Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ اگه نمیخای برگزار کنی واسه چی آدمو داغ میکنی یه دفه بره عکس بفرسه؟؟؟ نیس شوما خیلی عکس فرستادی بپا شوما زیادی داغ نکنی هااااااااااااااا!!! اونوخ میسوزی! فهلا که همه در انتظارن اینجاس ک منتظران واقعی خودشون رو نشون میدن 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ نیس شوما خیلی عکس فرستادی اینجاس ک منتظران واقعی خودشون رو نشون میدن کی کی گفته مومنتظروم؟؟؟ مو انخده نمایشگاه عکس و این چیزا گذاشتوم که چش و دلوم سیره آبجی 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ نیس شوما خیلی عکس فرستادی اینجاس ک منتظران واقعی خودشون رو نشون میدن خوب همه رو شیر کردم. ایول به خودم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ خوب همه رو شیر کردم. ایول به خودم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تاپیک خوابیده بودا چکار داشتی تو عاقا من میام داور نیس داور هس من نیسم من کار ندارم داور کار داره..داور کار نداره من درگیرم چه کنم خوووو 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ همون یه عکس کافیه...زیادم هست ولی نمیشد نصفش کنم بعد بفرستم 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ تاپیک خوابیده بودا چکار داشتی توعاقا من میام داور نیس داور هس من نیسم من کار ندارم داور کار داره..داور کار نداره من درگیرم چه کنم خوووو لذتی که در هیزم آوردن هست در هیچ کجای دیگر نیست :hapydancsmil: خب هماهنگ کن با داور 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلام به برو بچههای هنرمند و عکاس انجمن شنیدهها حاکی از آن است که امشب چراغ نگارستان تالار آتلیه عکاسی روشن خواهد شد (به امید خدا) :hapydancsmil: ما هم منتظریم ببینیم عزیزان عکاس انجمن چه آثاری رو خلق کردند. در صورت مشاهده تاپیک گالری عکس، لطفا اطلاع رسانی بفرمایید تا بر رونق تالار افزوده شود انشاءالله. 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ [h=1]╰☆نمایشگاه گروهی عکس اعضای نواندیشان╮ ✡:hapydancsmil:[/h] 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده