجای اینکه 50 رتبه صعود داشته باشه داره 50 رتبه نزول پیدا میکنه:icon_pf (34): امروز رتبه شده 511:icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه

من زمانی که این رو نوشته بودم تمامی تلاشم این بود که انجمن به رتبه زیر 100 برسه :

http://www.noandishaan.com/forums/thread32866-9.html#post1125877

و فکر کنم در عرض یکی دو ماهه جهش بی سابقه ای این انجمن داشت.

اما مجددا بنا به دلایلی از این هدف دور شد :

1- به نظرم یکسری از مدیران گرامی، تحت تاثیر شانتاژ خبری دیگران و مخصوصا خاله زنک ها هستند و همین باعث میشه مسائل شخصیشون رو داخل انجمن بکشن و طعنه و تشکرهای باندبازی گونه در این انجمن بیداد میکنه.

2- تنها تبلیغات نیست که میتونه سبب موفقیت باشه، گاهی باید داشته هاتون رو هم با احترام متقابل حفظ کنید.

3- اینکه مدیری در اثر یک یا چند حرکت اشتباه خلع بشه، جالب نیست.

قضاوت هایی که تو انجمن خیلی جاها صورت گرفته یکطرفه و بدون شنیدن صحبت های مدعی علیه بوده !!!

و فقط مجری سعی کرده بگه حق با من و قانون است.

4- به پیشنهادات همه در هر سطحی به صورت جدی فکر بشه و تنها به اینکه بررسی میکنیم، کفایت نشه.

من در مورد مکانیک میتونستم تو موقع انتخاب رشته ارشد آمار سایت رو تا 100 کاربر در روز بیشتر افزایش بدم ولی چون دیدم حس متقابلی نیست، این کارو نکردم و رفت برای جایی دیگر.

یکی از مدیران ارشد سابق در تاپیکی حرفی جالب زد :

ایشون گفته بود ما با ریزش نا خالصی ها به سمت تکامل میریم !!!!

در صورتی که این انجمن نباید مصداق انقلابی باشد که فرزندان خود را میبلعد و فکر کند دفع حداقلی دارد و جذب حداکثری.

به هر حال امیدوارم زودتر یک روند مثبت و رو به تعالی با فراموش کردن گذشته ها اینجا حاکم بشه تا دوباره این انجمن به جایگاه واقعیش برسه و من سعی میکنم اگر فرصتی بود برای ارتقای اینجا تلاش کنم. :icon_gol:

• Like 20
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

بچه ها واقعا پیشرفت که نه پسرفت کردیم رتبه از ۵۶۰به ۵۷۴ رسیده ... سرعت هم که خیلی کمه ... این یعنی دوهفته = چهارده رتبه عقب افتادند...!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...