رفتن به مطلب

معروفیت مجازی

M!Zare

ارسال های توصیه شده

درود....بسیاری از افراد در یک منطقه، کشور و جهان سرشناس و معروف هستند...اما در مورد معروف بودن در فضای وب با نام های مجازی نظرتان چیست؟از اواخر 2007 وقتی که خودم برای اولین بار وارد فروم های ایرانی شدم، خیلی از افراد بنظرم معروف بودن، خاص بودن و احترام زیادی برای افکار و دانششون قائل بودم..

بنظر شما چگونه یک فرد در نت معروف می شود؟

سه نفر از افراد مشهوری که شما در فضای مجازی می شناسید، نام ببرید.

مزایا و معایب آن چیست؟

در جریان اعلام نتایج ارشد، متوجه شدم، خودم هم خیلی معروف شدمicon_pf%20(34).gif، چون پیغام خصوصی هایی دریافت میکنم که نشون میده من رو از قبل می شناسن و یا بهشون معرفی شدم و فقط محدود به نو اندیشان هم نیست...

دو سال پیش، با یکی از دوستانم در مورد اعلام نتایج ارشد و نواندیشان داشتیم صحبت میکردیم..گفت فلوید تویی..فکر میکردیم پسر باشه...:ws3: چقدر فعال بودی:whistle:

شما در این زمینه چه تجربه هایی دارید؟

• Like 32
لینک به دیدگاه

من خودم خیلی معروف بودم ، ولی تو بیمارستان عوض شدم ....

ولی جدی میگم :

از شهرت و معروفیت بدم میاد !!!

اصلا هم برای ادم های مشهور و معروف احترام ویژه قائل نمیشم / همون احترام و برخوردی که با سایر افراد دارم

• Like 12
لینک به دیدگاه

در دنیای مجازی معمولا افرادی بیشتر معروف میشوند که یا خیلی خوب هستند، یا تلاش میکنند خوب باشند، یا بسیار موذی و بدجنس هستند یا ترکیب همشون !!!

در مورد خودم، این شهرت کاذب، هم موفقیت هایی رو در پی داشت و هم شکست های بدی.

از موفقیت هاش میتونم به پیدا کردن انسان هایی خوب و از شکست هاش میتونم به از دست دادن انسان هایی خوب اشاره کنم.

یا مواردی عبرت آموزی مثل عدم تسلط در هنگام خشم، تصمیمات احساسی و باور همراه با کبر به باهوشی بسیار اشاره کنم.

یک گفته تعمق برانگیز هم از خودم میگم :

در دنیای مجازی میتوان درس هایی بزرگ را با هزینه های کمتری گرفت.

.

.

.

پینوشت :

اینهمه کاربر میبینین یهو ریختن تو تالار مکانیک از هوا نیامدن، حاصل یک اعجاز ما در جاهایی دیگر بوده. :whistle:

از نظر من همه کاربرایی که میشناسم معروفند. :icon_gol:

• Like 17
لینک به دیدگاه
من خودم خیلی معروف بودم ، ولی تو بیمارستان عوض شدم ....

ولی جدی میگم :

از شهرت و معروفیت بدم میاد !!!

اصلا هم برای ادم های مشهور و معروف احترام ویژه قائل نمیشم / همون احترام و برخوردی که با سایر افراد دارم

یعنی شما تاثیر گذاری افراد رو قبول ندارید؟ گاهی اوقات هم افراد معروف تاثیر مثبتی در جامعه داشتن و گاهی هم منفی...

در دنیای مجازی معمولا افرادی بیشتر معروف میشوند که یا خیلی خوب هستند، یا تلاش میکنند خوب باشند، یا بسیار موذی و بدجنس هستند یا ترکیب همشون !!!

در مورد خودم، این شهرت کاذب، هم موفقیت هایی رو در پی داشت و هم شکست های بدی.

از موفقیت هاش میتونم به پیدا کردن انسان هایی خوب و از شکست هاش میتونم به از دست دادن انسان هایی خوب اشاره کنم.

یا مواردی عبرت آموزی مثل عدم تسلط در هنگام خشم، تصمیمات احساسی و باور همراه با کبر به باهوشی بسیار اشاره کنم.

یک گفته تعمق برانگیز هم از خودم میگم :

در دنیای مجازی میتوان درس هایی بزرگ را با هزینه های کمتری گرفت.

.

.

.

پینوشت :

اینهمه کاربر میبینین یهو ریختن تو تالار مکانیک از هوا نیامدن، حاصل یک اعجاز ما در جاهایی دیگر بوده. :whistle:

از نظر من همه کاربرایی که میشناسم معروفند. :icon_gol:

یکی از معروف ترین کاربرهای فروم های اینجا پست داد:whistle:

این اعجاز خیلی سر بسته بود، ذهن من هزار جا رفت میشه بیشتر بازش کنید:w16:

• Like 13
لینک به دیدگاه

تو فضاي مجازي چيزي كه باعث معروفيت ميشه دانش علميشون و همچنين طرز تفكر افراد در قبال مسائل روزمره ست !

در دنياي مجازي ما از خصوصيات اخلاقي افراد چيزي نميدونيم و اون چيزي كه باعث جذب شدن افراد به سمت هم ديگه ميشه همون شيوه ي فكر كردنه ! البته اينم بگم خيليا به نت كه مي رسن روشن فكريشون گل ميكنه‌!:banel_smiley_4:

اينه كه نميتونم قطعا از خوب يا بد بودن افراد اگاه بشيم !

كسي در فضاي مجاري به معروفيت مي رسه كه بتونه انديشه ها و افكارش ( از همه لحاظ ) به كاربراي نوپا و جوان تزريق كنه‌ و بتونه به نحو صحيحي تجربياتش رو در اختيار ديگران قرار بده .

به نظر من مشهوريت تو دنياي مجازي نه معايبي داره نه مزايايي !

مثلا بري يه جا استخدام بگي من فلاني ام ! تو فلان انجمن فعاليت ميكردم و اينا ... مسلما امتياز وي‍ژه اي محسوب نميشه!

از كاربراي معروفي كه ميتونم نام ببرم حاج اسي خودمونه :a030:

• Like 15
لینک به دیدگاه

نه منکر تاثیر نیستم

یا حتی نمیگم بده احترام ویژه گذاشتن .....

گفتم خودم اینجوری نیستم ... مثلا بعضی ها با دیدن یک چهره سیاسی ، هنری ، فرهنگی خیلی به وجد میان و احساس شگفت میکنند .... ولی من اینجوری نیستم

نمیدونم چرا ، شاید چون معروفیت برای خودم مهم نیست ...

اونقدر که موقع دیدن فراش دانشکده به وجد میام برای دیدن محموت شگفت نمیشم ...

اتفاقا من با اون تاثیره خیلی موافقم ، ما میتونیم خیلی از راهکار ها رو به کمک همین چهره های معروف به دوستدارانشون یا به عبارتی دیگر به جامعه تزریق کنیم

• Like 11
لینک به دیدگاه

یکی از معروف ترین کاربرهای فروم های اینجا پست داد:whistle:

این اعجاز خیلی سر بسته بود، ذهن من هزار جا رفت میشه بیشتر بازش کنید:w16:

معروفیت اینارو بیخیال.

فعلا یک کاربر هستم، بدون هیچ منصبی.

لامصب بخوای فروتنی هم کنی، میذارن به حساب فیلم بازی کردن.

خیلی بد است تو موقعیت هایی باشی نه بتونی تکذیب کنی و نه تایید. :sigh:

.

.

.

اون کاربران زیادی هم که اومدن، شاید فریب تبلیغات پوپولیستی من رو در جاهای شلوغ تر برای انتخاب رشته خوردن. :icon_pf (34):

به قول یکی که قبلا دوست بود و دیگر خودش نخواست دوست بماند خطاب به من :

دیوانه بودی و هستی و خواهی ماند..... :hanghead:

• Like 13
لینک به دیدگاه

شناخت ادما تو نت کار خیلی سختیه

شاید بعضیا دقیقا با همون طرز فکری که دارن باهاش زندگی میکنن اینجا هم حرف بزنن

اما خیلی های دیگه هم دقیقا بخش زندگی نکرده شون تو دنیای واقعی رو اینجا زندگی میکنن

حرفایی میزنن که شاید برای یه عده خیلی جالب باشه ولی در اصل واقعی نیست

• Like 9
لینک به دیدگاه

شهرت در وب برای عده ای لذت بخش و برای عده ای حکم قاتل را دارد و عده ای دیگر هم هر دوی این اشاره شده ها را به جان میخرند.

عده ای از نیازهایشان این است که خود را در فضای مجازی نشان دهند در واقع مُصِر هستند که به همه اثبات کنند که "من این گونه هستم"؛ که برای این دسته از افراد شهرت در وب یک مزیت است زیرا که از لحاظ روانی رضایت یافته اند.

عده ای از شهرت فرار میکنند (شهرت، قاتل زندگی آنها است). از نظر این افراد بدترین ضربه در زندگی شان، سواستفاده از اطلاعات (عکس، ایده، رفتار و ...) آنها در وب است. مدام در حال پنهان کاری هستند که مبادا کسی متوجه شود من در این مورد چنین نظری دارم و یا در فلان سایت عضو هستم و ... شهرت برای این آدم ها عیب است.

و ...

از نظر من اینکه آدمی در وب، وقتش را صرف شهرتی کند که برای او هیچ مزیتی در واقعیت ندارد، عین بازی کردن با خودش است. در حقیقت خودش را گول میزند.

در مورد شهرت در وب نمیدانم تجربه دارم یا نه. چون نمیدانم جزء افراد مشهور محسوب میشوم یا نه. سعی کردم بدون توجه به ذهنیت افراد در مورد خودم، از اطلاعات وب استفاده کنم و همینطور استفاده بدهم.

• Like 9
لینک به دیدگاه

ای بابا مریم جون!

معروفیت، محبوبیت یا هر صفت ایده الیستی و وسوسه برانگیز اجتماعی از نوع مجازیش که هممون هم به وفور باهاش برخورد داشتیم درست مثل موقعیتیه که ما دچار کمبود تعریف دیگران از خود میشیم و می ایستیم جلوی آینه قربون صدقه خودمون میریم! اینقدر از خودمون جلوی آینه چهره موجه و کاملی میسازیم که واقعا باورمون میشه!

قضیه یه سری از شخصیت سازی های مجازی هم همینه! در واقع بعضیا نیاز دارن به این محبوبیت های مجازی برای ارضای بخش توجه طلب ذهنشون! حس میکنن کار مفیدی کردن، حس میکنن مورد تایید هستن، حس

میکنن دیگران روشون حساب میکنن، و هرچی بعد اجتماعی در دنیای غیرمجازیشون ضعیفتر عمل کنه این نیاز و تشنگی تو نت اهمیتش بیشتر میشه تا جایی که به خاطرش حاضرن هزینه های زیادی هم بدن!

من خودم به شخصه نه تو اجتماع واقعی نه نت، واسه ادمای معروف یا محبوب صرفا به خاطر محبوبیت یا معروفیتشون هیچ احترام ویژه ای قائل نبودم و نیستم...برعکس گاهی تجربه هایی که دارم باعث میشه ذهنیت نه چندان مثبت هم از این افراد به سراغم بیاد که خوب نوعی پیشداوریه و میدونم خوب نیست :)

• Like 11
لینک به دیدگاه

موضوع جالبی بود..خوندنم نظر دوستان رو...:icon_redface:

جالب بود که جواب سوالتون که نام بردن افراد معروف بود رو بیشتر دوستانم نگفتن...و این من رو تو این فکر برد که اصلا واقعا معروفیت مجازی وجود داره؟...:icon_redface:

من تاریخ حضورم در فروم های اینترنتی محدود می شه به تاریخ عضویتم در نواندیشان...تو اطلاعات زیر آواتارم هست...

همین جا هم فقط عضوم...:icon_redface:

تو این مدت کاربرها برام آشنا شدن...ولی معروفیت نه....

هر کدوم از دوستانم در هر رشته...با هر مقام....براساس شخصیت مجازی شون برام آشنا شدن نه معروف....

اینجوری که من هم می تونم در فضای دانشگاه هم یک عده رو ببینم...و همین اتفاق در مورد اونا برام بیافته...

برای این سوال خودم باید چند تا فروم نتی بیشتر عضو بودم تا بهتر درک می کردم این معروفیت مجازی رو...

می دونم که بارز شدن یک شخصیت...نیاز به یک عنصر گم شده ای داره که تو یک جمع نیست....یا کمتره:icon_redface:

یک وقتایی با ساختار شکنی(از نظر مثبت..ایده های نو در اداره ی تالار...تاپیک های جذاب و آموزنده...)....یک وقت با ادبیات متفاوت....یک وقت با هنجار شکنی و نوشتن مطالبی مغایر عرف(از نظر منفی...مثه تمسخر ایده ها و اعتقادات دیگران..قومی گرایی به بهانه ی آزادی،که اصلا آزادی نیست در حقیقت خود دیکتاتوری هست..:icon_redface:)

یک وقتایی یک اخلاق متفاوت مجازی....که سوال در اکثریت به وجود بیاره که چرا این مثه بقیه نیست....:ws38:

می تونه از دلایل مهم باشه در شاخص شدن..و این که شناخته بشن...ولی اینکه این فراگیر بشه..چون تا حالا تجربه شنیدن یا مصداقی ش رو ندارم نظری ندارم...

ولی اینکه این خوب باشه یا نه....:icon_redface:

کاملا نسبی هست مریم خانوم...کاملا....

مسولیت رو خیلی سنگین می کنه در موارد که مخصوصا با صفات خوب شناخته بشی و معروف....چون کوچکترین عمل خلاف باور دیگران باعث می شه که کل شخصیت شما زیر سوال بره...

چون تجربه ثابت کرده که ما..منظور جامعه ی ایرانی هست....که بخشندگی مون کم هست...بیشتر مواقع همه چیز رو سیاه یا سفید مطلق می بینیم..

و اینکه حافظه ی تاریخی مون هم کم هست...و خوبی های قبلی که به واسطه اش فرد رو مورد ستایش قرار می دیم یادمون می ره...و یک دفعه شخص از یک فرشته تبدیل می شه به یک ابلیس....صد البته در مواردی این لاجرم رخ می ده به واسطه ی نوع رفتار طرف....ولی ما بیشتر مواقع سیاه و سفید می کنیم...

به همین دلایل فک می کنم...شاخص شدن خیلی سخت هست....

با اینکه دست خودت نیست در بیشتر مواقع ولی مسولیت ناخواسته بهت می ده....و جای اشتباه توش نیست....:icon_redface:

و صد البته یک نوع خودشیفتگی هم در خطر این قشر هست...که آفات بعدی از جمله ندیدن نظری غیر از نظر خودشون...بها ندادن به سایر افراد به دلیل کمی تجربه...یا نداشتن همون نظر خاص یا آداب خاص او و....

به شخصه...حق می دم به هر فردی که از معروفیت مجازی فراری باشه...:icon_redface::icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه
ای بابا مریم جون!

معروفیت، محبوبیت یا هر صفت ایده الیستی و وسوسه برانگیز اجتماعی از نوع مجازیش که هممون هم به وفور باهاش برخورد داشتیم درست مثل موقعیتیه که ما دچار کمبود تعریف دیگران از خود میشیم و می ایستیم جلوی آینه قربون صدقه خودمون میریم! اینقدر از خودمون جلوی آینه چهره موجه و کاملی میسازیم که واقعا باورمون میشه!

قضیه یه سری از شخصیت سازی های مجازی هم همینه! در واقع بعضیا نیاز دارن به این محبوبیت های مجازی برای ارضای بخش توجه طلب ذهنشون! حس میکنن کار مفیدی کردن، حس میکنن مورد تایید هستن، حس

میکنن دیگران روشون حساب میکنن، و هرچی بعد اجتماعی در دنیای غیرمجازیشون ضعیفتر عمل کنه این نیاز و تشنگی تو نت اهمیتش بیشتر میشه تا جایی که به خاطرش حاضرن هزینه های زیادی هم بدن!

من خودم به شخصه نه تو اجتماع واقعی نه نت، واسه ادمای معروف یا محبوب صرفا به خاطر محبوبیت یا معروفیتشون هیچ احترام ویژه ای قائل نبودم و نیستم...برعکس گاهی تجربه هایی که دارم باعث میشه ذهنیت نه چندان مثبت هم از این افراد به سراغم بیاد که خوب نوعی پیشداوریه و میدونم خوب نیست :)

به نکات خوبی اشاره کردید دوست من.

ضمن اینکه نمیتوان گفت 100 درصد این چنین بوده و آن شخص مثلا در واقعیت از شهرت اجتماعی برخوردار است و در فضای وب از شهرت دوری میکند یا بالعکس.

:icon_gol:

موضوع جالبی بود..خوندنم نظر دوستان رو...:icon_redface:

جالب بود که جواب سوالتون که نام بردن افراد معروف بود رو بیشتر دوستانم نگفتن...و این من رو تو این فکر برد که اصلا واقعا معروفیت مجازی وجود داره؟...:icon_redface:

من تاریخ حضورم در فروم های اینترنتی محدود می شه به تاریخ عضویتم در نواندیشان...تو اطلاعات زیر آواتارم هست...

همین جا هم فقط عضوم...:icon_redface:

تو این مدت کاربرها برام آشنا شدن...ولی معروفیت نه....

هر کدوم از دوستانم در هر رشته...با هر مقام....براساس شخصیت مجازی شون برام آشنا شدن نه معروف....

اینجوری که من هم می تونم در فضای دانشگاه هم یک عده رو ببینم...و همین اتفاق در مورد اونا برام بیافته...

برای این سوال خودم باید چند تا فروم نتی بیشتر عضو بودم تا بهتر درک می کردم این معروفیت مجازی رو...

می دونم که بارز شدن یک شخصیت...نیاز به یک عنصر گم شده ای داره که تو یک جمع نیست....یا کمتره:icon_redface:

یک وقتایی با ساختار شکنی(از نظر مثبت..ایده های نو در اداره ی تالار...تاپیک های جذاب و آموزنده...)....یک وقت با ادبیات متفاوت....یک وقت با هنجار شکنی و نوشتن مطالبی مغایر عرف(از نظر منفی...مثه تمسخر ایده ها و اعتقادات دیگران..قومی گرایی به بهانه ی آزادی،که اصلا آزادی نیست در حقیقت خود دیکتاتوری هست..:icon_redface:)

یک وقتایی یک اخلاق متفاوت مجازی....که سوال در اکثریت به وجود بیاره که چرا این مثه بقیه نیست....:ws38:

می تونه از دلایل مهم باشه در شاخص شدن..و این که شناخته بشن...ولی اینکه این فراگیر بشه..چون تا حالا تجربه شنیدن یا مصداقی ش رو ندارم نظری ندارم...

ولی اینکه این خوب باشه یا نه....:icon_redface:

کاملا نسبی هست مریم خانوم...کاملا....

مسولیت رو خیلی سنگین می کنه در موارد که مخصوصا با صفات خوب شناخته بشی و معروف....چون کوچکترین عمل خلاف باور دیگران باعث می شه که کل شخصیت شما زیر سوال بره...

چون تجربه ثابت کرده که ما..منظور جامعه ی ایرانی هست....که بخشندگی مون کم هست...بیشتر مواقع همه چیز رو سیاه یا سفید مطلق می بینیم..

و اینکه حافظه ی تاریخی مون هم کم هست...و خوبی های قبلی که به واسطه اش فرد رو مورد ستایش قرار می دیم یادمون می ره...و یک دفعه شخص از یک فرشته تبدیل می شه به یک ابلیس....صد البته در مواردی این لاجرم رخ می ده به واسطه ی نوع رفتار طرف....ولی ما بیشتر مواقع سیاه و سفید می کنیم...

به همین دلایل فک می کنم...شاخص شدن خیلی سخت هست....

با اینکه دست خودت نیست در بیشتر مواقع ولی مسولیت ناخواسته بهت می ده....و جای اشتباه توش نیست....:icon_redface:

و صد البته یک نوع خودشیفتگی هم در خطر این قشر هست...که آفات بعدی از جمله ندیدن نظری غیر از نظر خودشون...بها ندادن به سایر افراد به دلیل کمی تجربه...یا نداشتن همون نظر خاص یا آداب خاص او و....

به شخصه...حق می دم به هر فردی که از معروفیت مجازی فراری باشه...:icon_redface::icon_gol:

در مورد نسبی بودن این خصوصیات که ذکر کردید؛ با شما موافقم . نمیشود گفت خوب است یا بد.

برای همین سعی کردم در پست قبل دو دسته ای را که گفتم تفکیک کنم و عیب بودن یا مزیت داشتن آن مورد را فقط به همان دسته اختصاص بدهم. یعنی برای چنین شخصی ممکن است شهرت خوب به نظر برسد و برای دیگری معضل باشد. به خودش وابسته است.

اینکه فرمودید مسئولیت سنگینی دارد را، کاملا موافق نیستم چون مثلا در همین فروم افراد فقط نظرات خودشان را میگویند و شما در فضای خارج از وب عملکردی از آنها نمیبینید.

پس نمیتوان نظر نداد به این دلیل که اجباری هست که باید طبق نظر گفته شده در فلان فروم عمل شود.

افراد بیشتر در عملکرد، خودشان را نشان میدهند تا در اعتقاداتشان. اگر مسئولیت پذیری در فضای خارج از وب هم آنقدر اهمیت داشت دنیا گلستان میشد!

و البته در مورد آیتم آخر شما، به دلیل روشن تر شدن مسئله، برای مثال به خودم اشاره میکنم: مثلا من در یک پستم گفتم که بدون توجه به نظرات افراد نسبت به خودم، در فروم فعالیت میکنم که بیشتر قصد مانور دادن در مسئله فرهنگ استفاده از نت را داشتم نه اینکه به نظرات اطرافیان بها ندهم. به عبارت دیگر قصد دور شدن از هدفم از فعالیت در فروم را ندارم وگرنه که نظرات و انتقادات اطرافیان همیشه مفید و محترم بوده است.

بارها با دوستان خارج از وبی که در فروم و سایتهای دیگر فعالیت میکنیم صحبت شده و شنیده ام که بعضی هایشان برای فعالیت در وب یا نظر دادن، بیشتر تمرکزشان روی این مسئله هست که دیگران راجع به من چه فکری میکنند اگر این جمله را بگویم! برایشان فاجعه است، اگر یک جمله ای که باطنا مایلند به زبان بیاورند را، در فضای عمومی وب به کار ببرند.

در آخر تاکید میکنم که نمیشود قضاوت کرد که فلان عمل فلان کاربر ، با قصد شهرت است یا چنین فردی خودشیفته است یا شاید خود دوست. یا شاید زشت یا زیبا باشد! (البته منظورم این نیست که شما این گونه قضاوت میکنید. نظرم به صورت عمومی است)

همانطور که خودتان گفتید نسبی است.

یک فرد سالم مایل نیست برای رسیدن به هدفش، حاشیه و دغدغه های دور از ذهنش، جای هدف اصلیش را بگیرد.

:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

یا ابالفضل، چقدر نظرات دکترین شده روانشناسی.

آدم فکر میکنه دانشکده روانشناسی سوربون اومده. :whistle:

اولا من نمیدونم دوستانی که شخصیت های افراد در دنیای واقعی رو مورد تحلیل قرار میدن، بر اساس کدام شناخت هست؟

پارامترهای موفق نبودن در واقعیت چیه؟

سطح تحصیلات؟ درآمد؟ پایگاه اجتماعی و خانوادگی؟ یا ......

توهم شناخت انسان ها در زندگی واقعی از آدمایی که یک شناخت فوق سطحی مجازی دارند، در نوع خودش در خور تامل هست. :w58:

ثانیا، مهمترین مزیتی که معروفیت مجازی در کنار معایبش داره، پر رنگ شدن اشتباهات و در نتیجه گرفتن درس برای افراد معروف هست.

اما افراد غیر معروف، پیوسته اشتباهاتی رو انجام میدن و چون کسی نیست این اشتباهات رو بهشون گوش زد کنه، در خودشون کوچکترین کاستی و عیبی نمیبینند. :sigh:

ای کاش یاد بگیریم در آنالیز شخصیت های انسان های اطرافمون، همیشه سوزن رو به خودمون بزنیم و سپس با جوال دوز تک تک قسمت های بدن آدمایی که فکر میکنیم معروف هستند رو مورد عنایت قرار بدیم. :icon_redface:

مهمترین آسیبی که در مورد انسان های غیر معروف دنیای مجازی هست اینست :

هیچ اشتباه و عیبی رو در خودشون نمیبینن و تنها به تحلیل اعمال دیگران و زیر سئوال بردن آنها مشغولند !!!

کسی که معروف نیست، چیزش هم نیست هر حرکتی خواست بکنه، چون تعهدی به هیچی نداره.

.

.

.

یک گفته تعمق برانگیز هم از خودم در انتها :

انسان های بزرگ شکست های بزرگ میخورند و پس از اون شکست ها، موفقیت های بزرگ به دست میارن.

اما انسان های کوچک، شکست های کوچک میخورن و پیوسته در جا خواهند زد .....

• Like 13
لینک به دیدگاه

آدم معروف برای من کسی نیست که معروف باشه!! کسیه که تواضعش زیاد باشه

....................

از آدم ها بت نسازید

این خیانت است

هم به خودتان و هم به خودشان

خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند

و شما در آخر میشوید سرتاپا کافر خدای خود ساخته

• Like 11
لینک به دیدگاه
آدم معروف برای من کسی نیست که معروف باشه!! کسیه که تواضعش زیاد باشه

....................

از آدم ها بت نسازید

این خیانت است

هم به خودتان و هم به خودشان

خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند

و شما در آخر میشوید سرتاپا کافر خدای خود ساخته

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم تقریباً یه 4 سالی هست که تو فرومهای وطنی بودم و بیشترین فعالیتم مربوط میشه به نو اندیشان،کاری با معروفیت کاربرها ندارم ..........ولی تو این دنیای مجازی من دوستانی بسیار ارزشمند پیدا کردم که شاید در دنیای واقعی گیرم نمیومد.....البته اینم بگم که اون چیزی که ماندگار اتفاقی که در دنیای واقعی بین من و دوستان اتفاق افتاده......

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
موضوع جالبیه لذا از زباله دان تاریخ بیرون میکشیم:ws3:

خیلی باحاله شما هی میکشی بیرون من هی میام میخونم الان 1ساعته تو اون بحثه اعتراض به فیلم فرهادیم هرچی میخونم تموم نمیشه:ws28:

این بحثه هم جالبه اولین باره به گوشم میخوره

معروفیت مجازی:whistle:چه باکلاس:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیلی باحاله شما هی میکشی بیرون من هی میام میخونم الان 1ساعته تو اون بحثه اعتراض به فیلم فرهادیم هرچی میخونم تموم نمیشه:ws28:

این بحثه هم جالبه اولین باره به گوشم میخوره

معروفیت مجازی:whistle:چه باکلاس:whistle:

برو سر درس و مخشت دختر ، میخوای به معروفیت مجازی برسی؟ این مقامات به هیچ کس وفا نکرده:w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...