رفتن به مطلب

میشه و می تونی ... ( معشوق همیشه )

کهربا

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 67
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یک لطیفه ای بگم البته کمی چندش آور است ولی اگر بهش فکر کنین توش کلی حرف هست.

میگویند روزی مگس پسری، مگس دختری را دعوت میکند به صرف .... در دست به آب !!! :ws37:

وقتی میرسن، با هم این آهنگ رو میخونن :

منو این همه خوشبختی محاله، محاله، وای محالهههه......

در همین بین خرمگسی ویراژ میدهد و رد میشد، مگس پسر میگوید، برم حالش رو بگیرم، مگس دختر میگه نه بابا بشین .... بخور.

.

.

.

ما آدما اگر مثل مگس بودیم که همه چیزو از ظاهر و سطحی قضاوت نمیکردیم، با وجودیکه سرتاسر اطرافمون نکبت بود، اما میشد بازم خوشبخت بود.

بی تعهدی، بزرگترین آسیبی هست که گریبان نسل بشر رو در آینده میگیره و این تنها در یک سری سنین جوانی لذت بخش هست، اما هرچی سن بره بالاتر ....... :sigh:

• Like 32
لینک به دیدگاه

بی تعهدی، بزرگترین آسیبی هست که گریبان نسل بشر رو در آینده میگیره و این تنها در یک سری سنین جوانی لذت بخش هست، اما هرچی سن بره بالاتر ....... :sigh:

به نظر من همیشه بی تعهدی نیست ترس هم هست

نسل ما نسل ترسوئیه بلد نیست پای چیزی بایسته :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 26
لینک به دیدگاه

سخته اون خیلی سخت وقتی سالها عاشقی کنی ولی یکطرفه..

همه حرفهاتو قبول دارم لذت بخش تر از اینم چیزی نیست ولی کاش بفهمند دو طرف...

میشه به جای لبخند اجباری به معشوق جدید بعد از یه روز بد برای اینکه مشکلت رو نفهمه، بیای کنار "معشوق همیشه" بشینی و بگی چی شده یا نه، ساکت بمونی و حتی باهاش بد اخلاقی کنی اما اون خب تو رو میشناسه حتی نگی خودش می فهمه حالتو ...

• Like 19
لینک به دیدگاه
سخته اون خیلی سخت وقتی سالها عاشقی کنی ولی یکطرفه..

همه حرفهاتو قبول دارم لذت بخش تر از اینم چیزی نیست ولی کاش بفهمند دو طرف...

فراموش نکنیم که یه رابطه درست همیشه دو طرفه ست ...

گاهی هم هر دو طرف به یک اندازه احساس وسط گذاشتن اما یکی از اونا به اون اندازه که باید شهامت نداره :hanghead:

• Like 15
لینک به دیدگاه

گاهی هم هر دو طرف به یک اندازه احساس وسط گذاشتن اما یکی از اونا به اون اندازه که باید شهامت نداره :hanghead:

دقیقا این تنها عاملی هست که وقتی حس میکنی ممکنه چیزی نباشه ولی بازم با بودن درکنارش به آرامش میرسی و این نشون میده یکی قرار نیست حس خودشو لو بده این وسط حالا به چه علتی اونم مشخص نیست:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه
به نظر من همیشه بی تعهدی نیست ترس هم هست

نسل ما نسل ترسوئیه بلد نیست پای چیزی بایسته :5c6ipag2mnshmsf5ju3

ترس یک صفت بالقوه نیست، بلکه یک صفت بالفعل است !!

یعنی چی؟ :ws52:

یعنی انسانی که در میان گرگ ها بزرگ شود، از گرگ نمیترسه، اما انسانی که از بچگی از گربه بترسونیش، بزرگ هم بشه تا گربه ببینه فرار میکنه.

این ترسی که میگی، من سرچمه اش رو در تبلیغ بی تعهدی میبینم.

این تبلیغ بی تعهدی هم یک صفت بالقوه نیست، یک صفت بالفعلی هست که اگر فرصتی داشتم علل بی تعهد شدن آدم ها در دنیای معاصر رو توضیح میدم. :icon_redface:

• Like 16
لینک به دیدگاه

شهامت ؟؟؟ ببخشید ولی خنده داره

یا کسی نباید عاشق شه و بروز بده ، یا اگه شد باید پی همه چی به تنش بماله . عشق نه بازیه ، نه الکی

کسی که شهامت نداره بیشتر شبیه هوس بازه تا عاشق

به خودش میگه این نشد یکی دیگه

• Like 12
لینک به دیدگاه

زندگی پر از تکراره

آدما برای فرار از تکرار از همدیگه فرار میکنن حق ندارن ولی اینکارو میکنن...

وقتی تنوع باشه فرار از تکرار راحتترین کاره,آدما هم راحتترین کارو دوست دارن به همین سادگی!دیگه شهامت و تعهد معنی نداره!!

• Like 13
لینک به دیدگاه

یا کسی نباید عاشق شه و بروز بده ، یا اگه شد باید پی همه چی به تنش بماله . عشق نه بازیه ، نه الکی

فکر میکنم شهامت رو اینجا بد برداشت کردی..

نمی دونم شایدم بشه اسمشو هرچیزی رو گذاشت

وقتی دو طرف باشند که بهمدیگه علاقه داشته باشند و معمولا یکیشون بیشتر احساساتشو بروز میده و یکی هم ممکنه خیلی این کارو انجام نده ولی تو دلش همون اندازه یا شایدم بیشتر علاقه داشته باشه به طرف ولی به دلایل مختلف بیانشون نمیکنه.. غرور . نیازی نبینه که بگه چون اطمینان داره طرف مقابلش خواهانش هست. فکر میکنه اگه بیانش کنه ممکنه طرف مقابل از احساساتش سواستفاده کنه و..... پس هرچیزی رو نمیشه سریع به هوس بازی و غیره نسبت داد..

این دیدگاه منه البته

• Like 8
لینک به دیدگاه

وقتی دو طرف باشند که بهمدیگه علاقه داشته باشند و معمولا یکیشون بیشتر احساساتشو بروز میده و یکی هم ممکنه خیلی این کارو انجام نده ولی تو دلش همون اندازه یا شایدم بیشتر علاقه داشته باشه به طرف ولی به دلایل مختلف بیانشون نمیکنه.. غرور . نیازی نبینه که بگه چون اطمینان داره طرف مقابلش خواهانش هست. فکر میکنه اگه بیانش کنه ممکنه طرف مقابل از احساساتش سواستفاده کنه و..... پس هرچیزی رو نمیشه سریع به هوس بازی و غیره نسبت داد..

این دیدگاه منه البته

منظور من از اون پست وقتی هست که شهامت گفتن رو نداره و طرف رو ترک میکنه و اسمشو میزاره بی شهامتی یا ترس

این منطقی نیست واقعا

• Like 4
لینک به دیدگاه
منظور من از اون پست وقتی هست که شهامت گفتن رو نداره و طرف رو ترک میکنه و اسمشو میزاره بی شهامتی یا ترس

این منطقی نیست واقعا

اصلا عاشقی منطقی نیست ...

مثلا تو فیلمها دیدید طرف بقول خودش برای اینکه عشقشو ناراحت نکنه یهویی ترکش میکنه و دلیلشو نمیگه مثلا مریضی سخت که چی بشه ؟ اینها عشق نیست اینها همون ترسه یا هرچی شما اسمشو بذاری..

ولی من برداشتمو از حرف کهربا گفتم

• Like 3
لینک به دیدگاه

اول چند تا سوال برام پیش اومد :JC_thinking:

با منطق به عشق و احساس نگاه کردم

کلا این جمله رو درکش نمی کنم ! منطق و عشق ؟! :w58:

آدم می تونه هزار بار عاشق بشه

چطور یه آدم می تونه 1000 بار عاشق بشه ؟!

در حالی که عاشقی یعنی خودباختگی چطور می تونی وقتی وجودت رو بهای وجود کس دیگه ای کردی (حالا با وصال یا بی وصال) دوباره بخوای این وجود رو به 1000 نفر دیگه هم بدی ؟

این به جز هوسه ؟!

متاسفم کهربا جون اگه به موضوع تاپیکت ربطی نداره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما این 2 تا واقعا برام سوال شد :ws52:

:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
عشق تمرین +صبر میخواد

به شرطی که واقعا ایمان داشته باشی طرف مقابلت ارزششو داره

تمرین +صبر در درازمدت باعث به وجود اومدن انس +عادت +وابستگی میشه

مثال عینی: رابطه زن وشوهری پدرمادرهای خودمون

:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اصلا عاشقی منطقی نیست ...

مثلا تو فیلمها دیدید طرف بقول خودش برای اینکه عشقشو ناراحت نکنه یهویی ترکش میکنه و دلیلشو نمیگه مثلا مریضی سخت که چی بشه ؟ اینها عشق نیست اینها همون ترسه یا هرچی شما اسمشو بذاری..

ولی من برداشتمو از حرف کهربا گفتم

همین فیلمان که ذهنیت مردم رو نابود کردن:icon_pf (34):

باید واقعیت رو درک کرد مثالی که شما زدی ....کسی که بیمار میشه مگه دست خودش بوده که به عشقش نگه تا اون ناراحت نشه؟!!زیبایی عشق به دوطرفه بودن و به پای هم بودنه واقعیه. نه اینکه امروز پول داری باهاتم فردا نداری نه نیستم امروز حالت خوبه من هستم فردا مریض بشی نه نمیتونم

البته که ما -من نوعی مثلا- حرف زدن رو خوب بلدیم به عمل که میرسیم یادمون میره ....!!!

دوره ی عشق سر رسیده نمیشه از کسی توقع داشت:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه

کی از اول می دونه که داره عاشق میشه؟!

به طور عادی از یه دوستی و آشنایی ساده شروع میشه و اکثر مواقع متاسفانه آدم دیر به خودش میاد و ممکنه وقتی گرفتار عشقی شده باشه که نباید

عاشق واقعی و نه یه هوس باز نمی گه این نشد یکی دیگه اما مسلما وقتی یه مدت از جدایی بگذره برای التیام دردش ته دلش به خودش وعده یه عشق جدید رو می ده تا کمی آروم بشه یا گاهی برای اینکه خودشو زخمی تر کنه توپ رو می ندازه تو زمین معشوق و می گه یه روز یکی رو پیدا می کنی می گی خوب شد از شر فلانی خلاص شدم...

به هر حال حرف من اینه تلاش برای رسیدن و تقلا برای جدایی به یه اندازه سخته خوبه که راه عشق رو انتخاب کنیم:icon_redface:

این دیدگاه منه البته

موافقم:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بعضیا تنها هستن ولی عاشق زندگی میکنن.

به زندگی، به ادما عشق میورزن.

یه نیروی شبیه نیروی مغناطیسی تمام ذره ذره وجود و زندگیشون را یکسو و یک راستا در جهت پاک و زیبا زیستن همسو کرده

حهان بینی عاشقانه ای دارن

میدونن که عشق و شهوت به هم ربطی ندارن برای همین عشقشون منحصر به فرد یا گروه خاصی نیست.

به یک غنای درونی رسدند طوری که اروم، صبور، ملایم ببنند، بشنوند، حرف بزنند بی هیچ نمایش و صحنه سازی در رابطه با همه کس

....

..

.

یه دست اورد درونی هست مثل ادمی که از درون و عمق وجودش منظمه، بدون اینکه بخواد متعهد به نظم باشه با منظم بودن را تمرین کنه.

• Like 10
لینک به دیدگاه

ما این روزا خیلی عشق رو زشت وکثیفش کردیم

بعد اومدیم کلی رنگ آمیزیش کردیم واسمش رو هم گذاشتیم عشق واقعی

درصورتی که اون چیزی که زیر این رنگ هاست،عشق نیست

زاییده فکر فاسد ماست

عشق اونقدر مقامش والاست که هرکسی نمیتونه اسم خودش رو بذاره عاشق

متاسفانه ماها عادت کردیم بگیم:

به هر چمن که رسیدی،گلی بچین وبرو

کاش چشم هامونو میشستیم

به قول شازده کوچولو:اصل چیزها از چشم سر پنهانه

• Like 9
لینک به دیدگاه
ترس یک صفت بالقوه نیست، بلکه یک صفت بالفعل است !!

یعنی چی؟ :ws52:

یعنی انسانی که در میان گرگ ها بزرگ شود، از گرگ نمیترسه، اما انسانی که از بچگی از گربه بترسونیش، بزرگ هم بشه تا گربه ببینه فرار میکنه.

این ترسی که میگی، من سرچمه اش رو در تبلیغ بی تعهدی میبینم.

این تبلیغ بی تعهدی هم یک صفت بالقوه نیست، یک صفت بالفعلی هست که اگر فرصتی داشتم علل بی تعهد شدن آدم ها در دنیای معاصر رو توضیح میدم. :icon_redface:

عژب ...

به هر حال هر چه هست ترس یا بی تعهدی یا هر چیز دیگه باید دور ریخته بشه وگرنه باید فاتحه ی روابط درست و عاشقانه رو توی روزگارمون بخونیم:sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اول چند تا سوال برام پیش اومد :JC_thinking:

کلا این جمله رو درکش نمی کنم ! منطق و عشق ؟! :w58:

چطور یه آدم می تونه 1000 بار عاشق بشه ؟!

در حالی که عاشقی یعنی خودباختگی چطور می تونی وقتی وجودت رو بهای وجود کس دیگه ای کردی (حالا با وصال یا بی وصال) دوباره بخوای این وجود رو به 1000 نفر دیگه هم بدی ؟

این به جز هوسه ؟!

متاسفم کهربا جون اگه به موضوع تاپیکت ربطی نداره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما این 2 تا واقعا برام سوال شد :ws52:

:icon_gol:

من نگفتم عشق منطقیه آره عشق با منطق سازگار نیست و ممکنه توی هر زمان و مکان و شرایط به وجود بیاد اما بعد از وقوعش می شه با منطق کاری کرد که به بیراهه نره و در مورد آینده ش منطقی فکر کرد.:icon_redface:

1000 که برای نمایش عمق حرفم بود اما خب عشق می تونه چند بار پیش بیاد عشق آدم های ساده به هم و اصلا هم بد نیست اما بهترین حالتش اینکه یکی باشه

از عشق الهی حرف نمی زنیم که یکی هست و بس:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...