Mehr@z 1092 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لطفا با رعایت احترام جملات مثبت و تاثیر گذار بگید 22 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی ایده ی خوبیه! خودم اولین جمله رو میگم( اینو امروز یه جا خوندم خوشم اومد ) همیشه در باره ی آدمهایی که عاشقشان هستیم دو بار خودمان را فریب می دهیم ابتدا برای مزیتهایشان و سپس برای نقصهایشان 14 لینک به دیدگاه
Mehr@z 1092 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ محدودیت ها، خلاقیت های شما را پرورش می دهند 101 چیزی که در مدرسه معماری آموختم 14 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بقول مادام داستال که میگه:هميشه بايد مراقب سه چيز باشيم : وقتي تنها هستيم مراقب افكار خود، وقتي با خانواده هستيم مراقب اخلاق خود و زماني كه در جامعه هستيم مراقب زبان خود. 13 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه چیز دُرُست خواهد شد شاید امروز نه اما سرانجام چرا... 13 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گر چه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 10 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز همان فرداییست که دیروز ارزویش را داشتی.قدر لحظه هایت را بدان 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای انســـان قدر خــود را بدان، به حدی گــــرانی، که فقط خــــدا توان خریدنــت را دارد ، پس خــــود را به قیمت حسرتی تلـــخ ، به تاراج مـــده ! 10 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هرچیزی اخرش خوبه..اگه خوب نشد..صبرکن!هنوز اخرش نشده..چارلی چاپلین 12 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در گذشته بمیریم یعنی در لحظه زندگی کنیم در زمان حال باشیم همین اکنون ، همین حالا . 13 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میتوانم اولین قدم را با ایمان بر میدارم 15 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچ وقت نگو که نمیتونم همیشه بگو که همه چی خوبه و من میتونم 14 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از امروز هراتفاقی بیفته راست بگید ونگران نباشید خدا با ماست. 10 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 1ـ تو بهتريني...از تو فقط يدونه تو دنيا هست...پس قدر خودت و بدون... 2ـ آنقدر شکست بخور تا راه های شکست دادن رو یاد بگیری!!! 3ـ تا زمانی که شما از آينده خبر نداريد ٬ چه می دانيد که از گذشته بهتر نخواهد شد . 4ـ بهترین راه پیش بینی آینده ساختن اونه!!! 5ـ مسخره ترین جمله دنیا: من لیاقتش رو ندارم! 15 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یادت باشه اگه خودت به زندگیت خط ندی بقیه این کار رو می کنن!!! یادت باشه اشتباه تو بهترین معلم میتونه واست باشه! یادت باشه قفلی رو که کلیدش رو نداری نبندی! با شاد کردن دیگران شاد بودن رو تجربه کن!!! از گفتن اشتباه کردم هیچ وقت نترس! اون چیزی رو که می خوای اگه تجسمش کنی حقیقت را پیدا می کنه! وقتی دری به روت بسته بشه درهای بزرگتری به روت باز میشه!!! باور کن! غیر ممکن ها ممکن میشه!!! بدون اون چیزی که سرنوشتت رو تعیین می کنه شرایط زندگی نیست بلکه تصمیم های توست!!!! گریه با تو بدنیا اومده اما خنده رو باید یاد بگیری!! 11 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به جای آنکه به نداشته هایت بیاندیشی به داشته هایت فکر کن ... مخصوصا به آن چیزهایی که تو داری و خیلی ها ندارند .. 15 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ *بخواهيد تا بدهند، بجوييد تا بيابيد، در را بزنيد تا به روى شما باز شود. *به چیزی که گذشت غم مخور ، به آنچه پس از آن خواهد آمد لبخند بزن. 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گاهی در همه غربت روزگار کسی یادآوری میکند که خداهیچ وقت دیر نمیکند همین کافیست برا نفس کشیدنم 13 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ PLEASE SMILE You are in front of god's hidden camera and his angels so please smile 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده