کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ اما میشه به جای عاشق 10 نفر شدن توی 10 سال، فقط عاشق یه نفر بشه و باهاش 10 سال عاشقی کنه ... من دوست دارم همچین عاشقی باشم :ha5t4lmd53df3cpu2lq آدم هر چیزی رو که واقعا بخواد به دست میاره امیدوارم چنین عشقی رو تجربه کنی 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ اگر مسیر درست رو بریم بالاخره یه روزی، یه جایی، "معشوق همیشه" رو می یابیم اما ای کاش معشوق همیشه همون عشق اول باشه:164: 5 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ خداروشکر من اولین و آخرین عشقم رو با این خصوصیات دارمش فداش بشم بینظیره :qfu28wh4kkweeki7jfi:qfu28wh4kkweeki7jfi:qfu28wh4kkweeki7jfi:qfu28wh4kkweeki7jfi 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ خداروشکر من اولین و آخرین عشقم رو با این خصوصیات دارمش فداش بشم بینظیره :qfu28wh4kkweeki7jfi:qfu28wh4kkweeki7jfi:qfu28wh4kkweeki7jfi:qfu28wh4kkweeki7jfi جز اقلیت ها هستی برا خودت اسپند دود کن 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ آره واقعا اقلیته خداروشکر انشالله تا آخر همین قدر پاک و با کمالات بمونه. شایدم یه روز اسممون رو تو کتاب گینس دیدید :) 2 لینک به دیدگاه
مرضیه33 128 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ یک نفر چقدر میتونه برای ما جذابیت داشته باشه؟ همیشگی بی معنیه 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ یک نفر چقدر میتونه برای ما جذابیت داشته باشه؟ همیشگی بی معنیه سلام. جذابیت ظاهری با تغییرات ظاهری و ارایش و تنوع در ظاهر و پوشش میتونه باشه. ولی جذابیت رفتاری و اخلاقی میتونه ابدی باشه. مثلا طرف میگه همسرم عیب و ایراد زیاد داره ولی عاشق صداقتشم. یا عاشق یک رویی و سادگیشم. همیشه جذابیت داره... ولی جذابیت ظاهری به مرور زمان و سن و ... ممکنه کم شه یا یکنواخت شه. نمیدونم سوالتونو درست متوجه شدم یا نه 4 لینک به دیدگاه
مرضیه33 128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سلام.جذابیت ظاهری با تغییرات ظاهری و ارایش و تنوع در ظاهر و پوشش میتونه باشه. ولی جذابیت رفتاری و اخلاقی میتونه ابدی باشه. مثلا طرف میگه همسرم عیب و ایراد زیاد داره ولی عاشق صداقتشم. یا عاشق یک رویی و سادگیشم. همیشه جذابیت داره... ولی جذابیت ظاهری به مرور زمان و سن و ... ممکنه کم شه یا یکنواخت شه. نمیدونم سوالتونو درست متوجه شدم یا نه اینا اسمش عادته، هیجان نداره. تو عادت هم آدم میتونه لذت ببره، چون گزینه دیگه ای نداره. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده