Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان ... زیاد دوس ندارم کشش بدم یکراست میرم سر اصل مطلب ... شما در روابط خودتون برای رسیدن به اهدافتون تا چه حد حاضرید که ظاهرتون رو تغییر بدید؟ به طور مثال وقتی برای دادن رزومه به ارگان و یا سازمانی میرید تا چه حد حاضرید ظاهر سازی بکنید تا بتونید کار خودتونو جلو ببرید ؟ مثلا بعضی آقایون میگن ته ریش بذارم به خانمها میگن چادر سر کن و .... به نظر شما آیا این چیزا تاثیری هم خواهد داشت و اصلا خودتون حاضرید همچین کاری بکنید؟ 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از نظر تغییر دادن تیپ و قیافه در دنیای واقعی، هیچ وقت تظاهر نکردم. جاهایی هم برای مصاحبه رفته بودم، میگفتن با آستین کوتاه و.... گیر میدن، ولی رفتم و کاری نداشتم. اما، اما اینجاش مهمه : از نظر اعتقادی، در صورت لزوم، 360 درجه تظاهر خواهم داشت. برای اینکه ما با اعتقاداتی طرفیم که اساس و بنیانش بر تقیه و تزویر استوار است. تقیه و تزویر رو جز اینکه از درون خودش و با لباس خودش بهش ضربه بزنی، نمیتونی از پای در بیاری. . . . . سئوال : در حوادث دو سال قبل میومدن لباس سبز میپوشیدن و میزدن در و پنجره بانک و ماشین و... رو میشکستن. هیچ فکر کردی چطور میشه با این شیوه های کثیف جز از راه تظاهر مقابله کرد؟ در اینجا شما هم باید تو لباسشون بری و کاری کنی که همونطور که اونا اسباب تنفری دروغین رو پدید میارن، خودشون هم سبب تنفر بشن، در یک نبرد کسی با کسی شوخی نداره، نزنی خوردی. بعضی وقت ها واقعا چاره ای نیست، باید از خودت بگذری ..... 8 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که اینکارو نکردم هر جا هم رفتم به صورت واقعی خودم رفتم چون پوشش و ظاهر خودم رو قبول دارم. خداروشکر به مرحله مصاحبه جاهای دولتی هم نرسیدم و نمیرم!!!! وقتی قدرت دست یه گروه باشه شما لباستم رنگ اونا باشه نمیتونی کاری از پیش ببری... 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کلاً با این قضیه مشکل دارم و هیچ وقت اینکارو نکردم. چه تو تیپ چه تو حرف چه تو اینکه چی بلدم چی بلد نیستم. چیزی که هست رو میگم. همینی که هست تا حدی که یه بار چند سال پیش که رفته بودم یه جا واسه مصاحبه، یارو آخرش گفت خوشم میاد صداقت داری راحت چیزی که به ضررتم باشه میگی هرچند رد شدم، ولی بهتر چون اگرم اینجوری بشه، یا آدم خودش از اون کار لذت نمیبره یا بالاخره یه جا گندش در میاد یا جای دیگه ضربشو میخوره. 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچ وقت این کارو نکردم.در حالی که گاهی میتونستم با این کارم خیلی راحت به خیلی از هدفام برسم.اما از تظاهر بدم میاد خیلییییییییییی و از آدمایی که اهل تظاهرن. به نظرم یا نباید یه اعتقادی داشته باشی (اعتقادات مذهبی یا سیاسی یا قبول داشتن یه پوشش) یا در همه ی شرایط بهش پایبند باشی مگه اینکه منطقی نظرت عوض شده باشه. خودم که سعی میکنم اینجوری باشم و فکر کنم هستم. اما خیلی از آدمایی که میبینم متاسفانه اهل تظاهرن. 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یا باید از ایران بری یا بشینی گوشه خونه یا برای خودت کار کنی یا بری سرکار دولتی سه تای اولی واسه خیلیا مناسب نیست خوب 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واسه کار که فعلا جایی نرفتم اما پیش اومده یبار میخوساتم برم پیش کسی..طرفم مذهبی سفت سخت بود منم مقنعه سر کردم موخامو همه رو ریختم تو...اصلانم پشیمون نیستمواسه کارم اگه قرار شه این کارو میکنم... اولا میگفتم توهین به شعوره اینا...الان میگم بیخیال بابا...همه تظاهر میکنن به خوبی..بیا ما هم تظاهر کنیم به مقید بودن 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این کار یعنی چاپلوسی که من از اول با این حرکتها مشکل داشتم و دارم..... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هر تظاهر ی از ترس میاد هرقدر ادم بترسه همون قدر هم دروغ میگه هیچ ادمی نمی تونه بگه تو زندگیش اصلن نمی ترسه ولی میتونه بگه که من ترس هام رو میشناسم. ترس هام را ریشه یابی میکنم و تا جایی که بتونم از بین میبرم برای همین کمتر تظاهر میکنم بخشی از ترسها را باید مسولین و حکومت از بین ببره تا تظاهر کم بشه ولی ... 7 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هرگز هرگز هرگز هیچوقت اینکارو نکردم و نمی کنمم وقتی توی کنکور شرکت میکنین، هم باید بگین التزام عملی به ولایت مطلقه دارین و تایید کنین و توی بخش دین هم بزنین، شیعه. واقعا اینطوریه و تظاهر نمیکنین؟ :-) من فکر میکنم هرکسییی یه جورایی تظاهر میکنه، ولی به چشم خودش نمیادش. :-| 10 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گاه موقعیتها این طور پیش میارن ... همه یه جورایی به قول دوستمون عمو سام این تظاهر رو به شیوه های مختلف تورفتارهاشون دارن. من برای استخدام جایی میخواستم برم یه چن نفری گفتن که چادر سر کن و ... منم قبول نکردم ولی اگه از همون اشخاص این سوال رو بپرسی میگن عمرا اگه تظاهر کنیم!!! ولی باز هم تو این دورانی که هر کس فقط دنبال منافع شخصی خودشه مجبوری گاها برخی چیزها رو حتی به ظاهر قبول کنی تا بتونی راحتتر زندگی کنی. 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باز هم شاهد فرشته ملائکه های نواندیشان هستیم 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگر 3-4 سال پیش که کله ام بو قرمه سبزی میداد میپرسیدین حاضر نبودم ولی الان که یه ذره زیر بار قسط و زندگی رفتم حاضرم. باز هم خط قرمزهای زیادی دارم ولی یه مقدار تظاهر رو راحت میتونم عملی کنم. حالا با شرایط الانم. اگر فردا روزی زن و بچه دار باشم و مجبور باشم شب نون ببرم واسه اینا احتمال زیاد چیزای بیشتری رو هم میتونم بذارم زیرپام. تو این مملکت اگر بخوای تو جای دولتی به جایی برسی که باید تظاهر کنی. تو بخش خصوصی هم یا باید توکارت نخبه باشی یا خیلی پولدار که لازم نباشه دست به دامن این کارا بشی، وگرنه تو کار آزاد هم بخوای یه مجوز ساده بخوای بگیری باید بصیرتت بزنه تو چشم تا کارت راه بیوفته. حالا یه مطلب دیگه اینکه من درمورد روابطم با دوستام و کار خودم با همکارام و ... هم به این نتیجه رسیدم باید تظاهر رو یه مقدار وارد کارم کنم. قبلاً میگفتم تو نیکی کنی در دجله انداز ولی الان باید نیکی کنی و تو بلندگو که نه ولی نشون بدی به بقیه که ببین من این لطف رو درحقت کردم یادت باشه جبران کنیا!!! من این کار مثبت رو کردما رئیس، ببین!!! 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگر 3-4 سال پیش که کله ام بو قرمه سبزی میداد میپرسیدین حاضر نبودم ولی الان که یه ذره زیر بار قسط و زندگی رفتم حاضرم.باز هم خط قرمزهای زیادی دارم ولی یه مقدار تظاهر رو راحت میتونم عملی کنم. حالا با شرایط الانم. اگر فردا روزی زن و بچه دار باشم و مجبور باشم شب نون ببرم واسه اینا احتمال زیاد چیزای بیشتری رو هم میتونم بذارم زیرپام. تو این مملکت اگر بخوای تو جای دولتی به جایی برسی که باید تظاهر کنی. تو بخش خصوصی هم یا باید توکارت نخبه باشی یا خیلی پولدار که لازم نباشه دست به دامن این کارا بشی، وگرنه تو کار آزاد هم بخوای یه مجوز ساده بخوای بگیری باید بصیرتت بزنه تو چشم تا کارت راه بیوفته. حالا یه مطلب دیگه اینکه من درمورد روابطم با دوستام و کار خودم با همکارام و ... هم به این نتیجه رسیدم باید تظاهر رو یه مقدار وارد کارم کنم. قبلاً میگفتم تو نیکی کنی در دجله انداز ولی الان باید نیکی کنی و تو بلندگو که نه ولی نشون بدی به بقیه که ببین من این لطف رو درحقت کردم یادت باشه جبران کنیا!!! من این کار مثبت رو کردما رئیس، ببین!!! متاسفانه این زمانه زمانه ای شده که حتی لطفی در حق کسی هم بکنی اونو میذاره به حساب وظیفه ات و باز هم نادیده گرفته میشه.:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متاسفانه این زمانه زمانه ای شده که حتی لطفی در حق کسی هم بکنی اونو میذاره به حساب وظیفه ات و باز هم نادیده گرفته میشه.:icon_pf (34): دقیقاً هدف اینه که به طرفت بفهمونی این جزء وظایفم ام نبود. لطف کردم بهت. 2 لینک به دیدگاه
mahdi.2ndferdowsi 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ..................... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متاسفانه این زمانه زمانه ای شده که حتی لطفی در حق کسی هم بکنی اونو میذاره به حساب وظیفه ات و باز هم نادیده گرفته میشه.:icon_pf (34): عزیزم یادت باشه کار خوبتو هر چند وقت یبار تو سرش بزنی .... یه بنده خدایی در طفولیت ما یکاری کرد اینقدر گفت ما همچنان فکر میکنیم فرشته نجاتمان است و هر کاری کنیم باز جبران نکرده ایم اما برعکس بی منت کاری انجام بدی طرف فکر میکنه چه تحفه ای هست 3 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از لحاظ پوشش حاضر نیستم ولی برای مسائل عقیدتی-سیاسی و اعتقادات اسلامی، ناچارا کمی انعطاف پذیر عمل میکنم. 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جالبه. من فکر میکنم خیلیا هنوز کارشون جایی اساسی گیر نکرده که میگن حاضر نیستیم و اینا. آره. حاضرم و اینکارو هم کردم چون من میخوام به صورت روزمره زندگی کنم و عین همه آدما باید متظاهر باشم تا بتونم خیلی عادی فقط زنده بمونم. من هر روز دارم تظاهر میکنم چون ناچارم. همه داریم تظاهر میکنم. تو بحرش برید میبیند هممون داریم تظاهر میکنیم. حالا واسه استخدام و اینا رو کاری ندارم. زندگی عادی و روزمره همه ما آدم ها تظاهره. من تظاهر میکنم که هنوز میتونم محکم باشم. هنوز میتونم همون آدم سابق باشم. ولی در باطن زرت و پرتم درومده. دیگه اون آدم سابق نیستم. 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ادم ذاتش واسه حفظ بقاش میجنگه..تو اگه کار نداشته باشی حقوقی نداری و گشنگی میمیری ...مجبوری یه جاهایی تظاهر کنی.... همه همینن.... وقتی یکی میاد خونتون تو خوابی میگه مزاحم شدم..میگی نه خواب نبودم اینم خودش یه تظاهره..وقتی حالت بده ازت میپرسن خوبی ..میگی بله ممنون اینم یه تظاهره ...همه ما تظاهر به خوبی و خوشی و موفق بودن میکنیم ...90 درصدمون اون چیزی نیستیم که نشون میدیم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده