*atefeh* 13017 ارسال شده در 27 آبان، 2015 نه تهران نیستم...بااستادام صحبت میکنم اگه کتابو بده که چه عالی شما خودت از کجا تهیه کردی؟؟؟ فروشگاه دی(تهران) فک کنم داشته باشه...باید تماس بگیرم! من تهیه نکردم کلا هم استادم داره این کتابو هم کتابخونه دانشگامون 1
*atefeh* 13017 ارسال شده در 27 آبان، 2015 نه تهران نیستم...بااستادام صحبت میکنم اگه کتابو بده که چه عالی شما خودت از کجا تهیه کردی؟؟؟ فروشگاه دی(تهران) فک کنم داشته باشه...باید تماس بگیرم! الان من چی صدات کنم؟ بگم همیشه با توام تو؟ دقیق یادم نیس ولی فک کنم این کتاب دیگه منتشر نمیشه 1
hameshebatoamto 37 ارسال شده در 27 آبان، 2015 من تهیه نکردم کلاهم استادم داره این کتابو هم کتابخونه دانشگامون اکی...چه خوب...دعا کن منم گیرم بیاد! 1
hameshebatoamto 37 ارسال شده در 27 آبان، 2015 الان من چی صدات کنم؟ بگم همیشه با توام تو؟دقیق یادم نیس ولی فک کنم این کتاب دیگه منتشر نمیشه آناهیتا هستم...شما؟؟؟ باید منتشر بشه مگه دست خودشه!!! 1
*atefeh* 13017 ارسال شده در 27 آبان، 2015 آناهیتا هستم...شما؟؟؟ باید منتشر بشه مگه دست خودشه!!! عاطفه هستم انشالله که پیدا کنی 1
hameshebatoamto 37 ارسال شده در 1 آذر، 2015 سلام دوستان...کنکور چه کردید؟؟؟رتبتون چند؟؟؟کجا قبول شدید؟؟؟ چقدر خلوته!!! 1
*atefeh* 13017 ارسال شده در 8 آذر، 2015 سلام روزانه يزد قبول شدم رتبه 147:a030: تبریکککککک خانم مهندس. شیرینی رو پست کن انشالله موفقیتهای بیشتر کسب کنی و شاد وسلامت باشی 2
hameshebatoamto 37 ارسال شده در 8 آذر، 2015 سلام روزانه يزد قبول شدم رتبه 147:a030: سلام دوست عزیز..آفرین بر شما...بسیار عالی موفق باشید... لطفا درصدهاتون رو هم بگید... 2
bahar.sa 45 ارسال شده در 11 آذر، 2015 تبریکککککک خانم مهندس.شیرینی رو پست کن انشالله موفقیتهای بیشتر کسب کنی و شاد وسلامت باشی مرسي عزيزم شماهم موفق باشي 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 11 آذر، 2015 مرسي عزيزم شماهم موفق باشي یه تاپیک خیلی خوب جای شیرینی خامه ای توی تالار هم قبوله
bahar.sa 45 ارسال شده در 11 آذر، 2015 سلام دوست عزیز..آفرین بر شما...بسیار عالی موفق باشید... لطفا درصدهاتون رو هم بگید... آلودگي55 اكولوژي21 شناخت58 ارزيابي47 بيولوژي54 1
bahar.sa 45 ارسال شده در 11 آذر، 2015 یه تاپیک خیلی خوب جای شیرینی خامه ای توی تالار هم قبوله يعني چه جور؟ 1
*atefeh* 13017 ارسال شده در 11 آذر، 2015 يعني چه جور؟ یک موضوع خوب محیط زیستی که بهمون یه سری اطلاعات خوب بده، توی تالار محیط زیست بزن توی انجمن خودش در ادرس زیر: http://www.noandishaan.com/forums/forum268.html
bahar.sa 45 ارسال شده در 11 آذر، 2015 آلودگي55 اكولوژي21 شناخت58 ارزيابي47 بيولوژي54 البته از درصد هاي كه خودم حساب كرده بودم كمتر شدم 1
hosseinsky 65 ارسال شده در 14 آذر، 2015 سلام خسته نباشید.من تازه عضو سایتتون شدم.خواستم بدونم برای خوندن منابع ارشد کتاب کافیه یا باید جزوه های اساتید هم تهیه کنم؟.و اگر لازمه چطر باید تهیه کرد؟ پ ن:من دارم از یک رشته دیگه(مهندسی شیمی) برای ارشد منابع طبیعی محیط زیست میخونم. ممنون. 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 14 آذر، 2015 سلام خسته نباشید.من تازه عضو سایتتون شدم.خواستم بدونم برای خوندن منابع ارشد کتاب کافیه یا باید جزوه های اساتید هم تهیه کنم؟.و اگر لازمه چطر باید تهیه کرد؟پ ن:من دارم از یک رشته دیگه(مهندسی شیمی) برای ارشد منابع طبیعی محیط زیست میخونم. ممنون. سلام خیلی خوش اومدید یه سری جزوه هست که تو سایت قرار دادیم: [h=3]دانلود کتابها و جزوات مهندسی محیط زیست[/h] خوندن کتاب خوبه ولی داشتن جزوه هم خیلی خوب و به درد بخوره ولی بایدی نیس اما کارتون رو راحت تر می کنه 1
hosseinsky 65 ارسال شده در 14 آذر، 2015 سلام خیلی خوش اومدید یه سری جزوه هست که تو سایت قرار دادیم: دانلود کتابها و جزوات مهندسی محیط زیست خوندن کتاب خوبه ولی داشتن جزوه هم خیلی خوب و به درد بخوره ولی بایدی نیس اما کارتون رو راحت تر می کنه ممنون بابت جواب و راهنمایی.من از دو تا کتاب شروع کردم به خوندن آلودگی مینو دبیری و شناخت محیط زیست وهاب زاده.خواستم ببینم برای شروع خوبه؟در ضمن چون من از یک رشته ی دیگه وارد شدم یک مقدار نگران کمبود وقت هم هستم برای خوندن تمام منابع و جزوه ها...! 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 14 آذر، 2015 ممنون بابت جواب و راهنمایی.من از دو تا کتاب شروع کردم به خوندن آلودگی مینو دبیری و شناخت محیط زیست وهاب زاده.خواستم ببینم برای شروع خوبه؟در ضمن چون من از یک رشته ی دیگه وارد شدم یک مقدار نگران کمبود وقت هم هستم برای خوندن تمام منابع و جزوه ها...! کتاب محیط زیست حجمش خیلی بالاست واقعا و از اون کتاب به اون عظمت شاید فقط دوتا سوال بیاد. اینجاست که خوندن جزوه کمک می کنه کتاب مینو دبیری خوبه، حتما بخونش. کتاب آمایش سرزمین مخدوم هم جزوه منابع هست این سایتی که میگم هم برو، پاورپوینتای آموزشی رو دانلود کن. بذار لینکاشو پیدا کنم بذارم برات 1
ارسال های توصیه شده