رفتن به مطلب

سریال های آمریکایی

NYC

ارسال های توصیه شده

هیچ کدوم از اینایی که گفتی درمورد shameless صدق نمی کنه...

منکه فقط پایتختو دوس دارم...با خانه ی سبز و همسران...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

درمورد این سریال Shameless یه مقدار توضیح میدی؟ داستانش چیه؟ موضوع و ژانرش چیه؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 62
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درمورد این سریال Shameless یه مقدار توضیح میدی؟ داستانش چیه؟ موضوع و ژانرش چیه؟:ws38:

ببین این سریال درام کمدی هست .

این سریال دارای صحنه های جنسی هم هست و حتی صحنه های خارج از عرفی که معمولا در سریال های دیگه امریکایی نمیبینی.مثلا اولین بار بود دیدم که در یک فیلم صحنه گی نشون داده میشه.البته اونطوری ها هم نیست و صحنه ها در حد همین فیلم های معمولی هست.

ولی در کل در مور د یک خانواده فقیر 6 نفره هست که پدرشون یک الکلی هست ومادرشون هم ولشون کرده و همه مسئولیت ها بر سر دختر بزرگ خانواده هست.

ولی برجسته ترین شخصیت این سریال فرانک گلگر یا همون پدر خانواده هست که نماد بی شرمی هست.یعنی یک شخص الکلی هست که برای رسیدن به امیالش یعنی داشتن جای خواب مناسب و غذا و مشروب حتی حاظر هست بچه های خودش را بی خانمان کنه یا حتی کارهایی انجام بده که اینجا نگم بهتره.

ولی من سریال های زیادی میبینم و اکثر سریال های امریکایی را دیدم.ولی این سریال به نظر من یکی از بهترین سریال هایی که تا به حال دیدم هست.خوبی این سریال این هست که هر چی جلوتر بری قشنگ تر میشه.مثلا فصل 2 بسیار بهتر از فصل یک و فصل 3 بسیار بهتر از فصل 2 هست.

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوستمون خیلی کامل توضیح دادن...من کلن فیلمو به سریال ترجیح می دم...سریال خیلی ادمو درگیر خودش می کنه...انگار داری اون زندگی که تو داستان جریان داره رو تجربش می کنی...به کرکترا عادت می کنی...تموم که بشه جاشون خالی می شه...البته این ویژگی مثبتشه ها...باعث میشه نقش تاثیر گذارتر و موثرتری نسبت به فیلم داشته باشه....ولی خب...من درگیر شدن طولانیو دوس ندارم...ضمن اینکه جنبم به شدت پایینه سریال بیفته دستم کارو زندگیم می مونه زمین ...مثل فیلم باش برخورد می کنم...میشینم همشو با هم میبینم...مگه اینکه از تی وی ببینم که اونم اصلن پیگیر نیستم...سر همین شیملس 3 روز از زندگیم افتادم یه فصلو کامل دیدم....آخرشم تا فصل بعدی تو فکر فیونا (دختر بزرگه بودم)....هنوزم که هنوزه دلم واسه نقی و ارسطو تنگه...:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من عاشق سریال های ژاپنی هستم :hanghead: اگه سریال ژاپنی خوب سراغ دارید اسمش بگید ببینم

سریال کره ای اگر میبینی اینجا زیاده.:hanghead:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
سریال کره ای اگر میبینی اینجا زیاده.:hanghead:

کره ای اولش می بینی آخرش مشخصه همشون هم موضوعشون یکیه اما ژاپنی اینجوری نیست

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوستان اگر کسی سایت برای دانلود رایگان این سریال shameless میشناسه معرفی کنه من هرکدومو دیدم پولیه. یا چیلتره که با این سرعت چیلترشکنا اصن نمیشه بازشون کرد.

لینک به دیدگاه
دوستان اگر کسی سایت برای دانلود رایگان این سریال shameless میشناسه معرفی کنه من هرکدومو دیدم پولیه. یا چیلتره که با این سرعت چیلترشکنا اصن نمیشه بازشون کرد.

ببین این سایت کمکت میکنه:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

قبلا من نظر داده بودم تو این تاپیک و سریالایی که میدیدم رو معرفی کرده بودم....

الان تابستونه وقت هست برای سریال دیدن در راستای بالا آوردن تاپیک و معرفی دست به کار شدم:a030:

سریالی که اخیرا دیدم و تقریبا راضی بودم ازش The Walking Dead هست.

خودم دیگه خیلی حوصله سریالای هالیوودی رو ندارم. حوصله سر بر و بچه بازیه. ولی این سریال بر خلاف ظاهرش که درباره زامبی و آخر الزمان و این حرفاست رو دوست داشتم. میشه گفت سریال قدرتمندیه و فیلمنامه ی قوی ای داره. تا به حال 4 فصلش اومده و فصل بعدیش فکر کنم از مهر شروع شه. سریال خوبیه. البته فصل اولش خیلی چنگی به دل نمیزد ولی هر چی جلوتر رفت بهتر شد. برعکس اکثر سریالا که فصل به فصل ضعیف تر میشن.

یه سریال دیگه هم هست که عاااالیه اما کمتر شناخته شده هست. مینی سریال

محصول2011 انگلستان. کلا دو فصله که هر فصل شامل 3 قسمت میشه. درباره ی تاثیرات تکنولوژی در زندگی امروز انسان هست و نگاهی انتقادی به پیشرفت تکنولوژی داره. خیلی خوش ساخته و تاثیر گذار.حرفی که میخواد بزنه خیلی خوبه

قسمت اولش که واقعا تکان دهنده بود. هیجانش فوق العاده بود. پیشنهاد میکنم حتما ببینید. خوبیش هم اینه که کلا 6 قسمت بیشتر نیست.

اگر کسی لینک دانلود خواست بم بگه

:a030:

pq19x2k5ekul3amh7g8t.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...

ijuyndlyrtrpn7w1r440.jpg

دوستان

محصول 2014 رو ببینید که فوق العاده ست

یه سریال 10 قسمتی در ژانر جنایی/ درام، بسیار خوش ساخت و تر و تمیزه ( با الهام از فیلمی به همین نام ساخته برادران کوهن)

خودم با اینکه خیلی علاقه مند به این ژانر نیستم اما خیلی خوشم اومد. کار تحسین شده ای هم هست و جوائز متعددی رو بُرده.

• Like 5
لینک به دیدگاه

من سریالایی که 2 3 سال پیش رو بورس بودند رو چندتاییشونو تمام سیزناشو بطور کامل خریدم چند سال پیش... اما متاسفانه حوصله دیدنشون پیش نیومد... یکیشونو دیدم... my name is earl ... سریال خوب و قسنگی بود واقعا، دوسش داشتم... البته فصل چهارشو ندیدم...

اینا رو دارم معلوم نیست عمرم به دیدنشون قد میده یانه؟! (نوروز 94 شاید فرصتش پیش بیاد یکیشونو ببینم...)

دکتر هاوس

آناتومی گری

دکستر

سوپرنچرال

فرندز

اسپارتاکوس

هو آی مت یور مادر

Arrow

Continuum

Web Therapy

• Like 3
لینک به دیدگاه
من سریالایی که 2 3 سال پیش رو بورس بودند رو چندتاییشونو تمام سیزناشو بطور کامل خریدم چند سال پیش... اما متاسفانه حوصله دیدنشون پیش نیومد... یکیشونو دیدم... my name is earl ... سریال خوب و قسنگی بود واقعا، دوسش داشتم... البته فصل چهارشو ندیدم...

اینا رو دارم معلوم نیست عمرم به دیدنشون قد میده یانه؟! (نوروز 94 شاید فرصتش پیش بیاد یکیشونو ببینم...)

دکتر هاوس

آناتومی گری

دکستر

سوپرنچرال

فرندز

اسپارتاکوس

هو آی مت یور مادر

Arrow

Continuum

Web Therapy

پیشنهاد میکنم فرندز رو تو اولویت اولتون بزارین. فوق العاده ست:a030:

البته چندتاشون ارزش وقت گذاشتن ندارن مثل سوپرنچرال و arrow

• Like 1
لینک به دیدگاه

true_detective__cohle__character_poster_by_circusbrendan-d792xao-1.jpg

سریال True Detective محصول 2014

در ژانر جنایی/درام

خودم تازه شروع کردمش

کلا 8 قسمته، من رو میخکوب کرد، فوق العاده ست، البته یه مقدار بار فلسفیش بالاست و ریتمش هم تند نیست، شاید هر کسی نپسنده این سبک کارها رو

من که دارم لذت میبرم، قوی و بشدت خوش ساخته. محصول شبکه HBO هم هست. اصلن بیننده تیتراژ ابتداییش رو میبینه متوجه میشه با چه کار تر و تمیزی طرفه. بازی متیو مک کانهی خیره کننده ست اینجا....

علاقه مندان به این سبک از دست ندن

• Like 1
لینک به دیدگاه
true_detective__cohle__character_poster_by_circusbrendan-d792xao-1.jpg

سریال True Detective محصول 2014

در ژانر جنایی/درام

خودم تازه شروع کردمش

کلا 8 قسمته، من رو میخکوب کرد، فوق العاده ست، البته یه مقدار بار فلسفیش بالاست و ریتمش هم تند نیست، شاید هر کسی نپسنده این سبک کارها رو

من که دارم لذت میبرم، قوی و بشدت خوش ساخته. محصول شبکه HBO هم هست. اصلن بیننده تیتراژ ابتداییش رو میبینه متوجه میشه با چه کار تر و تمیزی طرفه. بازی متیو مک کانهی خیره کننده ست اینجا....

علاقه مندان به این سبک از دست ندن

درود

ساعت چند و چن شنبه نشون میده از این شبکه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
درود

ساعت چند و چن شنبه نشون میده از این شبکه؟

:ws3:

درود بر شما

والا من که خودم دانلود کردم ولی این سریال تموم شده. کلا 8 قسمت بود از ژانویه 2014 شروع شد و مارس تموم شدش

میتونید دانلود کنید اگر میخواید

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws3:

درود بر شما

والا من که خودم دانلود کردم ولی این سریال تموم شده. کلا 8 قسمت بود از ژانویه 2014 شروع شد و مارس تموم شدش

میتونید دانلود کنید اگر میخواید

سپاس

اگه سریال جالبی سراغ دارین که پخش بشه از این شبکه یا شبکه های مشابه اعلام کنین

چه کاریه وقتی دسترسی به شبکه هست ادم دان کنه فیلمشو

بازم سپاس

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...