sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بینی بزرگ نعمت است!؟به اعتقاد اغلب افراد، بینی کوچک یکی از مهم ترین شاخص های زیبایی چهره به شمار می رود. به همین دلیل است که جراحی زیبایی بینی در میان جوانان بسیار پرطرفدار است. اما مطالعات محققان آمریکایی نشان می دهد که بینی بزرگ موجب محافظت در برابر بیماری های مختلف از جمله سرماخوردگی می شود. در این بررسی مشخص شد که هر چه بینی و لب ها بزرگ تر باشند، ذرات معلق، گرد و غبار و باکتری های کمتری وارد بدن می شوند. برای انجام این تحقیق، پژوهشگران دو بینی مصنوعی ساختند که یکی از آن ها ۲٫۳ برابر از دیگری بزرگ تر بود. این دو بینی روی دو صورت مصنوعی قرار گرفت و دو لب مصنوعی با شکل ها و اندازه های متفاوت نیز بر روی این صورت ها آزمایش شد. نتایج نشان داد در بینی های بزرگ تر به مراتب ذرات معلق کمتری وارد مسیر تنفسی می شوند.این نتیجه در مورد لب های بزرگ تر نیز صادق بود. سرپرست این گروه تحقیقاتی معتقد است: بینی بزرگ تر خطر ورود عفونت به بدن را کاهش داده و همچنین میزان آلودگی هوای وارد شده به بدن را نیز کمتر می کند. 13 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هرچی بینی بزرگ تر باشه که ذرات معلق بیشتری وارد میشه !! 10 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس بر همینه هیچوقت سرما نمیخورم:hapydancsmil: تازشم بیشتر از بقیه نفس میکشم و از هوا استفاده میکنم 9 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سپاس از ارسال مطلب..... منبع ....http://www.salamatnews.com/viewNews.aspx?ID=73337&cat=7 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی علت سرماخوردگی من اینه؟ مردم انقدر مریض شدم 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سپاس از ارسال مطلب..... منبع ....http://www.salamatnews.com/viewNews.aspx?ID=73337&cat=7 یه کمی دلیلش غیر منطقی نیست؟؟؟؟ ذرات معلق کمتری وارد میشن؟؟؟؟؟ یکی منو توجیح کنه لطفا 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه کمی دلیلش غیر منطقی نیست؟؟؟؟ ذرات معلق کمتری وارد میشن؟؟؟؟؟ یکی منو توجیح کنه لطفا بنظر منم استدلال درستی نیست .....چند روز پیش این مطلب رو دیدم اما قابل قبول نبوده برام .... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنظر منم استدلال درستی نیست .....چند روز پیش این مطلب رو دیدم اما قابل قبول نبوده برام .... اصن قابل قبول نیس من بینیم بزرگه .... تو گرمای تابستونم سرما میخورم من شخصا این استدلال غلط رو محکوم میکنم 8 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصن قابل قبول نیس من بینیم بزرگه .... تو گرمای تابستونم سرما میخورم من شخصا این استدلال غلط رو محکوم میکنم من الان یه استدلال از خودم در میارم ببین نظرت چیه بینی هر چه کوچیکتر باشه واسه تنفس ادم دچار مشکل میشه بنابراین بیشتر اوقات از دهنش استفاده میکنه مثلا موقه خواب دهن باز میخوابه اوناییم که انحراف بینی اینام دارن باز همین مشکل دارن و چون تنفس با بینی بخاطر اون موها وچیزایی که خودتون بهتر میدونین از گردوغبار جلوگیری میکنه اما تنفس با دهن احتمالا الودگی بیشتری دریافت میکنه بیشتر مریض میشه اینه که بینی بزرگ خوبه چون دیگه از دهن استفاده نکنیم واسه تنفس... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من الان یه استدلال از خودم در میارم ببین نظرت چیه بینی هر چه کوچیکتر باشه واسه تنفس ادم دچار مشکل میشه بنابراین بیشتر اوقات از دهنش استفاده میکنه مثلا موقه خواب دهن باز میخوابه اوناییم که انحراف بینی اینام دارن باز همین مشکل دارن و چون تنفس با بینی بخاطر اون موها وچیزایی که خودتون بهتر میدونین از گردوغبار جلوگیری میکنه اما تنفس با دهن احتمالا الودگی بیشتری دریافت میکنه بیشتر مریض میشه اینه که بینی بزرگ خوبه چون دیگه از دهن استفاده نکنیم واسه تنفس... خداوکیلی این منطقی تره من نمیدونم چرا به تو مدرک نمیدن و الکی به خودشون میگن دکتر :vahidrk: من با استدلال شوما موافخم 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصن قابل قبول نیس من بینیم بزرگه .... تو گرمای تابستونم سرما میخورم من شخصا این استدلال غلط رو محکوم میکنم حالا ما تو دانشگاه داریم سیاه پوستها رو با بینی های ماشالله 5 کیلو وزن طفلکها چون به هوای سرد هم عادت ندارن اکثر اوقات دستمال جلو بینیشون گرفتن و فین فین میکنن میگم این تایپیک هم بد نشد امار بینی های بزرگ داره میاد بالا جراحهای زیبایی الان چه حالی ببرند....... 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خداوکیلی این منطقی تره من نمیدونم چرا به تو مدرک نمیدن و الکی به خودشون میگن دکتر :vahidrk: من با استدلال شوما موافخم :ws28: والاااااا !!! قربون شما 4 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هرچی بینی بزرگ تر باشه که ذرات معلق بیشتری وارد میشه !! البته این استدلال من هست که میگم فکرکنم چون بینی بزرگتر هست بنابراین تار موهای موجود در بینی بیشتر و آرایش بهتری نسبت به یک بینی کوچکتر داره و این تار موها مانع عبور ذرات معلق میشه در ضمن نگفتن که سرما نمیخوره نسبت به بقیه کمتر سرما میخورن:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مادر مادر بزرگم شنیدم ک همیشه میگفت:فلانی رو دیدی چ خشکله...........بینیش این هوا درازه ب جون خودم..........:5c6ipag2mnshmsf5ju3یا همینطور لباش چ ظریف و نازکه........حالا من نبودم ک بدونم حقیقت داشته یا نه..... الان همه چی برعکسه...... ولی منم موافقم در مورد اینکه بینی بزرگتر فواید بیشتری داره....کو گوش شنوا 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا ما تو دانشگاه داریم سیاه پوستها رو با بینی های ماشالله 5 کیلو وزن طفلکها چون به هوای سرد هم عادت ندارن اکثر اوقات دستمال جلو بینیشون گرفتن و فین فین میکنن میگم این تایپیک هم بد نشد امار بینی های بزرگ داره میاد بالا جراحهای زیبایی الان چه حالی ببرند....... من حدود 17 - 18 ساله بینیم شکسته عمرا به عمل فک نکردم .... حالا واسه بزرگیش برم عمل کنم؟؟؟؟ عمرااااااااااا البته این استدلال من هست که میگمفکرکنم چون بینی بزرگتر هست بنابراین تار موهای موجود در بینی بیشتر و آرایش بهتری نسبت به یک بینی کوچکتر داره و این تار موها مانع عبور ذرات معلق میشه در ضمن نگفتن که سرما نمیخوره نسبت به بقیه کمتر سرما میخورن:vahidrk: اصن من حرف اونو قبول ندارم:vahidrk: استدلالش میلنگه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده