amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود وقت همه ی دوستانم بخیر در اواسط فصل زمستان بود که تاپیکی تحت عنوان تقریبی"معظل آلودگی هوا و راهکار های پیشنهادی اعضا" را استارت کردم و با مشارکت دوستان برخی نظرات مطرح شد و سپس به اعماق تاپیک های خاک خورده ی انجمن رفت. در یکی از آخرین پست های آن تاپیک پیشنهاداتی مطرح کردم مبنی بر سبز سازی بام ها و دیوار های شهر امروز مجله ی اقتصادی آسیا را مثل هر هفته خریدم و تیتر زیر نظر من را به خود جلب کرد و البته آه از نادم بر آورد: > هایتان را > کنید و با متن مقاله ی زیر: فکر ایجاد یک باغ اختصاصی در پشت بام خانهroof garden یا حتی روی دیوار های آن green wall با استفده از آخرین تکنیک های این کار در انی شهر شلوغ و درندشت چیزی نیست که به سادگی بتوان از کنار ان گذشت. و...... زمانی که من در ان تاپیک این پیشنهاد را مطرح کردم(و مورد تمسخر برخی دوستان قرار گرفتم) کوچکترین اطلاعی در مورد ااستفاده این تکنیک و ایده در سنگاپور و توکیو نداشتم و صرفا زاییده ی ذهن شخصی خودم بود.البته با تمام شدن تاپیک این ایده هم تمام شد و حتی برای نمونه روی بام خانه ی خودمان هم عملیاتی نشد. در مباحثی که روزانه در اینجا مطرح می کنیم و به بحث و مبادله ی افکار می پردازیم ایده ها و نظراتی مطرح می شوند که ناب هستند و جا برای کار زیاد دارند و تنها نیاز به یک محرک برای ایده پرداز هست و یا همراهی و همکاری. کاش بتوان مکانیزمی ایجاد کرد که مباحث(به عنوان مثال تاپیک های پر مغز طوفان فکری) از بعد صرفا تبادل نظری خارج شود و به سمت و سوی عملیاتی شدن برود. بارها گفته ام باز هم می گویم پتانسیل این فروم برای تبدیل شدن به یک گروه بزرگ و گسترده(از نظر موقعیت اسکان اعضا) بسیار بالا هست و می توان در غالب این فروم کارهای بسیار خوبی انجام داد و عملیاتی کرد و تنها پیش شرط لازم برای این کار گذر از منیت ها و ورود به حیطه ی اعتماد و منفعت طلبی گروهی دارد. امیدوارم که به این باور برسیم و به نقطه ای برسیم که بتوانیم خروجی مناسبی داشته باشیم. 13 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوبه ولی فقط برای آلودگی ناشی از سوخت های فسیلی آلودگی صنعتی رو درمان نمیکنه.... ( بنزن /NOx / گاز های گوگردی SO2 / وسایر ترکیباتی که خیلی هستن ... ) اینا رو چکار کنیم دیاکسید کربنه خو مشکلی نیست .... این عوامل سرطان زا رو باید جمع کنیم یکی به داد اراک و حومه برسه / سرطان داره مثل باکتری رشد میکنه توی این شهر .. لرزه به اندام من میندازه این حرف .... سرطان من که گاهی بغض میکنم / اما بقیه میخندن .... 7 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجا اصلا بحث خوب و بد اده مطرح نبود بحث من پیگیری بحث های عملیاتی بود و پتانسیل بالای بچه ها برای ارایه ی ایده های نوین و به روز اما در مورد حرف شما فضای سبز بخصوص چمن باعث کم کردن حجم ذرات معلق در فضای تنفسی می شود و با کم شدن حجم ذرت معلق و الودگی های صنعتی در هوا میزان ابتلا به سرطان های ناشی از انها هم کم می شود یکی از طرح های دیگر که دوستان (مریم عزیز) پیشنهاد دادن ایجاد میدان های مغناطیسی برای باردار کردن و ته نشین کردن ذرات معلق بود که به نظر می رسد در صورت پیگیری طرح موفقی در این زمینه باشد 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجا اصلا بحث خوب و بد اده مطرح نبودبحث من پیگیری بحث های عملیاتی بود و پتانسیل بالای بچه ها برای ارایه ی ایده های نوین و به روز اما در مورد حرف شما فضای سبز بخصوص چمن باعث کم کردن حجم ذرات معلق در فضای تنفسی می شود و با کم شدن حجم ذرت معلق و الودگی های صنعتی در هوا میزان ابتلا به سرطان های ناشی از انها هم کم می شود یکی از طرح های دیگر که دوستان (مریم عزیز) پیشنهاد دادن ایجاد میدان های مغناطیسی برای باردار کردن و ته نشین کردن ذرات معلق بود که به نظر می رسد در صورت پیگیری طرح موفقی در این زمینه باشد خود باوری که آره واقعا بعضی وقتا یک ایده های هست که شاید در نگاه اول خنده دار یا نشدنی باشه ولی یهو میبنی یک چیزی از آب در میاد که اصن یه وضی ... میدان مغناطیسی ؟؟ جای فکر داره .... 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درودوقت همه ی دوستانم بخیر در اواسط فصل زمستان بود که تاپیکی تحت عنوان تقریبی"معظل آلودگی هوا و راهکار های پیشنهادی اعضا" را استارت کردم و با مشارکت دوستان برخی نظرات مطرح شد و سپس به اعماق تاپیک های خاک خورده ی انجمن رفت. در یکی از آخرین پست های آن تاپیک پیشنهاداتی مطرح کردم مبنی بر سبز سازی بام ها و دیوار های شهر امروز مجله ی اقتصادی آسیا را مثل هر هفته خریدم و تیتر زیر نظر من را به خود جلب کرد و البته آه از نادم بر آورد: > هایتان را > کنید و با متن مقاله ی زیر: فکر ایجاد یک باغ اختصاصی در پشت بام خانهroof garden یا حتی روی دیوار های آن green wall با استفده از آخرین تکنیک های این کار در انی شهر شلوغ و درندشت چیزی نیست که به سادگی بتوان از کنار ان گذشت. و...... زمانی که من در ان تاپیک این پیشنهاد را مطرح کردم(و مورد تمسخر برخی دوستان قرار گرفتم) کوچکترین اطلاعی در مورد ااستفاده این تکنیک و ایده در سنگاپور و توکیو نداشتم و صرفا زاییده ی ذهن شخصی خودم بود.البته با تمام شدن تاپیک این ایده هم تمام شد و حتی برای نمونه روی بام خانه ی خودمان هم عملیاتی نشد. در مباحثی که روزانه در اینجا مطرح می کنیم و به بحث و مبادله ی افکار می پردازیم ایده ها و نظراتی مطرح می شوند که ناب هستند و جا برای کار زیاد دارند و تنها نیاز به یک محرک برای ایده پرداز هست و یا همراهی و همکاری. کاش بتوان مکانیزمی ایجاد کرد که مباحث(به عنوان مثال تاپیک های پر مغز طوفان فکری) از بعد صرفا تبادل نظری خارج شود و به سمت و سوی عملیاتی شدن برود. بارها گفته ام باز هم می گویم پتانسیل این فروم برای تبدیل شدن به یک گروه بزرگ و گسترده(از نظر موقعیت اسکان اعضا) بسیار بالا هست و می توان در غالب این فروم کارهای بسیار خوبی انجام داد و عملیاتی کرد و تنها پیش شرط لازم برای این کار گذر از منیت ها و ورود به حیطه ی اعتماد و منفعت طلبی گروهی دارد. امیدوارم که به این باور برسیم و به نقطه ای برسیم که بتوانیم خروجی مناسبی داشته باشیم. همزمان که اون تاپیک داشت جلو میرفت، من یکی دیگه از ایده ها رو هم دیدم ساخته شده بود در دنیا....در صورتیکه از ساخت اون هم خبر نداشتیم... سه روز انتهایی هفته گذشته، 21 امین کنفرانس مکانیک در دانشکده ما بود و من هم جز تیم برگزاری بودم...توفیق اجباری بود که در این جمع حضور داشته باشم...مپنا چندین غرفه داشت که یکی از انها، همان پروژه 25 مگاواتی قشم بود که راستی قیمتش رو هم واستون پرسیدم: 60 میلیون یورو به ازای هر 50 مگاوات. در مورد پروژه پایانی خودم هم که صحبت کردم خیلی استقبال کردن و گفتن چون برآورد اقتصادی داره حتما پیگیری کن و اینا.....منم کم کم اعتماد بنفس پیدا کرده بودم(جو گیری)...در مورد ایده ای که واسه ساخت اب شیرین کن داشتم، و از مطالب اخیر قرار داده شده در بخش رابطه آب شیرین کن و کشاورزی به ذهنم رسیده بود، صحبت کردم که خیلی تشویقم کردم به ساختمان مرکزی شرکت برم و با مدیر بخش پژوهشش صحبت کنم و حتی ایشون رو به عنوان معرف معرفی کنم و بسیار مشتاق بودن که طرح من به ثمر برسه...اما چون فکر میکنم سیستم اداری ایران یک مقدار کاغذ بازی هست، زیاد پیگیر نشدم.... خیلی از تاپیک هایی که زده میشه، برای ایده گرفتن میشه ازش استفاده کرد و یا به مهندسی معکوس پرداخت، خیلی هاش هم هزینه چندانی نمیگیره و میشه به عنوان اختراع هم ثبت کرد....من به عنوان یک کارآفرین آینده، آماده همکاری هستم. 6 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کاآفرین جان شرط اول پیگیری همین موقعیت پیش امده برات هست حتما و حتما برو و پیگیر باش چون این یک مسیر هست که جلوی پای شما قرار گرفته.شاید و شاید و شاید در اولین پروژه ثمری برات نداشته باشه اما مسیر رو یاد میگیری و 4 تا ادم میشناسی و 4 تا لینک کاری و ارتباطی پیدا می کنی که برای طرح ها و ایده های بعدی خیلی خیلی به دردت می خوره 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کاآفرین جانشرط اول پیگیری همین موقعیت پیش امده برات هست حتما و حتما برو و پیگیر باش چون این یک مسیر هست که جلوی پای شما قرار گرفته.شاید و شاید و شاید در اولین پروژه ثمری برات نداشته باشه اما مسیر رو یاد میگیری و 4 تا ادم میشناسی و 4 تا لینک کاری و ارتباطی پیدا می کنی که برای طرح ها و ایده های بعدی خیلی خیلی به دردت می خوره طرح من یک طرح خام هست...هزینه سنجی نشده ...مسلما اگر اینجوری بیانش کنم...نظر کسی رو جذب نمیکنه..چجوری میشه به عنوان یک طرح ثبتش کرد؟ 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درودوقت همه ی دوستانم بخیر در اواسط فصل زمستان بود که تاپیکی تحت عنوان تقریبی"معظل آلودگی هوا و راهکار های پیشنهادی اعضا" را استارت کردم و با مشارکت دوستان برخی نظرات مطرح شد و سپس به اعماق تاپیک های خاک خورده ی انجمن رفت. در یکی از آخرین پست های آن تاپیک پیشنهاداتی مطرح کردم مبنی بر سبز سازی بام ها و دیوار های شهر امروز مجله ی اقتصادی آسیا را مثل هر هفته خریدم و تیتر زیر نظر من را به خود جلب کرد و البته آه از نادم بر آورد: > هایتان را > کنید و با متن مقاله ی زیر: فکر ایجاد یک باغ اختصاصی در پشت بام خانهroof garden یا حتی روی دیوار های آن green wall با استفده از آخرین تکنیک های این کار در انی شهر شلوغ و درندشت چیزی نیست که به سادگی بتوان از کنار ان گذشت. و...... زمانی که من در ان تاپیک این پیشنهاد را مطرح کردم(و مورد تمسخر برخی دوستان قرار گرفتم) کوچکترین اطلاعی در مورد ااستفاده این تکنیک و ایده در سنگاپور و توکیو نداشتم و صرفا زاییده ی ذهن شخصی خودم بود.البته با تمام شدن تاپیک این ایده هم تمام شد و حتی برای نمونه روی بام خانه ی خودمان هم عملیاتی نشد. در مباحثی که روزانه در اینجا مطرح می کنیم و به بحث و مبادله ی افکار می پردازیم ایده ها و نظراتی مطرح می شوند که ناب هستند و جا برای کار زیاد دارند و تنها نیاز به یک محرک برای ایده پرداز هست و یا همراهی و همکاری. کاش بتوان مکانیزمی ایجاد کرد که مباحث(به عنوان مثال تاپیک های پر مغز طوفان فکری) از بعد صرفا تبادل نظری خارج شود و به سمت و سوی عملیاتی شدن برود. بارها گفته ام باز هم می گویم پتانسیل این فروم برای تبدیل شدن به یک گروه بزرگ و گسترده(از نظر موقعیت اسکان اعضا) بسیار بالا هست و می توان در غالب این فروم کارهای بسیار خوبی انجام داد و عملیاتی کرد و تنها پیش شرط لازم برای این کار گذر از منیت ها و ورود به حیطه ی اعتماد و منفعت طلبی گروهی دارد. امیدوارم که به این باور برسیم و به نقطه ای برسیم که بتوانیم خروجی مناسبی داشته باشیم. البته این طرح شما جدید نیست که؟ راهکارهای جدیدی درموردش داشتین؟ باید تحقیق بشه. مثلاً شهرداری یه اجباری درش بذاره یا همچین چیزی. باید دید چقدر در کاهش آلودگی تاثیر داره. ولی اگر میگین تو جاهای دیگه استفاده شده حتماً فکر شده در موردش. من هم همیشه چندتا طرح این مدلی داشتم که بهش بها ندادم و بعدش دیدم کسی استفاده کرده. یکیش شاید باورتون نشه اما همین طرح اس اسم اس های راهنمایی رانندگی بود که جدیداً داره اجرا میشه. البته با کمی تفاوت. یه جورایی آنی باشه. مثلاً مثل اس ام اس بانک که به محض انجام هرگونه تراکنشی تو حسابتون از بانک براتون پیامک میاد. همین کار رو پلیس بکنه. به محض ثبت هرگونه تخلفی در سطح شهر توسط دوربین های ترافیکی و افسران برای صاحب ماشین یه پیامک بره که در این ساعت و این تاریخ همچین خلافی انجام شد. ینی شما چراغ قرمز رو رد میکنی 5 دقیقه نگذشته برات پیامک ثبت تخلفت بیاد. ینی حداقل بین مردم ایران که بسیااااااااااااااااااااار کارساز و بازدارنده خواهد بود. این طرح رو بگم شاید من دو-سه سال پیش داشتم بهش فکر میکردم. ولی پی شو نگرفتم. بازم طرح های اینجوری زیاد دارم. مخصوصاً در مورد رانندگی. چون رو بی قانونی رانندگی خیلی حساسم طرح های این مدلی خیلی به سرم میزنه. یه طرح خیلی عظیم و هزینه بر دارم که فکرک نم فقط کشورهای صنعتی خیلی سرمایه دار بتونن اجراش کنن و تو ایران که اصلاً بهش فکر نمیشه. ینی آمار تصادفات و تخلفات خودروها رو فکر کنم به نزدیک 0 برسونه!!! ولی نمیدونم چجوری باید بنویسمشون فقط. چجوری باید مطالعه کنم. از کجا شروع کنم. خب همه اینا هزینه بره. از کجا باید بودجه تحقیقاتی بگیری؟ اصن میدن؟ اینا به قول معروف یه بازاریاب خوب هم میخواد که بتونه بره طرح رو معرفی کنه و موافقتشو بگیره. 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امیر عزیز کسی که ایده پردازی میکنه باید در وهله اول سعی کنه خودش دنبال ایده ش بره و از هر کاری که برای رسیدن به هدفش دریغ نکنه من دقیقاً حرفت رو قبول دارم که یه همچین نظراتی باید تو انجمن بیشتر روش کار بشه اونم به دلیل اینه که از هر رشته ای اینجا متخصص و صاحب نظر داریم چه بهتر که بقول شما از این گتانسیل ها برای رسیدن به یه جایگاه خوب قدم برداریم... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام سلام منم یادمه همون تاپیک معظل الودگی همچنین تو رشته خودم ایده های زیادی به ذهنم میرسه که خیلی خیلی خوبه اما خب در همون نطفه خفه میشه چون نه اطلاعاتی هست نه پشتیبانی نه هیچی... به غیر از ایده هایی که ما در ذهنمون به وجود میاد ما میتونیم از ایده ها و نظریه هایی که در پایان نامه های بچه ها هست استفاده کنیم(منظور رشته خودم هست مابقی رشته هارو اطلاعی ندارم) مشکل جامعه ما اینه که بین دانشگاه و علم رابطه ی صنعتی وجود نداره و دانشجویان و دانشگاهیان برا خودشون تحقیق میکنن و در نهایت به یه نتیجه ای میرسن اما چون ارتباطی با صنعت نداریم هیچ وقت به مرحله اجرا گذاشته نمیشه مثلا در گرایش های مختلف رشته ما پروژه هایی بررسی شده که میتونه مشکلات بسیاری رو حل کنه اما داره گوشه کتابخونه خاک میخوره همچنین من دارم روی پایان نامه مم کار میکنم که یک موضوع نوعی هست اما به خاطر همین دلایلی که ذکر کردم دارم پشیمون میشم و میخوام با یه پایان نامه ساده قائله رو ختم به خیر کنم 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوست دارم پسمللللللللللل بزار بگم چرا : من چند ماه پیش تقریبا / 9 ماه پیش تصمیم گرفتم روی آلاینده ها ف اثراتشون و کنترلشون کار کنم یکم / خیلی خیلی خیلی کم کار کردم در حد ثبت ph بارون کار عملی کردم در حد جمع اوری تعدادی مقاله هم به عنوان منبع برای کار تئوری و بعدش به دلایلی کلا بی خیال شدم / یعنی روحیه ام رو از دست دادم و بی انگیزه شدم ... اینجور شد که یهو ولش کردم بعد همینجور بی انگیزه بودم . تا اینکه یکی از بچه های دانشگاه چند روز پیش راجع بهش حرف زد ... بعد تو تاپیک زدی خلاصه باز منو جو گیر کردی .... الان گروه جمع کردم / چند نفری هستیم ... امروز روز اولی بود که با هم راجع به الایندگی ها یکم حرف زدیم خلاصه امیدوارم گروه محکم و پا بر جا بشه تا کارمون بگیره و موفق بشیم بچه ها برامون دعا کنید .... واسمون موج مثبت هم بفرستید بیاد ، میرسه اینجا :دی 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا این تاپیک به این خوبی ، پیش نمیره امروز به این نتیجه رسیدم تو این وضع جامعه اگر بخوای برا کسی کار کنی با منت میخوان نهایت 500 600 بهت بدن که خرج رفت و امد و اینا هم نمیشه دیگه نمیشه به این وضع امیدوار بود و بگیم که درست میشه.. باید یه حرکتی کرد ایشالا اقا بلک بنر موفق میشین امیدوار باش ادیسونم هزار بار شکست خورد اما نا امید نشد 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا این تاپیک به این خوبی ، پیش نمیره امروز به این نتیجه رسیدم تو این وضع جامعه اگر بخوای برا کسی کار کنی با منت میخوان نهایت 500 600 بهت بدن که خرج رفت و امد و اینا هم نمیشه دیگه نمیشه به این وضع امیدوار بود و بگیم که درست میشه.. باید یه حرکتی کرد ایشالا اقا بلک بنر موفق میشین امیدوار باش ادیسونم هزار بار شکست خورد اما نا امید نشد امیدوارم برام دعا کنید که موفق بشم .... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا این تاپیک به این خوبی ، پیش نمیره امروز به این نتیجه رسیدم تو این وضع جامعه اگر بخوای برا کسی کار کنی با منت میخوان نهایت 500 600 بهت بدن که خرج رفت و امد و اینا هم نمیشه دیگه نمیشه به این وضع امیدوار بود و بگیم که درست میشه.. باید یه حرکتی کرد ایشالا اقا بلک بنر موفق میشین امیدوار باش ادیسونم هزار بار شکست خورد اما نا امید نشد متین جان من هنوز فکر میکنم یک مقدار تفکراتمون مشکل داره..هنوز اهمیت نوآوری رو درک نکردیم...یک سبک کلیشه ای درس میخونیم، سر کار میریم، حقوق میگیریم و بعدش غر میزنیم...در صورتیکه مقصر اصلی خودمون هستیم..چون از اول میدونستیم، آخر خطی که ما داریم میریم همین هست، چرا انتظار معجزه داریم... آقا امیر الان یک مدت هست سرش شلوغ شذه، سال گذشته یک کامنت هایی در زمینه نوآوری میداد، اصلا عجیب..باید دوباره شروع کنه از همین بحث هایی که باهاشون میکردم..خود بخود ذهن من هم شروع به خلاقیت کرد، پس با یک مقدار تمرین همه ما میتونیم صاحب تفکر بشیم.. همیشه در همه سال ها و همه کشورها 90% سرمایه دست 10% جامعه است، چرا ما نمیتونیم جز اون 10% باشیم... (ربطی به تاپیک نداره ، به حال و هوای ذهنی خودم مربوط میشه) 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین جان من هنوز فکر میکنم یک مقدار تفکراتمون مشکل داره..هنوز اهمیت نوآوری رو درک نکردیم...یک سبک کلیشه ای درس میخونیم، سر کار میریم، حقوق میگیریم و بعدش غر میزنیم...در صورتیکه مقصر اصلی خودمون هستیم..چون از اول میدونستیم، آخر خطی که ما داریم میریم همین هست، چرا انتظار معجزه داریم...آقا امیر الان یک مدت هست سرش شلوغ شذه، سال گذشته یک کامنت هایی در زمینه نوآوری میداد، اصلا عجیب..باید دوباره شروع کنه از همین بحث هایی که باهاشون میکردم..خود بخود ذهن من هم شروع به خلاقیت کرد، پس با یک مقدار تمرین همه ما میتونیم صاحب تفکر بشیم.. همیشه در همه سال ها و همه کشورها 90% سرمایه دست 10% جامعه است، چرا ما نمیتونیم جز اون 10% باشیم... (ربطی به تاپیک نداره ، به حال و هوای ذهنی خودم مربوط میشه) خوب حالا تو ایده بده عجیبببببببببببب فقط ایده دادن که مهم نیست به اجرا رسوندن مهم تر هست. متاسفانه ما جایی که باید جدی باشیم و فعال دنبال تفریح هستیم و جایی که میشه تفریح کرد دنبال کار هستیم.این هست که نه کار می کنیم و نه تفریح خیلی از دوستان اعتقاد دارند که این محیط و محیط های مشابه برای اوقات فراغت و زنگ تفریح و.. هست و جدی برخورد نمی کنند.به همین دلیل دیگرانی هم که دوست دارند و توانایی دارند دلسرد می شوند و می روند. یادم نیست دقیقا مربوط به چند وقت پیش هست دوستی اینجا طراحی های پارکینگ های طبقاتی فلزی کنار خیابانی رو اینجا قرار داد و خواست دوستان عیبو ایراد های احتمالی رو بررسی کنند. خوب فرد توانایی بود که دستش هم توی کار بود و طرح های خوبی هم ارایه می کرد ولی الان ظاهرا دیگه نیستش هروقت این پارکینگ ها رو می بینم یادش می کنم و اینکه چقدر دوست داشت با نظر بچه ها از این حالت ضمخت و بی روح خارج بشه که خوب همراهی لازم نشد . ما اگر بتونیم از این زمان هایی که برای اینجا بودن صرف می کنیم درست استفاده کنیم بهره بری خیلی بیشتری از طول زمانی که پشت میز های کار می شینیم خواهیم داشت. فکر می کنم اگر محمد امکان چت انلاین رو بصورت ویژه برای تالار های تخصصی قرار بده خیلی راحت تر بشه تبادل اطلاعات و نظر کرد و میتینگ های اینترنتی برگزار کرد و به تبادل فکر و ایده پرداخت 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها برای ثبت اختراع یا لااقل برای به ثمر رسیدن ایده و اختراع و نوآوریها میتونید به پارک علم و فن آوری اگر اشتباه نکنم واحد پژوهشش مراجعه کنید .. تا اونجایی که اطلاع دارم اگر ایده مفیدی باشه وام و حتی فضایی رو در اختیار اشخاص قرار میدهند تا بتونند در مدت زمان مشخصی به ثمر برسوننش اون ایده رو... اون بام های سبز خیلی وقته داره اجرا میشه .. برای اجرایی شدنش در ایران البته فکرکنم مدت کمی هست که چندمورد جزیی اجرا شده.. یک فیلمی بود به اسم آپارتمان شماره 13 که وقتی بچه بودیم پخش میشد توی اون سریال یک شخصی بود طبقه بالای یک آپارتمان برای خودش باغ درست کرده بود .. سریال قدیمی هست.. برای عملی کردن این ایده باید بستر رو اول آماده کنید و بدونید از چه گیاهانی استفاده کنید تا سقفتون نیاید رو سرتون 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب حالا تو ایده بده عجیببببببببببببفقط ایده دادن که مهم نیست به اجرا رسوندن مهم تر هست. متاسفانه ما جایی که باید جدی باشیم و فعال دنبال تفریح هستیم و جایی که میشه تفریح کرد دنبال کار هستیم.این هست که نه کار می کنیم و نه تفریح خیلی از دوستان اعتقاد دارند که این محیط و محیط های مشابه برای اوقات فراغت و زنگ تفریح و.. هست و جدی برخورد نمی کنند.به همین دلیل دیگرانی هم که دوست دارند و توانایی دارند دلسرد می شوند و می روند. یادم نیست دقیقا مربوط به چند وقت پیش هست دوستی اینجا طراحی های پارکینگ های طبقاتی فلزی کنار خیابانی رو اینجا قرار داد و خواست دوستان عیبو ایراد های احتمالی رو بررسی کنند. خوب فرد توانایی بود که دستش هم توی کار بود و طرح های خوبی هم ارایه می کرد ولی الان ظاهرا دیگه نیستش هروقت این پارکینگ ها رو می بینم یادش می کنم و اینکه چقدر دوست داشت با نظر بچه ها از این حالت ضمخت و بی روح خارج بشه که خوب همراهی لازم نشد . ما اگر بتونیم از این زمان هایی که برای اینجا بودن صرف می کنیم درست استفاده کنیم بهره بری خیلی بیشتری از طول زمانی که پشت میز های کار می شینیم خواهیم داشت. فکر می کنم اگر محمد امکان چت انلاین رو بصورت ویژه برای تالار های تخصصی قرار بده خیلی راحت تر بشه تبادل اطلاعات و نظر کرد و میتینگ های اینترنتی برگزار کرد و به تبادل فکر و ایده پرداخت مشکل رو مطرح کنید، من هم ایده میدم عجیییییب راست میگه مهندس، خودش الان چند سالی هست درگیر یک طرح هست که من نمیدونم کی به ثمر میرسه ولی دلسرد نمیشن...بلاخره دهکده سبز چی شد چت انلاین رو خیلی از بچه های دیگر هم مطرح کردن ولی من هم فکر میکنم معایبش بسیار بیشتر از مزایاش هست...اما در سایت تالارهای اختصاصی هست که فقط افراد خاصی بهش دسترسی دارن..اینجوری هم مکاتبات ثبت میشه و همیشه امکان دسترسی بهش هست و هم اینکه یک پایگاه متمرکز در نت هست....میشه درخواست ایجاد یک اتاف فکر یا بخش نوآوری یا همچین عنوانینی رو داد ولی بستگی داره که تا چه حد دنبال بشه و به نتیجه برسه....نیاز به یک لیدر خوب و خستگی ناپذیر داره....چون در مدت کوتاه نمی توان انتظار نتیجه گرفتن داشت... -------------- دوستان پارک علم و فن آوری تهران کجاست؟ 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ -------------- دوستان پارک علم و فن آوری تهران کجاست؟ فکر میکنم همه دانشگاهها یه مرکز رشد واحد های فناور دارن.از اونجا میتونید بپرسید مرکز اصلیشون کجاست. به عنوان مثال یه سر ی شرکت ها تو دانشگاه شهید بهشتی -دندانپزشکی- قسمت رشد واحد های فناور مستقر هستن. 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فکر میکنم همه دانشگاهها یه مرکز رشد واحد های فناور دارن.از اونجا میتونید بپرسید مرکز اصلیشون کجاست. به عنوان مثال یه سر ی شرکت ها تو دانشگاه شهید بهشتی -دندانپزشکی- قسمت رشد واحد های فناور مستقر هستن. دانشگاه فقط برای رشته هوا فضا یک موسسه دانش بنیان داره که بیشتر پروژه های هوا فضایی انجام میده... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من از دیروز دارم سرچ میکنم درباره ایده م تااونجایی که من متوجه شدم فعلا در ایران ، فقط به مرحله تئوری رسیده و عملی انجام نشده فقط سازمان شیلات تونسته به مرحله اجرا برسونه اما هنوز کسی نتوسته ... به نظر شما چی کار باید کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده