رفتن به مطلب

سریال های آمریکایی

NYC

ارسال های توصیه شده

چند وقته زدم تو کار سریال های آمریکایی.

2-3 سالی میشه.

خب کیفیت از نظر نوع بازی، هیجان، جلوه های ویژه و کارگردانی و ... که نیاز به گفتن نداره.

ولی باور کنید من کلی نکته انسان دوستانه، کلی کار خوب، طرز فکر مثبت، کمک به دیگران، نحوه ارتباط برقرار کردن تو جامعه، نحوه گرفتن حق، گفتن حرف دل، نحوه برخورد با رئیس و زیردست و ... در کل هر چیز مثبتی دیگه ای که فکر کنید رو من از این سریال ها یاد میگیرم.

یعنی تبلیغ ساده زندگی کردن، تبلیغ آدم و انسان بودن، تبلیغ احترام به محیط زیست، احترام به فرزندان، احترام به همسر و درک نیازهاش و ... تو این سریال ها موج میزنه.

باور کنید بدترین و زننده ترین صحنه هاش، صحنه های بوسه است.

یعنی میشه سریال رو تو همین تلویزیون خودون پخش کرد شاید نهایتاً لازم باشه 2% ازش بزنن.

حالا شما بشین سریال های ایران رو نگاه کن!

سریال های ماهواره ای!

جز بد ذاتی و خاله زنک بازی هیچی یاد مخاطب نمیدن!

صحنه های زننده نداره ها ولی ماهیتشون زننده و کثیفه!

هنوز یارو گیرش اینه که بچه اش مال خودشه یا نه!

همش میخوان با دروغ کارشون رو پیش ببرن و سر هم کلاه بذارن و ...

باور کنید یه دونه از این مسائل تو این سریال ها من ندیدم.

واقعاً بهتون چیز اضافه میکنه.

دوستان اگر میخواید وقت بذارید برای اینجور چیزا حداقل بشینید پای این جور سریال ها.

بعد تموم شدن سریال حس رضایت بهتون دست میده.

قبل و بعد سریال شخصیتتون فرق کرده یه چیزی بهش اضافه شده.

حالا همه اینا رو بذارید در کنار جذابیت فوق العاده ای که دارن از نظر موضوع.

حالا هی میگن هالیود اینجوری هالیود اونجوری.

حالا نمیدونم این نوع سریال برخواسته از خواست جامعه است یا این سریال هاست که داره جامعه رو کنترل میکنه.

اگر دست من بود در این سریال های مزخرف داخلی با هزینه های چند میلیاردی رو تخته میکردم و از این مدل سریال ها پخش میکردم.

یه چیزی مثل سریال پایتخت که تو عید پخش میشد.

تقریباً ها.

تبلیغ ساده و انسان وار زندگی کردن.

احترام به بقیه، احترام به بزرگتر، احترام به همسر و خانواده.

تو نت هم یه سرچ کوچیک بزنید پرن سایت های ایرانی که برای دانلود میذارن.

ممنون میشم :

اگر بچه های دیگه ای هم هستن که سریال های آمریکایی رو دنبال میکنن و چیزی های مثبت و منفی یاد گرفتن بیان بگن.:icon_gol:

اگر شما سریال های ایرانی و ترکی و فارسی وانی میبینید و چیزی ازش یاد گرفتین بیاید بگین.:icon_gol:

-------------------------------

سریال های مورد پسند دوستان :

Modern Family ---------------پیشنهادِ mitra691, shiva-m

Friends----------------------- پیشنهاد JU JU, Deniz,shiva-m

Fringe------------------------ پیشنهاد Deniz, NYC,

24 ----------------------------پیشنهاد سیندخت، Deniz, qasem1368

Er -----------------------------پیشنهادِ سیندخت

bing bang ------------------- پیشنهادِ JU JU

Six feet under -------------- پیشنهادِ danielo

Soprano--------------------- پیشنهادِ danielo

Breaking bad---------------- پیشنهادِ danielo

Dr house md---------------- پیشنهادِ danielo

Shameless ----------------- پیشنهادِ danielo

Six feet under-------------- پیشنهادِ danielo

Two and half man----------پیشنهادِ danielo

Game of thrones----------- پیشنهادِ shiva-m

The Walking Dead--------- پیشنهادِ shamoh

Lost------------------------- پیشنهادِ qasem1368, Abolfazl_r

Prison Breake---------------پیشنهادِ qasem1368

Break out kings------------ پیشنهادِ NYC

Mr.jim---------------------- پیشنهاد asal sadra

Grey's Anatomy -----------پیشنهادِ Fo.Roo.GH، JU JU, سیندخت,shahdokht *1983*

legend of the seeker ----- پیشنهادِ mahdi.2ndferdowsi

The wire -------------------پیشنهادِ aghakbar

Bands of Broders ---------پیشنهادِ aghakbar

Homeland-----------------پیشنهادِ Eng HVAC

• Like 31
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 62
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سریال های خارجی یکی هست که به نظرم واقعا عالیه و کلی نکات مثبت داره اسمش هست modern family بقیه سریالایی که میبینم نکات مثبت خاصی نداره اما این خیلی خوبه:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

خوب دوست گرامی، همون اول مشخص می‌کردی سریالهای امریکایی رو

حالا من همیشه سریال می‌بینم، ولی نمی‌دونم امریکایی هستن یا جا دیگه

سریال‌های فوق العاده‌ای هستند که توی اونها خیلی مسایل رو میشه به وضوح و زیبایی دید

مسایلی رو که شما بیان کردین

ممنون از تاپیک خوبتون

از friends بخاطر سبک بسیار زیبای اون خوشم اومد

• Like 10
لینک به دیدگاه

سریال‌های فوق العاده‌ای هستند که توی اونها خیلی مسایل رو میشه به وضوح و زیبایی دید

ممنون از تاپیک خوبتون

فرندز جنس طنزش واقعا عالیه که بعد این همه سال بازم مخاطبو میخندونه و تازگی داره اما نکته اموزندش کمه به نظرم:ws52:

• Like 10
لینک به دیدگاه

مرسی امیر گرامی از ایجاد چنین تایپیکی...:icon_gol:

من که همیشه دنبال سریالهای آمریکایی هستم و خوشبختانه علاوه بر انکه وقتم رو در دیدنشان هدر ندادم و لذت بردم بلکه خیلی چیزها آموخته ام .

دنیایی فراتر از آنچه که هست رو میبینم .

سریالهای آبکی ایرانی را مطلقا نمبینم در حقیقت چیزی برای گفتن ندارند. همچنین سریالهای ترکی و غیره ..

بنظرم اینجا بچه ها میتونند سریالهایی که واقعا جذابند و ارزش دیدن رو دارند مثل همین سریالهای آمریکایی معرفی کنند.

پیشنهاد من در وهله اول سریال فوق العاده فرنچ است که من برای بار دوم دارم میبینمش.......

• Like 15
لینک به دیدگاه

سریال های ترکی بیخودترین و مزخرف ترین ها البته از نظر من ! هستن. موضوع همشون تقریبا یه چیزه! و فقط بازیگرا و لباسا عوض میشن!

سریالهای امریکایی خوبی که دارند هر سلیقه ای رو پوشش میدن.

مطابق سلیقه خودم و سریالهایی که تا به حال دیدم سریال 24 بهترین، قشنگترین ، اکشن ترین ، درام ترین، غیر قابل پیش بینی ترین، هیجان انگیزترین و زیباترین سریالی هست که دیدم.

و سریال er رو هم خیلی دوست داشتم.

• Like 12
لینک به دیدگاه
فرندز جنس طنزش واقعا عالیه که بعد این همه سال بازم مخاطبو میخندونه و تازگی داره اما نکته اموزندش کمه به نظرم:ws52:

همیشه به دنبال نکات آموزنده یک فیلم نیستم

نکته‌ی خوبی هم که این فیلم داره، صمیمت افراد با هم هستش

این فیلم، به خوبی می‌تونه من رو بخندونه و زیبایی طبیعی اون رو درک کنم

سریال طنز bing bang نیز از اون مجموعه سریال های فوق العاده زیباست و عالی که فرق اون با فرندز، در اینه که این افراد غیرعادی هستند، البته بخش طنزش رو در قسمت‌های جدید از دست داده، شاید نویسندگان اون عوض شده باشن!

البته من فقط در مورد سریال‌های طنز صحبت کردم

کلن، سریال هایی رو که می‌بینم، همینکه من رو جذب می کنن و اوقات خوبی به من می‌دن، از اون راضی هستم

فیلم باید خوب باشه

• Like 11
لینک به دیدگاه
همیشه به دنبال نکات آموزنده یک فیلم نیستم

نکته‌ی خوبی هم که این فیلم داره، صمیمت افراد با هم هستش

این فیلم، به خوبی می‌تونه من رو بخندونه و زیبایی طبیعی اون رو درک کنم

سریال طنز bing bang نیز از اون مجموعه سریال های فوق العاده زیباست و عالی که فرق اون با فرندز، در اینه که این افراد غیرعادی هستند، البته بخش طنزش رو در قسمت‌های جدید از دست داده، شاید نویسندگان اون عوض شده باشن!

البته من فقط در مورد سریال‌های طنز صحبت کردم

کلن، سریال هایی رو که می‌بینم، همینکه من رو جذب می کنن و اوقات خوبی به من می‌دن، از اون راضی هستم

فیلم باید خوب باشه

اره حق با شماس من خودم عاشق این سریالم تازه فصل 9 اش تموم شده و میخوام وقتی کلا تموم شد بازم از نو ببینم

اما چون قصد تاپیکک مهرفی کردن سریالای آموزنده بود اینو گفتم:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سریال های خارجی یکی هست که به نظرم واقعا عالیه و کلی نکات مثبت داره اسمش هست modern family بقیه سریالایی که میبینم نکات مثبت خاصی نداره اما این خیلی خوبه:icon_gol:

خوشبختانه برای هر سبک و سلیقه ای هم سریال موجوده.

من این سریالی که شما گفتین رو ندیدم ولی بقیه رو هرچی دیدم واقعاً از وقتی که گذاشتم راضیم.

ممنون از تاپیک خوبتون

منظورت اینه که اسم میبردم؟

آخه یکی دوتا نیست که.

اگر تو نت سرچ کنید میشه فهمید ساخت چه کشوریه.

مثلاً سریال حریم سلطان.

من نگاه نمیکنم ولی خب خانواده میبینن بعضیاشون منم هم ناگزیر صداش رو میشنوم و ...

الان گوش میکردم یارو گفت : حریم سلطان قسمت صد و چهل و نمیدونم چندم!

آخه این سریال چی داره جز تحقیر مقام زن.

جز تبلیغ مملکت داری به روش سلطانی و غیردموکرات.

جز اینکه داره زن ها رو موجودات کثیف و آب زیره کاه نشون میده که برای رسیدن به قدرت حاضرن هرکاری بکنن.

• Like 12
لینک به دیدگاه

نه امیر جان، منظورم این نبود

فقط من ساخت کدوم کشور رو نمی دونستم

من که کلن سریال‌هایی رو که از تلویزیون پخش می شه، چه داخلی و چه ماهواره‌ای نمی‌بینم

کلن با گزینه‌ای به اسم تلویزیون مخالف هستم

سریال‌های خوب خارجی ( آمریکایی ) فراوان و با سلایق متفاوتی هستند که هر شخص می‌تونه بسته به سلیقه خودش، یک فیلم خوب رو بدون از دست دادن وقت، ببینه

خوشبختانه برای هر سبک و سلیقه ای هم سریال موجوده.

من این سریالی که شما گفتین رو ندیدم ولی بقیه رو هرچی دیدم واقعاً از وقتی که گذاشتم راضیم.

منظورت اینه که اسم میبردم؟

آخه یکی دوتا نیست که.

اگر تو نت سرچ کنید میشه فهمید ساخت چه کشوریه.

مثلاً سریال حریم سلطان.

من نگاه نمیکنم ولی خب خانواده میبینن بعضیاشون منم هم ناگزیر صداش رو میشنوم و ...

الان گوش میکردم یارو گفت : حریم سلطان قسمت صد و چهل و نمیدونم چندم!

آخه این سریال چی داره جز تحقیر مقام زن.

جز تبلیغ مملکت داری به روش سلطانی و غیردموکرات.

جز اینکه داره زن ها رو موجودات کثیف و آب زیره کاه نشون میده که برای رسیدن به قدرت حاضرن هرکاری بکنن.

• Like 4
لینک به دیدگاه
مرسی امیر گرامی از ایجاد چنین تایپیکی...:icon_gol:

من که همیشه دنبال سریالهای آمریکایی هستم و خوشبختانه علاوه بر انکه وقتم رو در دیدنشان هدر ندادم و لذت بردم بلکه خیلی چیزها آموخته ام .

دنیایی فراتر از آنچه که هست رو میبینم .

سریالهای آبکی ایرانی را مطلقا نمبینم در حقیقت چیزی برای گفتن ندارند. همچنین سریالهای ترکی و غیره ..

بنظرم اینجا بچه ها میتونند سریالهایی که واقعا جذابند و ارزش دیدن رو دارند مثل همین سریالهای آمریکایی معرفی کنند.

پیشنهاد من در وهله اول سریال فوق العاده فرنچ است که من برای بار دوم دارم میبینمش.......

:icon_gol:

به نظرم خیلی عالیه اگر بچه ها اینجا سریال های خوبی که دیدن رو معرفی کنن.

اگه منظورت فرینجِ که باید بگم حرف نداره این سریال.

سریال های ترکی بیخودترین و مزخرف ترین ها البته از نظر من ! هستن. موضوع همشون تقریبا یه چیزه! و فقط بازیگرا و لباسا عوض میشن!

سریالهای امریکایی خوبی که دارند هر سلیقه ای رو پوشش میدن.

مطابق سلیقه خودم و سریالهایی که تا به حال دیدم سریال 24 بهترین، قشنگترین ، اکشن ترین ، درام ترین، غیر قابل پیش بینی ترین، هیجان انگیزترین و زیباترین سریالی هست که دیدم.

و سریال er رو هم خیلی دوست داشتم.

من اتفاقاً به دوستم میگفتم.

چطور مثلاً تو زمینه هوافضا اختلافشون و پشرفتشون نسبت به ما مشخصِ.

به همون میزان هم تو این قضیه سریال سازی موفق ترن.

شاید اگر کسی سر در نیاره نتونه این قضیه رو تشخیص بده ولی واقعاً خیلی از ما و خیلی از کشورهای دیگه جلوتر هستن.

• Like 8
لینک به دیدگاه
به نظرم خیلی عالیه اگر بچه ها اینجا سریال های خوبی که دیدن رو معرفی کنن.

اگه منظورت فرینجِ که باید بگم حرف نداره این سریال.

درسته فرینچ حالا یه "ی" رو جا انداختم.....:banel_smiley_4:

خب من فرینچ رو پیشنهاد کردم

دوم لاست..

سریال 24

سریال دوستان

سریال دکستر هم بد نیست یعنی خوبه و طرفداران خاص خودشو داره

• Like 9
لینک به دیدگاه

البته یک نکته بگم. حتی سریال های خارج از خط قرمز فرهنگ خود امریکا تولید میشه که

نکات اموزمده بسیاری داره

یک نمونه اش سریال shameless

البته من یک سریال معنا گرا هم پیشنهاد میکنم

Six feet under

• Like 6
لینک به دیدگاه

ممنون بخاطر این تاپیک.

کلا سریال بحث سلیقه ای هست . هرکس بسته به سلیقه ای که داره، سریالای مختلفی رو انتخاب میکنه.

درباره ی سریالای ایران که صحبت نکنم بهتره، چون به نظر من وقت گذاشتن و دیدن این سریالای بنجل (اگه بشه اسمشو گذاشت سریال) به نظرم توهین مستقیم به شخصیت بیننده است، البته من منکر کارای خوبی که شده توی تلوزیون ایران نیستم. مثلا سریال در چشم باد رو واقعا دوست داشتم، چون واقعا حرفه ای کار شده بود. ولی چند وقتیه که اصلا چیز دندون گیری نمی بینیم ما. آخرین شاهکارشون که اینهمه هم هزینه و تبلیغات کردن واسش به نام کلاه پهلوی،​یک فاجعه به معنای واقعی کلمه است:banel_smiley_4:

درباره ی سریالای ترکی و ماهواره ای هم صحبتی نمیکنم، چون این نوع سریالا هم برای قشر عام مردم ساخته شده، هویداس که حرفی برای گفتن نداره، البته تو همین قشر خودش هم طرفدارای خودشو داره.

اما میرسیم به سریالای هالیوودی

من خودم معمولا دنبال میکنم سریالای آمریکایی رو، البته قبلا بیشتر ولی الان بدلیل ضیق وقت کمتر دنبال میکنم.

خوب میدونیم که اکثر این سریالا بدلیل اینکه هم فیلم نامه های جذابی دارن هم از نظر ساخت، کارگردانی بازیگری و خلاصه همه چی حرفه ای هستن، بیننده رو راضی میکنن و طرفداراری خیلی زیادی دارن.

ولی بحثی که مطرح کردید آموزنده بودن و این حرفها من خودم بشخصه خیلی دنبال بار آموزشیش نیستم. شاید خیلی از سریالا ارزش های انسانی رو به یاد ما بندازن. کم هم نیست تعدادشون ولی اگر بخواییم دقیق نگاه کنیم خیلی از همین سریالا بطور ضمنی خیلی چیزای دیگه رو هم رواج میدن که خیلیاشون مثبت نیستن. که خوب بخاطر سیاست کلی هالیوود طبیعی هم هست. نه هالیوود، هر رسانه ای طبق خط مشی خودش عمل میکنه. به همین دلیل معتقدم خیلی دنبال ارزشها و این چیزها نباشیم بهتره.

من خودم در حال حاضر تنها سریالی که دنبال میکنم game of thrones هست . سریالیه فوق العاده قوی در ژانر تاریخی تخیلی. که خوب بدلیل بعضی صحنه های خشن و گاها جنسی بعضی ها شاید باش مشکل داشته باشن

به جز اون سریال freinds رو میبینم که در ژانر طنز هست و فوق العاده دیدنی و اعتیاد آوره. و سریال how i met ur mother که این اواخر به شدت ضعیف شده.

سریال fringe رو هم تا فصل 4 دیدم ولی چون نمیرسم فعلا گذاشتمش کنار.

:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه
مردم ما عین همون مردم برره هستن که هی فیلم بهداشت دهان دندان می دیدن

هرچقدر کیانوش میخواست ذایقه فرهنگیشونو ببره بالا نمی تونست

ملتی که حریم سلطان بین و عمرگل لاله بین بشه همونی میشه که از بین بدو بدتر به خیال خودش بد رو انتخاب می کنه تو هاج واج جنگ زرگری اربابان بی مروت دنیا

:sigh:

پ.ن : کانال جن تی وی و فارسی مال تو لیست کانال های مورد علاقه خونه ما نیس

فرصت سریال دیدن ندارم ولی همیشه دنبال فیلم های خاص می گردم تا ببینم اخرینش بوی خوش زن ال پاچینو بود :w16:

کلاً خیلی خوبه که پاکش کردین. درد منم هست این قضیه. گفتم اقلاً این تاپیک رو بزنم کسانی که نمیدونن آشنا شن با این سریال ها.

برادر من نمونه بارز عوام تو جامعه است.

باور کنید تاثیر خودشو گذاشته این سریال ها روش.

ینی من قول میدم شرایط مالیش اجازه نمیده وگرنه تو تخیلش زندگی سلطان سلیمانو ساخته برای خودش.

اینکه قشنگ تو خونه حکومت کنه و با پول دهن زنشو ببنده.

حالا نصیجت دوستانه که اگر وفت داشتین ببینید این سریال ها رو. با توجه به اون تاپیک دعوایی که زدین و مطالبی که گقتین.

کلاسِ آموزشیه.

باور کنید نویسنده هاش یه پا مولف کتابن.

دقیقاً نخبه ان.

ضرر نمیکنید.

البته یک نکته بگم. حتی سریال های خارج از خط قرمز فرهنگ خود امریکا تولید میشه که

نکات اموزمده بسیاری داره

یک نمونه اش سریال shameless

البته من یک سریال معنا گرا هم پیشنهاد میکنم

Six feet under

کلاً این قضیه که شعور دست اندرکارای سریال از من بیشتره خیلی منو خوشحال میکنه.

فراتر از تصور و توقع من سریال میسازن.

مثل سریالایی نیست که بشه از الان آخرشو فهمید.

نویسنده و کارگردان و ... کاملاً از من باهوش ترن و نخبه ان.

همین که به شعورت احترام میذارن لذت بخشه.

حتی سریال های منفی اش هم به نظرم آموزنده است.

اینجوری نیست طرف یه کاری بدی بکنه و فرار کنه.

گر میوفته تاوان میده.

به هر حال این خط قرمزها هست. یا میشه مثل تلویزیون ایران چشمو روش ببندیم و به قول احمدی نژاد بگیم هیچ همجنسگرایی تو ایران نیست یا بیایم بهش بپردازیم و طبق نظرو توصیه های اهل فن درستش رو برای مردم از طریق همین سریال ها جا بندازیم.

قضیه فلان اینه. خوبیاش اینه بدیاش اینه.

با این وضعیت تبادل اطلاعات که تو روستا ها هم دیگه خیلی از جوونا به اینترنت دسترسی دارن هیچی رو نمیشه پنهان کرد.

ممنون بخاطر این تاپیک.

کلا سریال بحث سلیقه ای هست . هرکس بسته به سلیقه ای که داره، سریالای مختلفی رو انتخاب میکنه.

درباره ی سریالای ایران که صحبت نکنم بهتره، چون به نظر من وقت گذاشتن و دیدن این سریالای بنجل (اگه بشه اسمشو گذاشت سریال) به نظرم توهین مستقیم به شخصیت بیننده است، البته من منکر کارای خوبی که شده توی تلوزیون ایران نیستم. مثلا سریال در چشم باد رو واقعا دوست داشتم، چون واقعا حرفه ای کار شده بود. ولی چند وقتیه که اصلا چیز دندون گیری نمی بینیم ما. آخرین شاهکارشون که اینهمه هم هزینه و تبلیغات کردن واسش به نام کلاه پهلوی،​یک فاجعه به معنای واقعی کلمه است:banel_smiley_4:

درباره ی سریالای ترکی و ماهواره ای هم صحبتی نمیکنم، چون این نوع سریالا هم برای قشر عام مردم ساخته شده، هویداس که حرفی برای گفتن نداره، البته تو همین قشر خودش هم طرفدارای خودشو داره.

اما میرسیم به سریالای هالیوودی

من خودم معمولا دنبال میکنم سریالای آمریکایی رو، البته قبلا بیشتر ولی الان بدلیل ضیق وقت کمتر دنبال میکنم.

خوب میدونیم که اکثر این سریالا بدلیل اینکه هم فیلم نامه های جذابی دارن هم از نظر ساخت، کارگردانی بازیگری و خلاصه همه چی حرفه ای هستن، بیننده رو راضی میکنن و طرفداراری خیلی زیادی دارن.

ولی بحثی که مطرح کردید آموزنده بودن و این حرفها من خودم بشخصه خیلی دنبال بار آموزشیش نیستم. شاید خیلی از سریالا ارزش های انسانی رو به یاد ما بندازن. کم هم نیست تعدادشون ولی اگر بخواییم دقیق نگاه کنیم خیلی از همین سریالا بطور ضمنی خیلی چیزای دیگه رو هم رواج میدن که خیلیاشون مثبت نیستن. که خوب بخاطر سیاست کلی هالیوود طبیعی هم هست. نه هالیوود، هر رسانه ای طبق خط مشی خودش عمل میکنه. به همین دلیل معتقدم خیلی دنبال ارزشها و این چیزها نباشیم بهتره.

من خودم در حال حاضر تنها سریالی که دنبال میکنم game of thrones هست . سریالیه فوق العاده قوی در ژانر تاریخی تخیلی. که خوب بدلیل بعضی صحنه های خشن و گاها جنسی بعضی ها شاید باش مشکل داشته باشن

به جز اون سریال freinds رو میبینم که در ژانر طنز هست و فوق العاده دیدنی و اعتیاد آوره. و سریال how i met ur mother که این اواخر به شدت ضعیف شده.

سریال fringe رو هم تا فصل 4 دیدم ولی چون نمیرسم فعلا گذاشتمش کنار.

ممنون که اومدین و نظری به این کاملی دادین.

البته از نظر من نکات مثبتش خیلی بیشتر از نکات منفیشه.

حالا دیگه چیزی مطلق خوب نمیشه دیگه.

در مورد نکات منفیش خب اگر چیزی به چشمتون خورده بگید ما هم حواسمونو جمع کنیم.:ws38:

در مورد صحنه های جنسیش هم من گفتم شاید صحنه هایی باشه ولی از سریالای ترکیه ای خیلی بهتره. درسته تو این سریال ها صحنه مستقیم رو نشون نمیدن ولی عملاً محتوای کلی سریال خیلی به نظرم زننده تره.

به نظرم دیدن صحنه بوسیدن تو نفر که عاشق هم هستن خیلی بهتر از چرخیدن مسئله حواشی حرم سرا و خلوت چند همسره بودن و بچه ات مال کیه و زنت با کیه و ... است.

• Like 5
لینک به دیدگاه

سریال ها ماهواره ای که فارسی زبان هستن خیلی مزخرفن و دقیقاً کانون خانوادهای ایرانی رو نشانه رفتن بعدشم کانالهای خودمون هم که فیلم هاشون اکثراً از تراژدیهای تکراری استفاده میکنن، و یا سر وته ندارن ....فیلم هاو سریالهای آمریکایی رو زیاد ندیدم ولی این رو بگم که سریال و فیلم با مدل زندگی واقعی به نظر من کمی متفاوته ....

• Like 5
لینک به دیدگاه

من اگر وقت کنم درکنار مامی خب سریالهای ترکیه ای رو میبینیم . که دقیقا نکات بد رو وارونه برات جلوه میده که دلت برای متهم بسوزه ...

شبکه ایران که کلا تعطیله سالهاست مگر جای بریم به اجبار دیگه تحمل تکرار مکرراتشونو ندارم خدایی..

بعضی از این سریالهای کره ای هم خوب بودند لااقل توشون پایندی به خانواده و احترام مادر و پدر رو هنوز نگه داشتند و صحنه های زننده نه تصویری نه مثل محتوایی ندارند ...

سریالهای آمریکایی هم کشش خاصی دارند .. از هرلحاظی خوب هستند..

لاست رو متأسفانه نصفه نیمه دیدم .. هرچند وقت بشه میشینم از اولش میبینم ارزششو داره..

خاطرات خون آشام نمیدونم دقیقا محصول کدوم کشوره ولی اونم ارزش دیدن داره..

سریال ایرانی هم از پخشهای خانگی میبینم : ویلای من . کار مدیری

قلب یخی : سامان مقدم

اینها هم ارزش دیدن دارند..

• Like 5
لینک به دیدگاه

ممنون که اومدین و نظری به این کاملی دادین.

البته از نظر من نکات مثبتش خیلی بیشتر از نکات منفیشه.

حالا دیگه چیزی مطلق خوب نمیشه دیگه.

در مورد نکات منفیش خب اگر چیزی به چشمتون خورده بگید ما هم حواسمونو جمع کنیم.:ws38:

در مورد صحنه های جنسیش هم من گفتم شاید صحنه هایی باشه ولی از سریالای ترکیه ای خیلی بهتره. درسته تو این سریال ها صحنه مستقیم رو نشون نمیدن ولی عملاً محتوای کلی سریال خیلی به نظرم زننده تره.

به نظرم دیدن صحنه بوسیدن تو نفر که عاشق هم هستن خیلی بهتر از چرخیدن مسئله حواشی حرم سرا و خلوت چند همسره بودن و بچه ات مال کیه و زنت با کیه و ... است.

بله حرف شما رو قبول دارم. درسته. صحنه های جنسی هم بخشی از سریاله، در اکثر موارد در راستای همون سریاله، حتی میشه گفت بعضی جاها ضروریه. با اونش کاری نداریم حالا ما.

من سریالای ترکیه ای و .. رو اصلا ندیدم ولی با توجه به چیزایی که شنیدم ظاهرا پیامی که میده کثیفه.

ولی چیزی که قابل توجه هست توی سریالا و حتی فیلمای هالیوودی، تصویریه که از کشورهای اسلامی نشون میده به مخاطب، این خیلی آزار دهندس برای من گاهی.

شما فیلم taken 2 رو ببینید.:icon_pf (34):

مسلما بیننده ی اروپایی و آمریکایی بر اساس همین تصویر قضاوت میکنه درباره ی ما. البته یه بخشیش هم بخاطر افراط و تفریط های خود همین کشورهای اسلامی هم هست، ولی با همه ی این تفاسیر، این برای من که ساکن یکی از همین کشورها هستم آزاردهندس.

با وجود همه ی این حرف ها، انقدر بعضی از سریالها خوب پرداخت شدن که نمیشه از دیدنشون گذشت.

البته تو این دریای عظیم سریالای آمریکایی، خیلی هاشون هم هستن که آبکی ان و ارزش دیدن ندارن.

یه سریال دیگه که یادم رفت اشاره کنم سریال modern family هست در ژانر کمدی. البته کمدی بسیار لطیفیه، اصلا لودگی توش نداره. خانوادگی هم هست. یعنی میتونید با خانواده ببینید. :w16: خیلی خوش ساخت و قویه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
چند وقته زدم تو کار سریال های آمریکایی.

2-3 سالی میشه.

خب کیفیت از نظر نوع بازی، هیجان، جلوه های ویژه و کارگردانی و ... که نیاز به گفتن نداره.

ولی باور کنید من کلی نکته انسان دوستانه، کلی کار خوب، طرز فکر مثبت، کمک به دیگران، نحوه ارتباط برقرار کردن تو جامعه، نحوه گرفتن حق، گفتن حرف دل، نحوه برخورد با رئیس و زیردست و ... در کل هر چیز مثبتی دیگه ای که فکر کنید رو من از این سریال ها یاد میگیرم.

یعنی تبلیغ ساده زندگی کردن، تبلیغ آدم و انسان بودن، تبلیغ احترام به محیط زیست، احترام به فرزندان، احترام به همسر و درک نیازهاش و ... تو این سریال ها موج میزنه.

باور کنید بدترین و زننده ترین صحنه هاش، صحنه های بوسه است.

یعنی میشه سریال رو تو همین تلویزیون خودون پخش کرد شاید نهایتاً لازم باشه 2% ازش بزنن.

حالا شما بشین سریال های ایران رو نگاه کن!

سریال های ماهواره ای!

جز بد ذاتی و خاله زنک بازی هیچی یاد مخاطب نمیدن!

صحنه های زننده نداره ها ولی ماهیتشون زننده و کثیفه!

هنوز یارو گیرش اینه که بچه اش مال خودشه یا نه!

همش میخوان با دروغ کارشون رو پیش ببرن و سر هم کلاه بذارن و ...

باور کنید یه دونه از این مسائل تو این سریال ها من ندیدم.

واقعاً بهتون چیز اضافه میکنه.

دوستان اگر میخواید وقت بذارید برای اینجور چیزا حداقل بشینید پای این جور سریال ها.

بعد تموم شدن سریال حس رضایت بهتون دست میده.

قبل و بعد سریال شخصیتتون فرق کرده یه چیزی بهش اضافه شده.

حالا همه اینا رو بذارید در کنار جذابیت فوق العاده ای که دارن از نظر موضوع.

حالا هی میگن هالیود اینجوری هالیود اونجوری.

حالا نمیدونم این نوع سریال برخواسته از خواست جامعه است یا این سریال هاست که داره جامعه رو کنترل میکنه.

اگر دست من بود در این سریال های مزخرف داخلی با هزینه های چند میلیاردی رو تخته میکردم و از این مدل سریال ها پخش میکردم.

یه چیزی مثل سریال پایتخت که تو عید پخش میشد.

تقریباً ها.

تبلیغ ساده و انسان وار زندگی کردن.

احترام به بقیه، احترام به بزرگتر، احترام به همسر و خانواده.

تو نت هم یه سرچ کوچیک بزنید پرن سایت های ایرانی که برای دانلود میذارن.

ممنون میشم :

اگر بچه های دیگه ای هم هستن که سریال های آمریکایی رو دنبال میکنن و چیزی های مثبت و منفی یاد گرفتن بیان بگن.:icon_gol:

اگر شما سریال های ایرانی و ترکی و فارسی وانی میبینید و چیزی ازش یاد گرفتین بیاید بگین.:icon_gol:

آره همینطوره که میگید .

این اواخر سریال The Walking Dead رو دیدم که خعلی جالب هست و باید تا مهر ماه منتظر بمونم تا فصل جدیدش بیاد چون خعلی هزینه بر و زمان گیره و دیر ساخته میشه .

فیلم یه جورایی وحشتناک _ هیجانی هست .

روی این سریال مثل سریال لاست نقد های زیادی شده .

یه جورایی این فیلم رو شیطان پرستی میدونن چون آخر الزمان شده و مرده ها زنده شدن و یه آدم رهبری یه گروه رو به عهده گرفته که خودش از اینده تردید داره .

شاید یه فیلم تا حدودی وحشتناک و دارای صحنه هم باشه اما من که دوست داشتم و حس خوبی به فیلم داشتم .

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...