ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ من با اقتدار زندگیم را آن گونه که می خواهم طراحی میکنم 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ هروخ ماهیو از آب بگیری تازس حتی تو دهه چهارم زندگی 9 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ وقتی خودمو پیدا میکنم همه چی برام مهیا و ممکن میشه. 11 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ برای آنچه که باور دارید ایستادگی کنید حتی اگر به معنای تنها ایستادن باشد. اگر مشکلات شما در زندگی به بزرگی یک کشتی است فراموش نکنید که نعمتهایتان به وسعت یک اقیانوس است... 9 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ برای انسانهای بزرگ بن بستی وجود ندارد چون بر این باورند که یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت . 9 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ خوبی کنید و خوبی به سراغتان خواهد آمد. 8 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اگر مایلید پیام عشق را بشنویم ، بایستی خود نیز این پیام را ارسال کنیم . . . 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ کاش اندکی میاموختیم که انتقاد چیز خوبیست و باعث میشه که رشد کنیم چرا واقعا تحمل انتقاد رو نداریم 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ غرق شدن در اب افتادن نیست بلکه در زیر اب ماندن است 7 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ برای من هیچ بن بستی وجود ندارد. یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اگر زندگی پرتقال در دستتان نهاد، آنرا پوست کنید و به دنبال دوستی باشید تا با او قسمت کنید 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ تملک بیشترین ثروت، تشویش روح را برطرف نمیکند و به شادی چشمگیری هم نمی انجامد... نه اینکه پول بد باشد نه! ولی پول باید در خدمت آدمی باشد نه آدمی بنده آن 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ تاریکترین ساعت شب درست ساعات قبل از طلوع خورشید است، پس همیشه امید داشته باشید :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ یاد بگیریم که خم شویم وگرنه می شکنیم ... 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ Never change your originality for the sake of others. Because no one can play your role better than you. So be yourself.you are the best هرگز اصالتت را به خاطر دیگران، تغییر نده؛ چون هیچ کس نمیتواند نقش تو را بهتر از خودت ایفا کند. پس خودت باش. تو بهترینی 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ چیز هایی که از دست داده ای را به حساب نیاور چون گذشته هرگز برنمیگردد اما گاهی اوقات ، آینده میتواند چیزهایی که از دست داده ای را برگرداند به آن فکر کن . . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده