Ala Agrin 14476 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامي به گرمي دلهامان که به بودن کنار يکديگر عادت کرده است ... با شما دوستان گلم سخن مي گويم .صدایم آشناست و کلامم غریبه نیست...... بهداری نواندیشان رو افتتاح کردم تا بچه های گل و گلاب پزشکی پاتوقی رو واسه خودشون داشته باشند . ورود برای عموم آزاد است..... داروهای بهداری نواندیشان هم جایزه دارند با هر آمپول یه شکلاتم تحویل میگیرین و هر بسته قرص یه فنجان چای یا قهوه........ منتظر حضور سبزتان هستیم........:hapydancsmil: 60 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دنیز اگه کسی توی خواب دندون قروچه داشته باشه(یعنی دندوناشو به هم بسابه که صداش در بیاد) نشونه چیه؟با چای و قهوه درست میشه عایا؟ 13 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دقیقا باید اینجا چیکار کرد من شوکووووووووووولاااات موخوام 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دورد بر همگی بهداری یعنی چی؟ به + داری؟ حالا به داری؟ 11 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دنیز اسم و آدرس دکتر هم بخواییم میتونید معرفی کنید؟ 10 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها طالب شیرینی جاتن سبزیییییجات میوه جاااااااات از اینا بخورید که نیاید بهداری 10 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهداری نو انیشان یا نو اندیشان؟؟؟؟؟؟ اسم تاپیک رو نگاه کن 9 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهداری نو انیشان یا نو اندیشان؟؟؟؟؟؟اسم تاپیک رو نگاه کن اسم مهم نیست...محتوا مهمه که پر از شکلاته 8 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دنیز اگه کسی توی خواب دندون قروچه داشته باشه(یعنی دندوناشو به هم بسابه که صداش در بیاد) نشونه چیه؟با چای و قهوه درست میشه عایا؟ متاسفانه کوماری هنوز دارویی برای دندان فروچه ساخته نشده و چند علت داره مهمترینش استرس و اظطرابه که قبل خواب میتونی خیلی ریلکس باشی و به خودت تلقین کنی که در ارامش هستید و اسرست رو برطرف کنی . علت دیگه از سیگار و نوشینی های قهوه و کافئین هستش و همچنین خوردن زیادی شکلات....... 10 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اسم مهم نیست...محتوا مهمه که پر از شکلاته :ws28: 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دقیقا باید اینجا چیکار کرد من شوکووووووووووولاااات موخوام چشم فعلنی این کیک بستنی دنیز رو بگیر تا بچه های پزشکی از راه برسن بهتر پزیرایی میکنند.... 10 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متاسفانه کوماری هنوز دارویی برای دندان فروچه ساخته نشده و چند علت داره مهمترینش استرس و اظطرابه که قبل خواب میتونی خیلی ریلکس باشی و به خودت تلقین کنی که در ارامش هستید و اسرست رو برطرف کنی . علت دیگه از سیگار و نوشینی های قهوه و کافئین هستش و همچنین خوردن زیادی شکلات....... خب داروهای تو که همش قهوه و چای و کافئین و شکلاته و میگی اینا ضرر دارن...چرا این ضد داروها رو اینجا ترویج میدیراستی من استرس مسترس ندارم هاالبته بابام علت همه بیماری ها رو سرما تشخیص میده...فکر کنم سرمام شده...خه هوا هم گرمه لامصب 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بانو آرام اومدم فقط حالتو بپرسم آمپولم نمی خواما :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوبی خودت؟ 9 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دورد بر همگیبهداری یعنی چی؟ به + داری؟ حالا به داری؟ درود.......... مرباشو داریم خوش اومدی مریمی.......:hapydancsmil: به یاد فرهیختگان چنین تایپیکی زده بودم و کل بچه ها دور هم خوش بودیم...... یاد دوستان قدیمی هم بخیر ستاره باید یادش باشه.......... 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب داروهای تو که همش قهوه و چای و کافئین و شکلاته و میگی اینا ضرر دارن...چرا این ضد داروها رو اینجا ترویج میدیراستی من استرس مسترس ندارم هاالبته بابام علت همه بیماری ها رو سرما تشخیص میده...فکر کنم سرمام شده...خه هوا هم گرمه لامصب تو میتونی این ضد داروها رو نخوری.فقط نگاه کنی 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از غروبی جلوی گردنم همونجا که اون رگ گنده هه رد میشه درد میکنه.. رفته رو اعصابم.. چه کنم؟؟ 9 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دنیز اسم و آدرس دکتر هم بخواییم میتونید معرفی کنید؟ چرا که نه عزیزم .....من متاسفانه ادرسی رو بلد نیستم اما حتما دوستانی هستند که میتونند کمک کنند همینجا..... که پیشایش از همه دوستان تشکر میکنم....... 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شوکولات تلخم میدین؟ شکلات رو کیکم شکلات تلخه با قهوه تازه تازه هم هستش نوش جان........ 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب داروهای تو که همش قهوه و چای و کافئین و شکلاته و میگی اینا ضرر دارن...چرا این ضد داروها رو اینجا ترویج میدیراستی من استرس مسترس ندارم هاالبته بابام علت همه بیماری ها رو سرما تشخیص میده...فکر کنم سرمام شده...خه هوا هم گرمه لامصب منم اینجا بهمین دلیل شکلات میدم بیشتر به درمانگاه ما سر بزنید........... نه از سرما و گرما نیست عزیز همون دلایلی که عرض کردم موارد ی هم هست که ژنتیکیه تایپیک براش خواهم زد....... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده