Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ مثلا الان من نفهمیده بودم مثلامثلا یه آشنا دارم 80 سالشه تکیه کلامش مثلا هستش مثلا فرض کنیم 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ یه آشنا دارم 80 سالشه تکیه کلامش مثلا هستش مثلا فرض کنیم قول میدم دیگه اسپم نکنم ولی همین 80 ساله ی خوشبخت یه داداش داره بزرگتر از خودش که تکیه کلامای خودشو به دیگران نسبت میده 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ گویا تازگی ها منم تکیه کلامی شدم "میزنم تو دهنتا" دیگه نمیگم اصن 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ جدیدا : قربونِ شما :icon_pf (34): چند بار به همکارای مرد و چند جا که زنگ زدم به مردا هم گفتم :icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ تکیه کلام زیاد داشتم ولی از وقتی که میرم سر کار همه شو ترک کردم وای الان با دوستام حرف بزنم یه وقتاناز بشی الهی و کوفت رو ازم زیاد میشنون 8 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ زیاد از بوخوس بابا همون بخواب بابا شما میشه زیاد به دوستام میگم چندبارم به دخترای کلاسمونم گفتم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ یادش بخیر این قسمت از تالار مخصوصا تاپیکهای منتخب تالار بود... 5 لینک به دیدگاه
major7 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ "البته"! "که" هم به طور غیر ارادی زیاد در جملاتم میاید. من نمیگویم خودش میاید. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ]چقد با کلاسین شما 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ من عادت کردم آخر همه کلمات یه وووووووو بزارم پسروووووووو دخترووووووووووو اسم دامادمون رضاست بهش میگم رضاووووووووو قبلا ها لذا از انجاییکه تکه کلامم بود 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ نمیِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِـــــــــــــــــــــــــــــــدونم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 این واسه منه 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ یه بنده خدا بود تکیه کلامش این بود: حالا دیگهههه! یعنی اینو میگفت با یه لحنی می گفت که آدم میفتاد توی آمپاز 7 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ تکیه کلام مدیر جان! Already Already فلان طور Already این کار Already میبینم 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ من تکیه کلامم اینه: عجب وقتی هم جوگیر میشم یا هول میشم اینه: در واقع البته قبلا تو دوره راهنمایی میگفتم: بسیار عالی 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ تکیه کلام منم اینه(همچین ادمه (فلانیم)من) یکی دیگه شم بعد از اتمام سخنان گهر بارم میگم(باتشکر) 9 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ من هر چند وقت یکبار یه چیزی تکه کلامم میشه مثلا جدیدا همش میگم(اتفاقا) گمشو هم زیاد میگم مخصوصا به همکلاسیای پسر 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ بعضیا تازگیا تکیه کلامشون شده"خیالت تخت تخت":whistle: 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ بعضیا تازگیا تکیه کلامشون شده"خیالت تخت تخت":whistle: :ws28:منو که نمیگی تکیه کلام مسئول آموزش دانشکدمون اینه...نمیییییییدونم...چراااااااا آخه....مگه چی شدهههههههههه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده